- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.601
Günaydın canlarımm.. Maalesef bende haberler kötü moralim de yerlerde. Benim kanamam başladı hem de baya fazla. Akşam kahverengi akıntım geldi diye söylemiştim. Sabahta vardı sonra kağıda silince kan gördüm ve boşaldı birden hala daha da devam ediyor. Karnımın içini oyuyorlar sanki ve dr gidemiyorum öğleden sonra kütüphaneye bakmam lazım akşam için gelen çocuk bazen geç klaıyor alırsam gidemeyebilirim yarına gidicem. Zaten yine de kanama olursa gel demişti anlamadım geçen ay hiçbirşey olmadı ama bu ay harfiyen nerdeyse aynı saatlerde içtim hapı ama anladım bir terslik olduğunu ben 3 gün mnce ovuda hiç çizgi çkmayınca zaten benim bu ayımda gitti yanii. Öğleden sonra 14.30 dan sonra daha rahat olucam aşağıdayım konuşuruz bol bol..
ne diyosun sen yaaa balım Allah Allah neden oluyoki böyle lanet hani kesilmişti bacım ben sana diyorumda anlamıyosun bak çok yordun kendini dünya kadar dolma sardın iş güç bunula alakası olabilirmi beli incitiyosun yoruyosun büyüklerimiz öyle derki bele yüklenince günlerce 10 günnarayla kanmalar olurmuş sneinde öylemi acaba
Valla bilmiyorum canım psikolojik olduğunu sanıyorum hep kafaya takacak şeyler var işte. Belimi inciteceğim hiçbirşey yapmadım ki gülüm tembellik had safhada evde işler beni bekliyor. Zaten olacağı önceden belliydi canım dolma sarmakla falan ilgili yok biliyorsun cuam günü ovuda hiç çizgi çıkmamıştı var bunda birşey demiştim ben. Yani olacaksa oluyor zaten göğüslerimde acıyordu kaç gündür. Ama ihtimal vermedim geçen ay ilaç işe yaradı ya. Dr randevu aldım bugün gidemicem yarın öğle tatiline aldım aslında bugünde öğle tatiinde giderdim ama çok kanamam var bu şekilde muayene olmak istemiyorum hem de aşağısı benim uygun değil pek azıcık var yani almam lazım yarın gidicem o yüzden. Miktarını sordu, geçen ay hiç olmamıştı dimi dedi işte gel yarın bakalım dedi çokta ağrım var yaa belimi karnımı oyuyorlar sanki..
Günaydın canlarımm.. Maalesef bende haberler kötü moralim de yerlerde. Benim kanamam başladı hem de baya fazla. Akşam kahverengi akıntım geldi diye söylemiştim. Sabahta vardı sonra kağıda silince kan gördüm ve boşaldı birden hala daha da devam ediyor. Karnımın içini oyuyorlar sanki ve dr gidemiyorum öğleden sonra kütüphaneye bakmam lazım akşam için gelen çocuk bazen geç klaıyor alırsam gidemeyebilirim yarına gidicem. Zaten yine de kanama olursa gel demişti anlamadım geçen ay hiçbirşey olmadı ama bu ay harfiyen nerdeyse aynı saatlerde içtim hapı ama anladım bir terslik olduğunu ben 3 gün mnce ovuda hiç çizgi çkmayınca zaten benim bu ayımda gitti yanii. Öğleden sonra 14.30 dan sonra daha rahat olucam aşağıdayım konuşuruz bol bol..
günaydın gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnngünaydın canllarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
elifimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm n,iye gittin gülüm konusaydık azcık
günaydın gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
burdayım balım gitmedim bir yere sancı çekiyorum hiç halim yok vallaha adetim geliyo sanırsam eli kulağındaaa:26:
benim bugün 5.günüm balım yaaa dün test yaptım silik çıktı açık pembeydi ama baya silikti tabi ciddiye almadık zaten akşamınada sancım başladı gelicek gibi vuruyoki vallaha kızım korkuyoduk tabi bende çok şey okudum tırstım ama sana demedim çektiricem dedin desem korkabilirdin kötü destek olmak istemedim bitanem ama çok şükürki ysazılanlar gibi olmadı sonuç için bugün gidiceksin dimi doktorla görüşmeyeeehım kac gün geciş oldu canım bi hafta gectimi.bi kana gitseydin iyiydi dicem ya bilmiyorum ki ya adet sancısı basladı diyosun kafam karıstı.
sayın byzglm ve dejavu az cakal degilsiniz siz ha. dün gece okudum sizde gayet güzel benim gibi rahim filminnden korkuyomussunuz. hadi elifim korkabilir diyodum ya dejavuya hiç ihtimal vermiyodum. bide azarlıyodu beni saftirigim
amma gözünde büyüttün hala aynı seyimi millete soruyon hfallan diye..
kıslar cok igrenc bişiymiş bu rahim filmi olayı ya.
psikolojimi bozdu iyice vallahitam traji komik bi durum gülsen olmuyo aglasan olmuyo.rezillik yani kısaca ne diyim. yaptırdıgımın gecesi biraz sancım oldu ama cok hafifti eşim elini agrıyan yere koydu sıcagıyla uyumusum zaten.
elifi m sen ne zaman donduracan canım. bide yara oldugunu sende hangi işlende anladılar.smeardami.
benim bugün 5.günüm balım yaaa dün test yaptım silik çıktı açık pembeydi ama baya silikti tabi ciddiye almadık zaten akşamınada sancım başladı gelicek gibi vuruyoki vallaha kızım korkuyoduk tabi bende çok şey okudum tırstım ama sana demedim çektiricem dedin desem korkabilirdin kötü destek olmak istemedim bitanem ama çok şükürki ysazılanlar gibi olmadı sonuç için bugün gidiceksin dimi doktorla görüşmeyeee
gülüm bir adetolsam gidicemde bitiminde lanet gelmediki lanet kırmızılar her ay erken gelirdi 1-2 gün ama şimdi 5 gün gecikti ve sancım çok midem bulanıyo belim kopuyo tam anlamıyla adet belirtim var ama kırmızılar henüz teşrif etmedi
gülüm bilmiyorumda ben hala senden umutluyum insallah asebindedigi gibi olur gebelik belirtisi aynı adet gibi oluyo diyodu ya.
hım ben sonucları cuma görürecem canım bi antibiyotik verdide onu ne kadar kullanacagım bilmiyorum ya olmadı telde sölemezlerse bugün giderim sonuc için.cuma 13. günüm oluyoda o gün yumurtama bakıyo ilşki günleri söylüyo bi haftada ,iki kere gitmeyim dediydim.
Eki Görüntüle 429663 Eki Görüntüle 429664 Eki Görüntüle 429665 Eki Görüntüle 429666 Eki Görüntüle 429667 Eki Görüntüle 429668 Eki Görüntüle 429670 Eki Görüntüle 429671 Eki Görüntüle 429672 melisam dün yaptığım test bunlardı gördünmü geçmişte çok çok silik yine çıktı
bunlar gebelik demi canım gördüm canım ikinci pembeyi. onceki gebeliklerinde görmüyodum bu bana daha belirgin geldi ya.hadi insallah yaaaaaaaaaa
elif smearda içine bi cubuk gibi bişi sokulup bi akıntı sıvı alıyolar demi canım acılı olmuyo yani o. sanırım ben onu yaptırmıstım ya ole hatirliyorum ama bi anlat bakıyım nasıl oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?