Kaldığımız Yerden Her Telden..

dejavum nasılsın balım yaa prolaktin dışında birşeyden anlamadım ben ama prolaktinde düşük zaten sorun olmasında tek bitanem kanman bitincede direkt ovulara başlla ve değerlendiir emi senden kapattıktan sonra yaptım ama 1 saatlik birikimle yaptım hemencik çıktı gözümüzün önünde belirdi ama ince çizgili telden çektiğimden o kadar belli oluyo ama elde gayet net hayırlısı diyo eşim var gibi ama yinede yok diyelimki üzülmeyelim diyo gittik takrar aldık nimo diye test sabaha yapıcam bakalım koyulaşma olurmu diyte meleği:18::18:

ayy kızım iyice paranoyaya bağladın he ev tets oldu kızımm.. Sabah yapmaya ne gerek var çıkıyor iştee.. Ama anlıyorum seni. Şimdi devletteki randevuna mı gidicen yoksa sabah özele mi yaz balım ben sekreterlikteyim bugün yazmaya çalışıcam yüksekokul sekreteri odasında olmadıkça ama yazamasam da girer bakarımm gülüm.. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah ben her boş anımda girip yazıcam bitanemm güzel haberler vereceksin bizee.

Eliff özele gitmicen galibaa burdaydın biraz öncee naptım yaptn mı tekrar test :26:

evet aynı çıkmış gülüm hadi hayırlısı yaa valla çok heyecanlıyımm.. Ne zaman gidiyosunn öğleden sonra devlete mi gidicenn..

vallaha bilmiyorum artık balımmmm hala korku var bende deli gibiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evet öğleden sonrası gidicemmm naispse devlte

vallaha bilmiyorum artık balımmmm hala korku var bende deli gibiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evet öğleden sonrası gidicemmm naispse devlte

Tamam balımm hayırlı haberlerle gell İnşallah bugünde belli olur yaa sen internetten bakma işini sormayı da unutma ama netten belli oluyorsa sonuçta çıkar dr da söyler yani arayınca.. Ayy bende çok heyecanlıyım yaa tam da gününde sekreterlikteyim neyse sekreter biraz fazla dolanır bizim ama asıl 5 ten sonra belli olacak gibi..

inş balım benim inş hayırlı haberlerle gelirim bende çok heyecanlıyım meleğimm tmm sorarım balım hiç unuturmuyum been haber ederim mutlaka merak etme canımıniçi bana dua edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18:

etmem mi gülüm aklım sende valla yaa.. Hani netten öğrenmeyi sor diyorum çünkü sen öğrenince dr çıkmış olabilir geç çıkarsa sonuçlar dr da çıkmış olursa labtan da sonucu söylemezlerse hanii netten öğrenirsin diyee. Sen önce sonucu söylerlerse sana söylerler söylemezlerde dr sor doktorda yoksa netten öğrenebilirmiyim diye sana kanı alınca hasta nosu falan verirler onunla bakabilirsin. Direk sonucu sana da söyleyebilirler.

günaydınlar efenim kız elif yine mi test yatın testlerde bogulacaksın ha. kacta gidiyosun kana canım hadi insallah. novaylaı yaptın yine .

evet test yapmış sabah sabah yne bu sefer nova değil akşam ancomed ile yaptı şimdi de başka bir test. Onda da renk aynı çıktı ama daha ince çizgi çıkmış öğleden sonra devlette kana gidecek. Ohh herşeyi ben söyledim elfin vekili olaraktan.

iyi yaptın gülüm sorduk hatuna hiç sallamıyo bile beni eyi oldu meraklanıyodum.

sağolsın balım Allah razı olsun meleğğim yaa vallaha dalıp dalıp gidiyorum kuzum korkudan heyecandan kendimde değilim yok derlerse bugün biraz gaz sancısı gibi kasıklarda sancı var sıkışma oluyo sanki bitanem:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…