Kaldığımız Yerden Her Telden..

elif nereye gitcen kıs yemek mi yapcan bende mantar sote yapıyım dedim mantarları dogradım geldim.seninn bildigin degişik ve cok zor olmayan manytar yemegi varmı canım bi anlatsan.

eşim geliyo kuzucum çıkıcam yemek yeriz acıktım sabah 9 yediğim bir dilim ekmekle duruyorum vallaha ben mantarları doğrarım soğanlarıda önce biberlerle yağda çeviririm ama küp küp doğramam jüüllyen mi derler işlşte ondan sonra mantarları tavukları koyarım üzeirnede domates doğrarım baharatı salçası böyle yaniii melisam sen nasıl yapıyosun

elif nereye gitcen kıs yemek mi yapcan bende mantar sote yapıyım dedim mantarları dogradım geldim.seninn bildigin degişik ve cok zor olmayan manytar yemegi varmı canım bi anlatsan.

eşim geliyo kuzucum çıkıcam yemek yeriz acıktım sabah 9 yediğim bir dilim ekmekle duruyorum vallaha ben mantarları doğrarım soğanlarıda önce biberlerle yağda çeviririm ama küp küp doğramam jüüllyen mi derler işlşte ondan sonra mantarları tavukları koyarım üzeirnede domates doğrarım baharatı salçası böyle yaniii melisam sen nasıl yapıyosun

bende öle yapıyomda sıkıldım artık aynı tarzdan.

kuzum yazdım da hata verdi gönderdişm kaç kere bak balım

hoşgeldin esram nasılsın hayrodr uyuyamıyosun galiba ben uyuturm gel kollarıma kızzz

geç yattım dün gece ondan kafamı tutamıyorum bugün kuşum, sağolasın.

ozim ile hilal konuşulmuş galiba.

ozimin bebeğinin kalp atışları durduğu için kürtaş olmak zorunda kaldı, hilalin bebeğinin de ya gelişimi çok geride yada kalbi durmuş, daha net bir şey yokmuş, haftaya belli olacak.

esraik ozi normal yollarlamı hamile kalmıstı nasıl olmus niye düşmüşki cocuk kac haftalık olmustu cok üzüldüm ya.
bide meganı sorcam asılama denicekti yeniden bi habert varmı ondan

ay yazık ya. cok üzüldüm ya.tühhhhh

esraik ozi normal yollarlamı hamile kalmıstı nasıl olmus niye düşmüşki cocuk kac haftalık olmustu cok üzüldüm ya.
bide meganı sorcam asılama denicekti yeniden bi habert varmı ondan

valla kuzucum ozim normal yolla mı hamile kalmıştı emin değilim, oldukça uzun bir süreden sonra gebe kaldığını biliyorum sadece. Sanırım bebişte 8-9 haftalıktı yalan olmasın şimdi.
meganın nick lovely oldu, onunda 3. aşılaması yapıldı ama idrarda da kanda da negatif çıkmıştı en son sonuçları, tüp bebeğe doğru ilerliyor sanırım.

hım insallah tüp bebekte tutarda kısın cok ugrastı ya.

ben bi yemek yaoıyım kıslar hadi öptüm sizi cok sonra gelirim yine.bana sans dileyin de acı cekmeyimm rahim filminde. hepinizi öpeyrum daaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi ya çok üzüldüm Allahım korusun hilalin bebeğini ozimede sabır versin sağlıklı evlatlar nasip etsin şıu mübarek günde üzüldüm yani ne diyebilirimki neden geç yattın peki gülümmmm

kızlar bende çııyorum akşama gelicem ama melisam korkma balım dua edicem şansın bol olsun canım arkadaşım Allaha emanet ol inş gel haber et ama emi öpüyorum hepinişzi dejavum gelirsen akşam gelicem bebeğim görüşrüz esram öpüyorum canım benim hayırlı akşamlarrrrrrrrrr

hım insallah tüp bebekte tutarda kısın cok ugrastı ya.

evet öyle oldu çok nazlı çıktı kızcağızın bebişi, Rabbim hakkında hayırlısını versin, herkeslerede sağlıklı gebelikler nasip etsin.
bu arada ozimin gebelik aslında sağlıklı bir gebelikmiş patoloji sonuçlarına göre, doktor kan pıhtılaşmasından şüphelenmiş, adetlenince ona bakacaklar, hemen hamile kalırsın bu sefer demiş doktoru, inşallah öyle olur.

görüşürüz kuşum dikkat et kendine, tvye takıldığımdan geç yattım birde ben hürremi izleyince uyuyamıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…