Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım dediğim gibi geç döllenmedir daha farklı düşünemiyorum benn
ben iyim canım ya nasıl olayım aynen devam işte neyse elifim ben işleri azıcık saldımdı onları halledeyim tekrar hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallahhh öpüldün kocamannn

öyledirr kuzum öyledirr kanama yok birşey yokı çok şükür neden korkuyorsunn gülüm dua edelim sonuna kadar da sorunsuz sürsün gelsin bebişimiz.. Ye amaaa olmaz böyle sen artık iki canlsıın balımm ay bunları yazarken bile nasıl heyecanlıyım yaa dedim sana netten bak diye çıkmuş işte sonuç sen bilirsin dün yaptırdın yarın gidebilirsin tabii balım dr da yorum yapar.. Sonra sonuç sabah yaptırınca zaten öğleden sonra çıkar gidemezsen telde sorarsın değer nasıl yii mi diye zaten ikiye katlarsa tamamdır sen ferah tut içinnii ay ben sana havai fişekte yapcam durrr..

inş eminem sağolasın Allah razı olsun rabbim sanada versin gönlüne göre çok sağolasın balım tşk ediyorum göürşüz yine öpüyorum gülüm Allaha emanet ol

gözün aydın canım bu seferde negatif cıksaydı artıkın dicektim senin idrar testlerinde iş yok diye
ay ne güzel ya simdi var artık bebişin rahatladınmı canım lütfen artık deger düşünerek canını sıkma bu gğüzel anın üzerine limon sıkma AN'I yaşa canım cok mutlu ol emi. cok güzel rahat bi hamilelik gecirirsin insallah bak yeni ev sana yaradı kıs. yara dondurmaktanda yırttın hadi yine iyisin minnosum yaaaaaaaaaaaa cok sevindim inan. kocişin ne durumda anlat bakiyim soktamı.
dejavum hadi havai fişekler nerde.

Evett Elifimin arkasından inşallah melisa ve bende hamiş kalıcazz dimi melisacığımmm

öğle tatilinde yapcem gülüm yüksekokul sekreteri gelip gdiyor yarım kalırrr öğlen erken gelirim yemekten skreter gelmeden güzeel bir şey ayarlarım bakmam lazımm dimi ama biricik arkadaşım için...

günaydın hoşgeldin meliammmmm nasılsınnn

melisammmmmmmmmmmm hamileyim sonuç 60.52 çıktı ama düşük ite geç dölleme mii acaba diyorummmm

gecini mecçini bosver canım döllendimi döllendi işte . sen güzel saglıklı seyler ye ki heen artsın degerin. senin durumunda deger kac cıkması lazımda senin 60 cıkmıs. düşük diyosun ya.

inş meleğim inş yarına belli olur balım eşim götürücek sonucu bügün gerekeirse giderim yine ona görede sabaha giderim kanı tekrarlatırım oy kıyamam ben sana meleğim sağolsın Allah razı olsun rabbim sana da melisamada tüm bekleyenlere nasip etsin canımıniçi inş yolunda gider herşey meleğim yaa inş canım arkadaşaım

gecini mecçini bosver canım döllendimi döllendi işte . sen güzel saglıklı seyler ye ki heen artsın degerin. senin durumunda deger kac cıkması lazımda senin 60 cıkmıs. düşük diyosun ya.

orası öyle balım ama işte haklısın ama korku elimde değil kaç olmalı bilmiyorum bu duruma göre kaç haftalık acaba:18::18:

dejavum bu sonuca göre kaç haftalık balım hesaplarmısın birde bu hamilelik takvvimini nasıl yapabilirim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…