- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.101
[Qanladım canım ne bileyim işte biliyorum ama yinede çimde tarifsiz bir korku oluyo elimde değil katlandığını gördüğüm an bu korkuda gidicek inş balımUOTECanım benim sen zaten 21. gün falan yumurtladın geç yumurtladın yani. Bu durumda sen kan verdiğinde adetin 2 gün geçmişti. yani değerinin düşük olması normal. anlatmıştım yaa benim arkadaşım batta 10 gün sonra kanda gebe olduğunu öğrendi, kaç kere kan verdi kız. o yüzden hiç dert etme gayet iyi değerin
vallaha ben öyle biliyorum melisam ama yanlışda olabiliryok len bat son adet tarihi. yanlıs biliyon bence. e ütopyanın listesinde ben batı hep son adet diye biliyodum. son adet tarihiyle adetin basladıgı gün aynıo oluyo saftirigim benim.:44::44::44:
yaa ne oldu ne oldu saftirikmiş hııhım o zaman elif dogru biliyomus ben yanlıs biliyomusum
canım gec döllenme oldugu belli baksana 7 gün gecmesine ragmen cok silik cizgi cıktı
Tek duamız degerlerinin katlanarak artması
hadi moralini bozma
son dakka golu geliyoooooooorrr
Tebrik ederiiiiimmmmm
bekle kuşum yaaaa şimdi sıra bende, ende bata geri sayıyorum, yarında adetlenmezsem cumartesi test yapcam yahu, sonra senin için geri sayarız artık, sen bu ara sistematik çalışma günlerindesin
Bu arada bu ne kalabalık böyle elifimin gebe kalması gündeme bomba gibi düşmüşş
daha biz basladıkmı peki calısmalara yok canımcım baslamadık bu aksam baslarız artık koca barısırsa benle.küsüşügüzde biraz.
oo elifimin gebeliğini duyan geliyor duyan geliyor, valla ben dayanamadım yazdım diğer topikte elifim hamile diye, hoş bizlerden bir iki kişi vardı onlarda geldi ama diğerleride duydumu çok mutlu olcak.
kızmazsın dimi elifim hemen yumurtladım haberi die sevindirik oldumda
Biz de seni çok seviyoruz balım eee demiştim sana ben içime doğmuş bak yakın çok yakın demedi mi sana ben geldii bebiş işte...
Anadolu üniversitesindeyim canım benim Eskişehir'de. Heee yaa öyle oldu ama kendi sekreteri var gülüm ben idareten geldim aslında yönetim katına da idareten geldim kütüphanede çalışıyorum ya bir eleman doğum zininde ondan buradayım sekreterliğe de kadın göreve gittiği için geldim salı günü yine müd.yard. geri döneceğim seyyah olsum iyice. Çalışmak iyi evet ama insan evini özlüyor ne de olsa. İstediğini yap ye evde uyu güzelce işlerini yap haftasonu eşinle sana kalsın süperr.. Canım haftasonu ancak ütüleri yapıyorum o yüzden hafta içi yıkıyorum canım haftasonuda ütüleri yapıyorum ki haftaiçine kalmasın ama bu akşam ütüm var işte dün yıkadıklarım ama yarın ütülerim. Yok c.tesi pazar tatilim neyse ki.
Canım sana da patlatırız İnşallah en yakın zamandaa..
canım değer düşük gibi geldiği için sana git bence sabah konuş drla yine kan ver iki katı olduuysa kese görünmese bile olsun 1 hafta bekle öle git keseyi gör balım.. Bu arada dr arayışına başla oraya gitmeyeceksen haastaneni doktorunu belirle memnunsan orada da kalabilirsin.
canım sat son adet tarihi gebe kalmadan önceki, batta beklenen adet tarihi hani gelmesini istemedğimiz
canım arkadaşım benim evet kalbin temiz meleğim o kadar canı gönülden istemişinki şükürler olsun rabbim nasip etti darısı başınıza inş AMİNElifimm msne gelcen mi bu akşamm.. Rahatçaa konuşalım gülüm evdeyken akşam ohhh..
ay hadi hayırlısı olsun gülüm inş hakkında hayırlısı olur bu ay beklediğin gün gelir kavuşurşursun sende inş bitanem inşkızlar ben bugün çatlatma ignesi oldumm
akşama çalışma var
3. akşam bu akşam iyi oldu ara vermiş olduk.. aslında sabaha kadarşı olsa daha iyi ama koçiş gece işe gitcek mecburen erken saatlerde olcak
neyse hiç kalkmadan yatarım bende sabah duş alır işe giderim artık...
cook serin duş alıcam kararlıyım bu ay radikal kararlar alıyorum
akşama bide süt buharında beklerim ondan sonra halvet olyr bakalım.. çok degerli günler...
oo elifimin gebeliğini duyan geliyor duyan geliyor, valla ben dayanamadım yazdım diğer topikte elifim hamile diye, hoş bizlerden bir iki kişi vardı onlarda geldi ama diğerleride duydumu çok mutlu olcak.
kızmazsın dimi elifim hemen yumurtladım haberi die sevindirik oldumda
canım arkadaşım benim evet kalbin temiz meleğim o kadar canı gönülden istemişinki şükürler olsun rabbim nasip etti darısı başınıza inş AMİNbalım ben bu doktorumdan mennumu açıkcası gelende çok oluyo bir hastanede 1 doktor 3 doktordan bu çok iyi ama tabi bilemiyorumki yinede bakmak lazım daha iyisi varsa diye meleğim akşam gelicem tabi gelmezmiyim ben naispse 9 doğru gelirim inş sen kaçta geirsin fıstığım
ay hadi hayırlısı olsun gülüm inş hakkında hayırlısı olur bu ay beklediğin gün gelir kavuşurşursun sende inş bitanem inş
vallaha öyle esram gelsinler işte ne güzel ben hiç kızarmıyım sana balım iyi ettin kızmadım merak etme canımıniçi
evet evet meleğim uuğurlu geldik sanırsam
kızlar sonuç çıkmış 900650 Beta-hCG (total hCG) 60.52 mIU/ml Yüksek 0.0 - 5.0 ne oluyo bu şimdi hamileyim dimi
evet bide benim dogum günüm şerefineeee:118:
evet bide benim dogum günüm şerefineeee:118:
tebrik ederim tatlım :) yeni ev yeni bebek teorim gene tuttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oley
rabbim kucağna almayı nasip etsin cnm dualarımız seninle değerin yükselicek inşallah topişin 2 .gebesi oldun tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşıma annelik yakışacakdarısı diğer arkidişlerime sırada dejavum var
Elifim gelmedi gittiler doktora galiba dün akşam msnde konuşıurken sabah gelmezsem bil ki gittim demişti gitmezsem 9 da falan gelirim diyordu hayırlı haberlerle gelsin inşallah..
ayy doğumgünün mü senin. Kutlu olsun canım sağlıkla, huzurla nice senelere İnşallahh yeni yaşın bebiş getirir sana canım benimmm
efet ya bende taşıncma banane acaba otele falan gitsem de olar mı yaaaiş taşınmakta değil de kafanın dağılmasında işte başka şeylerle meşgul olunca.. Ben o yüzden ümitliydim elifimdem. Sağolasın balımm inşallah bekleyen tüm arkadaşlarımız bir bir alır güzel haberleri.
çok heyecanlııı ama bence bebiş büyücekkkk inşallahhhh
canım bende taşınmıştım ama olmadı benim....
benim tedavisiz olmuyo belliiii
dün cok güzel bir gündüüü:103:
Uzuuuun zamandır bu kadar mutlu olmamıştımmm
tebrik ederim tatlım :) yeni ev yeni bebek teorim gene tuttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oley
rabbim kucağna almayı nasip etsin cnm dualarımız seninle değerin yükselicek inşallah topişin 2 .gebesi oldun tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşıma annelik yakışacakdarısı diğer arkidişlerime sırada dejavum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?