Kaldığımız Yerden Her Telden..

vay ay büyük aşk ama helal olsun eşine iyi etmiş hiçbirşey dememiş yoksa yüzyüze nasıl bakarlardı olmazdı yanii şimdi aralarından su sızmıyor ama maşallah Allah nazarlardan saklasın senin kısmetinde oymuş canım sende babanı çiğnememişsin ama baya diretmisin anlamış babanda seni şimdi iyi etmişim vermekle diyordur kalp kırmadann iki tarafın gönlü olarak evlenmişsin ne güzel Allah daim etsin bitanemm.. valla ben almayalı bir etek bluz alayım dedim eşimde al boşver dedi bulmuşsun dedi orada hep küçük beden bulunuyor ama sınırlı geliyor çabuk bitiyor acelem ondan. O da aman ne zamandır birşey aldığın mı var al gitsin dedi iyi dedim bende ama bakalım yakışırsa alıcam.. Çok şükür eşlerimize bizi hiç kırmıyorlar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyrlar eşim yeri gelir kendine almaz bana alır Allah razı olsun onlardan.

tamam balım afiyet sağlık olsun.. Benim yerime de götür mantıları bende de patates yemeği var alışveriş merkezinden gidince bir de çorba çevirirm salata tamam işte.. Off çok halsizim üşüyorum dinlenicem valla. Akşam gelirsen görüşürüz ama. nette olruum zaten sabah uyuyacağım gece geç yyatarım.

kıslar filmi cektirdim geldim kac günüm bosuna zehir olmus kac günüm. hiç acımadı kiiiiiiiiiiiiiiiiii acımadıki
gönül rahatlırıyla gidin ama sakın kasmayın kendinizi.

elfiimmm canlanır derken heralde daha küçük olduğu için 15 gün içinde hareketlerin anlamaında dedi..heralde dejavum inş..balım duyarız kalp atışlarını ya zaten atarsa kahve akıntı gderimm kızlar sadece tuvaletimi yaparken geliyoo allahım şu hastalıklar geçsin yarabbimm n
eolurya

kıslar filmi cektirdim geldim kac günüm bosuna zehir olmus kac günüm. hiç acımadı kiiiiiiiiiiiiiiiiii acımadıki
gönül rahatlırıyla gidin ama sakın kasmayın kendinizi.

ohhhh canım çok şükür hadi geçmişler olsun didim ben sana yazılanları okuyup boşuna üzdün kendini diye bitanemm.. Peki sonucu söylemediler mi hemen ne zaman söyleyecekler tüplerin durumunu inşallah hiçbir sorun çkmayacak balımm...

canım işte gittiğinde kalp atışlarını duyacaksın yani bir can olacak artık içinde yaşayan kalp atışları başlayınca. Aminnn inşallah canımmm sıkma sen şimd canını dinlenmeye bak kendini yorma her ihtimale karşı eğer bir sorun olsa bebeğin yerleşmesiyle ilgili zaten dr ilaç verirdi diye düşünüyorum ama sen tedbiri elden bırakma caım..

Bende akşam uğradım alışveriş merkezine öğle tatilide ayırttığım kıyafetleri aldım bir de üstüne bir etek bir tişört daha aldım. üç tane etek aldım hepsi cıvıl cıvıl renkli renkli, bir gömlek, bir bluz,badi ve 3 tişört aldım ama çok güzellerdi ya eteklerim daralacak yarın alıcam öbürküleri aldım eşimi betırdım bu ay napıyım canımm amaann çalışan bir bayanım ben dikkat etmek zorundayım dimi ama hem eşim istedi alalım diye. Havalar düzelirse inşalah giyerim de çok bozuk yaaa hep yağmur hep karanlık 15-20 dk acayip yağıyor duruyor ama hep kasvetli.

canım sonucu VErdiler. tıkanıkık yok dedi sadece sag tüpden gecerken ilac biraz daha yavas gecmiş belkide orada bi problem vardı ne bilim. pazartesi doktora gösterecegim o kesin sonucu söyler.

kıslar niye yoksunuz yav saat kac oldu cık cık cık. iyiki, bi hafta sonuya aksama kadar kocam yanımda olumucak gelinde konusalım. haydi bekliyorum.

lan oglum ben kime diyorum yav. gelsenize. bende gezmeye gitcem işte küstüm size.

len deli gacı seni sen kime küsüyosun manyek bacım yerim seni meleisam çok geçmiş olsun bak korktuğuğun gibi çıkmadı ne güzel işte bitanem dedik sana korkma diye ama sen dinlemedinnn

dejavum meleğim ben dün gelemedim valha mantıyı yaptım ya çorba bir taraftan bulaşığım çoktu gülüm pişir ye yıka derken şim musaaltlat oldu banyoydu derken akşam oldu çay iç girememdim meleğim özürdilerim gelirim dedim gelemedim :26:bugünde geç kalktık ye iç derken dışarı gidiyoruz bunaldım gezelim biraz dedik birde eksikler var bitanem gelince girerim inş haber ederim mutlkaka hepinizi öpüyorum canlarım görüşürüz

canım sonucu VErdiler. tıkanıkık yok dedi sadece sag tüpden gecerken ilac biraz daha yavas gecmiş belkide orada bi problem vardı ne bilim. pazartesi doktora gösterecegim o kesin sonucu söyler.

ohh çok şükür canım birşey olsa söylerlerdi zaten bazen az bir tıkanıklık olaiblir çeşitli sebeblerden işte o da ila geçerken açıılıyormuş zaten tıkanıklık çok olsa ilaç geçemiyor sanırım bak bu birkaç ayı iyi değerlendir hamile kalma şansın artabilir filmden sonra..

kıslar niye yoksunuz yav saat kac oldu cık cık cık. iyiki, bi hafta sonuya aksama kadar kocam yanımda olumucak gelinde konusalım. haydi bekliyorum.

canımm haftasonu gelemiyorm ki geç kalkıyoruz kahvaltı ettik, pazara gittik, kaynanama da bişiler aldık götürdük kapıdan verdik, geldik poşetleri bıraktık markete gittik ancak geldim. Şimdi temizliğe girişicem napıyım çalışınca böyle güzelim haftaiçi evde otursam hiç sorun olmaz yaparsın işleri. İşler bitince de alışberiş merkezinde gidicez benim etekler daraltılacaktı onları alıcam bir de yemek yeriz orada ancak gelirim akşam olur zaten hiçbirşey anlamıyorum ki aynen mesai yapıyorum tatlım yie akşam oturuyorum. Yarın da hem bize hem kaynanama dolma sarıcam öyle geçer vakit aman işte tatili dört gözle bekliyoruz da ne oluyor sanki akşam gelirim ama.

sorun değil tatlım benimde başım ağrıyordu zaten fazla oturmadım başında tv izledim sonrada uyudum işte. temizlik falan geçe bugünde öyle. Gelince müsait olursan yazarsın canımm..

ben geldim ama kimseler yyok dejavum çok yoruldum öldüm öyle gezdikki gitmediğimiz yer kalmadı regale gitik bahausaya gittik koçtaşa gittik gezdik geldik ancak giebildim eşim maç izliyo namazı kılıcaz şimdi gelicem pc açık gelirseniz görüşürüz balım bu arada hala adet olmadım belirtimde yok sadece göğüslerim biraz acıyo böyle kaşınıyo karıncalanıyo gibi o kadar ama adet ağrısı değil kesinlikle benim adet belitim olsaydı bilirdim test aldık ama nedense bebektende umudum yok artık sabaha yapıcam hayıorlısı Allahtan

ohh iyi etmişsin canım hava almışsın gemişsin ne güzell kafanda dağılmıştır. Biz de pazara gittik geldik markete gittik bir sürü kimyasalı doldurdum eve yine. Sonra evi temizledim sobracıma alışveriş merkezine gittik daraltmaya bıraktığım eteklerimi aldım yemek yedik eve geldim oturdum işte bir sürü meyve almıtık pazardan karnım ağrıyana kadar yedim kiraz falan çıkmış off çok özlemişim yaa.. Al sende ye gülüm çok faydalı bol bol. Ayy gülüm inşallahh hamilesindir inşallah rüyam gerçek çıkar bak belirtin de yok bu zaman oldu seste yok geçen ay kaç gün önceden olmuştum diyorsun. Bence de sabah kalk unutmadan ilk idrarla yap testini hatta alarm ayarla yaz alarma da idrar testi diye unutup gidio yapma yanii boşa gitmesin aman.. bak pazartesiye kadar gelmezse testte de görürsen doğru kanaa anlaşıldı mı.. Hadii ikinci bebeğimiz gelsinn topikte.

vallaha gezdim ama öldümde balım yaa çıkmamak lazım vallaha ben evimde mutluyum ayaklarımı hissetmiyorum yeminle ohh sende iyi etmişşin demek sende benim gibi kirazı çok seviyosun bende deli olurum erik elma karpuz vallaha meyve canavarıyım resmen afiyet bal şeker olsun iyi etömişşin bol bol vitamin işte ne güzel bitanem yaa bilmiyorum inş eğerki hayırlısı ise hamile olayım ama hiç hamile gibi hissetimiyorm kednimi balım olsaydı bu gecikmeye hamilelik belirtiler olurdu bende tık yok bu arada 76 kiloya inmişim meleğim yaaa çok mutlıuyum

olsun gülüm dinlenirsin evdesin nasılsa ben ne yapayım çalışyorum iki gün evdeyim biraz gezsem dolaşıp yorulsam aman en vardı gezecek otur dinlen evinde diyorum 1.5 sene evde oturdum haftasonu hep dışarı çıkmak isterdim sıkılıyordum evde zaten canım. Canım ben dün eve gelince ovulasyon yaptım 9. günümdü dün ama hiç çizgi çıkmadı ya tek çizgi o kadar da beklettim ama yok yanii. Geçen ay İstanbul'da gelince 10 ya da 11. günümde yapmıştım çizgi çıkmıştı iik gün yapmışyım ilki yine koyuydu ikincisi daha silikti bitmiş dedim daha yapmadım ya ay bilemedim aslında regl olduğum zamana göre bu ay da 17. günde falan yumurtlama olması lazım 15-16. günde de koyu olması lazım ama daha silik bile yok senin nasıl oluyordu yumurtlamaya 10 gün kala falan yapıyor muydun hiç çizgi çıkmadığı oldu mu.

Son düzenleme:

haklısın aslında ama işte evde durunca gezmek istersin çıkıncada evde terslik burda yaa bir türlü tatmin olamıyoruz hep keşkeler var hayatımızdaa yahuben adetr sonrası başlamazdım gülüm adetimin 10 günü falan başlardım silik olurdu derken git gide koyulaşırdı işte biliyosun yaa koyayım en silik hallerini istersen bak ama hani adetin 8.9 hiç yapmadım hatta 10 bile geçerdi yani

valla ben one stepte ilk başladığımda erken başlıyordum bilmiyordum ne zaman çıkacağını 13-14. günlerde başlıyordum hep silik çıkıyordu. Sonra işte baltım hep 18-19. günlerde koyu oluyor o zamana yakın yapyıordum 35 günde regl olduğum için ama bu ilaçla erken oluyorum yaaa o yüzden gerçi olmam gerekenden 9 gün daha geç oldum o ayrı ama işimi şansa bırakmıcma tabii dün hiç çizgi çıkmadığı için bugün yapmadım ama yarın yapıcam ve devam edicem koyuyu görürsem ne ala görmezsem yapacak birşeyim yok şimdi geçen ay kafam çok karıştı benim dr reglimin 3. günü gittim hormon yapar diye ilaca da 3. günü başladım yumurtlamamı rwglimin ilk gününden mi yoksa ialaca başlama tarihinden mi alayım bilemedim ama reglimin ilk gününden baz aldım o zamanda. Neyse ovulasyonlar var takip edicem.

vallaha açıkçası ben artık güvenmiyorum ben işini şandsa hele hele ovulara bırakma 2 günde bir ilişkiye girerek değerledndir derim meleğim gördün en yakın örneğin benim siyah çıktı resmen ama yok hala bilemyrum benimde yarın 35.günüm adetimin 23. günü sayarsak 4 gün gecikmiş oluyo 20sayarsak ki olması gereken gün o gün oluyo tüm hesaplamalarda o zamanda yarın bir hafta olucak gecikeli ben hangi günü saymalıyım bilemiyorum:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…