- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.081
elif canım bel agrın devam ediyomu benim kopacak gibi agrıyo ya iyice siddetlendi. dün sabah yataktan kalkerken hissettim agrıyı halada devam ediyo iyicede siddetlendi kasıgımda agrıyo ya ovucanım cok acık cıktı bugün 12. günüm 17 18 gibi iyice koyulasmıstı gecen ay bakalım bu seferde aynı olcekmi.:26::26:
7. günümdü dündü yani balım:18:
ne 7 si yaaaa, son sattan sonra kaçıncı gündü
evet gülüm devam ediyo baya ağrıyo hemde kasıklarımda ağrıyo bugün dün akşam başladı seninde normaldir diye düşünüyorum bitanem çü-nkü benim yumutlama zamanımı hatırlıyorumda namaza eğilp kalkamıyodum öyle ağrı yapardı geçen ay 17. gümlerdeyse bu ayda öyle olur muhtemlen ama bellide olmaz takip etmek lazım birde bu dönmelrde belini sıcak tutmaya bak emi meleğimmm
işte yapmamak lazım bende sıkı tutmam aslında ama işte ağrısı çok oluyo eşimde kızıyo baya dikkat etsek çekmiycezde sen dün gezdin tabi beli yordun dimiişte oınu yapmıyorum ya göbek bel acıkta . önceki dönemlerde hiç agrımazdı belim. belimi incittikce agrırdı ya yine incittim farkına varmadan yada bu ay böle oluyo işte. dün cok ayakta durdum ya eve gelirken ayagımı sürüyodum vallahi.
sat ne oluyo kıslar ya bat son adet demi satı anlamadım vallahi yardımmmmmmmmm:26::26:
hee adetimi ne kadar geçti diye anladım 23 nisandı bugün 38. günüm yani balım:26:
işte yapmamak lazım bende sıkı tutmam aslında ama işte ağrısı çok oluyo eşimde kızıyo baya dikkat etsek çekmiycezde sen dün gezdin tabi beli yordun dimi
sat son adet tarihi bat da adet başşlaması balım benmi
yok len bat son adet tarihi. yanlıs biliyon bence. e ütopyanın listesinde ben batı hep son adet diye biliyodum. son adet tarihiyle adetin basladıgı gün aynıo oluyo saftirigim benim.:44::44::44:
yok len bat son adet tarihi. yanlıs biliyon bence. e ütopyanın listesinde ben batı hep son adet diye biliyodum. son adet tarihiyle adetin basladıgı gün aynıo oluyo saftirigim benim.:44::44::44:
canımcım şimdi benim batım 1 Haziran, yani 1 Haziranda adetimi bekliyorum.
Satımda 1 Mayıs, en son 1 Mayısta adet olmuştum.
Anladın kuşum :))
canımcım şimdi benim batım 1 Haziran, yani 1 Haziranda adetimi bekliyorum.
Satımda 1 Mayıs, en son 1 Mayısta adet olmuştum.
Anladın kuşum :))
hım o zaman elif dogru biliyomus ben yanlıs biliyomusum
60.52 canım biraz düşük içim hiç rahat değil o yüzden geç döllenme diye rahatlıyorum ama doktorun ağzından duymadan rahatlamıycam yarın 2 hafta olucak kan testinde çıkmamıştı bilirsin işte üdn verdim çıktı sence geç döllenmemi balım benim:18::18:
tamamdır batı satı anladık simcik simdi sıra bebekte bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok tşk ederim canım arkadaşım meleğim kuzum Allah razı olsun darısı başınıza inş ben çok bekledim sizde aynıısı ben kavuştum şükürler olsun inş sizinde en kısa zamanda gelir melekleriniz canlarım iyiki varsınız sizi çok seviyorum ben yaaaaaaaaa
geldim geldim meleğğim sistem atmış otomatikmen işlerimi yaptım yavaştan kuzucum çayımı aldım geldim işte sen yine yokmusun balım bugünnn:26:
canımcım sen hangi üniversitedesin sekretrlikmi yapıyosun sende. eeeeeeee adamın dügmesine kadar dikmişsin daha ne hizmetten memnun kalmıs ister tabi seni. bende bi iş bulsam ya bıktım artık okudum ole evdeyim ya kendimi cok işe yaramaz hissediyorum. calısmak güzel be gülüm calısan adam ancak evin sefasını bi kac ay ceker sonra sıkılır geri işini arar. bi kere kosturmaca geciyo günler ne güzel evde sıkılmaktan cok daha iyi oluyo. camasırmıs ütüymüş ev i temizlemek ve yemek yapmak tatmam cok zor ama calısmak yinede cok güzel ya.
camasırlarını nbiye hafta sonu halletmiyosun gülüm. cumartesi calısmıyosun demi.
Selam kızlar, kaç gündür oldukça yoğunum arada girip bakıyorum neler olmuş diye ama çok bir şeyler yazamadım ve bugün büyük birgün.
Elifim dejavunun patlattığı havai fişekleri görünce hissettiklerimi kelimelerle anlatmak mümkün değil arkadaşım. Çok çok çok çok mutlu oldum senin adına.
Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım benim, güzel annem :))
gülüm doktor ameliyat günüymüş yokmuş yerine başka doktor bakıyomuş eşim gittide yok yani sabaha gidelimmi bekleyeyeimmi bilemedim açıkcası acele etme diyenler var benim içim de şüphe acabamı gitsemmi bilemedim be melisam:44::44::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?