- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.481
geç yattım dün gece ondan kafamı tutamıyorum bugün kuşum, sağolasın.
ozim ile hilal konuşulmuş galiba.
ozimin bebeğinin kalp atışları durduğu için kürtaş olmak zorunda kaldı, hilalin bebeğinin de ya gelişimi çok geride yada kalbi durmuş, daha net bir şey yokmuş, haftaya belli olacak.
Ah ah neden böyleyiz anlamıyorum ..
ama insan bi kere zıt gitti mi hep zıtlaşıyor..
seni hocayla bıraksın boşver sende hocayla aranı iyi tut ... bilmiyosanda ögretilmedi bana diyebilirsin kendi kendine nasıl ögrenceksin hem...
biliyomusun seni hep okudugum bi kitaptaki kadın karakterine benzetiyorum
Bilirsin belki kitabı Serenad..
gerci ordaki Maya ile sen baya farklısınız ama hoca filan iş yerindekiler o kadar benzeşiyorsunuz kiii...
slmmm kızlar bn geldimm..kızlar bn hala aynı cuma gnü dr.gidicem ama dr.dediki ultrasona gircem için su iç sıkışana kadar gel dedi ama ben yutkunamıorum bile nasıl su içicem bilmiyorum yarın 9 da gicem hayılısıyla inş..herşey yolundadır..bu arada Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun...
a.slm hoşgeldin kevserim su içmeninmn mantığını anlayamaıdm ama doktor dediyse vardır bildiği kuzucum korkma sakın hayırlı haberlelre gel emi bitanem nasıl oldun bugüün bakalım iyimisinnn
saol cnm bnm öle yapıyoum ama geçmedi hala bn kaçıyrum kızlarr keninize ii bakın yarın inş..güzel haberler iletirim inş...cnm sizi sveiyorum dua edin kızlar boğazım geçsin öpüyrum hepiniz
su an bakıyorum bacaklarımı temizledim koltuk altım falan kaldı.yarın anadan dogma soyacaklar ya. hazırlanıyorum üf ya jaleda vardı ya öbür topicte o cektirmiş anlatmadı ben iştemedim ya ama yinede ben anlatıpta gözünü iyice korkutmayım dedi.
anladım canım şimdi sandım bilemiyorum yaa bende geçen gün eşime şakayla takıldım gidelim rahim filmidşr sperm tahlilidr gibi yaptıralım olmadı aşılamaya geçelim diye ama kabul etmedi yarnı dondurucaz bir kaç ay daha denizycez sonrası onlar dedi yara engel dedi sabret dedi bende öyle düşünüyorum ama ne düündüğünü öğrenmek istredim bende tırsıyorumda bakma uzak şuan içinmde o yüzden iş başa düşünce paşa paşa gidicem yaptırmaya
esraik ozi normal yollarlamı hamile kalmıstı nasıl olmus niye düşmüşki cocuk kac haftalık olmustu cok üzüldüm ya.
bide meganı sorcam asılama denicekti yeniden bi habert varmı ondan
kızlar bende çııyorum akşama gelicem ama melisam korkma balım dua edicem şansın bol olsun canım arkadaşım Allaha emanet ol inş gel haber et ama emi öpüyorum hepinişzi dejavum gelirsen akşam gelicem bebeğim görüşrüz esram öpüyorum canım benim hayırlı akşamlarrrrrrrrrr
Günaydın güzel yurdumun güzel insanlarıı. Çok uykum var gece geç yattım. Eurovisiona takıldım yarı finali izledim son sıraya koymuşlar çıkan ülkelerde bizi kurada yüreğim ağzıma geldi valla ama çıktık sonunda finale. Dün hiçbirşey yememiştim canım istememişti gece gece de bişiler de yedim öyle yattım sabah sürünerekten kalktım. Hava yine kapalı valla bugün kazak giydim yine de donuyorum.
Melisamm canımm Allah yardımcın olsun inşallah sakın kasma kendini kötü şeyler düşünme canın acıyacak diye düşünürse acımayacaksa da acır tatlım. Ağrı kesicini iç ve gir hayırlısıyla inşallah sonuçlar güzel çıksın yeter ki önemli olan bu sen kendini buna odakla bitanemm bende bir daha ki ay istiyorum canım inşallah çektirmeyi.
Elifim balım kaymağımm günaydınnn...
günaydın canım surubmu içerim agrı kesicimi alıp aklıma kötü seyler getirmeden gitmeyi hedefliyorum canım. haklısın baska seyler düşünürüm yapılırken.
günaydın canım surubmu içerim agrı kesicimi alıp aklıma kötü seyler getirmeden gitmeyi hedefliyorum canım. haklısın baska seyler düşünürüm yapılırken.
ivet canım bebeğini kucağına aldığın anı düşün bak doğum yapacağız Allah kısmet ederse onu nasıl yapıcaz bundan korkarsak keşke hiç yazılanları yorumları okumasaydın. Neyse olan olmuş ama her kişinin vücudu farklıdır ayrıca artık teknoloji de gelişti dr demiş sana zaten birşey olmayacak diyee.. Yanında eşin mi olacak tatlım..
herkese günaydın kızlar nasılsınız bende arama içindeyim taşınma esanasında eşimin kemerlerini silahının kılıfını palaskasını bir torba içindeydi sanırsam atmışım ara ra yok deli oldum çöp niyetine atmışım eşlimde gülüyo manyek gitti ne kadar para gitti bee git ümraniye çöplüğüne bir ara belki ordadır dedim ama iştelen gitti göz göre göre
günaydın canım ay silahını bulup kullanırlarsa allah korusun basınıza bela almayın kayboldu diye nereye bavuruluyosa yapın canım.
günaydın meleğim benimGünaydın güzel yurdumun güzel insanlarıı. Çok uykum var gece geç yattım. Eurovisiona takıldım yarı finali izledim son sıraya koymuşlar çıkan ülkelerde bizi kurada yüreğim ağzıma geldi valla ama çıktık sonunda finale. Dün hiçbirşey yememiştim canım istememişti gece gece de bişiler de yedim öyle yattım sabah sürünerekten kalktım. Hava yine kapalı valla bugün kazak giydim yine de donuyorum.
kız Allah seniniyiliğini versin uyumadınmı kapattıktan sonra bizde namazı kıldık yarışmaya baktık son 5 yarışmacıya baktık açıklanırken aynen balım yaaa yüreğimiz ağzına geldi yok dedim yaa olamaz ama dedim beeğeni toplamıştı nasıl olur falan açıklandı tık kapattım hadi yetr dedim cumartesi artık izleriz inş güzel olur sonuç diye demek soğuk balım burasıda kapalı soğuk yani sıkı giy hstalanma sakınnn
Melisamm canımm Allah yardımcın olsun inşallah sakın kasma kendini kötü şeyler düşünme canın acıyacak diye düşünürse acımayacaksa da acır tatlım. Ağrı kesicini iç ve gir hayırlısıyla inşallah sonuçlar güzel çıksın yeter ki önemli olan bu sen kendini buna odakla bitanemm bende bir daha ki ay istiyorum canım inşallah çektirmeyi.
sendemi çektireceksin gülüm yaaa bende çektirmek istiyorum aslında
Elifim balım kaymağımm günaydınnn...
anam gelemedimki balım ara raa yok kemerleri atmöışımda sülümesi ayıp çok marifetliyimdir bulduğumu çöpe basarsam olacağı bu yaniAlüüü neredesiniz kızlar uyuya mı kaldınız bakıyım. Yarım saate öğle tatiline çıkıcam. 13.30 da gelirim yemekhanede yemek iyi değil alışveriş merkezine gidicez yemek yiyeceğiz hemde birkaç birşey bakıcam kendime adil ışığa çok güzel şeyler gelmiş küçük bedende oluyor orada. Gezelim azcıkın mesainin son yarısından önce dedik. Hoca da yoktu geçen haftanın telafsiini yapıyor. Gelmediniz ki napıyım öğleden sonra görüşürüz artıkın.
günaydın melisam ağrı kesici al kuvvetli olsun amagünaydın canım surubmu içerim agrı kesicimi alıp aklıma kötü seyler getirmeden gitmeyi hedefliyorum canım. haklısın baska seyler düşünürüm yapılırken.
Allah seni manyek gacı seni sen çataldayken kitabı okurmuşşun gülermişşin artık doktor ne der bilemedim şimcikbi kitaba basladım cok iyi ya acayip kafamı dagıtıyo. her satırda kahkaha attırıyo bana iyi geliyo. kıs cataldayken olmadı onu yanıma alamda okuyam. delümü bu kıs derler kahkaha seslerini duyunca millet.
evet canım 4 de girecem bakalım gelince haber ederim size.
günaydın canım ay silahını bulup kullanırlarsa allah korusun basınıza bela almayın kayboldu diye nereye bavuruluyosa yapın canım.
yok anacım silah olsa biterdi meslek hayatı onu taşıyorum üzerimde ben dışarı giderken çantama koyarım mesela gezerken beline takmasın diye bir kereseinde çantamıda unuttummu dolmuş durağında ama Allahtan arkamızdan verdiler Allah razı olsun bitmiştik yoksa silah kılıfı gitti o sorun değilde kemerler kaç taneydi vallaha yazık oldu ne kadar para edecek içime oturdu sıkışıklık var balım kredi çektik hazırdan gitti paralar yaa giden her kuruşa canım yanıyo vallaha pahalıya patldı buev
tabi canım durduk yerde cıkan bi masraf bu tasınma olayı cok masraflı.delü bi gün otobus duragında esinide unutursan tam olcek.
apranax fort alıyım demi canım. zatenbiraz oncede novalgin içtim bas agrısıyla kalktım.
he vallaha sorma yaa o gün bugün adamda panik oldu çantayı sorar önceleri vermiyodu bakma şimdi alıyorum işte şu boyundan geçirmeli öantaları kullanıyorum yeniledim çantalarımı boynumda aslıyo garantili mal yani eşimi unutmammm asla unuturmuyum hiç ben onu camda buldum kaptırmam kimselere kuşum yaao ilacı ben bilmemde balım minosettir vermidondur mazejiktir onlar dışında al çünkü dozları düşük diye biliorum bitanem
çok sevindim canım yaa sorun olmadığına diyicemde bu kanamalar lekelenmeler ne doktoruna söyle hmen hiç durma ne olur ne olmaz her türlü kanamalar bildirilmeli diyolar doktoruna hemen söyle emislm kızlar bn geldim dr.gitikk soru 6 haftalık olmuş bebeğim 15 gün sonra canlanır dedi dr..boğazım içinde antibiyotik verdi kullanıyorumm..kızlar eve geldi kahve kahve akıntılar geldiii...acaba bebeğim yermi yapıyodur yoksa bişeym oluyo anlamadm çk merak ediyorum miğdemde bulanıyoooo:18::18::18::18:
hatırlıyonmu su sarkıyı camdan cama aahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh camdan cama aaaahhhhhhhhhhhhhh asık oldum hemen sana.sizin sarkınız bu olsun len.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?