- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.461
elif nereye gitcen kıs yemek mi yapcan bende mantar sote yapıyım dedim mantarları dogradım geldim.seninn bildigin degişik ve cok zor olmayan manytar yemegi varmı canım bi anlatsan.
elif nereye gitcen kıs yemek mi yapcan bende mantar sote yapıyım dedim mantarları dogradım geldim.seninn bildigin degişik ve cok zor olmayan manytar yemegi varmı canım bi anlatsan.
eşim geliyo kuzucum çıkıcam yemek yeriz acıktım sabah 9 yediğim bir dilim ekmekle duruyorum vallaha ben mantarları doğrarım soğanlarıda önce biberlerle yağda çeviririm ama küp küp doğramam jüüllyen mi derler işlşte ondan sonra mantarları tavukları koyarım üzeirnede domates doğrarım baharatı salçası böyle yaniii melisam sen nasıl yapıyosun
kuzum yazdım da hata verdi gönderdişm kaç kere bak balımeliffffffffffffffffffffffffffff sesimi duyan var mıııııııııııııııııııı
hello cicişler biri beni uyutabilir mi??????
kuzum yazdım da hata verdi gönderdişm kaç kere bak balım
hoşgeldin esram nasılsın hayrodr uyuyamıyosun galiba ben uyuturm gel kollarıma kızzz
bende öle yapıyomda sıkıldım artık aynı tarzdan.
kuzum yazdım da hata verdi gönderdişm kaç kere bak balım
hoşgeldin esram nasılsın hayrodr uyuyamıyosun galiba ben uyuturm gel kollarıma kızzz
hosgeldin gülüm. sor işte elifim düşük nedenini esracık a
geç yattım dün gece ondan kafamı tutamıyorum bugün kuşum, sağolasın.
ozim ile hilal konuşulmuş galiba.
ozimin bebeğinin kalp atışları durduğu için kürtaş olmak zorunda kaldı, hilalin bebeğinin de ya gelişimi çok geride yada kalbi durmuş, daha net bir şey yokmuş, haftaya belli olacak.
esraik ozi normal yollarlamı hamile kalmıstı nasıl olmus niye düşmüşki cocuk kac haftalık olmustu cok üzüldüm ya.
bide meganı sorcam asılama denicekti yeniden bi habert varmı ondan
valla kuzucum ozim normal yolla mı hamile kalmıştı emin değilim, oldukça uzun bir süreden sonra gebe kaldığını biliyorum sadece. Sanırım bebişte 8-9 haftalıktı yalan olmasın şimdi.
meganın nick lovely oldu, onunda 3. aşılaması yapıldı ama idrarda da kanda da negatif çıkmıştı en son sonuçları, tüp bebeğe doğru ilerliyor sanırım.
geç yattım dün gece ondan kafamı tutamıyorum bugün kuşum, sağolasın.
ozim ile hilal konuşulmuş galiba.
ozimin bebeğinin kalp atışları durduğu için kürtaş olmak zorunda kaldı, hilalin bebeğinin de ya gelişimi çok geride yada kalbi durmuş, daha net bir şey yokmuş, haftaya belli olacak.
hım insallah tüp bebekte tutarda kısın cok ugrastı ya.
kızlar bende çııyorum akşama gelicem ama melisam korkma balım dua edicem şansın bol olsun canım arkadaşım Allaha emanet ol inş gel haber et ama emi öpüyorum hepinişzi dejavum gelirsen akşam gelicem bebeğim görüşrüz esram öpüyorum canım benim hayırlı akşamlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?