- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.581
SELAM CANLAR NE YAPIYONUZ İŞ YOĞUNLUĞUNDAN VE ANNEMLER GELDİĞİ İÇİN UĞRAYAMADIM AMA EVE DE İNTERNET BAĞLATTIK GÖRÜŞÜRÜZ ARTIK UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sivatandan haber varmı??????? canlar
elif adet olmamışsın hadi hayırlısı tatlım
asemb istanbula yerleşcekmişsin minişim hadi hayırlısı meraktan çatlattın biziiiiiiiiiiiiii sağlık haberin geldi sevindim cnm
görüşürüz kızlar iyi pazarlar..................................
Eki Görüntüle 429091 Eki Görüntüle 429099 Eki Görüntüle 429098 Eki Görüntüle 429097 Eki Görüntüle 429096 Eki Görüntüle 429095 Eki Görüntüle 429094 Eki Görüntüle 429093 Eki Görüntüle 429092 Eki Görüntüle 429100 daha yakın çekmeye çalıştım ama oldumu bilemiyorum dejavummm:26::26::26:
merhaba canımm nasılsınnn.. Canım sivatan böbrek ağrısı çekiyormuş birde yaa ama bebek 6 ay olana kadar ilaç veremezmiş doktor işte amniyosentezi de cuma günü olacaktı arayamadım hiç. Bir ara bebeğin eşi abaya aşağı gelmiş o durumda yapılamazmış amniyosentez ama sonra yıkarı çıkmış çok risk yok ikili testte sınırda yani ama her ihtimale kaşı doktoru amniyo yapmak istemiş arayınca tekrar haber ederim size onucun çıkması sürer biraz ama nasıl geçtiğini öğrenirim.
canım valla gebelik yoksa silik çizgi bile çıkması muhtemel değil normald ben çook yaptım o çizgiyi bile görmek için ölüyordum ama sıfır çıkardı tertemiz sadece tek çizgi olurdu. Erken gebelik bile yaptım gecikme olduğunda ile hiç çizgi görmedim tabi bu kadar geçtiktne sonra bu kadarcık çıkması normal değil ama bir de şöyşe düşün ya geç döllenme olduysa 21. günkü tuttuysa bunu da gözönünde bulundur sana dedm ya ovu da daha erken gösteriyormuş diye. Bence çarşamba gitmemezlik yapma git kan yaptır baktın hala yok doktoruna randevu al gt bakalım ne var ne yok aslında senin yerine olsam ayrıca kan ücreti vereceğime doktora randevu alırım kan testi isterim hem muayene olursun hem kan yaptırırsın yani ama almışsınız artık randevuyu hayırlısı olsun bakalım ama bu duruma göre var olmalı bence. Ben bazılarında gördüm çizgiyi ay hadi İnşallahhh..
vallaha artık bilemiyorum gülüm benim daha önce başıma gelenlerde malım ilk çıkan çizgim değil o yüzden birşey ifade etmiyo artık alıştık bu durumlara meleğim ki adet sancılarım şuıanda çok keskin bir şekilde başladı şimdi olucakmışım gbi bak ben sana dedim o ovular gerçekten birr ..... yaramıyo 13.14 günlerde gösterdi ama 17. günde akıntım geldi ben geç yumurtladım adetimde gecikti başka açıklması yok yani bitanem biraz önce arkadaşalr konuştumda merak etmiş adet oldummu diye nasıl bekledin diyo hayret eminim gibi birşey dedim olsa iyi olur ama yok dedim sadece arada acabalar oluyo o kadar bebek falan yok bu testlerin geneli böyle hemen çıktı işte ama boşa çıktı belli meleğim aman neyse artık nasip kısmet inş hayırlı zamanda hayırlısı olsun senin dolmalardan banada yollasana fıstığım yaa ne güzel olur vallaha açımki bizde kısır yapıcaz eşim gitmedi bugünde aramadılar görev yok diye kaldı evde bekliyorum dolmalrdan heee
valla gülüm bilmiyorum ki yaa ben hiç iki kere koyu çizgi görmedim hem reglime yakın hep sıfır çizgi gördüm hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. Olması gereken zamanda görüyordum ovuda ama laboyu ilk kez kullanıyorum ya bakıcaz bakalım bugünde yapmadım yarın devam edicem yapmaya. Canım hayırlısı olsun en azından bir htimal nedeni yara olabilir sebebi biliyorsun yaranı dondur diinlen sonra gelsin bebiş.. Dur bakalım daha regl gelmeden ümidide kesmeyelim. Valla bittim gülüm yaa kaynanam sardım önce onlaro koydum şimdi bizimkiler pişiyor ama bizimkilerin altını fazla açmışım yanmış diptekiler başka tencereye aktardım birazı heba oldu zaten kaynanaya öyle saqrmışım ki bize az kaldı kesin çok olmuş diyecekler. Olsun az olmasında çok olsun bizimkide tadımlık oldu iç yetmedi yaprak vardı da neyse artık. Zaten haftaya bol boll alıcam salamura yapıcam canım hemen göndereyim canım size de biz yemesekte olur balım benimm senin dolmaları da biliyoruz ben eline su dökemem kuşum sarma işi değil valla pişirme işi deli ediyor beni suyu çabuk çekiyor sürekli su takviyesi falan işte amann neysee eşimle dolmayı gönderdim kaynanama oturmaya gidemicem biizmkiler pişiyor daha yarın akşam gideriz artık.
yok gülüm vallaha sancılar yokluyo arada hayırlısı Allahtan en geç yarın bak demişti dersin yarın adet olucam ben biliyorum kendimi bunca zamandır hiç belirtim yok dedim bu seferolucam diyorum ve olucam neyse aman zati teti ciddiye almadık bu sefer akıllandık yaaaohh ellerine sağlık balım dimek yaktın dolmaları gözüm geçti sanırsam çok canım çekti çünkü bitanem afiyet olsun benim yerimede ye emi bakalım kaynanan ne diyecek vallaha maaşallah balım sen çalışansın kaynanan sana yapıp göndermesi gerekirken sen yapıyosun kendine bile zorlanırken çöoğunu yapmmışın ellerin dert gömesin canım fedakar arkidilşim benimmmmmmmm
Hayırlısı olsun o zaman arkadşaım maalesef yanılmadın hiç bu belirtiler konusunda o zaman ki neymişş yumurtlamadan sonra hiç gebelik tespiti için ovuşasyon yapmıyormuşuuz ne zaman ki gecikir direk gebelik testi yaparız gülüm onun içinde birkaç gün gecikmesini bekleriz demek bu labolara güven olmuyor ya da o arada lh yükseldi senin. Valla canım o zaten hiç yemek yapamıyor kemilk erimesi tansiyon uyku bozukluğu gece uyumaz gündüz uyur kadın haftada iki hün geliyor işte ne aparsa geri kalan zamanlarda dışarıdan söylüyorlar falan fazla birşeyde yemiyorlar zaten bende yardımcı olmaya çalışıyorm zaten tek biz varız yanında öbür oğlu yurtdışında akrabası yok öyle işte. Ben anneme nasıl bakıyorsam ona da bakmam lazım bir kzı olsa neyse ama o da yok. Gülüm demiştim ama yine diyim yarın inşallah öğleden sonra kütüphanedeyim sonra bir daha perşembeden salı öğlene kadar kütüphanede olucam yarın görevle ilgili toplantı olacak perşembe de oradaki bey göreve gidecek şehir dışına rahatça görüşürüz balım çarşamba da öğleden sonra hoca yok zaten ohh..
vallaha öyle gülüm yanılmadım inanki çok isterdim yanılmayı ama malesef bakalım adet belirtilerim başladı ama ara sıra geçiyo birşey yok gibi ama gelincede sanki şimdi olucak gibi hissediyorum olsun sağlık olsun bu testler yüzünden bu hallerdeyiz hiç akışına bırakmadıkki takıntı haline getirdik bakmyanılttı işte asıl akıntıyı gördüğünde yumurtlama günü oluyor ve 2 günde bir ilişki olucak garantisi bu biz elden geleni yapıp taktiri rabbime bıtakmayı bir becerebilsek ama artık elde testt kalmadı bu ayda dondurmaydı derken zaman geçicek vallaha toplarım kendimi daha adet olmadım ama hala acabalar oluyo ne gereği var birgünde batı unutsakda aaa adet olamdım desek ne olurki ama nerdeeeneyse başlım haklısın sen hayırlı evlatsın annenede kayınvalidenede dilerim rabbimo güzel temiz kalbinin mükafatını versin en iyi şekile hayırlı şekilde yüzünü güldürsün meleğim ben sana boşa melek demiyoum bitanem tmm kuıuzucum ben sürekli burdayım ozaman zaten temizlik bitti yaa boşum yemek faslı var işte balım görüşürz bolca ohh ne güzelllllllllll yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dejavum peki testlere ne diyosun yani bellimi sence hani silikmi yoksa geröçekten bellimi :26:
valla canım en gördüm testte çizgiyi silikti ama pc de bile gözüküyordu bende gölgesi çıksa havaya uçardım kız çalışmalar varken alırdım testi binbir şekile girerdim ışığa tutardım, yok olmadı balkona çıkardım yok olmadı yere koyardım büyüteç olsa evde kesin onunla da bakardımama yok yok yani böyle siliklere hep git eczaneye sor gebelik der ama işte bilmiyorum gülüm sende daha önce de böyle çıktığı oldu ne desem boş regli ile gebelik belirtileri de benzer hep birbirine bekleyip göreceğiz tatlım yapacak birşey yok. Çarşamabay kadar olmadın gidersin artık kana daha zaman var olursan da hayırlısı valla olmuyorsa kafamıza taktığımızdan zaten tüplerde birşey yoksa tabi daha rahim filmi tecrübesi yaşamadık ama senin şimdi yoksa yara donunca olacağından eminim gülüm biraz kafayı boşaltmak gereken sadece.
ilahı meleğim yaa vallaha haklısın testin içindede yazıyo silikde olsa gebelik diye pehh gebelik yemnişim siliğini hani nerde yok işte bizde var anormallik bacım aman neyse artık bitanem çıkıyorum eşim kısırı yaptı yarına görüşürz artık emi öpüyorum meleğim hayırlı akşmalar yarına burdayım mutlaka aşkitom byyyyyyyyyy
ohhh götürün kısırı bende istiyordum da yapamadım artık bir akşam iş çıkışı yaparım ya da haftaya haftasonu artık. Kaynanam aradı bu arada çok beğenmişler dolmaları. Bir güzel yedik lezzeti çok güzeldi ay valla içim rahatladı ya yapraklar büyüktü bazılaır kalındı beğenmeden sardım, küçük tencere olunca kapağı koyunca yandakiler az ezildi gibi oldu ama hiç farketmedim valla götürdük diyor beğebcekler mi oldu mu diye akla karayı seçtim kendimize yapınca nasıl olsa yenir ama kendimize yaparız süper olur başkasına yapınca sorun çıkar eder neyse iyi olmuş. Haftaya da alıcam salamura yapıcam inşallah..
sende gel bitanem birlikte yiyelim bacım ohh beğenmişlerse ne mutlu insan strese giriyo çıok haklısın başkasına olunca aksilik çıkıyo balım yaa ellerine sağlık senin düşünüp yaman yeter güzelim öpüyorum ben seni görüşrüz yarın blım benim
Gülümm geldin mii yorgunum kuzum ya az başım da ağrıyor ancak işte dolmaları sar, pişir, ye sonra mutfağı temizledim dolma taşmıştı ocak batmıştı temizledim tezgah falan yerleri sildim aman hiçbirşey anlamadım ben bugünden yaa.. Yarından itibaren çalışmalarda başlıyor biz de hayırlısı olsun bakalım sırf yapmış olmak için yani yoksa ümidim yok yanii boş geçmesin maksat.
geldim balım öylesine bakayım dedim benimde canım sıkkın eski ev sahibiyle kavga ettim bağırdım eşim zor tuttu maç vardı diye gireyim dedim meğerse bitmiş maç çıkıcam birazdan seni görünce kaldım meleğim çok yoruldun tabi snein için hafta sonu demek dişnlenmek demek değdil daha beter yoruluyosun kıyamam ben sana dinlen şimdi erkenden yat bari uykunu al sabaha dinç ol çalışmalarıda akışına bırak sakın kafanda planlayarak yapma ki sana işkence olmasın bei aklında bulundur emi
canım neden kavga ettin ne oldu yaa aman boşver artık muhatalığın kalmadı şükür ki yeni evinde huzur içinde otur moralini bozma. Aynen öyle ama neredee dinlenmek yaa. İlla haftasonuna iş kalıyor zaten haftaiçide yenek yapıyorum ediyorum her akşam haftaiçi evişi yapmak mümkün olmuyor daha evde çok iş var hem bu hafta halvet haftası yatmam da lazım ay nasıl yapcam bilmem ama haftaya dinlenebilmem için haftaiçi de iş yapmam lazım. Yatıcam canım dinlenirim inşallah. Bak dolma mesela bize az oldu kaynanama yaptım baya. Yarına da yeter ama öbür gün için yemek yapmam lazım yarın akşam bir de kaynayaya gidicez ee halvet vat hadi bakalım zaman bul. Küvet ovulacak daha, banyo dolapları silinecek, kapılar silinecek çok iş var çok.. Neyse kalkıcaz altından artık. İyi geceler bebeğim yarın görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?