Kaldığımız Yerden Her Telden..

çoook uzuldummm yaaaaa allah sabır versinnnn (((

benim aram iyi herkesle canım ama kdın inat işte kendinden başka kimse gözde olmasın diye bakıyor benimde öyle bir çabam yok yanii. Ben aralıkta yine kütüphaneye geçicem de neden öyle biri anlasam. Canım merak ettim kitabı alıp okuyayım valla.

karından bakacaktır canım vajinal bakmaz daha ama görebilmesi için su içmen lazım sıkışık olman gerekiyor zorlayacaksın biraz ışık su iç canım kaynat soğusun ama az sıcak kalsın daha rahat içersin belki. Canım sağol güzel duaların için bitanemm seninde kandilin mübarek olsun..

a.slm hoşgeldin kevserim su içmeninmn mantığını anlayamaıdm ama doktor dediyse vardır bildiği kuzucum korkma sakın hayırlı haberlelre gel emi bitanem nasıl oldun bugüün bakalım iyimisinnn

canım karındna bakıyor bazen doktorlar normal muayenede de ve özellikle hamile olunca karından bakarlar görebilsin diye su iç skışık ol diyor dr daha iiy görünüyor demekki benimde karından muayene eden bir dr vardı o da öyle diyordu bana.

saol cnm bnm öle yapıyoum ama geçmedi hala bn kaçıyrum kızlarr keninize ii bakın yarın inş..güzel haberler iletirim inş...cnm sizi sveiyorum dua edin kızlar boğazım geçsin öpüyrum hepiniz

inşallah canım Allah'a emanet ol bitanem gelir gelmez haber et bize merakta bırakma.

yaa sen nedne hala sorup duruyorsun ki kızım ya kendin kaşınıyorsun böyle kötü hazırlıyorsun kendini artık soru falan yok git çektir hayırlısıyla gel yeni makneler var artık hiçbirşey olmayacak bebek için herşeyi yapıcaz güüm kısacık bir şey sürüyor zaten o kadar değer bitanemm ayrıca bişicikte olmayacak güzelimm..

eşin doğru demiş dur bakalım bak yaran varmış bir neden olabilir bebeğin olmaması konusunda hele o çözülsün denersiniz olmadı alternatiflere baklır hem belki hamilesindirr..

esraik ozi normal yollarlamı hamile kalmıstı nasıl olmus niye düşmüşki cocuk kac haftalık olmustu cok üzüldüm ya.
bide meganı sorcam asılama denicekti yeniden bi habert varmı ondan

yok canım aşılama oldu onun 2. aşılamasıydı sanırım bizim burada oturuyor kendisi hiç görüşmedik gerçi ama işte maalesef sonlandırılmış demek ki canımm..

gelicem bitanem ancka geç çktık acayip yağmurda vardı yemeğimi yiyeyim akrabalarla kandilleşelim banyomu yapayım dua mı okuyayım gelicem 9-9.30 arası oradayım canımm...

Elifim gelirsen eğer ben 21.30 da ancak gelebilirim msnye. Banyo yapıp hemencik duamı okucam gelicem canım benim..

Günaydın güzel yurdumun güzel insanlarıı. Çok uykum var gece geç yattım. Eurovisiona takıldım yarı finali izledim son sıraya koymuşlar çıkan ülkelerde bizi kurada yüreğim ağzıma geldi valla ama çıktık sonunda finale. Dün hiçbirşey yememiştim canım istememişti gece gece de bişiler de yedim öyle yattım sabah sürünerekten kalktım. Hava yine kapalı valla bugün kazak giydim yine de donuyorum.

Melisamm canımm Allah yardımcın olsun inşallah sakın kasma kendini kötü şeyler düşünme canın acıyacak diye düşünürse acımayacaksa da acır tatlım. Ağrı kesicini iç ve gir hayırlısıyla inşallah sonuçlar güzel çıksın yeter ki önemli olan bu sen kendini buna odakla bitanemm bende bir daha ki ay istiyorum canım inşallah çektirmeyi.

Elifim balım kaymağımm günaydınnn...

Alüüü neredesiniz kızlar uyuya mı kaldınız bakıyım. Yarım saate öğle tatiline çıkıcam. 13.30 da gelirim yemekhanede yemek iyi değil alışveriş merkezine gidicez yemek yiyeceğiz hemde birkaç birşey bakıcam kendime adil ışığa çok güzel şeyler gelmiş küçük bedende oluyor orada. Gezelim azcıkın mesainin son yarısından önce dedik. Hoca da yoktu geçen haftanın telafsiini yapıyor. Gelmediniz ki napıyım öğleden sonra görüşürüz artıkın.

günaydın canım surubmu içerim agrı kesicimi alıp aklıma kötü seyler getirmeden gitmeyi hedefliyorum canım. haklısın baska seyler düşünürüm yapılırken.

günaydın canım surubmu içerim agrı kesicimi alıp aklıma kötü seyler getirmeden gitmeyi hedefliyorum canım. haklısın baska seyler düşünürüm yapılırken.

ivet canım bebeğini kucağına aldığın anı düşün bak doğum yapacağız Allah kısmet ederse onu nasıl yapıcaz bundan korkarsak keşke hiç yazılanları yorumları okumasaydın. Neyse olan olmuş ama her kişinin vücudu farklıdır ayrıca artık teknoloji de gelişti dr demiş sana zaten birşey olmayacak diyee.. Yanında eşin mi olacak tatlım..

bi kitaba basladım cok iyi ya acayip kafamı dagıtıyo. her satırda kahkaha attırıyo bana iyi geliyo. kıs cataldayken olmadı onu yanıma alamda okuyam. delümü bu kıs derler kahkaha seslerini duyunca millet.

evet canım 4 de girecem bakalım gelince haber ederim size.

herkese günaydın kızlar nasılsınız bende arama içindeyim taşınma esanasında eşimin kemerlerini silahının kılıfını palaskasını bir torba içindeydi sanırsam atmışım ara ra yok deli oldum çöp niyetine atmışım eşlimde gülüyo manyek gitti ne kadar para gitti bee git ümraniye çöplüğüne bir ara belki ordadır dedim ama işte len gitti göz göre göre

günaydın canım ay silahını bulup kullanırlarsa allah korusun basınıza bela almayın kayboldu diye nereye bavuruluyosa yapın canım.

günaydın meleğim benim
anam gelemedimki balım ara raa yok kemerleri atmöışımda sülümesi ayıp çok marifetliyimdir bulduğumu çöpe basarsam olacağı bu yani
günaydın melisam ağrı kesici al kuvvetli olsun ama
bi kitaba basladım cok iyi ya acayip kafamı dagıtıyo. her satırda kahkaha attırıyo bana iyi geliyo. kıs cataldayken olmadı onu yanıma alamda okuyam. delümü bu kıs derler kahkaha seslerini duyunca millet.
Allah seni manyek gacı seni sen çataldayken kitabı okurmuşşun gülermişşin artık doktor ne der bilemedim şimcik
evet canım 4 de girecem bakalım gelince haber ederim size.

demek 4 gidiceksinnhade inş hayırlısıyla git gel balım ya sakın korkma bak ben burdayım tamammı

günaydın canım ay silahını bulup kullanırlarsa allah korusun basınıza bela almayın kayboldu diye nereye bavuruluyosa yapın canım.

yok anacım silah olsa biterdi meslek hayatı onu taşıyorum üzerimde ben dışarı giderken çantama koyarım mesela gezerken beline takmasın diye bir kereseinde çantamıda unuttummu dolmuş durağında ama Allahtan arkamızdan verdiler Allah razı olsun bitmiştik yoksa silah kılıfı gitti o sorun değilde kemerler kaç taneydi vallaha yazık oldu ne kadar para edecek içime oturdu sıkışıklık var balım kredi çektik hazırdan gitti paralar yaa giden her kuruşa canım yanıyo vallaha pahalıya patldı buev

tabi canım durduk yerde cıkan bi masraf bu tasınma olayı cok masraflı.delü bi gün otobus duragında esinide unutursan tam olcek.
apranax fort alıyım demi canım. zatenbiraz oncede novalgin içtim bas agrısıyla kalktım.

he vallaha sorma yaa o gün bugün adamda panik oldu çantayı sorar önceleri vermiyodu bakma şimdi alıyorum işte şu boyundan geçirmeli öantaları kullanıyorum yeniledim çantalarımı boynumda aslıyo garantili mal yani eşimi unutmammm asla unuturmuyum hiç ben onu camda buldum kaptırmam kimselere kuşum yaao ilacı ben bilmemde balım minosettir vermidondur mazejiktir onlar dışında al çünkü dozları düşük diye biliorum bitanem

hatırlıyonmu su sarkıyı camdan cama aahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh camdan cama aaaahhhhhhhhhhhhhh asık oldum hemen sana. sizin sarkınız bu olsun len.

slm kızlar bn geldim dr.gitikk soru 6 haftalık olmuş bebeğim 15 gün sonra canlanır dedi dr..boğazım içinde antibiyotik verdi kullanıyorumm..kızlar eve geldi kahve kahve akıntılar geldiii...acaba bebeğim yermi yapıyodur yoksa bişeym oluyo anlamadm çk merak ediyorum miğdemde bulanıyoooo:18::18::18::18:

çok sevindim canım yaa sorun olmadığına diyicemde bu kanamalar lekelenmeler ne doktoruna söyle hmen hiç durma ne olur ne olmaz her türlü kanamalar bildirilmeli diyolar doktoruna hemen söyle emi
hatırlıyonmu su sarkıyı camdan cama aahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh camdan cama aaaahhhhhhhhhhhhhh asık oldum hemen sana. sizin sarkınız bu olsun len.

hee ben bilmemde güzelmiş ytam bize uygun melisam vallaha bak ilk camda gördüm anında vuruldum siyah atlet giymişti yeni kalkmış camını açmış bir baktım sonrasında kendimi o camdan alamadım ilk gördüğümde dedimki benim eşim olsa nasıl birşey bilemyrum vallaha bak bu ardaa geç yazdım kusuruma bakma balım mantı hamrunu yopurdum geldim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…