Kaldığımız Yerden Her Telden..

ben doktora ilk gittim gecen sene nisan ayında o zaman bi kaç ay takipten sonra yumurta tembelliği oldugunu söyledi
4 ay klomen kullandım sanırım 1 ay igne oldum sonraki ay bebiş gelmişti ama tabi gelişmedi..
ilaçlarla olmadı kendiliğinden sonraki ay geldi ama ben ilaçlarında etkisi oldugunu düşünüyorum...
bende bu ay daha iyiyim aslında geçen aylara göre....
bu ay banada acayip ateş basıyo yaaa menapozlu kadınlar gibi töbe töbeeeeeeeeee Agzımdan yel alsın...

haydaaa dur bi yaa hemencik karamsara baglamışsın
hemen ultrasonda görünmeyebilir.
daha çok yenidir
son dakka golu olmuştur belkideeeeeee şut ve gooooll
gör bak oldu bu defa
yoksa neden onca testlerde çıksın 2. çizgi

Allah ım bebişler gelirlerken bile bize çile çektiriyo görüyomusunn
nasıl bir sabır çekmektir buuu

canımm ya gelemedim öldüm meraktan net gitti okulda. Hemen eve geldim girdim yanii off geç çıkacakmış yaa.. Canımm göremez ki zatenn hep bu haftalarda kana bakar dr hatta yükselmiş mi diye tekrar tekrar yaptırır iki katı artıyor mu diye sağlıklı gebelik mi fakan hep öyle bakılır geç döllenme olduysa normal sen 6 haftalık değilsin 5+4 mü ne demiştim daha 6 hafta bitmemiş oluyor kese gözükmemesi normal kalp atışı da geç duyulabiliyor mesela dr bakalım rahim kalınlığı da iyiymiş belki regliye kaın olan kalınlıkla gebelikte olan kalınlıkta farklıdır. Hemen karamsar olma böyle hiç yakışmıyor sana reglinin gecikmesinin de bir nedeni yok ki yanii yarınn hayırlı haberler alıcaz inşallah gülüm benim... Sen içini ferah tut kötüyü düşünmee..

Ben çok açım kızlar öğlen fazla yemedimm yemeği ısıtmaya koydum bezelyem vardı bir de salata yapayım pilav bile yapamıcam eşimde bende çok açız sonra da az temizlik yapıp oturucam gelirim yine elifim burada olursan konuşuruz rastlaşırsak sonrada sinlencem sekreterlikteydim ya yoruldum iştee öpüyorumm...

vallaha elisim son dk mı il dk mı bilemiyorum ama görünmeyince balon gibi pufff sönüverdim aman neyse balım yaa yırtınsam ne çare varsa vardır yoksa yoktur ama olursa güzel olur işte doktorda olabiir dedi yaa bakalım hayırlısı Allahtan sorma vallaha ben utlrasondayken kadının biri suyu geliyomuş açılma varmı diye baktırmaya gelmiş nefes nefese korktum ki anam dedim heç aklım yok sonu böyle yani :18::18:

vallaha bilemiyırum dejavum yaa hayırlısı Allahtan 15mm olmuş ne demekse hamilelik olabilir dedi ama adete yakında olur demedi yani ben netten okuduğum için biliyorum el mahkum sabaha kadar bekliycez öğlene yani ohoo çok zaman çok vallaha

asemb nasıl canım haberın varmı elifcımmm
sewdam canım kusuruma bakma net gitti ben çıkmaıdm yani balım asemb eşi istanbulda iş kuruyo yerleşicekler taşlınma esnasınladlar balım artıkın bizim kız istanbullu oluyo
ben geldim
ay cok yoruldum ya belim cok agrıyo ayakta durmaktan gerci sa<bah yataktan kalkerkende bi agrı vardı iyice arttı.

o kadar gezersen tabi ağrır ecük yerinde dur bee delü bacım

elif yokmusun gülüm olsun bekle bakalım kese gözükmeden anlasılmıyoki bebek.ç hem gecen aylardadda bana doktor var gibi bişiler demişti yanılıyuolar bakarken yarını bekle bakalım.

vallaha bilemiyorum melisam kese varmı yokmu bizde bidene var ama sırt kesesi olurmu banyoda kullanıyorum olmadı onu karnıma koyarım iyice kafayı yedim yaa göğüsleirm çok fena taşıyamıyorum kızlkar

elif yokmusun gülüm olsun bekle bakalım kese gözükmeden anlasılmıyoki bebek.ç hem gecen aylardadda bana doktor var gibi bişiler demişti yanılıyuolar bakarken yarını bekle bakalım.

vallaha bilemiyorum melisam kese varmı yokmu bizde bidene var ama sırt kesesi olurmu banyoda kullanıyorum olmadı onu karnıma koyarım iyice kafayı yedim yaa göğüsleirm çok fena taşıyamıyorum kızlkar

kıyamam ben sana çok mu acıktın sen meleğim benimmmmmmm

selam kızlar varmı güzel haberler???????????????????????

a.slm kuzum yok haberler gittim geldim gebelik yok ama rahim kalınlaşmış olabilir dedi 15mm miş kalınlık işte sence nasıl

kan testi sonucunu aldınmı tatlım.hayırlısı olsun balım ya peki niye kalınlaşma olmuş

kan testi sonucunu aldınmı tatlım.hayırlısı olsun balım ya peki niye kalınlaşma olmuş

yok yarın sabah 3 te alıcaz balım hamileik olabilirmiş ama emin olmak için kan testi istedi şişte ama gebelikde gözükmüyo sadce olabilirrr dedi sen rahim kalınlığı nasıl

valla çok zaman var yaa... Nasıl bekliciğiz saat üçe kadarr offf ki ne offf neysee sonu hayırlı olsun yeter kii.. Dur bakalım gülüm gözükmeyebilir hemen panik yapma bak öyle böyle derken bugünde geçti bir günü daha bitirdin hala yok adetin gülüm bir de öyle düşünn.. Yarın güzel haberler alıcaz İnşallah Allah'ın izniyle..

Ogrenciyim ailemin yanında okuyorum Allah nazardan saklasin guzel bi iliskim var takiliyorum öyle:) bu aralar başımızda biraz biseyler dolanıyor onlara canımız sıkıldı iste devamlı biseyler geliyor basimiza

hoşgeldin
ee ne derdiymiş anlat bakalım
belki derman olur .)
gerci kelin ilacı olsa başına sürermiş yaaaa

kızlar sonuç çıkmış 900650 Beta-hCG (total hCG) 60.52 mIU/ml Yüksek 0.0 - 5.0 ne oluyo bu şimdi hamileyim dimi

dejavummmmmmmmmmmmmmmmm hadi gel ne olur kan sonucum 60.52 düükmü sence ay ellerim titriyo gelin bana birşey diyin ne olurrr:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…