- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.801
dejavum sen nasılsın gülüm ya elifin haberini görünce senle ilgilenemedim. gel bi ö
sen niye doktora gidiyosun canım kanaman içinmi.
iyiym bitanem sancular ve kanama şiddetle devam ediyor şimdi doktorta gidicem bire çeyrek kala randevu var hormon isterse aç karına olayım dedim yemek yemedim eşim yemeğini yedi gelecek gideceğiz gelince yazarım hoca olyor içeride her an yazamıyorum dün öğleden sonra kütüphanedeydim rahattım..
Elifim balım heyecaının yatıştıramıyorum muhabette hıca oluıyor içeride hemen dikkatini çekiyor klavye sesi gün içinde azar azar yazarım toplantıya girer belki falan. Seni melsama emanet ediyorum ben kaçıyorum doktora gideyim çokta kanamam var nasıl muayene olcam ben yaaa.. Gelince haber ederim öpüyorum sizi..
elifim kalk bi keyif kahvesi yap kendine bnakıyım ben içiyorum nescafemi gülüm. ac bırakma kendini em canım rejim yapma bugünlük.
buyrun benim
elifim sen simdi adet bitiminde bi basladın her günmü yaptın yoksam gün asırımı. ya benim doktor yumurtsayı catlsattıktan sonra 4 gün fallan her gün iştyiyo yanlış degilmi ya cogu doktor gün asırı diyo. adam gibi sperm birikmiyoki hergün oluncaç.
hım kızım tutacagı varsa ayda 2,3 ilişkiyle bile tutuyomus işte.
ya acık söyleyin novayla yapıp ondada belirgin cıkınca ben cok umutluyum senden. senin bebe tuttuysa rezilligi seviyo sanırım tam tasınma zamanı olmus oluyo amma calıstın kıs. iyi barim bişi olmadı yav.
tabiki orası öyle kkuzum rabbim nasip etmiişe bir kereyle bile tutar bende novayla yaptığım iin umutluyum açıkçası birde koyulaştı dye hani ne bileyim vallaha sorma vallaha eğerki hamileysem kuzum düşünki o kadar iş yaptım derlerki iş güç görmemek lazım baksana bana ne çektim ellerim parçalandı artık yeminle hurçları kaldırdım dolap üstüne attım koltuklar sandık derken kaldırmadım itmediğim kalmadı buna rağmen rabbim nasip etmişşe çok şükür diyorum balım ama hala korkularım var test karşımda acaba diyorum eşime desemde yinemi getirse denesemmi farklı markalarla ama alırmıki gıcık buna bilem iananmıyokanda görmeden inanmam diyo
eeee onunda agzı yandı tabi önceki aylarda. yok gülüm daha test yapma direk kanı bekle kafanı karıstırma bence.seni tam da bilgisayarın basında oturmus test elinde yada masada hayal ediyodum habire teste bakıp duran bi minnoşşşşşşşşşşşşşşş
canım ben bi evi toparlayım da geliyim emi.
hoşgeldin gülüm topladınmı evi bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?