- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.441
öyle olucak gibibalım yaa gerçi açık seviyorum ama toz olmasınada sinir oluyorum bakıcızz artıkkk sen ne yaptın izledinmi muhteşemi
off canım yaaa çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım işte havalar aldatıcı yaaa birde hamilelik hassa hemen alıyo işte bol bol vitamin al limonlu çay içç ancak o şekilde atlatabilirsinnn
öyle olucak gibibalım yaa gerçi açık seviyorum ama toz olmasınada sinir oluyorum bakıcızz artıkkk sen ne yaptın izledinmi muhteşemi
off canım yaaa çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım işte havalar aldatıcı yaaa birde hamilelik hassa hemen alıyo işte bol bol vitamin al limonlu çay içç ancak o şekilde atlatabilirsinnn
melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
su an bakıyorum bacaklarımı temizledim koltuk altım falan kaldı.yarın anadan dogma soyacaklar ya. hazırlanıyorum üf ya jaleda vardı ya öbür topicte o cektirmiş anlatmadı ben iştemedim ya ama yinede ben anlatıpta gözünü iyice korkutmayım dedi.
hadi yaa eminem miçektirdi yani anlatmadığına göre acılı olmuştur be gülüm yapıcak birşey yok ama balım bebek için şart daha neler yaşıycaz biiyosun dimi şuan en rahat halimiz aslında olunca yaşacaklarımzıı düşünsene biz anne olucaz kolaymı annelik güçlü olmamız lazım bitanem eminenin sonuç ne çıkmış peki:18:
canım cok once cektirmiş hiç bi fikrim yok. 2008de falan. 2,3 ay sonra bidaha cekritrecekmiş.
sabursuz kadın yazıyodum len.
canım senin oziden haberin varmı cocukgunu düşürmüş cok üzüldüm ya. hilalınde düşük tehlikesi varmıs.
canım cok once cektirmiş hiç bi fikrim yok. 2008de falan. 2,3 ay sonra bidaha cekritrecekmiş.
gerçektenmi neden peki hilalin yinemi düşük tehlikesi varmış anlamıyorum ne oluyo yaa çok iyi çıkmıştı sonucu neyi varmış ozimin neden düşmüş peki üzüldüm yaa Allah sabır versin çok bekledi ozim Allahım bir daha yaşatmasın inş sağlıklı evlatlar nasip etsin inş balım:26::26:
elif nereye gitcen kıs yemek mi yapcan bende mantar sote yapıyım dedim mantarları dogradım geldim.seninn bildigin degişik ve cok zor olmayan manytar yemegi varmı canım bi anlatsan.
elif nereye gitcen kıs yemek mi yapcan bende mantar sote yapıyım dedim mantarları dogradım geldim.seninn bildigin degişik ve cok zor olmayan manytar yemegi varmı canım bi anlatsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?