Kaldığımız Yerden Her Telden..

Bu arada bu ne kalabalık böyle elifimin gebe kalması gündeme bomba gibi düşmüşş

[Qanladım canım ne bileyim işte biliyorum ama yinede çimde tarifsiz bir korku oluyo elimde değil katlandığını gördüğüm an bu korkuda gidicek inş balımUOTE
yok len bat son adet tarihi. yanlıs biliyon bence. e ütopyanın listesinde ben batı hep son adet diye biliyodum. son adet tarihiyle adetin basladıgı gün aynıo oluyo saftirigim benim.:44::44::44:
vallaha ben öyle biliyorum melisam ama yanlışda olabilir
hım o zaman elif dogru biliyomus ben yanlıs biliyomusum
yaa ne oldu ne oldu saftirikmiş hıı
canım gec döllenme oldugu belli baksana 7 gün gecmesine ragmen cok silik cizgi cıktı
Tek duamız degerlerinin katlanarak artması
hadi moralini bozma
son dakka golu geliyoooooooorrr

Tebrik ederiiiiimmmmm

evet canım öyle gibi sağolasın Allah razı olsun canımıniçi evet sanırsam son dk golu oldu çok şükür rabbime şimdi tek sorun yarına gitsem mi pazartesini beklesemmi acep:26:

bekle kuşum yaaaa şimdi sıra bende, ende bata geri sayıyorum, yarında adetlenmezsem cumartesi test yapcam yahu, sonra senin için geri sayarız artık, sen bu ara sistematik çalışma günlerindesin

daha biz basladıkmı peki calısmalara yok canımcım baslamadık bu aksam baslarız artık koca barısırsa benle.küsüşügüzde biraz.

daha biz basladıkmı peki calısmalara yok canımcım baslamadık bu aksam baslarız artık koca barısırsa benle.küsüşügüzde biraz.

başlarım küslüğünüze, 18. gün yumurtladım işten çıkıp eve gidişimi ve adamı apar topar yatağa atışımı ve ırzına geçişimi bir görseydin, çabuk çabuk son şans diye, unuturdunuz küslüğünüzü.
kocişim uğradığı tecavüzün yaşattığı şoku 2 gün atlatamadı valla.

ben yumurtladım diğer tarafta da ama Elifi bilen çok az kişi bugün topikte idi, yoksa daha puffyler falan bilmiyor

Elifimm msne gelcen mi bu akşamm.. Rahatçaa konuşalım gülüm evdeyken akşam ohhh..
canım arkadaşım benim evet kalbin temiz meleğim o kadar canı gönülden istemişinki şükürler olsun rabbim nasip etti darısı başınıza inş AMİN balım ben bu doktorumdan mennumu açıkcası gelende çok oluyo bir hastanede 1 doktor 3 doktordan bu çok iyi ama tabi bilemiyorumki yinede bakmak lazım daha iyisi varsa diye meleğim akşam gelicem tabi gelmezmiyim ben naispse 9 doğru gelirim inş sen kaçta geirsin fıstığım

ay hadi hayırlısı olsun gülüm inş hakkında hayırlısı olur bu ay beklediğin gün gelir kavuşurşursun sende inş bitanem inş

vallaha öyle esram gelsinler işte ne güzel ben hiç kızarmıyım sana balım iyi ettin kızmadım merak etme canımıniçi

kızlar eşim geldi erkenden yarım saatir tepemde ben çıkatyım bekliyo ailesi arayalım diyo ben yarına gelirim dejavum akşma msndeyim cevaplamadığım olduysa özürdilerim kızlar hepinizden Allah razı olsun hepinizi çok seviyorum herkese ayrı ayrı tlk ediyorumiyiki varsnız canlarım Allaha emanety olun görğüşmk üzere

Tamam balımm bende 9 gibi gelirim balımm ütüm var ama yarın yapcam bugün az iş görüürm yemeemi yer gelirim balım böyle güzel bir günde kaynatmıcaz da ne zaman kaynatcaz dimi güzelim..

evet evet meleğim uuğurlu geldik sanırsam

kızlar sonuç çıkmış 900650 Beta-hCG (total hCG) 60.52 mIU/ml Yüksek 0.0 - 5.0 ne oluyo bu şimdi hamileyim dimi

tebrik ederim tatlım :) yeni ev yeni bebek teorim gene tuttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oley
rabbim kucağna almayı nasip etsin cnm dualarımız seninle değerin yükselicek inşallah topişin 2 .gebesi oldun tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşıma annelik yakışacak darısı diğer arkidişlerime sırada dejavum var

evet bide benim dogum günüm şerefineeee:118:

ayy doğumgünün mü senin. Kutlu olsun canım sağlıkla, huzurla nice senelere İnşallahh yeni yaşın bebiş getirir sana canım benimmm

efet ya bende taşıncma banane acaba otele falan gitsem de olar mı yaaa iş taşınmakta değil de kafanın dağılmasında işte başka şeylerle meşgul olunca.. Ben o yüzden ümitliydim elifimdem. Sağolasın balımm inşallah bekleyen tüm arkadaşlarımız bir bir alır güzel haberleri.

Elifim gelmedi gittiler doktora galiba dün akşam msnde konuşıurken sabah gelmezsem bil ki gittim demişti gitmezsem 9 da falan gelirim diyordu hayırlı haberlerle gelsin inşallah..

canım bende taşınmıştım ama olmadı benim....
benim tedavisiz olmuyo belliiii

dün cok güzel bir gündüüü :103:
Uzuuuun zamandır bu kadar mutlu olmamıştımmm

çok heyecanlııı ama bence bebiş büyücekkkk inşallahhhh

İnşallah canım yaa.. Düşük gibi gördü değerini ama bence geç döllenme olmuştur.

canım bende taşınmıştım ama olmadı benim....
benim tedavisiz olmuyo belliiii

dün cok güzel bir gündüüü :103:
Uzuuuun zamandır bu kadar mutlu olmamıştımmm

iş taşınmakta değil gerçek manada kafayı dağıtmakta odaklanmakta sen taşınırsın ama kafan hala ordadır yine stres faktörü ama Elifin hem taşınma hem yaradan dolayı kafası dağılmıştı yarayı dondurmadan olacağıı düşünümüyordu hatta korunma sürem şu kadar olur şu ayda başlarım diyordu öylelikle uzaklaştı bir de taşınmadan önce yaptırdığı kanda da çıkmadı ya odaklanmadı hiç ümidi yoktu çünkü artık reglisini bekiyordu. SDenin bebeğin tedavisiz gelmişti ama tatlım dimi neden yine olmasın hem tedaviyle olsa ne olur canım mühim olan bebeklerimizin gelmesi.

ben geldim huu huuu kızlar nasılsınız gittik doktora geldik ama doktor normal doğuma girmişti malesef asistanından kanı yenilemesini istedim tamam dedi ama mutlaka muayane olman lazım dedi tammam dedim aistana sordum dediki normaldir bebek küçükse sorun yoktur falan dedi bugün 3 doğru çıkıcak sonuçlar pazarteside gidicem doktora işte canlarım siz nasılsınız bakem

sağolsın balım Allah razı olsun evet yine tuttu teorin kurban olduğum rabbim verdi sonunda demekki zamanı gelmiş şükürler olsun çok çok çok tşk ederim senin oğluşuna bir kız gelir belki haa ne dersin dünürüm gerçi asembe sözüm vardı ama benim kız kimi isterse artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…