- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.501
çok sevindim canım yaa sorun olmadığına diyicemde bu kanamalar lekelenmeler ne doktoruna söyle hmen hiç durma ne olur ne olmaz her türlü kanamalar bildirilmeli diyolar doktoruna hemen söyle emi
hee ben bilmemde güzelmiş ytam bize uygun melisam vallaha bak ilk camda gördüm anında vuruldum siyah atlet giymişti yeni kalkmış camını açmış bir baktım sonrasında kendimi o camdan alamadım ilk gördüğümde dedimki benim eşim olsa nasıl birşey bilemyrum vallaha bak bu ardaa geç yazdım kusuruma bakma balım mantı hamrunu yopurdum geldim işte
cnm kan değilde akntı kahve arayamam ki kontör yok eşmide arıyamıyorum oda vodafonlu bn trcelll ne apcam bn şimidiiii nie böle olduki acabaa
cnm kan değilde akntı kahve arayamam ki kontör yok eşmide arıyamıyorum oda vodafonlu bn trcelll ne apcam bn şimidiiii nie böle olduki acabaa
yok bacım sistem atmış ben çıkmadım yani hee ben üşenmem kız sevdiğim yemekleri yaparım birde asıl karşı komşu için yapıyorum tabak tabak yemek taşıdı sağolsun tşınma esanasında tabakalrı var kesme çorbasıyla mantıyı yapayımda boş vermeyeyim dedim bende hepsini tek yapıyorum kşmsem yokki yanımda su böreğine varana kadar burnumda tütüyoda babamların gelmesine yapıcam kısmetse gülüm babamda çok severelif kızım sen yazmayınca bende kalktım bulasık mak .nı bosalttım balkon yıkadım yatagımı topladım işte.
bogaza hiç üşenmiyon kıs. senmi yapcan simdi mantıyı acma işi kesme doldurma ve bükme işini tek basımna mı yapıyon bacım iyi vallahi helala olsun saa.
bencede melisam doktora gidilmesi şart ama bilemiyorum artıkcanım elifinde dedigi gibi mutlaka doktoruna söle bu durumu belki verdigi antibiyotikmi neyse o nun yan etkisi olmustur basit bişide olabilir ama ihmal etme hemen söle hem kafanda kurmandan iyidir canım.
cnm görümcemle fln konuştum eltimle konuştm normal dediler eltimin kan bile gelmiş 1.çocuğuna hamileken eşime dedim dr..zaten gitmiş eğer hani dedi kırmıı ka fln gelince bn hemen gelirim gideriz dedi bende tmm dedimm
yok bacım sistem atmış ben çıkmadım yani hee ben üşenmem kız sevdiğim yemekleri yaparım birde asıl karşı komşu için yapıyorum tabak tabak yemek taşıdı sağolsun tşınma esanasında tabakalrı var kesme çorbasıyla mantıyı yapayımda boş vermeyeyim dedim bende hepsini tek yapıyorum kşmsem yokki yanımda su böreğine varana kadar burnumda tütüyoda babamların gelmesine yapıcam kısmetse gülüm babamda çok sever
bencede melisam doktora gidilmesi şart ama bilemiyorum artık
kevserim görümcen eltin onlarda olmamış birşey diye sana olmayacağı anlamına gelmez bak bence hafife almayın sorun olmasa kanama kolay kolay gelmez yerleşme dediğin 6 haftalık bebeğin yerleşiminden gelirmi bişmiyorum ama bence sen dikkate al Allah korusn yarın birgün keşke deme çokmu zor aramak yada gitmek doktoruna ona görede ilaç verişyo doktor kaldıki sana antibiyotik vermşş bebeklerin gelişimi 6 haftalıkken başlarmış sen içme bence ve antibiyotik sorun olmaz diyenelre inanma sen can taşıyosun bence sen tedbirini al taktiri rabbime bırak
cnm ne yapıcağımı bilmiyorm çok çaresiz kaldımmm antibiyotik kullamak zorundayımm çnkü dayanamıyorum boğazımın ağrısdan çok fazlla şişşmişş boğazımmm anlatamam dr.dedi hamilelirde kullanılan ilaç verdi dr.kızlar biyandan bi boğaz ağrısı cnm çok yanıyo ne yapıcağımı bilmiyorum çok çaresim yaa cnm ok yanıyo:18::18::18::18:
ben cıkıyorum kıslar hadi öptüm sizi kocman 5 e kadar girtmem ondan sonra anlatırım artıkın.
kıyamam ben sana kuzum yaaa içiceksin ozaman ne diyebilirim bilemiyorum kafanada takma ben kesinlikle tehliklei demiyorum gülüm sadece olabilir sen dikkat et diye diyorumm meşeğim neyse sen bekle bugünde baktın geliyo bekleme yarına doktora git kesin git ama emi
canımbenim yaa kıyamam vallaha yaa Allahım şifanı versin atlatırsın kuzucum ama işşte zorlukları oluyo sabret balım ilaçlarını al zaten bir iki alınca hemen yumuşatır merak etme o kadar kötüysen kullanmak zorundasın zaten yapıcak birşey yok meleğim sıkıntı etmeyin eşinede söyle olur böyle şeyler üzülmeki bak bebeğine zarar bitanem sakin ol sabret bol bol c vitamini al ilaçalrınıda al bak mesela bugün aldınmı almadıysan al birde akşama yatarken 12 saatte birdir muhtemelen antibiyotik bak yarına birşeyin kalmıycak balım benimmmcnm allahım kmse böyle hastalık vemesin yutknamıyorum bile dün beri sinirlerim bozuldu drumadan ağlıyorum cnm çok yanıyor kulağım bğazım hamileleğime bile sevinemiyorum artık gerçekten diyorumallahım yardm et daynamıyorum diyorum eşim bn ağladıkça acı çektikçe eşm nerdeyse üzüntüden ağlıcak duruma geldii...oda bişey yapmıyooo ilaç kllanımıyım dedim limonlu çay aklına ne gelirse yaptım geçmiyo geçmiyoo
elifim nereye gittin bni bırakıppp
canımbenim yaa kıyamam vallaha yaa Allahım şifanı versin atlatırsın kuzucum ama işşte zorlukları oluyo sabret balım ilaçlarını al zaten bir iki alınca hemen yumuşatır merak etme o kadar kötüysen kullanmak zorundasın zaten yapıcak birşey yok meleğim sıkıntı etmeyin eşinede söyle olur böyle şeyler üzülmeki bak bebeğine zarar bitanem sakin ol sabret bol bol c vitamini al ilaçalrınıda al bak mesela bugün aldınmı almadıysan al birde akşama yatarken 12 saatte birdir muhtemelen antibiyotik bak yarına birşeyin kalmıycak balım benimmm
burdayım balım mantıyla uğraşıyorum yaa sistem atıyo beni
evet balım iki varsınız varsın balım ya geçicek sabrediyorumm eşimde ben üzülünce dayanamıyoo çaresiz kalıyoo eşimde öle diyo sabret cnm geçicekk bebeğimize zarar veriyorsun üzülme diyo..ooh kolay cnm bnm maşallah balıma haramatlı gacıı
canım benim keşke elimden birşey gelse ama yok işte bilgimde ancak bu kadar soğuk algınlığı lanet gelincede ağır geliyo bünyen hassas şuan hamilesin senin çok daha dikkat etmen lazım mevsimlerde belli sıcak soğuk inssanları mahvediyo bundan sonra bak kendie dikkat ediyosun karışmam lütfen bak yzık canınaçeken sensin kuzum benim rabbime emant olun ne diyeyimki moralinide yüksek tut bak cidden çok önemli bu keyfinide çıkarıcaksın hele bir atlatta bu hastalığımeşin doğru diyo geçicek güçlü ol bebeğinide eşinide üzme emi gülüm benim sağolasın balım bemim vallaha kolay geliyoda hamur kurumadan kapatmak zor geliyo acele acele bir topu bitti ikinci topu açtım şimdi kesicem doldurucam bitanem
saoll balım bnm allah razı olsun buda geçicek allahım çaresiz hastalık vermesinnn bebeğimizin kesesşni gördük ve ultrason resmimizi aldıkkkk çok gzell bi duygu balımm allahımm sanada isteyen herkeze nasip eder iş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?