- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.841
tabi güzelim benim kalbim temiz ne güzel işte ohh burdasın şimcik canım benim çok şükür bak hemen moralin yerine geldi görüyomusun sırun çıkmadı ne güzel düzene girecek inş demekki sabır etmek lazım bitanem ay çok sevindim doktorun hası olunca bizlerede umut oluyolar vallaha hakkımızda hayırlısı olsun meleğim kanmalaı gerçkten kötü oluyo bendede olmuştu sancıdan eşlim hastaneye yetiştrmişti bakmıştı doktor he batmıştı vallaha iğneyi yedim geldim ayakta duramıyorum ben adetliyken bacaklarım titriyo gücüm gidiyo işte meleğim
ya bilmiyorum her doktor farklı yöntemler uyguluyor. bakl banada o kadar ugrastı daha yeni dedi filme bakalım bide diye. ama ablamın kadın dogumcusu ki cok ünlü bi doktor amerikan hastanesindeydşii kanadaya yerlesti neyse o ilac tedavisinden once hemen rahim filmi istemis. once bi tüplerine bakalım ki ona göre tedaviye baslıyalım diye cektirtmiş. meselas benim tıkalı olsaydı ekimden beri klomenleri bosuna içmiş olcaktım. onu düşününce en basta cektirmek bence ck daha mantıklı .
ivettt balım yaa sorun yok doktorda gereksiz ilaç veren biri değil kapıyı açıyor uğurluyor falan. Kafanı dağıt, tatile git uzaklaş bu fikirden biraz dedi. Kısmet bakalım. Benim ağrılı geçmez normalde ama bu sefer hem kanama çok fazla hem de sancılı neyse katlanıyorum ama iyi ki rapor almamışım kütüphene boş kalacakmış yoksa. Ama kötü bir haberim var kütüphenedeki bey sınav görevindeyken buraya inemicem yüksekokul sekretrinin sekreteri de gidiyor göreve oraya ben bakıcam buraya başka birini ayarlayacaklarmış maaleseff. Ama yksekokul sekreteri pek yerinde durmaz yerinde olmadıkça gelirim napyıım bu hafta ki sevincim kursağımda kaldı ne güzel perşembe,cuma, pazartesi burada olacaktım.
ivettt balım yaa sorun yok doktorda gereksiz ilaç veren biri değil kapıyı açıyor uğurluyor falan. Kafanı dağıt, tatile git uzaklaş bu fikirden biraz dedi. Kısmet bakalım. Benim ağrılı geçmez normalde ama bu sefer hem kanama çok fazla hem de sancılı neyse katlanıyorum ama iyi ki rapor almamışım kütüphene boş kalacakmış yoksa. Ama kötü bir haberim var kütüphenedeki bey sınav görevindeyken buraya inemicem yüksekokul sekretrinin sekreteri de gidiyor göreve oraya ben bakıcam buraya başka birini ayarlayacaklarmış maaleseff. Ama yksekokul sekreteri pek yerinde durmaz yerinde olmadıkça gelirim napyıım bu hafta ki sevincim kursağımda kaldı ne güzel perşembe,cuma, pazartesi burada olacaktım.
ay bugün ne kadar sıcak ya cayı zor içiyorum ter basıyo habire.
anam sen çayı içemiyonmu oy oy oy yazık olmamaış oh güzel olmuş
içiyom len gittim sortumu cektim sacımıda topladım ensem yanmıs caya devam
söledinmi kocişine alcakmı bi test daha bende aradım nova istedim sen yapınca heveslendi,m bende. hazırda dursun daha cok varda olsun. bugün bi ovucan yapıyım artıkın diyorum ya bakalım ccişimi tutabilirsem.
ohhh şoırtlu gacı seni bende kıs elbise çektim valalah ama saçımı fönledim bu sıcakta piştim düşün artık istedimde yok diyo o testte boş bekle gıcık diyo bana balım yaa Allah seni ne yapmasın kız deli ne yapıcan testi sen ovu yap len
olsun hazırda dursunnnnnnnnnnn adetiminin bi gün geciksede hemen yapsam bendaha yumurtlamadım haaaaaaaaaa. cuma halledecez sanırım sdoktor yumurtlatacak beni iyice.
len deli doktor yumurtlatacak demek bnededemk delisin sen vallaha bak
çok şükür gülüm yaa bak demekki doktoruna gidip doping alman gerekiyomuşsorun çıkmadı normal adetmiş demekki o yüzen çıkmadı ovuda birşey hayırlııs artık meleğim yaa demek gelemem dururmun var hee ne yapalım gelebildiğin kadar artık kuzucum yaaa bende bu arada kocişkomun faceden arkadaşıyla yaşısmasını okuyorum haberi yok garibimin bakalım ne diyolar diyerekten
ay bugün ne kadar sıcak ya cayı zor içiyorum ter basıyo habire.
iğrenç olur be gülüm orası öyle tüm pislikler gelir içeri bencede sen bir yolunu bul çekilir mi yaz sonuçta açık kapı baca beeeya benim apartmanın yanında hemen garaj var adam orda köpek besliyo gecen senecen beri acayip sinek toplanıyo pisliklerine o da benim eve doluyo sinir oluyorum ya köpek sahibini gecewn sert bi sekilde uyardım kaile almadı it oda it işte iti gibi. salonumu bi görsen sinir oluyorum küme küme sinekler. gfecen sene gerizekalı ilaclama yapmıstı kısınca. bu sana hiç bişi yapmöıyo. kapısına dayanacam birazdan tehtit edecem hergün camasır suyu dokerim köpeginde gelip onuı içer geberirse karısmam dicem.
lanm niye klonusmuyonuz yav sıkıldım sankim tekim anlatın baklim bişiler.
edi büdü üçncümüzde düdü olsun barim hep 3 kişiyiz len birileri gelsin ya sohbet gec ilerliyo böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oyy oyy canım benim geldim eşimle görüştüm msnden rasimleri gönderdim görünce test almayı kabul etti dee
ne resmi gönderdim kıssssssss dariri dariri.
hee gönderdim dedim aç msnyi hele açtı işte gönderdim birde diyoki belli değil pembelik var yok dedim yeşillik olacaktı deli zaten pembelik işte çokda kaptırma diyo eskiyi unutma diyo
aman ben daha enteresan resimler düşünmüstüm test resminimi yolladın cok banalsın
adam yumusadıgına göre dediydim resimler bek seksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?