Kaldığımız Yerden Her Telden..

vow hamarat gacı seni iyi bakalım bitirmişş işte benimde yemeğim var dünden iş yapıcaktım içimden gelmedi hiç nenki canın sıkılıyo alıştın tabi gidip gezmelere demi

vow hamarat gacı seni iyi bakalım bitirmişş işte benimde yemeğim var dünden iş yapıcaktım içimden gelmedi hiç nenki canın sıkılıyo alıştın tabi gidip gezmelere demi

he ya yarın cıkcamda bugün kapı bulamadım gezmek için.aksam üzeri yürüyüş yapar gelirim ne yapıyım sıkılıyorum kıs bebe de yokki oyalanalım el elde el seyde öle oturuyom .annemö öle der cok gülerim bu lafa.

ilahi melisam aslında çok doğru biz sözmüş bak vallaha durdukça duruyoruz sıkılıyoruz gezi yok birşey yok aslında ben gezmeyi sevmiyorum bak hafta sonu gittik gezdik beylik düzüne gittik bahausaya koçaşa falan ama yok arkadaşım ev gibisi yok diyorum evde kalıncada kafayı yiyorum eşim baze uzun süreli ısrar eder çıkmayınca derki elif gel çıkalım bak patlıycaksın sonunda ben biliyorum azıcık hava alda bari kendine gel der

enteresaN Bİ GACISIN NE DİYİM. HER KADIN GİBİ BENDE COK SEVERİM GEZMEYİ ALISVEİŞ YERLERİNDEN COK ACIK HAVADA PİKNİK VE TÜREVLERİNİ YAPMAYA BAYILIRIM.kız öbür topige hiç ugramıyomusun. gamzenin sadece 15 günü kalmıs yavvvvvvvvvvvvvv.

memişlerine de bak knakıyım degişik bişi varmı kasık agrın nasıl bi anlat hele.
gülüm bir kaç birşey yaşıyorum ama kesinleşmeden dile getirmek istemiyorum çünkü yinemi psikolojikmidir diye korkuyorum kesinleşşin diyicem hepsini bu kezde kendi kendime umut edipde yıkılmak istemiyorum bitanem

vallaha öyleyim babamlardayken çok piknikler yapardık mangal keyifleri semaver çayları sabah kahvaltıya giderdik akşama dönerdik araba vardı yaa balım şimdi burda zor oluyo dolmuşla o kadar yolu çekmek tüm gezi keyfinin içine ediyo fıstığım diğer topiğe uğramıyorum uğramamda balım yaa boşver hayırlısı ile alsın kucağına hiç haberim yok çıktım çıkalı girmiyorum hiç balısı

canım sen öle tartısmalı cıkmadınki ordan kırıldın sanırım neyse. sen su belirtileri söyle bakıyım ya ben biliyim bi söle zaten elirtileri hissediyosun bana sölemesende hissetmeye devam ediyosun anlat bakıyım.:26::26:

Eliifimm duan kabul olduu kütüphanedeki bey öğleden sonra izin almış yine kütüphaneye geldim..

Doktoruma gittimm. Muayene etti hiçbirşey yok rahim tertemiz bu normal reglimmiş erken olmuşum yani ilacı kesti aslında devam et dedi ama ben kanama gelince iki gündür içmiyorum dedim tamam alma daha o zaman dedi devamını da vermedi. Bu ilaçlar hormon içeriyor ancak bir iki ay kullanılır eğe ola ki gebelik olıursa bebekte istenmeyen sonuçlar olabilir riske girmemek lazım başka düzenleyiciler var ama onlarda ağır dedi şimdilik birkaç ay takip edelim dedi ayrıca hormon istedi prolaktin ve estradiol bakılacak kan verdim akşam alıcam dr sonucu gelmene gerek yok dedi. Raim filmini sordum vakit kaybet istemiyoruz dedim ama o ağrılı anestezili bir durum hele bir bakalım deneyin e son çözüm onlar şimdi gerek yok belki olacak boşuna eziyet çekeceksin dedi. Aşılama içinde öyle dedi. Ağustosa kadar normal deneyin,sonra yumurta destekleyici ilaçlara geçeri,sonra olmazsa film aşılama olur dedi. Doktorumdan gerçekten memnunum boşuna ilaç vermemesi de güzel. Ama regliyken muayene olmak çok kötü bir duygu lavaboya girip gittiğim halde çok geliyordu. Sildim falan soyunduğum kabinde öyle yattım masaya yine de utrason aleti kan içinde kaldı biraz tabii bakalım hormonlar nasıl..

yok balım tartışmalı çıkmadım ama ne bileym bazı şeylerin boş olduğunu anladım o yüzden geçti güzel günlerim ama bitti neyse aman gülüm midem bulanıyo ara ara birde ağzım sürekli kamaşıyo gibi tatsızlık var göğüslerim sanki ama kesin değilde biraz koyulaşmış gibime geliyo ama öyle görmek istediğim içinmi bilemiyorum balım adet belitim dün çok keskindi öğlen bir vurdu dedim tmm adet oluyorum yarım saate geçti şuan yok arada kasıklarım ağrıyo belim zaten kopuyo en büyük belirtimde adet olmadım meleğim bunlar psikolojikde olabilir bak emin dedğilim ama böyle işte ha birde sık tuvalete çıkıyorum ama inanılmaz böyle zaten sık çıkardımda şimdi hepten çok işte hatta tutmadığım zaman oldu yeminle bak zor yetiştim tuvalate ama tabi herşeyi bu kafadan uydurmadıysam bakıp görücez böyle işte bitanem

sevindim canım iyiyi güzel haberlerle geldin. ama doktorunun agrılı anastezili diye filmden bahsetmesi hosuma gitmedi insanın korkacagı yoksada korkar bu lafa. ya bilmiyorum benim yaptırdıgım yerde agrısız yöntem diyolardı ya ciddende ole ya ilacı bile hissetmedim rahmimde.

işte meşakatli demek istedi sanırım bir de ben minyon tiplyiim ya muayene olurkende geriliyorum az o yüzden anestezi olmadan çektiremem diye düşünmüştür ama baştan bu eziyeti çekmenin anlamı yok herşey denensin ne zaman ki aşılamaya geçeriz o zaman çektirirsin dedi. Artık hayırlısı..

insallah canım benim bak bu seferde allah korusun negatif sonuc alırsan o test firmalarının sahiplerini bulup artık münasip bi taraflarına o testleri bi montelemek gerekiyor. ben senle gelirim canımcım o iş için:122::122::122::122:

tabi güzelim benim kalbim temiz ne güzel işte ohh burdasın şimcik canım benim çok şükür bak hemen moralin yerine geldi görüyomusun sırun çıkmadı ne güzel düzene girecek inş demekki sabır etmek lazım bitanem ay çok sevindim doktorun hası olunca bizlerede umut oluyolar vallaha hakkımızda hayırlısı olsun meleğim kanmalaı gerçkten kötü oluyo bendede olmuştu sancıdan eşlim hastaneye yetiştrmişti bakmıştı doktor he batmıştı vallaha iğneyi yedim geldim ayakta duramıyorum ben adetliyken bacaklarım titriyo gücüm gidiyo işte meleğim

heyt bee canım arlkidişim gidelim kız vallaha tekrar tekrar sokup çıkarırız ş... vallaha bakalım artık inş bu sefer testin azizliğine uğramamdaa hayırlı sonuçla gelirim yoksa harbiden artık huniyi takarım fes başıma fes başıma huni başıma diye dolanırım yani

ya bilmiyorum her doktor farklı yöntemler uyguluyor. bakl banada o kadar ugrastı daha yeni dedi filme bakalım bide diye. ama ablamın kadın dogumcusu ki cok ünlü bi doktor amerikan hastanesindeydşii kanadaya yerlesti neyse o ilac tedavisinden once hemen rahim filmi istemis. once bi tüplerine bakalım ki ona göre tedaviye baslıyalım diye cektirtmiş. meselas benim tıkalı olsaydı ekimden beri klomenleri bosuna içmiş olcaktım. onu düşününce en basta cektirmek bence ck daha mantıklı .

ivettt balım yaa sorun yok doktorda gereksiz ilaç veren biri değil kapıyı açıyor uğurluyor falan. Kafanı dağıt, tatile git uzaklaş bu fikirden biraz dedi. Kısmet bakalım. Benim ağrılı geçmez normalde ama bu sefer hem kanama çok fazla hem de sancılı neyse katlanıyorum ama iyi ki rapor almamışım kütüphene boş kalacakmış yoksa. Ama kötü bir haberim var kütüphenedeki bey sınav görevindeyken buraya inemicem yüksekokul sekretrinin sekreteri de gidiyor göreve oraya ben bakıcam buraya başka birini ayarlayacaklarmış maaleseff. Ama yksekokul sekreteri pek yerinde durmaz yerinde olmadıkça gelirim napyıım bu hafta ki sevincim kursağımda kaldı ne güzel perşembe,cuma, pazartesi burada olacaktım.

valla bilmiyorum dr öle deyince de bana klomeni önce içmek daha mantıklı geliyor eğer tüplerim tıkalı değilse gebelik olabilir çünkü ama anesteziyi almak, acı ve stres daha kötü sanki bir maddi açıdan öle birşeye gireceğinize beklersiniz daha doğru düzgün denememişsiniz bile dedi zaten 1 senedenn önce tedaviye başlanmıyor pek film felan çekmiyor çoğu doktor tabii her doktorun uygulaması farklı ben davranış şeklini konuşma tarzını beğendim doktorun inşallah orada doğurmak nasip olur bence acıbademe gidiyorum.

çok şükür gülüm yaa bak demekki doktoruna gidip doping alman gerekiyomuş sorun çıkmadı normal adetmiş demekki o yüzen çıkmadı ovuda birşey hayırlııs artık meleğim yaa demek gelemem dururmun var hee ne yapalım gelebildiğin kadar artık kuzucum yaaa bende bu arada kocişkomun faceden arkadaşıyla yaşısmasını okuyorum haberi yok garibimin bakalım ne diyolar diyerekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…