- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.561
şimdi hesapladım ben geçen ay 32. gün regl olmuşum yani 18. gün yumurtlama olmuş şu anda hala çizgi görememem normal galiba 16-17. günlerde görürüm bugün 10. günüm haftaya yani.
vallaha açıkçası ben artık güvenmiyorum ben işini şandsa hele hele ovulara bırakma 2 günde bir ilişkiye girerek değerledndir derim meleğim gördün en yakın örneğin benim siyah çıktı resmen ama yok hala bilemyrum benimde yarın 35.günüm adetimin 23. günü sayarsak 4 gün gecikmiş oluyo 20sayarsak ki olması gereken gün o gün oluyo tüm hesaplamalarda o zamanda yarın bir hafta olucak gecikeli ben hangi günü saymalıyım bilemiyorum:26::26:
dejavuum acaba info gebelik testi güvenilirmidir balım
evet demekki bu ay 16.17 güblerinde yumurtlaman zati akıntıyı gördüğünde daha iyideğerlendirisin meleğim
valla canım senin işini ina anlamadım bu zamana kadar hep tanıdıklarımda tuttu yani ne zaman öyle koyu çıksa gebeydiler bende hiç regliye yakın öyle çizgi hiç görmedim şahsen tabii laboyu bilmiyorum biliyorsun laboyu aldım ama ara kanamalardan deneyemedim doğruluğunu bu ay bakıcaz ama ilk kullandığım one stepte hiç kuşkum yoktu dedim ya 21 gün yumurtlama oluyordu 19.gün tak diye koyu çıkardı regliye yakın yapardım hiç çizgi çıkmazdı.
canım onu hiç bilmiyorum duymadım da bebetıme falan yii değil diyorlar onun harici iyidir yaaa..
evet haftaya full çalışma var bizde canım bu arada koyuyu görürsem ne ala ama koyuyu görmeyi hiç beklemicem.. Öbir hafta başına hatta ortasına kadar olabildiği kadar olur işte gerisi kısmet ilk deneme gibi birşey geçen sene ocak şubatta denemeleri yapmıştık en son olacağını sanmıyorum hemen neredee ama en azından o denemeyi yapmakta bişi yanii benim için.
kesinlikle en azından denemelerinniz olucak olmadı yada oldu diyebileceksişniz boşa gitmşyo günleriniz meleğim hakkında hayırlısı olsun inş artık zamanı gelmiştir ve bebeğin olur inanki çok çok çok istiyorum meleğim çok
Hislerimiz karşılıklı canım inşallah olacak ikimizinde ama şu an aklım sende şimdi olsa ne iyi olur yarayı da dondurmaktan kurtulursun doğğumdna sonra olur ancak süper olur valla yaa.. Melisanın rahim filmi iyi geçmiş valla benim için iyi oldu bu haberi almak bende çok tırsıyordum valla ama melisaya demiyordum tabii
ay keşke gülüm ama adetim geçti yaa gebelik olsa şimdi belirtileri olmazmıydı sence balım evet yaa melisaya demiyodum ama bende çok tırsdıyodum düşünsene yaradan tırsan ben ondan düğüşünemiyorum mleğim yaaa:18:
canım olmayabilirde herkeste belirgin belirtiler olacak diye bir durum yok yani gebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benzediğinden hiçbir şey olmaması regli gelme ihtimalini de yarıya indirir % 50 yani şu anda durum senin için ya gebesin ya regl olacaksın Allah^'ım inşallah dualarımızı kabul eder yiğenim gelir.
evet oda olabilir ama bilemiyorum zaten yarında testte çıkmazsa gülüm anlaki yok kesinlikle yani yarın son bir umut randevuda aldık çarşambaya işte olmazsam kesin gidicem testte çıksın çıkasın oy yerim seni teyzesi gelsinde vereyim sana al gezdir ne yaparsan yap balım benim
ohoo taa çarşambaya mı aldınız ay ben çatlarım ya o zamana kadar offf inşallah testte çıkar ya bu sefer..
evet en erken çarşamba öğleden sonra ikibuçuğa vardı gülüm yaa zarten kalmaz görbak adetim gelişr vallaha hiç umudum yok neden bilmiyorum açıkçası testi yapmak bil korkutuyo o heyecanı yaşamak kötü ediyo balım yaaa
canım pardon ya face da bir arkadaşla yazıştık eurovisiondan bizim bonomaya baktım yazamadım. Canım bak yarın sabahta yap ilk idrarla çıkmazsa çarşambayı beklersin balım olur mu ama neden gecikti yoksa peki bu kadar ya anlamaıdm yanii hayırlısı olsun hakkımızda ya ne diyim artık..
önemli değil canım beim evet yaa artık sabaha bakıcaz akmı karamı iki ihtimal var ya ben 13.14 günlerde yumurtlamadım ama ovu kırmızı gösterdi her zamanki gibi ve 17.günler ve 21.günlerde yumurtladım geç yıumurtlama oldu diye gecikti bakalım bence bu ihtimal kuvvetli ihtimal neyse balım ben çıkıyorum namazabekşliyo eşim öpüyorum meleği Allah rahatlık versin yarına görüşürz olmadı pazarteine ben geliriömde sen olurmusun artık denk gelirsek aşkım öpüyorum kocaman iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?