- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.921
bende 1 saat kadar yatabiliyorum
bi süre sonra sag yada sola yatıp ayaklarımı kendime cekp uyyorum sabah kalkıyorum...
ama benim çalışmalar daha başlamadı ..
gecen ay bazayı kaldırdı kociş süper bişi ama biraz boynum acıdı yaa çok kaldırıyo baza
canım ben bişi yapmıyorum. ablam gecen gün siyah fiskosunu beyaza boyadı üzerine desenli küçük küçük peceteleri keserek yapıstırdı hos bişi cıktı ortaya belki bende bi sey alıp onu boyarım cok zevkliymiş boya insanı dinlendiriyomus psikolojik olarak iyi oluyomus bakalım.biraz pahalı bi hobi ama ne yapalım onemli olan rahatlamamız. su an ben bi kitap okuyorum acayip eglenceli bi kitap hepinize tavsiye ederim bak ismide kÜÇÜK APTALIN BÜYÜK DÜNYASI PUCCA GÜNLÜK.
HER SATIRINDA GÜLMEKTEN YARILIYORUM YA ACAYİP KAFA DAGITIYO.
melisam ben 15 dk falan ayaklarımı dikiyorum sonra normal yastık koyup sırt üstü yatıyorum yoruluyıorum ama ne yapayım garanti olsun dye zaten 1-2 saati geçince dönüyorum önemliolan yatmak ilk bir saat sabretmek lazım sonrasındada yatıyodum işte 4-5 saat ama bakalım işe yaramışmı bu ay:18::18:elifim sen iliişkiden sonra yastık koyup yatıyo n ya öle ne kadar duruyorun ben 10 15 dakka zor duruyorum belim agrıyo ayaklarımda yoruluyo. gecen gün diyodun ya 4,5 saat duruyorum diye o haldemi duruyosun gülüm belin nasıl dayanıyo ki.:26::26:
bende 1 saat kadar yatabiliyorum
bi süre sonra sag yada sola yatıp ayaklarımı kendime cekp uyyorum sabah kalkıyorum...
ama benim çalışmalar daha başlamadı ..
gecen ay bazayı kaldırdı kociş süper bişi ama biraz boynum acıdı yaa çok kaldırıyo baza
bazayımı kaldır dı anlamadım len ben bi sifremi bu
bence ilikkilere gün asıtrı basla gülüm illahi catlama seviyesine gelince bitek hamile kalınmıyo ya ben dün basladım vallahi gün asırı yaparız gari. kocişede yemeklerden sonra türk kahvesi veriyorum.
bence ilikkilere gün asıtrı basla gülüm illahi catlama seviyesine gelince bitek hamile kalınmıyo ya ben dün basladım vallahi gün asırı yaparız gari. kocişede yemeklerden sonra türk kahvesi veriyorum.
melisam ben 15 dk falan ayaklarımı dikiyorum sonra normal yastık koyup sırt üstü yatıyorum yoruluyıorum ama ne yapayım garanti olsun dye zaten 1-2 saati geçince dönüyorum önemliolan yatmak ilk bir saat sabretmek lazım sonrasındada yatıyodum işte 4-5 saat ama bakalım işe yaramışmı bu ay:18::18:
baza haaa güzel fikirmiş bence gerçekten bu ay olmazsa diğer aya bende deneyeyim
hahah sen zaten hamilesin kuzum yaaaaaaaaa senden geçti artıkkkk
hoşgeldin canım inş yaa adetim 7 günüm geçti halada tık yok arada sancılar vurdu ama geçti ite elis olmadığını bilioryum kuzum elibesesden kısaltma yapıyorum ben elis diğer tarafta balım eşk olsun yani
ay inş kuzum yaa inş vallaha bak hiç emin olamıyorum sanki gidip ağzımızın payını alıp gelicez gibi eskisi gibi yani balım çok korkuyorum çok sanırım ben 80 yaşıma geldiğimdede hala test yapıyo olucam eşime diyicem çıktı sili çıktı kana gidekmi
hımss tamam o zaman : ))) karışmasın diye dedim
Tamam kısalt beni : ) sev beniiii
vauuvv baya gecmiş demekki geç döllendi elfcimmm aman gec olsun güç olmasınhadi bakalım göbek büyütmeni bekliyoruz artıkk
güzel haberlerini bekliyoruz tabi öncee...
ah evet o endişe bende de var.
ama sen farklı farklı testlerle yapmışsın ve çok net görünüyor çift çizgi... ve 7 gün gecmiş zaten...
canım içimden bi ses hamilesin ve sorunsuz hamişlik yaşıcakmıssın gibi geliyor bana hadi hayırlısı...
sevmezmiyim seviyorum ama sen o gün geldin aşağıda durdun o kadar yazdım görmedin sen beni küstünmü dedimhayırlısı be gülüm artık ne ise çıkıcak kurban olduğum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş cümlemizin gönlüne göre versin bitanem
evet korku oluyo ister istmez daha öncede yaşadığımız için önce info test sonra nova ancomed ve nimo diye bir testle hepsindede hemen çıktı hiç beklemedi damlattığım an yani kuzum bende o yüzden umutlanıyorum hemen çıkması daha önceleri çıktığında testi tekrarladığımda silikşeşirdi bunlarda aynı çıktı koyuşatı işte birde adetimde geçti her ay 1-2 gün önceye alırdı adetim prolaktinimde düşük doktorum ilacı bırak demesine rağmen ben içtim garanti olsun dedim bakalım artık hayırlısı rabbimden meleğim yaaa:18::18:
ne zaman ki ..hatırlamıyorum
ya ben okuyorum yazdıklarınızı tam yazacakken arada iş cıkıyo genelde işteyken giriyorum ondan dolayı
sen bugün şmdi kan testi yaptırıyomusun??
valla ben daha çok umutlandım şimdii Tamam geldi yaaaaa
Allah ım yüzünü görmeyi de nasip etsin inşallah...
bak hiç görmedim yaaaadün yada önceki gün kuzucum önemli değil bilerek yazmamak gibi birşey düünmedim takılıyorum hatta melisayla şaklaşatık falan ben gidicem öğleden sonra eşim 1 gibi falan çıkıcak gelicek işte bakalım hayırlısı Allahtan artık geç döllenmemi değilmi bilmiyorum ama son adet tarihinden hesaplayınca 5+2 ediyo 6 haftalık oluyo yani balım tabi varsaa ben diyorumki varsa eğer bu sefer keşke kandan önce ultrasonda görünse ama sonra böyle hayalklar kuruyoum diye pişman oluyorum korkudan tokat gibi vuruyo yüzüme gülüm
evet bende bunları düününce umutlanıyorum ama işte korku daha çok düşünmeden gidebilsem de alsam sonucu yoksa kafayı yerim sanırım sağolasın elisim Allah razı olsun hayırlısı olsun inş artık gelmiştir zamanı hayırlısı ise eğerki:18:
bak hiç görmedim yaaaa
6 haftalıksa kese görünür canım kalp atışları için -2 hafta daha beklemen gerekecek.
Bu arada hilali duydunuz mu,*? o da benim gibi olmuş yaaa offffff
yıldızı pekiyi olcak sonucunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?