Kaldığımız Yerden Her Telden..

evet gülüm devam ediyo baya ağrıyo hemde kasıklarımda ağrıyo bugün dün akşam başladı seninde normaldir diye düşünüyorum bitanem çü-nkü benim yumutlama zamanımı hatırlıyorumda namaza eğilp kalkamıyodum öyle ağrı yapardı geçen ay 17. gümlerdeyse bu ayda öyle olur muhtemlen ama bellide olmaz takip etmek lazım birde bu dönmelrde belini sıcak tutmaya bak emi meleğimmm

işte oınu yapmıyorum ya göbek bel acıkta . önceki dönemlerde hiç agrımazdı belim. belimi incittikce agrırdı ya yine incittim farkına varmadan yada bu ay böle oluyo işte. dün cok ayakta durdum ya eve gelirken ayagımı sürüyodum vallahi.

işte yapmamak lazım bende sıkı tutmam aslında ama işte ağrısı çok oluyo eşimde kızıyo baya dikkat etsek çekmiycezde sen dün gezdin tabi beli yordun dimi
sat ne oluyo kıslar ya bat son adet demi satı anlamadım vallahi yardımmmmmmmmm:26::26:

sat son adet tarihi bat da adet başşlaması balım benmi

hee adetimi ne kadar geçti diye anladım 23 nisandı bugün 38. günüm yani balım:26:

Canım benim sen zaten 21. gün falan yumurtladın geç yumurtladın yani. Bu durumda sen kan verdiğinde adetin 2 gün geçmişti. yani değerinin düşük olması normal. anlatmıştım yaa benim arkadaşım batta 10 gün sonra kanda gebe olduğunu öğrendi, kaç kere kan verdi kız. o yüzden hiç dert etme gayet iyi değerin

yok len bat son adet tarihi. yanlıs biliyon bence. e ütopyanın listesinde ben batı hep son adet diye biliyodum. son adet tarihiyle adetin basladıgı gün aynıo oluyo saftirigim benim.:44::44::44:

yok len bat son adet tarihi. yanlıs biliyon bence. e ütopyanın listesinde ben batı hep son adet diye biliyodum. son adet tarihiyle adetin basladıgı gün aynıo oluyo saftirigim benim.:44::44::44:

canımcım şimdi benim batım 1 Haziran, yani 1 Haziranda adetimi bekliyorum.
Satımda 1 Mayıs, en son 1 Mayısta adet olmuştum.
Anladın kuşum :))

canım gec döllenme oldugu belli baksana 7 gün gecmesine ragmen cok silik cizgi cıktı
Tek duamız degerlerinin katlanarak artması
hadi moralini bozma
son dakka golu geliyoooooooorrr

Tebrik ederiiiiimmmmm

tamamdır batı satı anladık simcik simdi sıra bebekte bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bekle kuşum yaaaa şimdi sıra bende, ende bata geri sayıyorum, yarında adetlenmezsem cumartesi test yapcam yahu, sonra senin için geri sayarız artık, sen bu ara sistematik çalışma günlerindesin

Biz de seni çok seviyoruz balım eee demiştim sana ben içime doğmuş bak yakın çok yakın demedi mi sana ben geldii bebiş işte...

Anadolu üniversitesindeyim canım benim Eskişehir'de. Heee yaa öyle oldu ama kendi sekreteri var gülüm ben idareten geldim aslında yönetim katına da idareten geldim kütüphanede çalışıyorum ya bir eleman doğum zininde ondan buradayım sekreterliğe de kadın göreve gittiği için geldim salı günü yine müd.yard. geri döneceğim seyyah olsum iyice. Çalışmak iyi evet ama insan evini özlüyor ne de olsa. İstediğini yap ye evde uyu güzelce işlerini yap haftasonu eşinle sana kalsın süperr.. Canım haftasonu ancak ütüleri yapıyorum o yüzden hafta içi yıkıyorum canım haftasonuda ütüleri yapıyorum ki haftaiçine kalmasın ama bu akşam ütüm var işte dün yıkadıklarım ama yarın ütülerim. Yok c.tesi pazar tatilim neyse ki.

Canım sana da patlatırız İnşallah en yakın zamandaa..

canım değer düşük gibi geldiği için sana git bence sabah konuş drla yine kan ver iki katı olduuysa kese görünmese bile olsun 1 hafta bekle öle git keseyi gör balım.. Bu arada dr arayışına başla oraya gitmeyeceksen haastaneni doktorunu belirle memnunsan orada da kalabilirsin.

canım sat son adet tarihi gebe kalmadan önceki, batta beklenen adet tarihi hani gelmesini istemedğimiz

Elifimm msne gelcen mi bu akşamm.. Rahatçaa konuşalım gülüm evdeyken akşam ohhh..

kızlar ben bugün çatlatma ignesi oldumm

akşama çalışma var

3. akşam bu akşam iyi oldu ara vermiş olduk.. aslında sabaha kadarşı olsa daha iyi ama koçiş gece işe gitcek mecburen erken saatlerde olcak
neyse hiç kalkmadan yatarım bende sabah duş alır işe giderim artık...

cook serin duş alıcam kararlıyım bu ay radikal kararlar alıyorum
akşama bide süt buharında beklerim ondan sonra halvet olyr bakalım.. çok degerli günler...

oo elifimin gebeliğini duyan geliyor duyan geliyor, valla ben dayanamadım yazdım diğer topikte elifim hamile diye, hoş bizlerden bir iki kişi vardı onlarda geldi ama diğerleride duydumu çok mutlu olcak.
kızmazsın dimi elifim hemen yumurtladım haberi die sevindirik oldumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…