Kaldığımız Yerden Her Telden..

ee peki nasıl cıkıyor ovulasyonlar?
ben hiç tam çift cizgi görememiştim biliyosun... zaten bende yumurta tembelliği oldugu için normal tabi...

Sende de var dimi tembellik?

gecmiş olsun canım iyi yapmıssın izin almakla. sende dinlenirsin biraz evle ugrasma bugün skaın senin vücudununda dinlenmeye ihtiyacı yarç esine eksili güzel bi corba yap canım iyi gelir bogazlarına bitek eşinle ugras bugün.
cabuk iyileşmesdi lazım bak sen yumurtlamanda yaklastı

ohh süperrr ne güzel bi heyecaann
hadi ticker yap artık
kaç haftalık takip edelim bizdeeeeeee

tarhana yaptım dün acilden gelince öyle içti hadi çabuk olsun dedim ama iyi geldi. Valla ona çalışıyorum ama meyve falan yiyemiyor çilek yedi az ama hemen kötü yaptı kızarmış ekmekle peynir yedirdim kahvaltıda ilaçları içti ağır yiyemiyor. ivett iyi bakmam lazım haftaya çarşamba annem gelecek o zamana kadar ne yapsak kar ama ancak cuma başlarız..

evet çok haklsın balım yaaa daha bu ayki adet bitmeden diğer ayı hesaplardık acaba tutarmı derdik rabbim hakkımızda hayırlısını versin evet bitanem hamile kalmadan demiştin inan bana bende senden hatıra olarak saklıycam ve zevkle giydiricem aşkım birde sen bana günler önce sormuştun ne zamandır istiyosunuz bebeği diye sanada cevap vermmeişim bitaneem kusuruma bakma biz geçen sene ramazansdan 4-5 ay önce başlamıştık gülüm işte

yaa bende tarhana istiyoruuuuuuuuuuuumm
cok canım çekiyoooooooo

bayaa olmuş bitanemm senin de yaa ben 6-7 aydır deniyorsunuz sanıyordum. 1 ay kaldı nerdeyse ramazana işte 4-5 ay da öyle koysak 1.5 senedir deniyordunuz demekki yaa işte hiç kolay değil tutması işte maalesef. Zaten 6 aydan sonra şans artıyor 1 sene sonunda daha da artıyor şükür hiçbir tedaviye gerek kalmadan yara dondurmaya da gerek olmadan geldi bebeğin bitanemm ama inan ilk defa bir insanda bu kadar hissettmi ya kandilde bile dua ederken o kadar hissediyordum ki..

ya kıslar dün bi ara gezerken iki saatligine ablamın bi arkadasına gittik cay içmeye. oturduk kadının bi cocugu var 6 yasında erkek. ikinciyi istiyo kız istiyo. diyoki 11.gün kocamı ikna ettim korunmasız ilşkiye girdik cok büyük ihtimalle tutar. cıldırdım ya birinciyide ole yapmıs bi iki gün korunmamıs olmus cabuk oluyomus. sırıtıyorum anlatırken ama içimde var ya fırtınalar kopuyop nasıl bu kadar kolaymı yani bizde bi taraflarımızı yırtıyoruz bi beceremiyoruz diye .
yani böle tiplerde var ya deli oluyorum

yaa bende tarhana istiyoruuuuuuuuuuuumm
cok canım çekiyoooooooo

gel canımm içelim beraber vaa küçük tencereye ağzına kadar yaptım tarhanayı fazla koymuşum fazlaca oldu az salçası fazla kaçmış ama ekşili falan iyi oldu evde yoksa al canım yapp.. iç sıcak sıcakk.. valla yakın olsak gel beraber içelim derdim..

var valla canım yaa bende şaşırıyorum ama oluyor işte gerçi nasıl o kadar emin oluyor ki o tutmuş olabilir ama bunda belli olmaz yumurtlamada eşte sorun olmaması olacak anlamına gelmiyor işte bende de dr hiçbir sorun bulamıyor ama işte olamıyor. Allah kimseyi sınamasın tabii.. Bizimde zamanımız gelecek İnşallahh..

ama kadının gecen ayda tutmusta bi ilişkide düşük yapomıs ikidir ole bi seferde sadece bi günlük korunmasız gecede oluyo düşün ya cok utopik geliyo düşünce bana ama oluyo işte.

ama kadının gecen ayda tutmusta bi ilişkide düşük yapomıs ikidir ole bi seferde sadece bi günlük korunmasız gecede oluyo düşün ya cok utopik geliyo düşünce bana ama oluyo işte.

o zaman bir tek şey geliyor aklıma eşinin değerleri çok iyi hızı falan hemen ulaşıyor rahmine kadın da hep aynı tarihte ve kaliteli yumurtluyor kaşlteli sperm ve yumurta birleşince de hemen oluyor demek ki ne diyeyimm. Benim eşiminde değerleri iyi ama benim rahmim arkaya dönük zor yanii ama bakalımm.

tabi canım hiç adet tarifhi sasmazmıs süper ya.

Kızlarr ben gideyim birazcık. Yemeğimi koyayım hazır evdeyken eşimde biraz iyiyken işlerimi yapayım bitsin çamaşır atayım makineye rahat edeyim akşam üzeri yine gelirim arkadaşlarr.. Öpüyorum sizi çok görüşürüz canlarımm...

nasıl arkaya dönük ya nasıl ögrendin bunu. benimde biraz saga yatık gibiymiş rahim filminde ole bişi yazıyodu.
bunlarda etkiliyomu canım bizim bebek olayını

evet gülüm birbuçuk sene oldu yani çok zaman oldu bekle bekle nasip bu amanymış 1 sene olunca doktora gitmek lazım ama eşim gitmek istemmeişti biliyosun yaraya rağmen çok şükür oldu bitanem darısı başınıza inş dularım sizinlee yemin ederimki gülüm şu üç ayların yüzü suyu hürmetine inş rabbim sağlıklı hayırlıu evlatlar nasip etsin inşşş
ohh süperrr ne güzel bi heyecaann
hadi ticker yap artık
kaç haftalık takip edelim bizdeeeeeee

gülüm ben ne tickeri yapmasını biliyorum nede takvimi vallaha bilenler bana yardım etsin olmazmı:26::26:

evet canım yaa geçmek bilmedi zaten şu günler ama şükürki geldi yarına nasip olursa ömrümüz varsa gidicez gelince anlatırım hemen bitanem tiyzesi slm da söylerim senden

tmm dejavum kusuruma bakma benim cadoş bacım varya msnden görüşüyoruz geç kaldım yazmakla gülüm yorma kendini gel hemen emi öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…