- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.461
yettim gülümmmmmmmmmmmm.
camasır astım kahve yaptım geldim ya sistem yine atmıs beni.
dün ablam diyoki kal bugün bu saatten sonra gitme yorgun argın yok dedim işimiz var gece diye kacytmmmmmmmmm
oyy nanaklarını yediğim beni yalnız bırakmazmış ama kahve dimiycektin şimcik canım çekti ama peki sen gece o yorgunluğa hakvete gitebildinmi
evet bide onu yaptık ama işte bire dogru falan yaptık. 3 te uyandım cişe iki saat zor durdu ya bakalım ne olcek.
evet gülüm birbuçuk sene oldu yani çok zaman oldu bekle bekle nasip bu amanymış 1 sene olunca doktora gitmek lazım ama eşim gitmek istemmeişti biliyosun yaraya rağmen çok şükür oldu bitanem darısı başınıza inş dularım sizinlee yemin ederimki gülüm şu üç ayların yüzü suyu hürmetine inş rabbim sağlıklı hayırlıu evlatlar nasip etsin inşşş
gülüm ben ne tickeri yapmasını biliyorum nede takvimi vallaha bilenler bana yardım etsin olmazmı:26::26:
kontrol paneline gir
orda profilini düzenle de
orda çizelge var
bak orda adresler var
daisypath.com , tickerfactory.com lilype.com gibi
oralardan oluşturabilirsin.
sonra http:// ......... .png olan adresi kopyala o çizelge kısmına yapıştır ..
oldu bitti maşallah Nazar Değmez inşallahh
ay sanki erkek çocugu için konuşa gibi oldu
çokkkkk tşk ediyorum elisim sağolasın bitanem peki ben bunu yarınmı yapıcam kaç haftalığı öğrenipde şimcikmi yapsam yoksam içinemi doğdu erkekmi olucak dersin kız bacım hayırlısı bak eşimede erkek diyo ama hayırlısı artıkınnn:18::18:
ama geldim sen yoksun be gülüm. elisim sen nasılsın canım benim.
sat ına göre ayarlıyosun canım
bide dogum tarihini ( yani bebeişin dogum tarihini) yazıyosun , gebelk hesaplayıcılar var ya
oralardan hesaplatıp yapabilrsin.
baksana ben 2 hafta 4 günlük gebe cıkıyom hahahaahrezilllik
hıım anladım canım tşk ediyorum yapıcam birazdan becerebilirsem tabi sülemesi ayıp ecük kafam basmasta bazennen öyle diyosunki bende hesaplardım gebeliğin 17. güündesiniz yazardı gülerdim ama şimdi 44. günündesiniz yazıyo inanamıyorum belkide sneinde olur gülüm benim
kız ters yapmışsın :)))
tarihleri değiştir
ee sat bebek tarihi falan olmadı elisim sen yapabilirmisin benim adıma kuzucum uygun birşey acep:26::26:
kız tarih marih eklemedim şimdi buldum tarhi benim doğum tarihimi ama onadan öteyazanları bilemiyorum anlamıyorumki elisim vaşllaha
melisa yazını yeni gördüm.
ya ben bugün buhram taklıyorum
gene 2 tane gebelik haberi aldım dün
moralim bozuldu işte....
of keşke takmasam kafaya..
Sen nasılsın
sende igne olmuşsun , kaç gün oldu?
canım ben haziranın birinde yaptırdım igneyi 6. gün bugün. baksana senmi demiştin bi sag yumurta olusunca hamile kaldım diye benimde bu ay sag taraf yumurtladım da merak ettim hep soldan yumurtluyodum canım. düşük falan yaptınmı sen canım.canım acil cevap verirmisin kaynanama cıkacamda seni bekliyorum bi yarım saat oturup inerim.
bende oldum
yarın 1 hafta olcak...
geldim gülüm. iş yaptım azcıkmelisammm neyereye gittin yineee
geldim gülüm. iş yaptım azcık
doğumtarihi 28 ocak diyo ama 23 nisan son adetim kuzucum
dogum tarihi ne bide sat ne?
kız bebeğin dogacagı tarihi yazcaksın
bide son adet tarihini ... ben anlatamadım kii tüü bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?