- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.161
dejavu nerde yemektemi kıs karsılasmadım onla.
elifim söyledinizmi bebişi ailelerinize canım.:26::26:
Eki Görüntüle 434259 Eki Görüntüle 434260 Eki Görüntüle 434261 Eki Görüntüle 434262 Eki Görüntüle 434263 Eki Görüntüle 434264 Eki Görüntüle 434265 Eki Görüntüle 434266 dejavum gelirken test aldım yaptım damlatır damlatmaz ilk 1. çizgi çıktı ikinciye geçmeden koyulaşmışta bak şimdi içim rahatladı dedimki koyulaşırsa kandada artıcaktır diye şükürler olsun
evet gülüm haklısın zaten hani keseyi görsem bir resmini alsam tmm rahatlıycam şimi daha görmedim yaa inanasımda gelmiyo vallha balım uzanıyorsum iş güç artık kendime frenlemem lazım hepsini bir arada yapmam dikkat ederim kaç ay bekledim rabbim nasip etmiş ben dikkat etmezmiyim yeterki sağplıkla gelsin dünyaya ama gelirken dolmuş nasıl salladı deli olduk eşimle resmen kçımın üzeinrnden tavana zıpladım eşimö kızdı falan gerizekaalılar deli oldun binmem daha diyorum ama mümnünkü gülüm vallaha gülüm snein eski görevine daha çok var gönül isterdiki eski yerinde olasın ama olsun bunada şükür bak görüşebiliyoruz canımıniçi bazen oda olmauyo anlıyoruz buranında değerini:26::26:
günaydın kıslar doktora gittim geldim sagda olusmus bu sefer yuöurtam solda yokmus. sagdakide 19.8 miş ama yine de igneyi yaptırdı. vuruldum geldim bu son denemem bidaha klomen içmem hayırlısı olursa olur artık. benim evimim hastaneye yakın oldugunu ögrenince pazartesi yine gel dedi. bu kafamı karıstıryodu iyi oldu hep duyuyorum catlatma ignesini vurup bir iki gün sonra kontrola cagırıyo bakıyo catlamısmı diye. iyi oldu bu pazartesi gitcem sonra 14 haziranda sonrada durmam giderim yazlıga artık bunaldım iyice.
aaaaaaaaaaaaaa niye gittiniz yavvvvv:44::44::44:
bosamı yazdım simdi ben bunları
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kime diyorum ben ysa burda bascavusun essegimi ossuruyo len vallahi kodummu otuttururum haaaaaaaaaaaaaaa
dejavu nerde yemektemi kıs karsılasmadım onla.
süperr canım işte demek ki değerin yükseldi balım senin. Bakalım üçte al da souçları rahatla artık bitanemm.
ya dolmuşlar felaket zaten daha fazla tur yapacaklar diye nasıl hızlı gidiyorlae tümsek falan düşündükleri yok hayret birşey sende tekerlek üzerindeki koltuklara denk gelmemeye dikkat et canım benim sıkı sıkı tutun bindiğin zaman cam boyuna otur ayrıca ki kolidara savrulma hızlı gittikçe.Napalım gülüm şükür işimiz var çalışıyoruz işim rahat aslında buna da şükürrr görüşürüz elbet fırsat buldukça geliyorum işte bebeğim.
canım çatlar merak etme birkaç güne pazar günü ilişki demiş o gün bekliyor demek ki p.tesi de gidersin böyle kontroller garanti olıuyor yaa tutmasa da ovulasyondna daha iyi net şekilde biliyorsun çatlayıp çatlamadığını hiç değilse. İnşallah gelkir bebeğin bitanemm bu seferr..
hemen de kızıveriyorsun yahu gelince okuyoruz işte ne bağrıon yeemeee gittik herhal demi.. Yemeğe gitmeden önce yazayım didim ama sekreter geldi odaya yemeğe çıktım yazamadan yanii ne cellaleniyon aşkitomm..
bak bak senin gibi cici bir kıza yakışıyor mu hiç böyle sözler çok ayıp.napalım her dk gelemiyoruz yanii gelince okuyup cevap yazıyoruz balım relaxxx sakin ol asabiyiz bugünn..
ivett yemeğe gitmiştim gitmeden yazamadım geldim yazıyorum işte erken geldim yemektenn..
evet balım demekki yükseliyo bakalım birşey kalmadı 3 yakın eşim gider netten hata veriyo nedense giremiyorum deli etti beni mecburen eşim gidicek alıcak işte tabi kuzucum çok şükür işin var rahat oldukçada görüşürzyoruz bunda şükür yani dejavum 2 hafta önce bugün gitmiştik kana hatırlıyomusun çıkmamıştı:26:
evet birşey kalmadı 2.30 da gitse çıkmış olur belki. Net niye hata veriyor yaa tühhh neyse az zaman kaldı öğrenip rahatlayacaksın hem düşme olsa gebelik öle koyulaşmazdı zaten balımm.. Ayy evet yaa üzgündün çok zaman geçti ve güzel haberi aldın dedim sana umudunu kaybetme diyee. Hele kalp atışlarını duyun ilk hediyesi benden yiğenime söz vermiştim biliyorsunn.
bilmiyorumki neden aslında dün öğleden beridir hat veriyo düzelmiştir dedim ama yok malesef evet tamamne umudumu kaybetmiştim birde o taşınma esnasında düşünsene neler yaptım vallaha yaa kurban olduğum rabbim veriyo bir şekilde koruyo biliyorum bitanem demiştin senin gibi teyzesi var canımıniçi hediyesi sensin aşkitom benim canımıniçi
evet o yüzden geldi zaten bak düşünmeyince oluyor demek ki Alah yeter ki can versin birşeycik olmaz Rabbim ol dedikten sonra. Canım benim kardeşim gibi görüyorum seni canım benimmm beni anarsın işte görüşemiyoruz zaten..
evet bitanem öyle yeterki rabbim ol desin inş burda sen ve melismaında güzel haberlerini alırız birde elibesesin inş rabbim hayırlısını nasip eder canımıniçi ben kıyamam sana senin düşünmen yetr gülüm inan almış kadar oldun yeminle bak keşke yan yana olablsek kuzucum yeminle bak herşey çok güzel olur bu kardeşliğimiz keşke birgün gerçkten yanyana gelebnilsekde ordan devam ettirsek canı gönülden diliyorum ama hiç belli olmaz belki birgün olur belki gezmeye geliriz belki tayinimiz çıkar şarktan sonra bielm
yroum ama inş birgün karşı karşıya geliriz bitanem
yaa keşke aynı şehirde olsaydık ne iyi olurdu belki birgün olur belli mi olur hayat bu hem gönüllerimiz bir bizim. Dualarını eksik etme yeter. Annem de gelecek ya haftaya belki, kafam dağılır diyorum zaten düşünmemeye çalışıcam düşünüyorum da ne olıyor sanki daha da sarpa sarıyor herşey oluruna bırakmak en iyisi ben sen en iyi örneksin karşımızda.
Elifim sen birşeyler yedin mi bakıyım felaket açım diyordunn sonucu beklerken aç kalma hazırla ye bitanem zaman da geçer bu arada.
gülüm idrar testin baya koyulaşmış maşallah, doktorda zaten iyi şeyler söylemiştir eminim, kan sonucunu aldığında da iyice bir rahatlarsın artık. Maşallah sana kuşusu.
Bende bu sabah idrar testi ve ovucan yaptım bir cesaret, idrar testim tertemiz bir tek çizgi ovucan dada silik bir ikinci çizgi vardı. buayda olmadı sanırsam hoş daha adetlenmedim ama yakındır herhalde gelmesi.
Zaten 3 ay tatil veriyorum kendim, kilo vermeye adapte olacağım artık, şöyle 10-12 kilo verbilsem tedavi öncesi harika olacak benim için.
inş bitanem inş rabbim hakkımızda hayırlısını naisp etsin ama olsan yanıomda bana bir abla kardeş arkadaş olurdun doğumumda yanımda olurdun ama burdan bile çok iyi geliyosun beni yanlız bırakmıyosun meleğğim rabbim o temiz kalbini mükafatını vericek görbak aslında takmamak en güzeli ama beceremiyoruz gerçekten adet olduğumıuzda diğer ayı düşünüyoruz akışına bırakmadıkki hiç bakma ben şu 2 hafta önce kana gittimde çıkmadı diye silmdim yoksa ne kadar tşınma olsada acabamı aman dikkatm edeyim derdim takıntı yapardım ama ne de olsa çıkmadı diye herşeyi yaptım günüm geçince işte durdum züeirnde yine kuran olduğum rabbim sesmi duydu darısı inş başınıza daha tanımadığım bilmediğim kimler varsa isteyen herkese inş nasip eder canımıniçi
yok yemedim meleğim yaa canım böyle ekişili birşeyler istiyo ksır olsada diyorum bol limon nar ekşili yesem başkadab irşeye gitmiyo lim eşimden çiğ köfte istedim şimdi vallaha başka hiç birşeye iştahım yok zaten kasığım sağ tarafım çok ağrıyo balım yaa özellikle haret etikçe işte belimde kopuyo normalmidir sence doktorla bir görüşşem hayırlısı ile o söyler artıkdsa daha var işte:18:
hoşgeldin esram evet koyulaştı çok şükür kana kadar sabredemedim dedimki koyulaşırsa kandadan umut ederim diye çok şükür sonuçlarda 1saate kalmaz çıkar sanırım bakalım bekliyorum büyük merakla kuzucum demek idrarda çıkmadı idrardaçıkmayabilir diyicemde ovuda en azından koyu çıkabilirmiyddi ben onda güvenemiyorum açıkçası ama :26::26::26:dur bakalım gekmedik kandan umut kesilmez bebeğim yaa inş hayırlısı olur hakkında demek spor başlıycaksın bende verdim 85 kiloydum 76 düştüm ama hala daha çok birde laırsam bilemiyorum ne yapaım esram yaa hayırlısı rabbimden artık canımıniçi adet sanıcların varmı peki ateşini ölçüntmü daha:26:
canım belli olmaz az buçuk tarih belli olsun ayarlarız bişiler belkimm yanında olurum. Keşke anadolu yakasında oturaydın bari kuzum yaaa neyse artık..
yap ye gülüm o zaman kısır. Çiğköfte etsiz yiyebilirsin biliyorsun dimi çiğ et kesinlikle yasak. evde de et pişirdiğin zaman hafif hafif güzel pişireceksin içi pişecek. Konserve özellikle dondurulmuş gıdalar, şarküteri ürünleri işte sucuk, salam gibi, bunlar yenmeyecek kısır yaparkende maydonozu bol koyma çok fazlası iyi değil ilk aylarda söktrüücü özelliği varmış belki virşey yapmaz ama ne olur ne olmaz az ye.
yaa sen beni ağlatıcakmısın gülüm benim nasıl düünüyosun bak yeminle hiç birini düşünmedim aklıma bile gelmedi özellle maydonozu canımıniçi Allah razı olsun bitanem binlerce kz sağolasın beni çok mutlu ettin yeminle bak hepsine uyucam bir bir folikasitimide aldım hastaneden gelince seni çok seviyorum balım iyiki varsın inş balım keşke bu taraf baya dışta kalıyo malesef her türlü zorluğu8un çekiyoruz istanbulu çıkmak saatlrimizi alıyo rabbim bir engel çıkarmazsa kuzucum 28 ocak diyo ama bence şubat ortası sonu gibi olabilir çünkü geç döllenme birde normal olursa bulur yanı en soğuk zamana denk geliyo ama:26::26:
sabaha karşı uykumda ağrım vardı hatırlıyorum ama kalktığımda bir şey yoktu, halada bir belirti yok, dünde ateş ölçmedim, çok uykusuzdum erkenden uyumuşum. yaa ben çok çok çok kiloluyum bildiğin obez oldum artık, o nedenle tedavi göreceksemde olabildiğince ağırlığımı azaltmam lazım, birde yoruldum hesap kitap yapıp halvet etmekten, kocamla aşk dolu hallerimizi istiyorum, halvetlerin heyecanı iyice kaçtı artık kısa bir molanın faydası var yani. sonrasında da bakalım hala bu süreçte bir şey olmaz ise kocişim testini yaptıracak ondan sonrada ben gitcem doktoruma, bakalım neler bekliyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?