- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.441
canım ovulasyon yapma sebebim yumurtlama olup olmadğını anlamak. Yani yumurtlamamda sorun var mı merak ediyorum bu ay görürsem belki bir daha ki ay yapmam. En azındna yumurtlama da oldu ilişki de oldu deyi umut edebilirim ama yumurtlama olmadıysa yapsakta olmayacak boşuna umut edeceğim bu inşallah kanamasız şlk ayık gibi birşey ilacı ilk kulandığım ayda olmadı ama şhir dışındaydık değerlendiremedik. Yumurtlamam ne alemde bilmiyorum gerçi sorun olacağını sanmıyorum ama.
iyi insan lafının üzerine gelirmiş neredesin kızım senn..
evet sıcakmış İstanbul çok.Annemde anadolu yakasında o da dedi çok sıcak dedi. Hastaneye gitmitşi kontrol için öldüm dedi çokta beklemiş. İyi gezdin ohhh bugünde evde dinlen. Ben evdeyim bugün eşim rahatsız dün evdeydi kötü olmuş ateşi çıkmış geldim işten acile götürdüm yakında hastane var boğazı ve kulağı iltihaplanmış iğne vuruldu serum takıldı antibiyotik falan verdi içiyor onları bende bırakmak istemedim izin aldım canım..
hıım anladım canım ne bileyim altta görüyorum yazmıyosun ben yazayım didim herkes öğrendi evet artık bakalım ne olucak bundna sonra gülüm
gülüm cumaya randevu bulamadık şansa yarına bulduk 10 gidicem işte gülümmm
gecmiş olsun canım iyi yapmıssın izin almakla. sende dinlenirsin biraz evle ugrasma bugün skaın senin vücudununda dinlenmeye ihtiyacı yarç esine eksili güzel bi corba yap canım iyi gelir bogazlarına bitek eşinle ugras bugün.
cabuk iyileşmesdi lazım bak sen yumurtlamanda yaklastı
canım ovulasyon yapma sebebim yumurtlama olup olmadğını anlamak. Yani yumurtlamamda sorun var mı merak ediyorum bu ay görürsem belki bir daha ki ay yapmam. En azındna yumurtlama da oldu ilişki de oldu deyi umut edebilirim ama yumurtlama olmadıysa yapsakta olmayacak boşuna umut edeceğim bu inşallah kanamasız şlk ayık gibi birşey ilacı ilk kulandığım ayda olmadı ama şhir dışındaydık değerlendiremedik. Yumurtlamam ne alemde bilmiyorum gerçi sorun olacağını sanmıyorum ama.
Öyle canım ister istemez tuttu mu oldu mu regl gelcek mi gelmyecek mi düşünüp duruyoruz. Oysa zaten zamanı gelince olacak ya da yoksa nasipte olamayacak napalım. Hayatım ben sana daha gebe kalmadan söyledim bunu o benim adağım gibi birşeydi canım senin için zevle seçicem alıcam bitanemm... Görüşemiyoruz zaten bari bir hatıra olur.. evet güzel olur takvim ama hele dr git yarın belli olur zaten sende sor dr reglimin ilk gününden mi sayıcam yoksa ultrasona göre mi diye. Heralde ultrason ile sat karşılaştırılıyor ileri ya da geri olabiliyor ultrasonda ama o sorun değil hiç. Oyyy yerim ben onun ultrason resmini yirimmm.. Ama avatar koyma nazar değer gülüm amann sayfada paylaş bizimlee..
iyi insan lafının üzerine gelirmiş neredesin kızım senn..
tarhana yaptım dün acilden gelince öyle içti hadi çabuk olsun dedim ama iyi geldi. Valla ona çalışıyorum ama meyve falan yiyemiyor çilek yedi az ama hemen kötü yaptı kızarmış ekmekle peynir yedirdim kahvaltıda ilaçları içti ağır yiyemiyor. ivett iyi bakmam lazım haftaya çarşamba annem gelecek o zamana kadar ne yapsak kar ama ancak cuma başlarız..
evet çok haklsın balım yaaa daha bu ayki adet bitmeden diğer ayı hesaplardık acaba tutarmı derdik rabbim hakkımızda hayırlısını versin evet bitanem hamile kalmadan demiştin inan bana bende senden hatıra olarak saklıycam ve zevkle giydiricem aşkım birde sen bana günler önce sormuştun ne zamandır istiyosunuz bebeği diye sanada cevap vermmeişim bitaneem kusuruma bakma biz geçen sene ramazansdan 4-5 ay önce başlamıştık gülüm işte
yaa bende tarhana istiyoruuuuuuuuuuuumm
cok canım çekiyoooooooo
ya kıslar dün bi ara gezerken iki saatligine ablamın bi arkadasına gittik cay içmeye. oturduk kadının bi cocugu var 6 yasında erkek. ikinciyi istiyo kız istiyo. diyoki 11.gün kocamı ikna ettim korunmasız ilşkiye girdik cok büyük ihtimalle tutar. cıldırdım ya birinciyide ole yapmıs bi iki gün korunmamıs olmus cabuk oluyomus. sırıtıyorum anlatırken ama içimde var ya fırtınalar kopuyop nasıl bu kadar kolaymı yani bizde bi taraflarımızı yırtıyoruz bi beceremiyoruz diye .
yani böle tiplerde var ya deli oluyorum
var valla canım yaa bende şaşırıyorum ama oluyor işte gerçi nasıl o kadar emin oluyor ki o tutmuş olabilir ama bunda belli olmaz yumurtlamada eşte sorun olmaması olacak anlamına gelmiyor işte bende de dr hiçbir sorun bulamıyor ama işte olamıyor. Allah kimseyi sınamasın tabii.. Bizimde zamanımız gelecek İnşallahh..
ama kadının gecen ayda tutmusta bi ilişkide düşük yapomıs ikidir ole bi seferde sadece bi günlük korunmasız gecede oluyo düşün ya cok utopik geliyo düşünce bana ama oluyo işte.
o zaman bir tek şey geliyor aklıma eşinin değerleri çok iyi hızı falan hemen ulaşıyor rahmine kadın da hep aynı tarihte ve kaliteli yumurtluyor kaşlteli sperm ve yumurta birleşince de hemen oluyor demek ki ne diyeyimm. Benim eşiminde değerleri iyi ama benim rahmim arkaya dönük zor yanii ama bakalımm.
o zaman bir tek şey geliyor aklıma eşinin değerleri çok iyi hızı falan hemen ulaşıyor rahmine kadın da hep aynı tarihte ve kaliteli yumurtluyor kaşlteli sperm ve yumurta birleşince de hemen oluyor demek ki ne diyeyimm. Benim eşiminde değerleri iyi ama benim rahmim arkaya dönük zor yanii ama bakalımm.
evet gülüm birbuçuk sene oldu yani çok zaman oldu bekle bekle nasip bu amanymış 1 sene olunca doktora gitmek lazım ama eşim gitmek istemmeişti biliyosun yaraya rağmen çok şükür oldu bitanem darısı başınıza inş dularım sizinlee yemin ederimki gülüm şu üç ayların yüzü suyu hürmetine inş rabbim sağlıklı hayırlıu evlatlar nasip etsin inşşşbayaa olmuş bitanemm senin de yaa ben 6-7 aydır deniyorsunuz sanıyordum. 1 ay kaldı nerdeyse ramazana işte 4-5 ay da öyle koysak 1.5 senedir deniyordunuz demekki yaa işte hiç kolay değil tutması işte maalesef. Zaten 6 aydan sonra şans artıyor 1 sene sonunda daha da artıyor şükür hiçbir tedaviye gerek kalmadan yara dondurmaya da gerek olmadan geldi bebeğin bitanemm ama inan ilk defa bir insanda bu kadar hissettmi ya kandilde bile dua ederken o kadar hissediyordum ki..
ohh süperrr ne güzel bi heyecaann
hadi ticker yap artık
kaç haftalık takip edelim bizdeeeeeee
daha iyi olmus canımoh yarın gidecen görecek ha ay ne güzel ya içim kıpırdadı kıs bi an düşününce tanısma faslı olcak ha. ay cok güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. canım benim gelince anmlatırsın emi.
Kızlarr ben gideyim birazcık. Yemeğimi koyayım hazır evdeyken eşimde biraz iyiyken işlerimi yapayım bitsin çamaşır atayım makineye rahat edeyim akşam üzeri yine gelirim arkadaşlarr.. Öpüyorum sizi çok görüşürüz canlarımm...
anammmmmmmmm herkes gitti yaa laa gelin ne olurrr gitmeyin bırakmayın beni yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?