Kaldığımız Yerden Her Telden..

valla bilmiyorum dr öle deyince de bana klomeni önce içmek daha mantıklı geliyor eğer tüplerim tıkalı değilse gebelik olabilir çünkü ama anesteziyi almak, acı ve stres daha kötü sanki bir maddi açıdan öle birşeye gireceğinize beklersiniz daha doğru düzgün denememişsiniz bile dedi zaten 1 senedenn önce tedaviye başlanmıyor pek film felan çekmiyor çoğu doktor tabii her doktorun uygulaması farklı ben davranış şeklini konuşma tarzını beğendim doktorun inşallah orada doğurmak nasip olur bence acıbademe gidiyorum.

çok şükür gülüm yaa bak demekki doktoruna gidip doping alman gerekiyomuş sorun çıkmadı normal adetmiş demekki o yüzen çıkmadı ovuda birşey hayırlııs artık meleğim yaa demek gelemem dururmun var hee ne yapalım gelebildiğin kadar artık kuzucum yaaa bende bu arada kocişkomun faceden arkadaşıyla yaşısmasını okuyorum haberi yok garibimin bakalım ne diyolar diyerekten

çok şükür gülüm yaa bak demekki doktoruna gidip doping alman gerekiyomuş sorun çıkmadı normal adetmiş demekki o yüzen çıkmadı ovuda birşey hayırlııs artık meleğim yaa demek gelemem dururmun var hee ne yapalım gelebildiğin kadar artık kuzucum yaaa bende bu arada kocişkomun faceden arkadaşıyla yaşısmasını okuyorum haberi yok garibimin bakalım ne diyolar diyerekten

anam sen çayı içemiyonmu oy oy oy yazık olmamaış oh güzel olmuş

içiyom len gittim sortumu cektim sacımıda topladım ensem yanmıs caya devam
söledinmi kocişine alcakmı bi test daha bende aradım nova istedim sen yapınca heveslendi,m bende. hazırda dursun daha cok varda olsun. bugün bi ovucan yapıyım artıkın diyorum ya bakalım ccişimi tutabilirsem.

ohhh şoırtlu gacı seni bende kıs elbise çektim valalah ama saçımı fönledim bu sıcakta piştim düşün artık istedimde yok diyo o testte boş bekle gıcık diyo bana balım yaa Allah seni ne yapmasın kız deli ne yapıcan testi sen ovu yap len

olsun hazırda dursunnnnnnnnnnn adetiminin bi gün geciksede hemen yapsam bendaha yumurtlamadım haaaaaaaaaa. cuma halledecez sanırım sdoktor yumurtlatacak beni iyice.

len deli doktor yumurtlatacak demek bnededemk delisin sen vallaha bak

ya benim apartmanın yanında hemen garaj var adam orda köpek besliyo gecen senecen beri acayip sinek toplanıyo pisliklerine o da benim eve doluyo sinir oluyorum ya köpek sahibini gecewn sert bi sekilde uyardım kaile almadı it oda it işte iti gibi. salonumu bi görsen sinir oluyorum küme küme sinekler. gfecen sene gerizekalı ilaclama yapmıstı kısınca. bu sana hiç bişi yapmöıyo. kapısına dayanacam birazdan tehtit edecem hergün camasır suyu dokerim köpeginde gelip onuı içer geberirse karısmam dicem.

alemsin yaaa cıks cıks hiç yakıştıramadım kocanın özel konuşmalarına bakmak hee.Laf aramızda bende şifresini bilmiyrum ama arada aç mesaj kutunu bakıyım ne göndermişsin ne almışsın drim hee..

ay bugün ne kadar sıcak ya cayı zor içiyorum ter basıyo habire.

ahh nerde burada ter bascak hep kapalı havalar bir bugün mont almadım inceden bir ceket vardı üzerimde onunla gittim hastaneye. Ama güzel bugün daha da güzel olsun ya etek giymek istiyorum beenn..

iğrenç olur be gülüm orası öyle tüm pislikler gelir içeri bencede sen bir yolunu bul çekilir mi yaz sonuçta açık kapı baca beee
lanm niye klonusmuyonuz yav sıkıldım sankim tekim anlatın baklim bişiler.

konuşuyoz yaa deli bacım sen geç yazdın işte babaanee

hee gönderdim dedim aç msnyi hele açtı işte gönderdim birde diyoki belli değil pembelik var yok dedim yeşillik olacaktı deli zaten pembelik işte çokda kaptırma diyo eskiyi unutma diyo

aman ben daha enteresan resimler düşünmüstüm test resminimi yolladın cok banalsın
adam yumusadıgına göre dediydim resimler bek seksi

aman ben daha enteresan resimler düşünmüstüm test resminimi yolladın cok banalsın
adam yumusadıgına göre dediydim resimler bek seksi

yok artık deli burdan ne gödereyim hem adamı azdırmamak lazım bebek varsa zarlıdır be kuzum otursun oturduğu yerde 9 ay yuppiiiiiiiiiiiiiii dermişimmmmm:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…