- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.941
hesaba göre 6 görünüyo ama 10 gün önce kanda çıkmamıştı mesela aman neyse artık balım bakalım zaman geliyo artık öyle böylr öğrenicez dilerim rabbimeden hayırlısını nasip eder gülüm ne oldu hilale senin gibi derken bebeğine mi birşey oldu kuzum
zaten doktorlar adet gecmeden test yapmayın diyo ama bizde nerde sabırrr
daha adet bitiyor 5 gün sonra acaba hamilemiyim diye başlıyoru offf nefret ediyorum kendimden bu yüzden...
evet yarın kürtaj olcakmış
bebek gelişmiyormuş kalp atışları oluşmamış...
o daha önce bir düşük yaptı mıydı?
evet malesef daha adet bitmeden diğer ayın nasıl geleceğini düşünüyoruz manyeğiz biz vallaha bak boşa hunili dememişler bize çok üzüldüm yaa şimdi hilalime evet daha öncede düük yaptı hamile kaldı değeri çok iyidi hatta offf üzüldümki şimdi vallaha yaa ne eem boş yaşadığı acıya hamileyim hamileyim diyelimde hamile çıkalım elif derdi o hamile kaldı o ay nasıl sevinmiştik rabbim sabır versin sözün bittiği yer gülüm malesef hemde kürtaj olucak haa geçen sefer kendiliğinden düşmüştü sanırım kaç hftalıktı acabaaa
ne kadar oldugunu bende bilmiyorum ki
olsa olsa 9. haftasında filandır
benide o kadar bekletmişti doktor yoksa sana zarar verir demişti...
evet bende hatırlıyorum hamileyim diye geziyodunuz bende dedim noluyo acaba diyeeee
kısmet işte bizimde kaderimzi böyleymiş...
o ilaç mı kullanmıştı sen biliyomusun?
ne diyeyim ki rabbim sağlıklısını nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin cümlemize gülüm seninde öyle oldu demek haa çok geçmiş olsun bitanem kaç ay oldu peki senin hilal ilaç kullanmıştı ama rhatsızlı vardı bağırsaklardamı birşey vardı ama dahasını bilmiyorum hayat işte bir şekilde sınavdn geçiriyo kullarını boynumuz kıladan ince çok büyük acı rabbim düşmanımın başına vermesin hakkımızda hayırlısını nasip etsin bak benim annemde ben karnındayken 8 aylıkken kalp ameliyatı oluyo bir ay sonra beni doğuruyo çocuk yasak diyo ben yıllarca istedim herksein kardeşi varbenim yok diye sonra kardeşime hamile kaldı ama ömrün biter demişti doktor byna rağmen sonra kardeşim 3 yaşındayken öldü bir şekilde sınavımızı yaşıyoruz kaldık biz geride ben yine annemi bildimde kardeşim hiç bilmedi böyle çeşit çeşit hikyeler var çok şükür halimeize diyorum ben herşeye rağmen ne yapalım rabbimin taktiri inş sanada rannim sağlıklısını eli ayağı tam bir evlat nasip eder bizlrede herkese gülüm AMİNNNNNNNNNNNNNNN
inanmıyorum ya tüylerim diken diken oldu.
Anne işte .. Allah nasıl bir duygu veriyor kendi ömrünü hiçe saymış.. bizimde içimizde var ama olmuyo işte....
evet hatırladım şimdi bagırsaklarında sorun oldugunu ama bence onunla ilgisi yoktur..
benim düşkten sonra 7. ay canım
ben zaten kendi kendime hamile kalamazmışım
yumurta tembelliği var
bunca zaman boşuna bekledim aslında
hemen düşükten sonra tedaviye başlamam lazımdı
ilk gecen ay gittim işte onda da bişey yapmadı bu ay bakalım doğru düzgün gidiyo tedavi...
Ben çıkıoyrum kızlar eşim geliyo bana dua edin eğerki hayırlısı ise hayırlı müjdeli haberlerle geleyim hepinizi öpüyorum göürürşüz canlarım :18::18::18::18:
Elifimm elifim gelmedin mi Elifimmm hastanede sonucu bekleye mi karar verdiniz yoksaamm :18::18::18::26::26:
slm canlarım nasılsınızzz ozlemışım valaaaa
a.slm sewdam nerdesin sen balım nasılsın uzun zaman oldu be gülüm iyimisin bebeişimiz nasıl
bizzz cok iyiiizzzz teyzesiiii ablama gıtmıştım tatlımmmsen naasılsın asılll daha adet olmadınmı
özlettin kendini ama kaçak gacı seni bende aynıyım işte 7 gün geçiyo adet olmadım 4 test yaptım çıktı ama bugün doktor gebelik yok kese görünmüyo ama rahim kalınlaşmış gebe olabilirsin dedi 15mm miş ama adet olmaya yakında kalınlaşırmış yaa bende tırstımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?