Kaldığımız Yerden Her Telden..

e-kızzz sana diyorummm allooooooooooooooooooooooooo sonuca göre gebesin kaç gün geçti batın üstünden

dejavummmmmmmmmmmmmmmmm hadi gel ne olur kan sonucum 60.52 düükmü sence ay ellerim titriyo gelin bana birşey diyin ne olurrr:18:

Elifimmmm hanii üçte çıkacaktı sonucun. Kuzumm hamilesin yaaa hamilesinnn çok şükürler olsunn rabbimeee.. Gecikmeye göre düşük biraz ama geç döllenme oldu sanırım zaten ondan ancak gözüktü gebelik testletinde işte merak etme kuzum bir terslik olsa kanaman gelirdi zaten.. Ayy süperrr bir haber bu yaaa bitanemm inanılmaz sevindimm yaaa... Şoktayım ayy yara, dondurma derken bebiş geldi yupppiiiiii bugün bayraamm bizeeeee ve smiley yapamıyorumm..

Bitaneemm yaaaa doktora gidecek miisn bugün bence gir sonuç kağıdını al yorum yorum yapsın tatlımmmm

hoşgeldinn eminem nasılsın bilmiyorumki hamileyim sanırım 60.52 çıktı normalmi değerler düşükmü kuzummm

7.gün yaptırdım kanı dün yani bugün 8. günüm eminem bilmiyorumki ne kadarlık:18::18:

valla yeni bir gebelik olabilir geç döllenme olabilir bilmiyorum yaiii ama çokkkkk sevindim inşallah sağ salim kucağında alırsın o ince belin kocaman olur bebeğin içerden sana karete yaparr innşşaaallllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Görmüştüm ben amaaa rüyamdaa gördümm beeen inanmadın sen banaa kendime çıkmaz ama başkalarına çıkarrr

dejavum balım sevineiyorum düşük gibi değer 7 gün gecikti sonuçta yüksek çıknazmıydı meleğim tırsıyorum yaa sevinemiyorummmmmmmmmmmmm

Ayy durmadan yazmak isityorum elifimmm ya var yaa içimdeki coşkuyu anlatamam sana ayy eşin ne dedisonuca ne yaptı inanmıyordu adamcağızz ay süleeee...

sağolasın eminem Allah razı olsun kuzum rabbim herkese naisp etsin inş ben yarın 2 hafta olucak yine kan verdim çıkmamıştı işte dün verdim çıktı inş geç döllenmedirrrrrr:26:

sağolasın eminem Allah razı olsun kuzum rabbim herkese naisp etsin inş ben yarın 2 hafta olucak yine kan verdim çıkmamıştı işte dün verdim çıktı inş geç döllenmedirrrrrr:26:

geç döllenmedir elifim merak etme sen sitres yapma sakın kendine pimpirikli gebe
diğer topiğe haber vericenmi yoksa ben duramayıp söylicem heeeeeeeeeeeeeeeee

Ayy durmadan yazmak isityorum elifimmm ya var yaa içimdeki coşkuyu anlatamam sana ayy eşin ne dedisonuca ne yaptı inanmıyordu adamcağızz ay süleeee...

meleğim benim kıyamam bn sana balım bende karışık duydulaım korkuyorum eşime açtım dedim inanmadı şaka yapıosan karışmam dedi açtı baktı hemen yazıcıdan çıkarıyımda bakarım diyo delü aldı hemen doktora gitti ama ameliyattaymış bize 3 te dediler ama baktım ki çıkmış balım

geç döllenmedir elifim merak etme sen sitres yapma sakın kendine pimpirikli gebe
diğer topiğe haber vericenmi yoksa ben duramayıp söylicem heeeeeeeeeeeeeeeee

inş eminem canım benim yaa hayırlısı rabbimden gülüm sen söyle isterse eminem müjdeyi ver kuzum

Bitaneemm yaaaa doktora gidecek miisn bugün bence gir sonuç kağıdını al yorum yorum yapsın tatlımmmm
balım yarına giderim iiki günde bir artmasına bakmak için sabaha giderim inş arttar meleğimmm:18::18:
Görmüştüm ben amaaa rüyamdaa gördümm beeen inanmadın sen banaa kendime çıkmaz ama başkalarına çıkarrr

evet meleğim görmüştün kalbi temiz atkadaşım benim canımıniçi rabbim sanada herkese nasip etsin tüm isteyenlere canım benim yaa hala inanmıyorum yaa korkuyorum hamilemiyim ben şimdi:18:

yaa bence sen vermelisin yaaa senden çok ben heyecan yaptım iyimiii

kuzucum benim vallaha ben çok heyecanyapamıyorum geç döllenmeyse normal değerde ama ya düşükse diye korkuyorum biz en son 17. 21. günlerde ilişki oldu o mu tuttu acaba çünkü en son ilişkinin üzerinden 11. gün kana gitmiştik yani 2 hafta önce çıkmamıştı ondan sonr aoldu işte demekki inş öyLEDER BA BALISI OF SEN NASILSIN NE VAR NE YOK HİÇ SORMADIM BALIM

DEJAVUM MELEĞİM NEREYE GİTTİN KUZUM KAPATTIM TELEFONU HERKES KALDI TELDE SEVİNİYOLAR HAYIRLISI ARTIK GEÇ DÖLLNEMEYSE EĞER KORKUM OMAZDA AMA TRERSİ aLLAHIM GÖSTERMSİN HALA İNANAMIYORUM BEN ŞİMDİ HAMİLEYİM VALLAHA DAHA BİR LOKMA YEMEDİM AÇIM HEYECANLAYIM MELEĞİM AYY İÇİM İÇİME SIĞMIYO VALLAHA YAAA EŞİM DESEN LEYLA SANKİ NE OLDU İNANMIYODUN DEDİM GÜLÜYO MANYEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…