Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım bende taşınmıştım ama olmadı benim....
benim tedavisiz olmuyo belliiii

dün cok güzel bir gündüüü :103:
Uzuuuun zamandır bu kadar mutlu olmamıştımmm

elisim canıım benim dün doğum gününmüş anladığım kadarıyla kusuruma bakma bilmiyordum yoksa kutlardım fıstığım doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu senlere inş iyiki doğdun şekerim yeni yaşın sana bebek mutluluk getirsin inş mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bak asistanda demiş işte normal diyee.. Ama muayene olmanın anlamı yok bence gözükmez şu anda. Bakalım değer nasıl artmış pazartesi gittiğinde bakar Hadi inşallahh değerin artmış olacak canımm.. Bende oturuyorum sekreter yok yerinde. Dolanır okul içinde sürekli zaten. Öbür odalardan sigaraya alan inenlerinde yerine bakıyorum öyle yanii.. İyice nöbetçi eleman oldum yaaa. Bugünde bitse hele..

hee dedi ama işte kuzucum öylebir korku oluyoki doktorun olmaması iişime geldi aslında çünkü yine görünmeyeecekti belkide moralim bozyulacaktı şimdi bugünün sonuçları Allahın izniyle iyi çıkarsa en azından pazartesine rahatça giderim meleğim artık hayırlısı Allahtan bitanem dimek nöbetçi oldun hee ne zamana kadar peki bugün sonmu zaten hafta sonuda önümüzdekii hafta nasıl olucak balım benim

canım ben muayene ol diye git demedim zaten görünmeyeceğini biliyordum ama hani kanı yenile iki katı arttıysa sonra gidersin görüneceği zaman diye. Ben salıya kadar sekreterliktrym şehir dışı görevinden kadın o gün gelecek. Sonra yine müd. yard. yerimdeyim yani. Dün de ne oldu. İşte yüksekokul sekrereti beyin düğmesi gevşemiş ceketinin kızlarda iğne iplik getirdi adam yerinde yoktu geldi ceketi bıraktı onu diktim bir de geldi neyse diktim dedim işte falan sen buraya gel benim sekreterim ol diyor bana burası sakindir ben bazen sinirlenirim ama olsun o kadar diyor olabilir dedim tabii şakasına canım kendi sekreteri var sonuçta.

canım ben muayene ol diye git demedim zaten görünmeyeceğini biliyordum ama hani kanı yenile iki katı arttıysa sonra gidersin görüneceği zaman diye. Ben salıya kadar sekreterliktrym şehir dışı görevinden kadın o gün gelecek. Sonra yine müd. yard. yerimdeyim yani. Dün de ne oldu. İşte yüksekokul sekrereti beyin düğmesi gevşemiş ceketinin kızlarda iğne iplik getirdi adam yerinde yoktu geldi ceketi bıraktı onu diktim bir de geldi neyse diktim dedim işte falan sen buraya gel benim sekreterim ol diyor bana burası sakindir ben bazen sinirlenirim ama olsun o kadar diyor olabilir dedim tabii şakasına canım kendi sekreteri var sonuçta.

evet balım işte aceleci oluyorum davranıyorum hepsi olsunn istiyorum galibaaameleğim seni kimse paylaşamıyo bak kıskanıyporum gelirim orayı karıştırırım haaa ne olıyy olumm gelen sana el atyıo sen beniimsin uleyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım görünmeyeceğini biliyorum zaten muayene ol diye demedim git diye kanı yenile iki kat artıyormu bakalım sonra görüneceği zaman gidersin yine manasında dedim. Canımm ben salıya kadar sekreterlikyetim burdaki kadın şehir dışı görevinde o gelince müd.yard. görevime geri dönücem.Ama dün ne oldu sekreter beyin ceketin düğmesi gevşemiş kızlar iğne iplik getirdi o ara sekreter yoktu kızlarda yemeğe giti sekreter geldi ceketi bıraktı ben diktim sonra geldi diktim dedim ay sen mi diktin dedi. Sen gel buraya benim sekreterim ol diyor bana sinirlenirim bazen ama olsun o kadar diyor olabilir dedim ama şakasına tabii kendi sekreteri var. Ama kadın höt höt baya, hocalara falan bağırır sert konuşur ben nasik konuşuyorum ya herkesle ondan değerlendirebilir de belli olmaz hani ama sanmam..

anlıyorum seni canım görsen bu sefer kalp atışları diyeceksin falan bitmez yanii sakin ol, kanaman yok bişeyim yok çok şükürr.. Bekle zamanı gelince hepsi olacak zaten birkaç haftaya kalpte duyulur. Valla kapanın elinde kalıyorum sen kurtar beni balım yaa.. Eşimde kıskançlık triplerine giriyor zaten neden süsleniyorsun, neden bu kıyafeti giyiyorsun sekreter beye mi bunlar halbuki herzaman ki makyajım, herzaman ki kıyafetlerim. Pazartesi etek giyicem dedim yok diyoo kendi yerine geç o zaman giyersin diyor müd.yard. bayan yaa sanki skreter ordayken de görmeyecek aynı kolidordayız.

sorma balım yaa eskiden bu kadzar değildi su sesi geliyodu çok farklı oluyomuş inan korkudan varlığını yaşayamıyorum asistanada sordum kanamanmı var dedi düük diyosun yok dedim çok şükür hiç birşeyin yok daha ne dedi sorun yoktur dedi rahatlattı biraz amahayırlısı artık geçermiki bu günler meleğimm vallaha ben gelirim kurtarırım eşinide devreye sokarım baksana kıskanıyo zaten haklı adam baksana cidden kapanın elinde kalıyosun be gülüm vallaha kötü olur bak seni alsınlar eski yerine ayrı düşüyotuz bu şeklde bazen banane eslkiyerine gel kavuşalım meleğim yaaaa:26::26:

canım zaman su gibi geçecek bir bakmışsın kucağında bu anların değerini bil tadını çıakr gülüm zehir etme kendine kalp atışları duyulsun rahatlarsın ama senin de dikkatli olman lazım. Yıarılara uzanma özellikle hani uzanmaya çalışırız ya zorla birşey almaya çalışırken onu yapma,ağır asla kaldırma bazı işleri eşinle yap dinlenme molaları ver kendine şu an kese oluşuuyor bu dönemler önemli. Valla canım aralık sonuna kadar bana kütüphane yolu gözükmüyor zaten müdürlükte bir bayanda izinli eşi ameliyat olunca bir kişi olmayınca onun yerine bakıyorum napıyım..

dejavum gelirken test aldım yaptım damlatır damlatmaz ilk 1. çizgi çıktı ikinciye geçmeden koyulaşmışta bak şimdi içim rahatladı dedimki koyulaşırsa kandada artıcaktır diye şükürler olsun

evet gülüm haklısın zaten hani keseyi görsem bir resmini alsam tmm rahatlıycam şimi daha görmedim yaa inanasımda gelmiyo vallha balım uzanıyorsum iş güç artık kendime frenlemem lazım hepsini bir arada yapmam dikkat ederim kaç ay bekledim rabbim nasip etmiş ben dikkat etmezmiyim yeterki sağplıkla gelsin dünyaya ama gelirken dolmuş nasıl salladı deli olduk eşimle resmen kçımın üzeinrnden tavana zıpladım eşimö kızdı falan gerizekaalılar deli oldun binmem daha diyorum ama mümnünkü gülüm vallaha gülüm snein eski görevine daha çok var gönül isterdiki eski yerinde olasın ama olsun bunada şükür bak görüşebiliyoruz canımıniçi bazen oda olmauyo anlıyoruz buranında değerini:26::26:

günaydın kıslar doktora gittim geldim sagda olusmus bu sefer yuöurtam solda yokmus. sagdakide 19.8 miş ama yine de igneyi yaptırdı. vuruldum geldim bu son denemem bidaha klomen içmem hayırlısı olursa olur artık. benim evimim hastaneye yakın oldugunu ögrenince pazartesi yine gel dedi. bu kafamı karıstıryodu iyi oldu hep duyuyorum catlatma ignesini vurup bir iki gün sonra kontrola cagırıyo bakıyo catlamısmı diye. iyi oldu bu pazartesi gitcem sonra 14 haziranda sonrada durmam giderim yazlıga artık bunaldım iyice.

günaydın kuşum hoşgeldin hadi gözümüz aydın sıkıntı yok anaşdığım kadar bundan sonrasında artık kocişine sana Allah kolaylık versin balısı inş bu ay sendende güzel haberler alırız naıslsın peki ovucanlara devam dimi kuzucum:18:

ya ovucanlar doktor takibinde olmayanlar için daha iyi benim için bi esprisi kalmıyo catlatma ignesi vuruluyorum ya. pazar sabahı kesin ilişki dedi bugün yok yarın da yok sanırsam. ya gecen aykinden daha küçük yumurtam bakalım catlıcakmı 29 du gecen ay. onun için cagırdı doktor sanırım zaten 80 her ay igneye bayılıyorum. aman bıkatım artıkın ya sen gebesin artıkın yavrum bizim içinde dua edersen iki kat kabul edilirmiş bak.
sen ne yaptın canım yine kan mı verdin bu deger ne kadar yükselene kadar vböle kan vercen ki:26::26::26:

etmezmiyim bitanem yemin ederimki ediyorum ederimde hiç bıkmadan inş rabbim yüzünüzün gönlünüzün güzelleiğine verir nasip eder balım bu kadar emeklere gör bak olucak sabredicez ve olucak aşkitom benim hee gittik yine kan verdik gelirkende test aldım dedim bakalım koyulaşırmı yoksa siliikleşirmi diye koyulaştı iimede su serpti açıkçası demekki kanda da değer artıcak 3 doğru çıkıcak sonra pazaertesi gidicez ultrasona falan sokar muhtemelen tahliller ister artık bakalım neler olucak kuzucum sen gördünmü testlerimi:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…