Kaldığımız Yerden Her Telden..

yok artık deli burdan ne gödereyim hem adamı azdırmamak lazım bebek varsa zarlıdır be kuzum otursun oturduğu yerde 9 ay yuppiiiiiiiiiiiiiii dermişimmmmm:26::26:

pesinde dolanır işte kedi gibi. cok zevkli olur kıs onunöyle görmen bence yap sen biraz inceden iskencelere psikolojik iskence

anam düşünemiyıorum valla bizde bazen küçük sinkler oluyor birkaç tane onlara bile deli oluyorum eşine desene gitsin konuşsun canım erkeğin konuşması başka olur kaile alır heralde o zaman.Ayy alemsin çamaşır suyu dökücen haa bence tuz ruhu dök toptan çözüm. Tövbe yarabbim yaa o köpeği yıkasa temizlese pis yerlere sokmasa öyle olmaz ki..

edi büdü üçncümüzde düdü olsun barim hep 3 kişiyiz len birileri gelsin ya sohbet gec ilerliyo böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

he yaaa kimse yok moon kayıplarda asemb daha taşınacak ohoo ama olsun ya böyle de iyi kafamıza göre muhabbet işte..

oyy oyy canım benim geldim eşimle görüştüm msnden rasimleri gönderdim görünce test almayı kabul etti dee

ohhh süper işte böyle yola gelsinn inanır artık heralde bakma nette dah flu çıkıyor yakından görünce inancı yerine gelirr..

yok artık deli burdan ne gödereyim hem adamı azdırmamak lazım bebek varsa zarlıdır be kuzum otursun oturduğu yerde 9 ay yuppiiiiiiiiiiiiiii dermişimmmmm:26::26:

yuhhh yazık adama 9 ay yapmamazlık oolur mu risk yoksa yaaprsınız ama riskli pozisyonlar hariç tabeee

yok kız olurmu heçç şahgga yapıyoeum şagga kıyarmıyım be ona risk yoksa eğer sanki hamşleyşmde hele halimize fol yok ymurta yok ki

yok kız olurmu heçç şahgga yapıyoeum şagga kıyarmıyım be ona risk yoksa eğer sanki hamşleyşmde hele halimize fol yok ymurta yok ki

varr var birkeem ve eşinde şaşıracak şok olacak balımm sonra düşnür kara kara nasıl etcez o işi diyeee

varr var birkeem ve eşinde şaşıracak şok olacak balımm sonra düşnür kara kara nasıl etcez o işi diyeee

ay ağzını pardon nanapğını öpeyim meleğim inş yaa inş hayal kırıklığı olmasında bak içimden iş yapmak gelmiyo sabah oturdum pcye hala başındayım tuvalete gidiyorum sadece birde kahve yaptım o kadar

yok canım ben konusurum bi bagırıyım cagırıyım sinir oldum iyice ya.

boşverr hwergün yapıyorsun zaten yarın sonucu alana kadar bir iş yapmaa.. Birşeyler uydurursun yemeğin yoksa da iki başsınız sonuçta.

ben yürüyüs yapıyım da geliyim kıslar yarın görüşürüz artıkın öptüm kocaman sizi.

iyi yürü bakalım benim de çok hava alasım var da ahh ahhh bende kendimi atsam mı işten gidince dışarı bilmem ki.. Öyle ihtiyacım var ki şu an.

dejavum yaptım sendne kapattıktan sonra yine hemen çıktı ama bunun çizgisi ince yaa daha ince gözüküyo aynı sabahki gibi pembe çıktı işte eşim hala inanmıyo o ayrı yarına artık hayırlısı olsun inş :18::18::18:

slm kıızlarr bn geldim bnm miğde bulantılırm kusmalarım başşladı...siz neydiyonuz bakalım elifim inş.. hamilesin sen kahve akıntılarım da geçti antibiyotik kullanamyıda bıraktım 11 gün sonra bebeğime görmeye gitcez inş...

bunları daha yakından çektim kızalr bilemiyorum artık novaya göre ince ama hemen çıktı v eelden çok belli pembe çizgi ve aynı günde yaptım 1 saatlik çişle yaptım işte böyle :18::18:

a.slm kevserim nerelerdesin sen balım iyimisin geçmiş ha kanamar çok sevindim bulantılar normal kuzum çekiceksin artık zor ama mecburen yani benimde günüm geçiyo 6 gün oldu yarın 7 3 ayrı test yaptım çıktı işte bekliyoum yarın kana gidicem nasipse:18::18:

canım her test bir değil gülüm bazısında ince bazısında kalın çizgi gösterir önemli olan rengi aynı koyulukta çıkmış dimi tabii yakından eminim ki daha koyudur. Bak işte bunda da çıktı. Hadi brinde sorun var bunda da mı var. Hem ben asıl novaya güvendim çünkü daha önce hiç çizgi çkmamış şimdi çıkmış hadi hayırlısı balımm hep gözüm burada olacak netten öğren gülüm öğrenebiliyorsan. Bu arada ben tabii dr aramayı unuttum yukarı çıktık yüksekokul sekreteri işleri gösterecekti ya beraber çalıştığımız bayana da uğradım o dedi öğrendin mi diyee anam unuttum dedim tabii dr çıkmış bende netten bakabilirmiyim kartta yazaıyor dedim tabii dediler baktım. Zaten sadece iki hormona bakılacaktı. Estradiol 30 küsür az mı bilmiyorum çünkü östrojenin düşük olması da sorun diye biliyorum ama referanslara baktığımda normal. Prlaktin 10.31 çıkmış yani sorun yok çok şükür düşük. Yarın dr arıcam tabii. Bir yorum yapsın prolaktin için gerek yokta estrediol için yanii..

eh başlar artık balımm olsun işte orada olduğunun kanıtıdır o bulantılar annesi bu aralar ağır yememeye çalış canım.. İnşallah hayırlısıyla görün canım bebeğinizi.

bak hemen çkmış işte hem de bir saatlikle yanii kesin geç döllenme oldu canım daha eşin inanmasın yarın Allah'ın izni ile pozitif sonucu görürseniz o zaman inanır ama inanamaz öle birşeyler olur işte ikinizede.Biliyorsun yüksekokul sekreterliğindeyim yarın ama hep gözüm burada olacak gülüm eşini ikna et sabah özele gidin hemen öğlende öğrenirsin balım yaa.. Bak yemek yedik eşimle hemen uçtum geldim bakmak için aklım sende kaldı.

vauuv elf canım sonunca gebelik testi yaptın heee
tamam bence kesin hamilesin sen yaaa
zaten o kadar ovulasyon testindeki çift cizgiler boşa değildi
hadi hayırlısı canım

hem 2. çizgi oldukça belli kanda daha net cıkar.....

inşallah hamiledir canım yaa.. Sen neler yaptın canımm.. Bende dr gittim. Benim ilaç kullandğım halde düzenleyici dün kanamam geldi geçen ay işe yaramıştı ama bu ay yaramadı 11. günümde yine regl oldum gittim dr bugün çağırdı ama hiçbirşey yok gülüm yaa rahim temiz, hormon sonucum çıktı dr çıkmış netten baktım hastanenin olarda iyi anlıyorum zaten ay neyim var bilmiyorum psikolojik heralde dr artık ilaç vermek istemedi kimyasal bunlar dedi olurda bebek olursa bunu kullanırken bebekte istenmeyen şeyler olabilir dedi ne de olsa bunlar gebeliğe engel şeyler değil bir 10 gün gebelik ortaya çıkmadan daha içiliyor sonuçta birkaç ay takip edilecek sonra yumurta geliştirici ilaç verilecek klomen gibi falan onlar 10. güne kadar kullanılıyor ya sonra da olmadı rshim filmi falan dedi film için bekle meşakatli şeyler olmazsa en son deneriz onalrı dedi öyle işte.

elisim blım yaptım sonunda pazar yaptım silik çıktı bugün sabah daha koyuydu akşam yaptım yie aynı ama inanamıyoruz vallah yemeği yedik gittik site eczanesinden bir tane daha aldık sabahda deniycem öğlende kana gidicem artık balım yaa hayırlısı olur inş korkuyorum yine bunlara rağmen negatif çıkar diye:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…