Kaldığımız Yerden Her Telden..

dejavum sen nasılsın gülüm ya elifin haberini görünce senle ilgilenemedim. gel bi ö
sen niye doktora gidiyosun canım kanaman içinmi.

iyiym bitanem sancular ve kanama şiddetle devam ediyor şimdi doktorta gidicem bire çeyrek kala randevu var hormon isterse aç karına olayım dedim yemek yemedim eşim yemeğini yedi gelecek gideceğiz gelince yazarım hoca olyor içeride her an yazamıyorum dün öğleden sonra kütüphanedeydim rahattım..

Elifim balım heyecaının yatıştıramıyorum muhabette hıca oluıyor içeride hemen dikkatini çekiyor klavye sesi gün içinde azar azar yazarım toplantıya girer belki falan. Seni melsama emanet ediyorum ben kaçıyorum doktora gideyim çokta kanamam var nasıl muayene olcam ben yaaa.. Gelince haber ederim öpüyorum sizi..

canın sağolsun dejavum sen git bakıl hayırlı haberlerle gel inş artık sonıumuzu hayırlı kılsın rabbim bekliyorum merakla öpüyorum meleğim görüşürüz

elifim kalk bi keyif kahvesi yap kendine bnakıyım ben içiyorum nescafemi gülüm. ac bırakma kendini em canım rejim yapma bugünlük.

gülüm taşındık taşınalı rejimi bıraktım günlük fanta içitim valla veremedim bak 76 kilo oldum işte bitanem gideyim yapayım içek karşılıklı balım

melisam ben adetimin bitiminde hemen başladım 7.günmüydü 6.günmüydü ne işte 3 defa falan sabah ilişki oldu işte saatlerce yattım melisam 2 günde bir yani bir gün yaotık bekledik spermler için ki 2 gün zaten canlı kalıyolarmış yaa içersii hiç boş kalmadı yani tam 2 gün dolduğuu an ilişki oldu aksine şimdi şöle birşey oldu benim ovucanlar 13.14.15 günler yumurtlamayı gösteriyodu ama benim 17. gün akıntım geldi asıl yumurtlama o zamandıbence ve en hassas olduğu dönemde 17. gününde ilişki oldu birde 21. günlerde o arada yapmadık hani diğer aylarda 3 gün üst üste yapardık ama bu sefer taşınma telaşından olmadı aralıklı oldu en hassas -zamanda böyle işte gülüm

hım kızım tutacagı varsa ayda 2,3 ilişkiyle bile tutuyomus işte.
ya acık söyleyin novayla yapıp ondada belirgin cıkınca ben cok umutluyum senden. senin bebe tuttuysa rezilligi seviyo sanırım tam tasınma zamanı olmus oluyo amma calıstın kıs. iyi barim bişi olmadı yav.

tabiki orası öyle kkuzum rabbim nasip etmiişe bir kereyle bile tutar bende novayla yaptığım iin umutluyum açıkçası birde koyulaştı dye hani ne bileyim vallaha sorma vallaha eğerki hamileysem kuzum düşünki o kadar iş yaptım derlerki iş güç görmemek lazım baksana bana ne çektim ellerim parçalandı artık yeminle hurçları kaldırdım dolap üstüne attım koltuklar sandık derken kaldırmadım itmediğim kalmadı buna rağmen rabbim nasip etmişşe çok şükür diyorum balım ama hala korkularım var test karşımda acaba diyorum eşime desemde yinemi getirse denesemmi farklı markalarla ama alırmıki gıcık buna bilem iananmıyokanda görmeden inanmam diyo

:18::18:kız bu kevser nerelerde kanamma vardı diyodu nerdeki sorun yoktur inş geçmiştir yaa merak ettim bak şimdi:18:

eeee onunda agzı yandı tabi önceki aylarda. yok gülüm daha test yapma direk kanı bekle kafanı karıstırma bence.seni tam da bilgisayarın basında oturmus test elinde yada masada hayal ediyodum habire teste bakıp duran bi minnoşşşşşşşşşşşşşşş

evet sorma yaa şimdi konuştum dedimki istersen al gel yanında yapauyım o boş diyo boşuna uğraşma sabret varsada yoksada yarın belli olur ama boş ben sana diyim dedi gıcık siniroldum neyse aman bakak görek dedimki hamileysem eğer senin hiç bir hak talebin olmasın bu bbek üstünede bak heveslenmedin bile gülüyo manyek adam onun adına çok seviniyorum yaa bak bugün eltyim sezeryan yaptı kaldık tellerde diğeride eltimde 1 haftaya doğurucak düşün bende tık yok kardeşimi görüyo ağzıaçık bakıyo artık kendi bebeine ne yapar düşünemiyorum rabbim cümlremize nasip etsin inş bitanem vallaha sorma bir otuyrup bir kalkıyorum bakıyorum çeviriyorum yok içim içime sığmıyo heyecandan çok korkudan ya boşşsa diyebakalım artık hayırlsıı aman balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…