- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.041
canım bak simdi son adetinden beri 5 hafta gecmiş senin tabloda söle bi deger var bak:
Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
19dan yüksek bak degerin yani normal seyrinde gidiyo.
bak yumurtlamanında 10 mayısta sayarsak 21 gün gecmiş düne göre hesaplıyorum canım:
Normal bir gebeliğin çok erken dönemlerinde kandaki beta-hCG değerlerinin alt ve üst sınırları yaklaşık şu şekildedir:
Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
bu deger aralıgındadır sanırım ay benimde kafam karıstı ya . yukarda mIU/ml diyo ya o birimi işte seninki buna göremi acaba .
sen en iyisi oyalanmadan doktoruna git canım rahatlarsın.
ohh ellerine sağlık mis gibi olmuştur şimdi gülüm temiz temiz bende sabah kalktım 8 de banyoyu yıkadım arada süprdüm tozumu aldım yerleride sildim sayılır mutfakla salon kaldı yemeğimide koydum şimdi üzerine ohh rahatım pilavım kalıyo onuda taze taze yaparım artık kız o kadar sıvı alırsan tabi tutamazsın bacım ezük azalt şu ovucanları yapacağın zaman ne kadar ovucanın kaldı bakem:18:dusa kabini camasır suyuyla temizledim cigerlerime kadar domestos doldu ya cok igrenc bide acayip sıkıstım ya çişi bekletiyodum ben ne zaman ovucan yapmaya kalksam bu ay bi beceremedim ya unutuyorum yapıyorum yada aman tutamıyorum aksam yaparım diyorum olece kalıyo.en son 11.30 da yaptım ama acayip dayandı yine ya bide banyoyu suladım ya su sesinden iyicene arttı artık.
ne zaman doktora gitmeyi düşünüyosun canımç
kız melisam nerdesin kız sen
Aloo nerdesiniz nan sekreter gelmeden bir gireyim diyorum kimseler yazmıyor ayolll..
ya ben sansıma mıcayım ya cok sinirlendim iki gündür belim cok agrıyo zati. biraz once yavas yavas baklona camasırları astım tam bitti gök gürledi hayda geri topla camasırlıgı ac ona geri ser bi yandan da ciş sıkıstırıyo aman 3 saat tutamam ben ya iki saat oldu biyarım saat sonra yapcam artıkın yetti ulen.
bu arada cay faslım bitmişti sabah cişimi yaptım işte hemen ardından sonrada tutmaya basladım ya arada sadece bi kupa kahve ve bi bardak su içtim ya tutamıyorum ya.
sol kasıgımda agrıyor. sagda basladı bugün iki taraflı olustuu sanırsam yumurtam. bakalım cok merak ediyorum boyutu ne alemde gecen auy güzel büyümüştü. bitti
benden bu kadar siz amlatın simdi haydeeeeeeeeeeeeee.
çok tşk ederim canım arkadaşım meleğim kuzum Allah razı olsun darısı başınıza inş ben çok bekledim sizde aynıısı ben kavuştum şükürler olsun inş sizinde en kısa zamanda gelir melekleriniz canlarım iyiki varsınız sizi çok seviyorum ben yaaaaaaaaaEki Görüntüle 433120
İşteee havai fişeğin birtanemm belki çook iyi olmadı ama aceleyle işte idare et balımmm hele dr ile konuş daha güzellerini koyarım bitanemm benim..Allah sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin biricik arkadaşımm güzel kalplimm...
Aloo nerdesiniz nan sekreter gelmeden bir gireyim diyorum kimseler yazmıyor ayolll..
hadee valla şansın yokmuş neyse gülüm bir şansslığın yağmurdan olsun amaannn.. Sen yine evdesin ben napam dün uykum geldi nasıl ama gözlerim kapanıyor ama makinede çamaşır var durması lazım ancak durdu astımda yattım yanii. Be rahat tutuyorum yaa ciş tutma uzmanıyım böbrekler iflas etcek benim zaten su içmiyorum,tuvalete zaten geç giderim. İnşallah bu ayda büyüro yumoşların canım ama büyür geçen ay büyüdüyse ağrıda yapıyormuş belirtisi işte. bende ne olsu seyyah oldum bu alemde. Yüksekokul sekreterinin sekreteri, şehir dışı göreve gitti sınav görevine ben bakıyorum. Bugün adam ne dese beğenirsin sen gel burada benim sekreterim ol diyor olabilir dedim. Adamın ceket düğmesi gevşemiş onu bilem diktim bee kendi sekreteri asla dikmez. Bir de siirli bişi zaten hıcalara bile höt höt konuşur valla adamın beni almaya kalkarsa kadın saldırır bana ben istedim sanır aman çekemem zaten olmaz da yanii.. memnun kaldı heralde.
ya ben sansıma mıcayım ya cok sinirlendim iki gündür belim cok agrıyo zati. biraz once yavas yavas baklona camasırları astım tam bitti gök gürledi hayda geri topla camasırlıgı ac ona geri ser bi yandan da ciş sıkıstırıyo aman 3 saat tutamam ben ya iki saat oldu biyarım saat sonra yapcam artıkın yetti ulen.
bu arada cay faslım bitmişti sabah cişimi yaptım işte hemen ardından sonrada tutmaya basladım ya arada sadece bi kupa kahve ve bi bardak su içtim ya tutamıyorum ya.
sol kasıgımda agrıyor. sagda basladı bugün iki taraflı olustuu sanırsam yumurtam. bakalım cok merak ediyorum boyutu ne alemde gecen auy güzel büyümüştü. bitti
benden bu kadar siz amlatın simdi haydeeeeeeeeeeeeee.
Elifim dittiii ya da sistem attı artk bilemicemm gelince görür havaifişeğini..
çok tşk ederim canım arkadaşım meleğim kuzum Allah razı olsun darısı başınıza inş ben çok bekledim sizde aynıısı ben kavuştum şükürler olsun inş sizinde en kısa zamanda gelir melekleriniz canlarım iyiki varsınız sizi çok seviyorum ben yaaaaaaaaa
geldim geldim meleğğim sistem atmış otomatikmen işlerimi yaptım yavaştan kuzucum çayımı aldım geldim işte sen yine yokmusun balım bugünnn:26:
bizde seni cok seviyorum bi demen. neydeydin bakim sen.
Allah senin iyilğini versin emi mıçayım haaaşansına artık gülüm yaa burdada yağmur fena halde bastırıcak kapandıki gök gürlüyo geçen gecede yağdı gök gürlemesine gece 4 te sıçtradık eşimle korktuk o derece yani bitanem demek tutamıyosun vallaha gülüm en az 32 saat diyolar sen 3 yakın tutuyosun bence yeterlidir kasıklarında ağrıyosa işte yumurtlama zamanın ne zmana gidiceksin doktora yarına dimibende merak ettim bak şimdi inş geççen seferki gigbi iyi gelişir fıstığım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?