Kaldığımız Yerden Her Telden..

hoşgeldin esram sağolasın Allahım razı olsun çok tşk ediyorum gülüm darısı başına inş balım rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimiz birlikte yaşayalım bu duyguları çom güzel bir duygu hala inannamıyorum unutuyorum ne bileyim tarifsiz bir duygu kurban olduğum rabbim dilerim sizlerede nasip eder artık umudumu kesimiştim umursamamıştım demekki zamanı gelmiş belli etmesemde benim omıycak diy düşünüyodum esram ama şükürler olsun ki rabbim nasip etti darısı başınıza inş senin adetin ne durumda günün geldi mi meleğim

toz kaldı o da aksama ya yetti gayri. patates koydum ocaga salatassını yapcam bide cay demledim 14.30 a kadar bi tutabilsem ay az kalmıs be.

haa gayret sıkı tut kaçmasın hele ki sakın klozete oturupda sinirle bırakıpma balımpatates salatasımı hım bayılırım balım yaaaellerine sağlık gülümün afiyet bal şeker olsun

kocao doktora ne zaman gitcek elifim. haber bekliyorum ha.:26::26:
tabi doktorun demesine göre sende olmadı pazartesi gidersin canım.

gülüm doktor ameliyat günüymüş yokmuş yerine başka doktor bakıyomuş eşim gittide yok yani sabaha gidelimmi bekleyeyeimmi bilemedim açıkcası acele etme diyenler var benim içim de şüphe acabamı gitsemmi bilemedim be melisam:44::44::26:

kuzucum yaa normalde yarın adet günüm. Yani en geç yarın olmam gerekiyor. 32. günü yarın eee 18inde yumurtladım yaaa yarına bekliyorum, yarın olmaz isem cumartesi sabah idrarı ile yapacağım bakalım hayırlısı.

elif kendim gebeymişim gibi hissettim senin haberini görünce arkadaşım yaaa. Rabbime binlerce kez hamd olsun. Amam ben sana dediydim, geç çıkabilir dediydim, oh içime sular serptin. Başladık mı biz şimdi 40 haftalık maratona gerçekten,kese mi göreceğiz, pıtpıtlarımı göreceğiz, kız mı erkek mi diye tahminler mi yürüteceğiz. Çok çok ççok güzel heyecanlar bunlar, Rabbim mutluluğunuzu bir ömür daim etsin canım arkadaşım, yüzünde hep güller açsın

ağlattın beni canım benim esram ne kadar tşk etsem azdır çok sağolsın Allahım razı olsun sneinde kalbinin güzleliğene rabbim versin meleğini inş sendende alırız haberlerini müjdeli haberini meleğim binlerce kez tşk ediytorum canım arkadaşıam dileklerin dualrın için evet başladık bunları düününce sabırsızlanıyorum sonra korkuyorum değerim biraz düşük gibi geç döllenme sanırım işte yarına gideyim tekrarlatayım diyorum biilemiyorum acelmi ediyorum diye canımıniçi det belirtilerin varmı peki inş sende cumartesi günü güzel haberler verisin peşimize dejavum melisamda aynı anda gelir varya kadro tam olur hep birlikte kutlarız şükürler olsun rabbime balım hepinize ayrı ayrı binlerce kez tşk ediyorum Allah razı olsun hepinizden ya iyiki varsınız yaa ağlıyorum artık tutamıyorum kendimi çok duygulandırdınız beni canlarım benim

canım dün aklıma geldin dedim bu kız artık hiç gelmiyo mu
aklıma geldi bu topic bi baktım kan filan verilmiş
şimdide sonucunu gördüm Allah tamamına erdirsin inşallah hersey yolunda gider
çok sevindim

değerin kaç çıktı gülüm

canım dün aklıma geldin dedim bu kız artık hiç gelmiyo mu
aklıma geldi bu topic bi baktım kan filan verilmiş
şimdide sonucunu gördüm Allah tamamına erdirsin inşallah hersey yolunda gider
çok sevindim

hoşgeldin canım tşk ediyorum sağolsın Allah razı olsun sonunda oldu canım kaç ayın üzerine rabbim nasip etti hepinizden Allah razı olsun çok tşk ediyorum canım

değerin kaç çıktı gülüm

60.52 canım biraz düşük içim hiç rahat değil o yüzden geç döllenme diye rahatlıyorum ama doktorun ağzından duymadan rahatlamıycam yarın 2 hafta olucak kan testinde çıkmamıştı bilirsin işte üdn verdim çıktı sence geç döllenmemi balım benim:18::18:

valla belirtim falan yok bitanesi, öğlen yemeklerinde midem falan bulanıyor ama sıcaklardan diye düşünüyorum, fabrika yemekleri ağır geliyor, genelde öğlen yemeklerinde midem bulandığından belirti saymıyorum.
bu sabah belim ağrıyordu geçti, arada adet sancıları yokluyor ama henüz devamlılığı yok. Bunlarda her iki halükarda da olabilecek belirtiler zaten.
bir tek hep mi böyle idi bu ayamı özel bilmiyorum ama 1 haftadır gece 22:00 gibi ateşimi ölçüyorum 37, 37.2, 37.4 falan çıkıyor ne hikmetse. Nedir bu bilemiyorum, bir ateş basması durumum var geceleri.
Arada da gaz sancısı gibi kramplar oluyor kasıklarımda.

Her ne olursa olsun belirtiler çok belirleyici değil, o nedenle çokta takılmıyorum onlara sadece bol bol umut ediyorum, istiyorum Rabbimden göndersin yavrumu bana tez zamanda diye :))

adetin kaçıncı günüydü canım sen kan verdiğinde

inş bu ay gelmiştir bu belritilerin seni haklı çıkarır balım bulantılar bendede oluyo bak bende ihtimal vermedim dün değil önceki akşam çok bulandı çıkardım afedersin ama taşınma esnası işte camlar açık derken üşüttüm dedim halada bulanıyo bebektenmi yoksa üşütmektenmi bilemiyorum ama inş bitanem inş sende güzel haberler verisin ay nasıl mutlu olurum geriye melisamla dejavum kalır onlarada gelir peşimizden kurban olduğum rabbim hepimizin duasını kabul etsin inş hayırlısını versin canımıniçi AMİNNNNNNNNNNNN

inş bu ay gelmiştir bu belritilerin seni haklı çıkarır balım bulantılar bendede oluyo bak bende ihtimal vermedim dün değil önceki akşam çok bulandı çıkardım afedersin ama taşınma esnası işte camlar açık derken üşüttüm dedim halada bulanıyo bebektenmi yoksa üşütmektenmi bilemiyorum ama inş bitanem inş sende güzel haberler verisin ay nasıl mutlu olurum geriye melisamla dejavum kalır onlarada gelir peşimizden kurban olduğum rabbim hepimizin duasını kabul etsin inş hayırlısını versin canımıniçi AMİNNNNNNNNNNNN

elif canım bel agrın devam ediyomu benim kopacak gibi agrıyo ya iyice siddetlendi. dün sabah yataktan kalkerken hissettim agrıyı halada devam ediyo iyicede siddetlendi kasıgımda agrıyo ya ovucanım cok acık cıktı bugün 12. günüm 17 18 gibi iyice koyulasmıstı gecen ay bakalım bu seferde aynı olcekmi.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…