- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.861
yok artık deli burdan ne gödereyim hem adamı azdırmamak lazım bebek varsa zarlıdır be kuzum otursun oturduğu yerde 9 ay yuppiiiiiiiiiiiiiii dermişimmmmm:26::26:
pesinde dolanır işte kedi gibi. cok zevkli olur kıs onunöyle görmen bence yap sen biraz inceden iskencelere psikolojik iskence
ya benim apartmanın yanında hemen garaj var adam orda köpek besliyo gecen senecen beri acayip sinek toplanıyo pisliklerine o da benim eve doluyo sinir oluyorum ya köpek sahibini gecewn sert bi sekilde uyardım kaile almadı it oda it işte iti gibi. salonumu bi görsen sinir oluyorum küme küme sinekler. gfecen sene gerizekalı ilaclama yapmıstı kısınca. bu sana hiç bişi yapmöıyo. kapısına dayanacam birazdan tehtit edecem hergün camasır suyu dokerim köpeginde gelip onuı içer geberirse karısmam dicem.
edi büdü üçncümüzde düdü olsun barim hep 3 kişiyiz len birileri gelsin ya sohbet gec ilerliyo böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oyy oyy canım benim geldim eşimle görüştüm msnden rasimleri gönderdim görünce test almayı kabul etti dee
yok artık deli burdan ne gödereyim hem adamı azdırmamak lazım bebek varsa zarlıdır be kuzum otursun oturduğu yerde 9 ay yuppiiiiiiiiiiiiiii dermişimmmmm:26::26:
anam düşünemiyıorum valla bizde bazen küçük sinkler oluyor birkaç tane onlara bile deli oluyorum eşine desene gitsin konuşsun canım erkeğin konuşması başka olur kaile alır heralde o zaman.Ayy alemsin çamaşır suyu dökücen haa bence tuz ruhu dök toptan çözüm. Tövbe yarabbim yaa o köpeği yıkasa temizlese pis yerlere sokmasa öyle olmaz ki..
he yaaa kimse yok moon kayıplarda asemb daha taşınacak ohoo ama olsun ya böyle de iyi kafamıza göre muhabbet işte..
ohhh süper işte böyle yola gelsinn inanır artık heralde bakma nette dah flu çıkıyor yakından görünce inancı yerine gelirr..
yuhhh yazık adama 9 ay yapmamazlık oolur mu risk yoksa yaaprsınız ama riskli pozisyonlar hariç tabeee
yok kız olurmu heçç şahgga yapıyoeum şagga kıyarmıyım be ona risk yoksa eğer sanki hamşleyşmde hele halimize fol yok ymurta yok ki
varr var birkeem ve eşinde şaşıracak şok olacak balımm sonra düşnür kara kara nasıl etcez o işi diyeee
anam düşünemiyıorum valla bizde bazen küçük sinkler oluyor birkaç tane onlara bile deli oluyorum eşine desene gitsin konuşsun canım erkeğin konuşması başka olur kaile alır heralde o zaman.Ayy alemsin çamaşır suyu dökücen haa bence tuz ruhu dök toptan çözüm. Tövbe yarabbim yaa o köpeği yıkasa temizlese pis yerlere sokmasa öyle olmaz ki..
he yaaa kimse yok moon kayıplarda asemb daha taşınacak ohoo ama olsun ya böyle de iyi kafamıza göre muhabbet işte..
ohhh süper işte böyle yola gelsinn inanır artık heralde bakma nette dah flu çıkıyor yakından görünce inancı yerine gelirr..
yuhhh yazık adama 9 ay yapmamazlık oolur mu risk yoksa yaaprsınız ama riskli pozisyonlar hariç tabeee
ay ağzını pardon nanapğını öpeyim meleğim inş yaa inş hayal kırıklığı olmasında bak içimden iş yapmak gelmiyo sabah oturdum pcye hala başındayım tuvalete gidiyorum sadece birde kahve yaptım o kadar
ben yürüyüs yapıyım da geliyim kıslar yarın görüşürüz artıkın öptüm kocaman sizi.
ben yürüyüs yapıyım da geliyim kıslar yarın görüşürüz artıkın öptüm kocaman sizi.
slm kıızlarr bn geldim bnm miğde bulantılırm kusmalarım başşladı...siz neydiyonuz bakalım elifim inş.. hamilesin sen kahve akıntılarım da geçti antibiyotik kullanamyıda bıraktım 11 gün sonra bebeğime görmeye gitcez inş...
Eki Görüntüle 431416 Eki Görüntüle 431429 Eki Görüntüle 431428 Eki Görüntüle 431427 Eki Görüntüle 431426 Eki Görüntüle 431425 Eki Görüntüle 431424 Eki Görüntüle 431423 Eki Görüntüle 431422 Eki Görüntüle 431421 Eki Görüntüle 431420 Eki Görüntüle 431419 Eki Görüntüle 431418 Eki Görüntüle 431417 Eki Görüntüle 431415 Eki Görüntüle 431430 dejavum yaptım sendne kapattıktan sonra yine hemen çıktı ama bunun çizgisi ince yaa daha ince gözüküyo aynı sabahki gibi pembe çıktı işte eşim hala inanmıyo o ayrı yarına artık hayırlısı olsun inş :18::18::18:
slm kıızlarr bn geldim bnm miğde bulantılırm kusmalarım başşladı...siz neydiyonuz bakalım elifim inş.. hamilesin sen kahve akıntılarım da geçti antibiyotik kullanamyıda bıraktım 11 gün sonra bebeğime görmeye gitcez inş...
Eki Görüntüle 431464 Eki Görüntüle 431477 Eki Görüntüle 431476 Eki Görüntüle 431475 Eki Görüntüle 431474 Eki Görüntüle 431473 Eki Görüntüle 431472 Eki Görüntüle 431471 Eki Görüntüle 431470 Eki Görüntüle 431469 Eki Görüntüle 431468 Eki Görüntüle 431467 Eki Görüntüle 431466 Eki Görüntüle 431465 Eki Görüntüle 431478 bunları daha yakından çektim kızalr bilemiyorum artık novaya göre ince ama hemen çıktı v eelden çok belli pembe çizgi ve aynı günde yaptım 1 saatlik çişle yaptım işte böyle :18::18:
vauuv elf canım sonunca gebelik testi yaptın heee
tamam bence kesin hamilesin sen yaaa
zaten o kadar ovulasyon testindeki çift cizgiler boşa değildi
hadi hayırlısı canım
hem 2. çizgi oldukça belli kanda daha net cıkar.....
vauuv elf canım sonunca gebelik testi yaptın heee
tamam bence kesin hamilesin sen yaaa
zaten o kadar ovulasyon testindeki çift cizgiler boşa değildi
hadi hayırlısı canım
hem 2. çizgi oldukça belli kanda daha net cıkar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?