Kaldığımız Yerden Her Telden..

sabah erken kalktım anadolu yakasında ablam oturuyo ona gitmek için. yalnız ben motoru iyicene bozmusum gözüm yemedi kalsıya kadar bu ishal halimle nasıl gidebilirim diye. yalnız baska bi gezme buldum kendime birazdan gidecem.

günaydınlar efenim kız elif yine mi test yatın testlerde bogulacaksın ha. kacta gidiyosun kana canım hadi insallah. novaylaı yaptın yine .
günaydınlar efenim hoşgeldiniz melisa hanım nasılsınız hee kız testlrle bozdum kafayı yaptım 4 farklı markayla olanlar bunlar hatta novaya göre silik bile geliyo ama bakalım artık balım hayılrısı öğlen 2 doğru çıkıcam işte
yerim seni dejavum nasılda anlatmışşın izah etmmişşin yerime oy kurban olduğum
gidecem simdi ha niye konusmuyonuz benle küstüm iste.

nereye gidiyon kız dögerem seni otur oturduğun yerde

oglum meraktan catlıcan yarına kadar ya git özelde yaptır.paran varsa su an tabi. zaten kac gündür bi belirsizlik bilmiyom vallahi iyi dayanıyosun.
ben diyorum yerinde durmuyosun ki oynak gacı dimek bozdun motoru bu halde bile geziye gidiceksin nereyi buldun bakalım

yok gülüm yaaa özele gitmem ya çıkmazsa boşa 35 kağıt ben kıyamam yazık vallha zati sıkışığız durduk yere 600tl gitti eski ev sahibine o gün kavg ettim ev sahibiyle bağrıştık eşimle giriyolardı birbrilerine o yüzden belki az gibi ama veremem havaya farkı neki varsa zaten çıkar meleğim

dogru canım haklısın düşünemedim tasınmanız olmustu carcabuk hallettigin içn akıldada kalmıyo tasındıgın.
niye ekstra 600 istediki cok caklalar kıs bu ev sahipleri kiracı olmak cok zor vallahi. bi an içinde ev sahibi olmaya calısın canım zor insanlarla ugrasmak.
arkadasımla istanbul forma gidecegiz orda ikeayı gezmeyi düşünüyoruz bakalım.

kıs niye yazmıyon ya bi türk kahvesi yaptım kostur kostur geldim elifim beklemesin bişi yazdıysa diye. anam bugün kerpetenle laf alıyoru m agzınmdan ha cıkıyorum bak.cıkcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kuzum maddi açıdan biraz sıkıştık vallaha bu ay toplu zamlar geliyo ya rahatlıycaz inş ama bu ay sıkınıtılıyız gülüm ev sahibi girdiğimiz zaman parayı verip de oturmamışızz 15de vermişiz hatırlayamadık karısı devreye girdi bende hallettim işte baya bağrıştık

kıs niye yazmıyon ya bi türk kahvesi yaptım kostur kostur geldim elifim beklemesin bişi yazdıysa diye. anam bugün kerpetenle laf alıyoru m agzınmdan ha cıkıyorum bak.cıkcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

balım babam aradıda konuştuk yazamadım bitanem özürdilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

balım babam aradıda konuştuk yazamadım bitanem özürdilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yerim ben seni tamam afffettim len. bak her an cıkabilirim telefon bekliyorum emi canım bişi yazamadan cıkarsam anla.
hastaneye yalnızmı gideceksin canım ben hiç devlette kan vermedim sagflık ocagında verdeim o salak doktorda kanımı almayı bilemedi o kadar uzun sürdüki tansiyonum yerlerdeydi iki haftada kolumun moru gecmemişti.
dejavu nerde giremiyomu yine.

dejavum kesinlikle artık psikolojik olabilir
neden bugüne kadar yoktu da birden bebek düşününce olmaya başladı
burda halimizi gördükçe sende ister istemez vucüt uyarı vermeye başladı heralde..

ama sende de mi yumurta tembelliği var neden yumurta geliştirici ilaç verecek?

bize ne lazım biliyomusun öyle bişey olsun ki bebeği düşüncek vaktimiz bile olmasın
ama yok yok ....

canım inşallah bebektendir bu kadar koyu olması var dedirtebiliyor canım
eee günün ne zaman gecti?
bu arada elis değilm ben karıştırma : ) elibeses

benim dün yine kontrol vardı.
2 tane yumoş var biri 14 mm biri 15 mm bugün adetten sonra 12. günüm suanda 15-16 olmuşlardır.
yarın yine çagırdı ama 20mm olmasına bence daha 3-4 gün var neden cagırdı bilmiyorum
20mm olmadan igne vurmaz...

öyle muallaktayım:44:

ateş basıyo sürekli ilk defa klomen bana böyle yaptı bu ay... :26:

Tek umudum birinin sag da birinin solda olması....

Daha önce hep soldan yumurtlamıştım olmamıştı sagdan yumurtadıgımda hamile kalmıştım.

aynen katılıyorum sana yani bebek düşüncemizi kafamızdan temelli atsak süper olcakta işte nasıl. aslında agac boyası alıp bişiler boyamayı düşünüyorum ben ya bakalım.

tamam o zaman affedildim iyi bakalım sen çık gez ben bir sonuç alırsam yazarım sana özelden mutlaka balım bende sağlık ocağına hiç getşmedim ya özel yada devlete normalde aynı gün iinde veriyolarda benim randevu saatim geç yaa o nedenle bilemiyorum fıstığım
canım inşallah bebektendir bu kadar koyu olması var dedirtebiliyor canım
eee günün ne zaman gecti?
bu arada elis değilm ben karıştırma : ) elibeses

hoşgeldin canım inş yaa adetim 7 günüm geçti halada tık yok arada sancılar vurdu ama geçti ite elis olmadığını bilioryum kuzum elibesesden kısaltma yapıyorum ben elis diğer tarafta balım eşk olsun yani

ben hiç dikkat etmöedim kıs sanırım genelde solda oluyo benimde. bakalım bende cuma gitcem doktora büyümüştür agrı yapmaya basladı anlıyorum. solda yine. bi daha dikkat ediyim barim sagda olusunca belki bende hamiş olurum

aynen katılıyorum sana yani bebek düşüncemizi kafamızdan temelli atsak süper olcakta işte nasıl. aslında agac boyası alıp bişiler boyamayı düşünüyorum ben ya bakalım.

evet bende el ugrası cok istiyorum da çalıştıgım için fırsat yok
kendi sevdiğimiz zevk aldıgımız bişeyler yapmamız ne güzel olurdu..
zorunluluk olmadan yapmak ne güzeldir...

sen neler yapıyorsun peki?

elifim sen iliişkiden sonra yastık koyup yatıyo n ya öle ne kadar duruyorun ben 10 15 dakka zor duruyorum belim agrıyo ayaklarımda yoruluyo. gecen gün diyodun ya 4,5 saat duruyorum diye o haldemi duruyosun gülüm belin nasıl dayanıyo ki.:26::26:

canım ben bişi yapmıyorum. ablam gecen gün siyah fiskosunu beyaza boyadı üzerine desenli küçük küçük peceteleri keserek yapıstırdı hos bişi cıktı ortaya belki bende bi sey alıp onu boyarım cok zevkliymiş boya insanı dinlendiriyomus psikolojik olarak iyi oluyomus bakalım.biraz pahalı bi hobi ama ne yapalım onemli olan rahatlamamız. su an ben bi kitap okuyorum acayip eglenceli bi kitap hepinize tavsiye ederim bak ismide kÜÇÜK APTALIN BÜYÜK DÜNYASI PUCCA GÜNLÜK.
HER SATIRINDA GÜLMEKTEN YARILIYORUM YA ACAYİP KAFA DAGITIYO.

bende 1 saat kadar yatabiliyorum
bi süre sonra sag yada sola yatıp ayaklarımı kendime cekp uyyorum sabah kalkıyorum...

ama benim çalışmalar daha başlamadı ..
gecen ay bazayı kaldırdı kociş süper bişi ama biraz boynum acıdı yaa çok kaldırıyo baza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…