Kaldığımız Yerden Her Telden..

saol cnm bnm öle yapıyoum ama geçmedi hala bn kaçıyrum kızlarr keninize ii bakın yarın inş..güzel haberler iletirim inş...cnm sizi sveiyorum dua edin kızlar boğazım geçsin öpüyrum hepiniz

su an bakıyorum bacaklarımı temizledim koltuk altım falan kaldı.yarın anadan dogma soyacaklar ya. hazırlanıyorum üf ya jaleda vardı ya öbür topicte o cektirmiş anlatmadı ben iştemedim ya ama yinede ben anlatıpta gözünü iyice korkutmayım dedi.

hadi yaa eminem miçektirdi yani anlatmadığına göre acılı olmuştur be gülüm yapıcak birşey yok ama balım bebek için şart daha neler yaşıycaz biiyosun dimi şuan en rahat halimiz aslında olunca yaşacaklarımzıı düşünsene biz anne olucaz kolaymı annelik güçlü olmamız lazım bitanem eminenin sonuç ne çıkmış peki:18:

canım cok once cektirmiş hiç bi fikrim yok. 2008de falan. 2,3 ay sonra bidaha cekritrecekmiş.

sabursuz kadın yazıyodum len.

canım senin oziden haberin varmı cocukgunu düşürmüş cok üzüldüm ya. hilalınde düşük tehlikesi varmıs.

gerçektenmi neden peki hilalin yinemi düşük tehlikesi varmış anlamıyorum ne oluyo yaa çok iyi çıkmıştı sonucu neyi varmış ozimin neden düşmüş peki üzüldüm yaa Allah sabır versin çok bekledi ozim Allahım bir daha yaşatmasın inş sağlıklı evlatlar nasip etsin inş balım:26::26:

canım cok once cektirmiş hiç bi fikrim yok. 2008de falan. 2,3 ay sonra bidaha cekritrecekmiş.

anladım canım şimdi sandım bilemiyorum yaa bende geçen gün eşime şakayla takıldım gidelim rahim filmidşr sperm tahlilidr gibi yaptıralım olmadı aşılamaya geçelim diye ama kabul etmedi yarnı dondurucaz bir kaç ay daha denizycez sonrası onlar dedi yara engel dedi sabret dedi bende öyle düşünüyorum ama ne düündüğünü öğrenmek istredim bende tırsıyorumda bakma uzak şuan içinmde o yüzden iş başa düşünce paşa paşa gidicem yaptırmaya

alüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü susmayın len bak çıkıcam birazdan karışmam haaa ksey
m gideyim s
zleyeeee

bilmiyorum ki gülüm esraik söledi ya bi emineyle karsılastım az bişi onla konustum. hilal düşürmiştü demi oncekini ya ben umutmusum. cok arttı düükler ya tv dede hep sölüyo cogu düşükte nedensizmiş.

elif nereye gitcen kıs yemek mi yapcan bende mantar sote yapıyım dedim mantarları dogradım geldim.seninn bildigin degişik ve cok zor olmayan manytar yemegi varmı canım bi anlatsan.

elif nereye gitcen kıs yemek mi yapcan bende mantar sote yapıyım dedim mantarları dogradım geldim.seninn bildigin degişik ve cok zor olmayan manytar yemegi varmı canım bi anlatsan.

eşim geliyo kuzucum çıkıcam yemek yeriz acıktım sabah 9 yediğim bir dilim ekmekle duruyorum vallaha ben mantarları doğrarım soğanlarıda önce biberlerle yağda çeviririm ama küp küp doğramam jüüllyen mi derler işlşte ondan sonra mantarları tavukları koyarım üzeirnede domates doğrarım baharatı salçası böyle yaniii melisam sen nasıl yapıyosun

eşim geliyo kuzucum çıkıcam yemek yeriz acıktım sabah 9 yediğim bir dilim ekmekle duruyorum vallaha ben mantarları doğrarım soğanlarıda önce biberlerle yağda çeviririm ama küp küp doğramam jüüllyen mi derler işlşte ondan sonra mantarları tavukları koyarım üzeirnede domates doğrarım baharatı salçası böyle yaniii melisam sen nasıl yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…