- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.881
melisam işte testler hmde novayla yaptım:18::18:
Eki Görüntüle 430824 Eki Görüntüle 430839 Eki Görüntüle 430838 Eki Görüntüle 430837 Eki Görüntüle 430836 Eki Görüntüle 430835 Eki Görüntüle 430834 Eki Görüntüle 430833 Eki Görüntüle 430832 Eki Görüntüle 430831 Eki Görüntüle 430830 Eki Görüntüle 430829 Eki Görüntüle 430828 Eki Görüntüle 430827 Eki Görüntüle 430826 Eki Görüntüle 430825 Eki Görüntüle 430840
elisim bunlar işte
canım her test bir değil gülüm bazısında ince bazısında kalın çizgi gösterir önemli olan rengi aynı koyulukta çıkmış dimi tabii yakından eminim ki daha koyudur. Bak işte bunda da çıktı. Hadi brinde sorun var bunda da mı var. Hem ben asıl novaya güvendim çünkü daha önce hiç çizgi çkmamış şimdi çıkmış hadi hayırlısı balımm hep gözüm burada olacak netten öğren gülüm öğrenebiliyorsan. Bu arada ben tabii dr aramayı unuttum yukarı çıktık yüksekokul sekreteri işleri gösterecekti ya beraber çalıştığımız bayana da uğradım o dedi öğrendin mi diyee anam unuttum dedim tabii dr çıkmış bende netten bakabilirmiyim kartta yazaıyor dedim tabii dediler baktım. Zaten sadece iki hormona bakılacaktı. Estradiol 30 küsür az mı bilmiyorum çünkü östrojenin düşük olması da sorun diye biliyorum ama referanslara baktığımda normal. Prlaktin 10.31 çıkmış yani sorun yok çok şükür düşük. Yarın dr arıcam tabii. Bir yorum yapsın prolaktin için gerek yokta estrediol için yanii..
eh başlar artık balımm olsun işte orada olduğunun kanıtıdır o bulantılar annesi bu aralar ağır yememeye çalış canım.. İnşallah hayırlısıyla görün canım bebeğinizi.
bak hemen çkmış işte hem de bir saatlikle yanii kesin geç döllenme oldu canım daha eşin inanmasın yarın Allah'ın izni ile pozitif sonucu görürseniz o zaman inanır ama inanamaz öle birşeyler olur işte ikinizede.Biliyorsun yüksekokul sekreterliğindeyim yarın ama hep gözüm burada olacak gülüm eşini ikna et sabah özele gidin hemen öğlende öğrenirsin balım yaa.. Bak yemek yedik eşimle hemen uçtum geldim bakmak için aklım sende kaldı.
elisim blım yaptım sonunda pazar yaptım silik çıktı bugün sabah daha koyuydu akşam yaptım yie aynı ama inanamıyoruz vallah yemeği yedik gittik site eczanesinden bir tane daha aldık sabahda deniycem öğlende kana gidicem artık balım yaa hayırlısı olur inş korkuyorum yine bunlara rağmen negatif çıkar diye:18::18:
Eki Görüntüle 432002 Eki Görüntüle 432009 Eki Görüntüle 432008 Eki Görüntüle 432006 Eki Görüntüle 432004 Eki Görüntüle 432005 Eki Görüntüle 432003 Eki Görüntüle 432011 Eki Görüntüle 432010 Eki Görüntüle 432007 Eki Görüntüle 432015 Eki Görüntüle 432014 Eki Görüntüle 432013 Eki Görüntüle 432001 Eki Görüntüle 432000 Eki Görüntüle 431999 Eki Görüntüle 431997 Eki Görüntüle 431998 Eki Görüntüle 431996 Eki Görüntüle 431995 Eki Görüntüle 431994 Eki Görüntüle 432012 Eki Görüntüle 431993 dejavummm bu sabah yaptıklarım bunlarda düne göre koyulaşma yok ama aynı işte hemen damlatır damlatmaz çıktı pembeleşti
Eliff özele gitmicen galibaa burdaydın biraz öncee naptım yaptn mı tekrar test :26:
evet aynı çıkmış gülüm hadi hayırlısı yaa valla çok heyecanlıyımm.. Ne zaman gidiyosunn öğleden sonra devlete mi gidicenn..
vallaha bilmiyorum artık balımmmm hala korku var bende deli gibiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evet öğleden sonrası gidicemmm naispse devlte
Tamam balımm hayırlı haberlerle gell İnşallah bugünde belli olur yaa sen internetten bakma işini sormayı da unutma ama netten belli oluyorsa sonuçta çıkar dr da söyler yani arayınca.. Ayy bende çok heyecanlıyım yaa tam da gününde sekreterlikteyim neyse sekreter biraz fazla dolanır bizim ama asıl 5 ten sonra belli olacak gibi..
inş balım benim inş hayırlı haberlerle gelirim bende çok heyecanlıyım meleğimm tmm sorarım balım hiç unuturmuyum been haber ederim mutlaka merak etme canımıniçi bana dua edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18:
inş balım benim inş hayırlı haberlerle gelirim bende çok heyecanlıyım meleğimm tmm sorarım balım hiç unuturmuyum been haber ederim mutlaka merak etme canımıniçi bana dua edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18:
günaydınlar efenim kız elif yine mi test yatın testlerde bogulacaksın ha. kacta gidiyosun kana canım hadi insallah. novaylaı yaptın yine .
evet test yapmış sabah sabah yne bu sefer nova değil akşam ancomed ile yaptı şimdi de başka bir test. Onda da renk aynı çıktı ama daha ince çizgi çıkmış öğleden sonra devlette kana gidecek. Ohh herşeyi ben söyledim elfin vekili olaraktan.
etmem mi gülüm aklım sende valla yaa.. Hani netten öğrenmeyi sor diyorum çünkü sen öğrenince dr çıkmış olabilir geç çıkarsa sonuçlar dr da çıkmış olursa labtan da sonucu söylemezlerse hanii netten öğrenirsin diyee. Sen önce sonucu söylerlerse sana söylerler söylemezlerde dr sor doktorda yoksa netten öğrenebilirmiyim diye sana kanı alınca hasta nosu falan verirler onunla bakabilirsin. Direk sonucu sana da söyleyebilirler.
bugün testi yaptırınca sonucu analacakmısın da. wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww süpermiş devlet bu kadar hızlandımı yav:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?