- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.141
ne sipariş etmiştin ovucanmı gebelik mi
ay ne güzel gerek kalmadı artık sana.
etmezmiyim bitanem yemin ederimki ediyorum ederimde hiç bıkmadan inş rabbim yüzünüzün gönlünüzün güzelleiğine verir nasip eder balım bu kadar emeklere gör bak olucak sabredicez ve olucak aşkitom benim hee gittik yine kan verdik gelirkende test aldım dedim bakalım koyulaşırmı yoksa siliikleşirmi diye koyulaştı iimede su serpti açıkçası demekki kanda da değer artıcak 3 doğru çıkıcak sonra pazaertesi gidicez ultrasona falan sokar muhtemelen tahliller ister artık bakalım neler olucak kuzucum sen gördünmü testlerimi:26::26:
gördüm casnım cok güzel koyulasmıs hiç stres yapma canım yükseşldi bile 3 e kadar heyecan yapma.
melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hosgeldin elbisistanım benimmmmmmmmmmmm
küsme len balkon yıkadım geldim.
anlat bacım varmı mide bulantın su belirtilerini iyi düşünerek yaz bakıyım bana bu ay neleri hissettin.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kime diyorum ben ysa burda bascavusun essegimi ossuruyo len vallahi kodummu otuttururum haaaaaaaaaaaaaaa
la bu gelecke SE YADA ELBİSTAN NİYE YAZMIYO BANA LA SORU SORCAM ONA YA. UYUZ KARI SN NE GÜLÜYON
başçavuşun eşşeği demişşindee
ivet dediydim eeeeeeeeeeeeeeeee.
hayırdır kızıma yelekmi başladın tiyzesi
amanin kıssına mı hele bende kıs istiyorum ya tabi herseyden önce hayırlı uslu saglıklı bi bebe.örerim gülüm örmemmi hiç ay ne güzel hiçç alısverişe gidip bebek bölümünden bişiler aldınmı kıs bugünlerde ay benim bi olsa kendimi esimi unutup habire ona alırım ya. bazı magazalara girince ayaklarım beni bebek bölümüne götürüyo bakıyorum kıs cocuklarının sirin kıyafetlerine içim gidiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?