Kaldığımız Yerden Her Telden..

amn balım amn inşşş....evet gördük balım 15 gün sonra bebeğiniz canlanır dediii

benim adetim hala gelmedi sabah eşime şaka yaptım adet oldum dedim hadi beeee dedi üzüldü ne oldu sen umut mu ettin yoksa evet gerlmediği için ediyorum acabamı diyorum dedi erken gelen bu akdar gecikti dedi ama hiç bir belritim yok dedim ama şuan vuruyo kasıklarıma biraz adet gibi değil ama üşütmüşüm gibi sancılanıyorum neden gelmezki bebek de yok testlerde çıkmıyo prolaktinim de düşük anlayamıyorummmmm:44::44::44:

Kızlarr gelemedim bir türlü hoca vardı falan sonra 1 saatten fazla yan odaya baktım orada bir bayan izinli öbürü de aşağıya indi orada durdum ancak geldim. Bir ara geldim cevap yazıyorduım size hoca geldi başıma hemen kapadım..

bi kitaba basladım cok iyi ya acayip kafamı dagıtıyo. her satırda kahkaha attırıyo bana iyi geliyo. kıs cataldayken olmadı onu yanıma alamda okuyam. delümü bu kıs derler kahkaha seslerini duyunca millet.

al kızz oklur kahkaha atarsın o arada da biter gider iştee boşverr

evet canım 4 de girecem bakalım gelince haber ederim size.

tamam cnm gitmişsindir de bitmiştir bile geç kaldım ama iyi geçmiştir inşallah kuzumm..

ay tühhh oluyor böyle kazalar işte olsun canım yaa alınacak artık tekrar napıcan..

apranax iyidir canım gerçi demek için geç kaldım umarım içmişsindir onu. Benim inanılmaz baş ağrım tutar migren gibi belki de migrendir bilmiyorum, bir tek o ilaç geçirir ağrımı.

iyi yapmışsın boyuna asılmalılar daha güvenli önemli birşey varsa böyle aslında hep öyle kullanmak lazım. aman camda buşmuş eşini napıyordu cam mı siliyordu

canım gözün aydın çok şiükür keseyi gördün demek dr dediii gibi 2 haftaya kalp atışları da duyulur canımcığım..Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.

cnm kan değilde akntı kahve arayamam ki kontör yok eşmide arıyamıyorum oda vodafonlu bn trcelll ne apcam bn şimidiiii nie böle olduki acabaa

ah canım ya ne olursa olsun kontör bulnundur telefonunda ya da faturalıya geçin kontörün bitti derdin olmaz canım ne olur ne olmaz acil brşey olsa dimi ama ancak akıntı önemli olmayabilir aslında dikkate alınır ama daha çok kanama şeklinde olunca daha çok tehlike olur. sen yine de dinlen bişi yapma artarsa yarın dr gidersin.

ben cıkıyorum kıslar hadi öptüm sizi kocman 5 e kadar girtmem ondan sonra anlatırım artıkın.

Tamam Allah'a emanet ol canım gerçi çoktan çektirdin bitti geçti ama.

geldım ama kımse yok yaaaa offfffffff

burda olunca da siz gelmiyorsunuz balım yaaa..

offf offff çok güzel gözüküyorlar ya ufacık ufacık bana da gönder bacımm.... elelrine sağlık maharetli arkadaşım benimmm afiyet bal şeker olsunn

ay canım çok sevindim yaa ama adamcağızı neden üzüyorsun gülümm.. İnşallah vardır regl gelmedikçe umutta var bekle pazartesiyi bakalımm..

heee anladım gülüm yaa bende dedimki nerde bukız sorun oldumu gördümü hocaaa:18:

heee anladım gülüm yaa bende dedimki nerde bukız sorun oldumu gördümü hocaaa:18:

camda sabah kalkmış camını açıyomuş ilk orda gördüm 2 ay takip ettim perde arkasından oda beni farketti başladı takip etmeye işte tel numarası verdi dolmuşta birlikte giderken bende kardeşimle gidiyodum işte öyle başladı zati fazla sürmedi babam duydu evinden çıkardı kocişkomuvallaha sorma balım attık gitti kemerleri el mecbur alıcak artık evet asmalılar daha güvenli kuzucum bende onu kullanıyorum artıkın beğendinmi balım gerçekten pişirmedim daha pişireyim koyarım resmini vallaha adetim glemdi sancım da gitti şimdi ama belime sancı vuruyo ya tam sökülecek anamı ağlatacak yada birşey var bakak görek gülüm geçen hafta bugün akan gitmiştim avucumu yalamıştım

yok görmedi kuzum kapadım hemencik anasayfasdaydım zaten daha.

vayy vayy nasıl oldu ki baban çıkardı kiracı mıydı sizin karşı apartman falan mıydı karrşıda gördüğüne göree. Neyse gülüm olan olmuş artık yapacak birşey yok üzme kendini alınır yaa.. Bu sefer daha dikkatli olursun. Aman canım ya bebek olsunn... Bak geçen regl geçen hafta geldi diyorsun ne bu gecikme yaa..

Elifim ben bugün ne ettim biliyon mu. Eşimle alışveriş merkezine gittik. Buradan da kızlar adil ışığa gittik çok güzel şeyler gelmiş demişleri yemek yedik girdim oraya iki etek bir gömlerk, bir bluz beğendim.Bir de etek ceket takım vardı keten kiremit rengi. Ama ceket pahalıydı. Öbürlerini ayırttık denemeye vaktim yoktu öğle tatili bitiriyordu kız ayırdı tanıyorlar zaten beni küçük bedende satınca sık gidiyorum ay hepsini alsam mı acaba o takımı da alayım bayrama saklayayım diyorum ya çok beğendim ceket olursa tabii. Valla maaşı almadım daha eşimden geçinicem.. Ek ders ücreti almış zati biraz sulayaım ne olur kii

evet kiracıydı ve öğrenciydi zorla attırdı yolunu kesti tehdit etti benim eşimde garibim susmuş ilerisini düşünerek öyle işte gülüm evet yaaolan oldu artık bebekmi değilmi çok merak ediyorum artık çöünkü baya gecikti eskiden olsa prolaktin diyicemsde oda değilll

bence hiç durma al kuzucum yaa beğendiysen kaçırma çünkü her zaman bulamayabiliyosun balım bence al boşver parasını sana feda olsun canımıniçi eminim eşinde aynısını söyler emin ol sana kurban olsun derrr

ejavum gülüm ben çıkıyorum eşim geldi mantıyı pişireyim yine görüşürüz balım akşam gelirim uğrarım yani kendine iyi bak olurmöumkuzucum öpüyorum kocaman Allaha emaent ol hayırlı akşamlarrr fıstığımmmmmmmmmmmmmm

melisam geldiğine olmayabilirim kuzucum bana özelden yaz emi habersiz bırakma sakın :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…