Kaldığımız Yerden Her Telden..

gördüm casnım cok güzel koyulasmıs hiç stres yapma canım yükseşldi bile 3 e kadar heyecan yapma.

gördüm casnım cok güzel koyulasmıs hiç stres yapma canım yükseşldi bile 3 e kadar heyecan yapma.

evet balım bu sefer damlattım yaa hemen ilk çizgi çıktı ikinciden önce ve böyle çıktı inş bakalım bekliyorum sabırsızlıkla bu arada net gitti kusuruma bkmaa bitanem yazamdım hemencik:26:

kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo felaket çalışmlar var belimde öyle bulantılarda var ama bu kadar erken başlarmı çıkarma yok ama bulanıyo yanii sorun olurmu bu ağrılar acaba :18::26:

küsme len balkon yıkadım geldim.
anlat bacım varmı mide bulantın su belirtilerini iyi düşünerek yaz bakıyım bana bu ay neleri hissettin.

küseyim ben tammmı hıı vallaha belirti daha yeni yeni oluyo gibi balım ama en çok bel ağrım oldu süper derecede arada adet belirtisi oldu göğüslerim adet günümdemden sonra acı bşaladı haalada öyle sanki uclarına iip bağlamışızda karşıdan şekiyolar midemde bulantı oluyodun ama taşınma esnasında üşüttüm diyodum hani hatta öğrenmeden önceki gün çıakrdım ama en sık belirtilerim 3 belirtim var kesinlikle bel ağrısı ağzımdaki uyuşmuş gibi hissiyat tad yok yani birde çok sıkm idrara çıkmatı balım bunalr en net belirti oldu ama ben yinede psikolojikmidir diye dile getirmiyodum diğr aylardada kendşm yarattığım için beliritleri işti boyleee:44:

hayırdır kızıma yelekmi başladın tiyzesi

amanin kıssına mı hele bende kıs istiyorum ya tabi herseyden önce hayırlı uslu saglıklı bi bebe.örerim gülüm örmemmi hiç ay ne güzel hiçç alısverişe gidip bebek bölümünden bişiler aldınmı kıs bugünlerde ay benim bi olsa kendimi esimi unutup habire ona alırım ya. bazı magazalara girince ayaklarım beni bebek bölümüne götürüyo bakıyorum kıs cocuklarının sirin kıyafetlerine içim gidiyo ya

trabaiki en baştsa hayırlı sağlıklı eli ayağı tam bir evlat olsunda bitanem geirsi boş ama ben kendimi bildim bileli kzı geçre gönlümden rabbim hayırlısını versinde tek sorun değil vallaha almadım yok bitanem daha çok erken iyi değil derler yoksa vallaha bende çok zor tutuyorum keşke belli olsada gitsek alsak yy heyecanladım bak şimdi gülümm sağolasın tiyzesi biliyorum yaparsın kuzucum benim tşk ediyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…