- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.181
aman soğuksa soğuk anasının koynunda sıcacık yatar minnoşun, hem pişikti isilikti derdinizde olmaz :)
yaa sen beni ağlatıcakmısın gülüm benim nasıl düünüyosun bak yeminle hiç birini düşünmedim aklıma bile gelmedi özellle maydonozu canımıniçi Allah razı olsun bitanem binlerce kz sağolasın beni çok mutlu ettin yeminle bak hepsine uyucam bir bir folikasitimide aldım hastaneden gelince seni çok seviyorum balım iyiki varsın inş balım keşke bu taraf baya dışta kalıyo malesef her türlü zorluğu8un çekiyoruz istanbulu çıkmak saatlrimizi alıyo rabbim bir engel çıkarmazsa kuzucum 28 ocak diyo ama bence şubat ortası sonu gibi olabilir çünkü geç döllenme birde normal olursa bulur yanı en soğuk zamana denk geliyo ama:26::26:
Canım benimm aylardır bu anı bekledikk tabii ki yardım edicem tavsiyelerde bulunucam canım arkadaşım benim.. Artık süte de başla bol süt ürünler ceviz fındık bunlar hep olsun. Pekmez de iyi kilo aldırır muz ayrıca ama fazla yeme muz kabız da yapar. Kız 28 ocakta doğarsa onunla aynı gün doğmuş oluruz doğumgünlerimiz bir olur kuzucumm..
evet düğnde eşimle konuştuk aynısını tam ele avuca geldiğğinde gezeriz ne güzel seneye bu zamanlar ele avuca gelir giydiririm güzel güzel oy kurban olurum ben onu verene yaaaBen açıkçası biraz kışın doğsun isterim yaz ayları geldiğinde iyice ele avuca gelir arabasına atıp rahatça çıkarabilirsin ciciler giydirirsin.. 4-5 aylık olur yaz aylarında ne güzel ciciler giyer dışarı çıkabilir yazın doğsaydı ilk ayları olacağı için pek çıkaramazdın..
ben yaparım kuşum yaa hiç hesaplamadan tamamen unutarak geçirebilirim o süreci, kendime güveniyorum bu konuda, beynimi yeterki şartlandırmak isteyim bir şeye hamd olsun becerebiliyorum, kilo konusunda da böyle durum, çok çok çok kararlıyım gayet güzel kilomu vercem yürürüşlerimi yapcam ve Haziran sonuna kadar da sigarayıda bırakcam, tam tarihi henüz netleştiremedim beynimde ama yapacağım. Malum her iş kafada bitiyor, benim kafam şimdi tüm bunlara yönlenmeye hazır artık
sağoalsın meleğim benim süt hiç sevmem biliyomusun nasıl içerim yoğurt yesem olmazmı vallaha ıyy eşimde dün diyoki ben yrından itibaren meyve sepetiyapayım şöyle tazesinden günük yersin diye halamma çıyo organik beslenmemn gerekiyo diyo aynı gün ayy bu kadar olur senin ocaktaydı ama gününü unuttum bitanem muhtemelen geçerde bakalım senin burcun oğlakmı oluyo şimdi peki
canım bende sevmem hiç içmem ama muzlu içerim arada muzu çek blendırda karıştır sütle canım. O zaman muz tadı olur. Yoğurt olurr özellikle kaşar peynir tavsiye ederiö beyazdan daha çok kalsiyum var ve yeşil yapraklı sebzeler semizotu var şimdi mesela yoğurtla salatasını yap ye. Hem meyveler güzel tam sezonu kirazlar, çilekler, kavun karpuzlar ohhh.. Yok kovayım canım oak ortasına kadar oğlak oluyor eğer şubat ortasına kadar doğarsa senin bebiş aynı burçtan oluruz kovalar iyidir bilimi eğitimi severler mantık ön plandadır sorumluluk sahibidirler övünmek gibi olmasın
bu melisam nereye gitti habersiz sessiz sedasız yahu
kıs elektrikler kesildi ya bende kalktım camasırlar vardı onları topladım bide kek kardım gelince elewktrik hemen fırınladım yiyom simcik cayla.
kıs elektrikler kesildi ya bende kalktım camasırlar vardı onları topladım bide kek kardım gelince elewktrik hemen fırınladım yiyom simcik cayla.
yeirm seni övünmeni kızzhıım muzlu olur bak o zaman semiz otunuda severim biz yemeğinide yaparız ıspanak gibi yopurtlusuda güzel olur artık mecburi yiyicem sevmem diye birşey olmadan tek sağlıklı olsun razıyım ne yapayım bitanem evet aynı burçö olursunuz o zmaan ne mutlu banaki sana benziycek kişiliği karektri daha ne isterim tiyzesi
vay seni kaçak elektirikçi vay ne ara yaptın keki kız üşenmiyonmu Allah seni ben kalktım bir hazır çorba koymamya erindim vallaha bende domatesli kesme çorbası yaptım şimcik içiicem hıı sanada yok ama kek var bana
yeirm seni övünmeni kızzhıım muzlu olur bak o zaman semiz otunuda severim biz yemeğinide yaparız ıspanak gibi yopurtlusuda güzel olur artık mecburi yiyicem sevmem diye birşey olmadan tek sağlıklı olsun razıyım ne yapayım bitanem evet aynı burçö olursunuz o zmaan ne mutlu banaki sana benziycek kişiliği karektri daha ne isterim tiyzesi
ne burcu oluyosunzda. bende mayısta dogurmak isterdim yani agustosta gebe kalmak gecen sene olmadı işte cok istedim agustos ayında gebe kalmayı. yaz gelmedende bebiş cıkardı rahat büyürdü . yaz aylarında hamile olmak kötü oluyomus ya hele son ay agustosa falan gelince feci oluyomus. ben bogayım mayıs dogumluyum.
ayy tişikkür ederim ama inattırlar da bak haaa çok çekersin inadından bir de alıngandırlar
ohh afiyet olsun bende yarın yapiciğim yemek yapmıcam kek, börek,kısır yapıcam eşimin açoköğretim sınav görevi var öğleden sonra gelecek kampüse sınavda gözcülük etmeye bende o yokken hem evi temizlicem hem mamaları hazırlıcamm..
iyi etmişsin balımm iç sıcak sıcak yarasınn bebişinee ayyy zamanda az kaldı bu arada geri saym başladııı
vay seni kaçak elektirikçi vay ne ara yaptın keki kız üşenmiyonmu Allah seni ben kalktım bir hazır çorba koymamya erindim vallaha bende domatesli kesme çorbası yaptım şimcik içiicem hıı sanada yok ama kek var bana
mayısmı kaçı kız haberimiz yok hiç geçti yani doğum günün bende başak burcuyum ağustosta doğdum
hee yavv bazen oluyo insana adet krızıne sokuyo resmen vallaha ohh ye gülüm afiyet olsun ben şaka yapıyorum bak iyi hatırlattın evet patates salatası süper olur boşl limonlu hıım tşk ediyorum melisa hanım htırlattığınız içincanikom dünden beri canım istiyodu kek adet olcakmıs gibi tatlı krizlerim basladı yine benim. limonlu irmikli bi kek yaptım güzel oldu ama. madem eksi canımn cekti patates salatası falan yapaydın kıs bak ben yiyorum bol eksili.
5 mayıstı canım evet gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?