- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.021
kısım sana bişiler yazdıydım arada kaynamasın bi oku onceki sayfalarda kocanın tepkisinide sormustum
şampanyada patlatalım ya ben içerim siz içmezseniz
dejavum bu sonuca göre kaç haftalık balım hesaplarmısın birde bu hamilelik takvvimini nasıl yapabilirim:26:
sağolasın melisam canım arkadaşım Allah razı olsun dilerim rabbimden sizlerde nasip etsin bilmediğim ama isteyenen bekleyen herkese nasip etsin farklı bir duyu inanamıyosun varlığına korkuyosun ama mutluluğu tarif edilemez balım birde doktora gidipde keseyi görürsem kalp atışlrını duyarsam inş hayırlısı ile evet yara dondurmak derken bebeğim geldi şükürler olsun binlerce kez rabbimden olmadı demiştim dün umudumu kesmiştim sancılarım vardı tmm dedim yine olmadı çok şükür sabah bir açtım baktım çıkmış sonuç eşimi aradım karakolada değildi lan gözümüz aydın dedim değerim bu dedim hade be deedi yalan söyleme bak şakaysakötü olur dedi yok be dedim gitti baktı yazıcıdan çıkardı hemen bakarım dursun sürekli diyo deli işte sevindiki durup durup arıyo şimdide msn den yazıyo işte hala leyla yani akşam gelsin bakalım nasıl durumu ben ağladım ki nasıl hala daha inanamıyorum meleğim hepimiz şoktayızgözün aydın canım bu seferde negatif cıksaydı artıkın dicektim senin idrar testlerinde iş yok diye
ay ne güzel ya simdi var artık bebişin rahatladınmı canım lütfen artık deger düşünerek canını sıkma bu gğüzel anın üzerine limon sıkma AN'I yaşa canım cok mutlu ol emi. cok güzel rahat bi hamilelik gecirirsin insallah bak yeni ev sana yaradı kıs. yara dondurmaktanda yırttın hadi yine iyisin minnosum yaaaaaaaaaaaa cok sevindim inan. kocişin ne durumda anlat bakiyim soktamı.
dejavum hadi havai fişekler nerde.
Evett Elifimin arkasından inşallah melisa ve bende hamiş kalıcazz dimi melisacığımmm
hee anladım balım tmm o zaman yarına giderim baakalım inş sonuçlar iyidir meleğim inşyok elifim içemez o yüzden gazoz patlatalım biz canımm
heee patlatın anasını satayım o da olur
canım dr git görsün sölesin kaç haftalık ona göre yaparız balım şimdi hiçbirşey bilmiyoruz ki.
Aslında son olduğun reglinden itibaren sayılır doğumu hesaplamak için ama bakalım dr ne diyecek son regl tarihinin ilk gününden hesaplayabilirsin balımm..
kıslar ben bi evi toparlayım gelecem tamammı
dejavummmmmmm ordamısın balım
Burdayım balım şimdi taze gebemm benimm sen yedin mi bişiler yemediysen doğru yemeyee..
geldim bi toz almak ve camasır asmak yaaaaaaaaaaa bide banyo ciflemem var soluklanıyım biraz onlarıda yapıyımda kurtuluyum yaz günü evler cabukl kirleniyo ya.
elifim nasılsın gülüm nasıl hissediyosun kendini minnosum.
canım bak sana buldum bi bak bakalım.
Normal bir gebeliğin çok erken dönemlerinde kandaki beta-hCG değerlerinin alt ve üst sınırları yaklaşık şu şekildedir:
Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637
Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
Görüldüğü gibi normal bir gebelikte kandaki beta hCG düzeyleri çok değişken olabilmektedir. Normalin alt ve üst sınırları arasındaki büyük farklar doğal olarak kabul edilir. Bu nedenle sadece kan beta-hCG düzeyine bakılarak gebelik haftası konusunda sağlıklı bir tahminde bulunulamaz. Yine benzer şekilde tek bir ölçümün sağlayacağı yararlar da sınırlıdır. Ancak yapılan seri ölçümler ile gebeliğin sağlıklı olup olmadığı konusunda fikir edinilebilir.
sağolasın melisam yaa arştırmsıın kuzucum Allah razı olsun bitanem bende baktım ama anlayamaıyorum kii şimdi 4 haftalıkmı oluyo benimki kafam karıştıki doprumu değilmi bilemiyorum ki:26::26::26:
canım simdi yumurtlamadan sonra dün itibariyle kac gün geçmişti bi de bakıyım.
bide son adet tarihinden itibaren kac hafta gecti onuda yaz.
ben şöle yazayım sana benim son adtim 23 nisandı yumurtlamam 7 mayıs oluyo hesaba göre adetimde bugün 8. günüm geçiyo işte bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?