Kaldığımız Yerden Her Telden..

eşin rahatsızmış cnm allah şifa versin.tez zamanda bebişin gelsin gönlünce alırsın ciçilerini

ay hadi insallah canım ya insallah bu ay ikimizede piyango vurur. bi gün arayla yumurtladık desene senin sansın daha yüksk canım bende bi yumurta olustu.

nasıl arkaya dönük ya nasıl ögrendin bunu. benimde biraz saga yatık gibiymiş rahim filminde ole bişi yazıyodu.
bunlarda etkiliyomu canım bizim bebek olayını

normal muayenede öğrendim canım arkaya dönükmüş diğer tabirle ters yani ben kaç dr değştirdim hiçbiri sorun olur demedi ama tabii spermlerin gitmesi zor olduğu için zorlaşabilir yine de ama arkada olup rahat gebe kalan çok arkadaşımız var sağa yatıklık hiçten sorun değildi olsa drun söylerdi canım..

Canım Allah dualarınızın ibadetlerinizin karşılığını verdi karı koca çok güzel yapıyorsunuz ibadetleriniz ben o yüzden inandım yara falan uğraşmadna gelecek bebeğin senin diye. İnşallah btanemm biliyorum zaten ne kadar istediğini bizim içinde söylemene bile gerek yok gülüm balım kaymağım..

tmm dejavum kusuruma bakma benim cadoş bacım varya msnden görüşüyoruz geç kaldım yazmakla gülüm yorma kendini gel hemen emi öpüyorummmm

yok canım ne kusuru sen kusura bakma evdeyken işlerede bakayım diyorum kuzum.

heee anladım bitanem ev işi haa bende kızartma yapıcam bugün soslu patates biber patlıcan kabak gibi

anamm bende geliyorumm bayılırım karışık kızatmaya off off c.tesi pazardan alayım da yapayım eşim pek yemez ağır oluyor diye ben kendime kada yaparım birde yanına karpuz alırım yeme de yanında yat.Bende biber dolması yapıyorum koydum ocağa pişiyor bir de dün yaptığım tarhana var yeter bize.

kimseler kalmadı bende çıkıyorum yalnız kalıyorum iki gündür görşürüz kızlar

canımm benim yaa kusura bakma ne olur eşim terliyor ilaçlardan dolayı onu banyo yaptırtttım düşer eder diye halsiz ya üstünü giyindirdim sonra annem yengemle konuştuk uzun uzun yemeği koydum mutfağı topladım daha işlere girişmedim şimdi markete gidip gelicem az iş göreyim bitanemm dedim yaa 5 gibi gelirim ama eşin gelmemiş olursa az konuşuruz olmaz mı..

eşin rahatsızmış cnm allah şifa versin.tez zamanda bebişin gelsin gönlünce alırsın ciçilerini

Sağol bitanem iyi çok şükür bugün ama yarın da dinlenecek iltihap varmış işte. İnşallah balım öyle güzel şeyler var ki ve öyle indirimde ki beni cezbediyor doğrusu.

elifi kısdırdık cıkmıs sıkılmıs ne yapalım benimde kaynanama gecmem gerekiyodu geldim ama yoktu.

caım sen simdi ekimde hamile kaldın düşük yaptın demi canım nasıl oldu neden düşmüş bulunabildimi nedeni. canım ilk aymı düştü üzüldüm yav. ama benim içime doguyo bu ay bizde olcak canım ya insallah hayırlısıyla.

elisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sana yazıyom kıs ne cevap vermiyon yav. bana bak doktor ilşki günlerini nasıl verdi canım gün asırımı devamlımı igneden sonra bide igneyi göbegimden vurdurdum ben . sendemi ole yaptın. bi anlat hele hala halvet e devammı.

elisimmm ben yazdım sana ama gördünmü acüp

ne yazdın ya göremedim tühh
yemege cıkmıştım

gecmişe bakayım şimdi dur..

ay hadi insallah canım ya insallah bu ay ikimizede piyango vurur. bi gün arayla yumurtladık desene senin sansın daha yüksk canım bende bi yumurta olustu.

İnşallah canım yaa ,
bende de 2 tane var ama doktor birinden ümitli hani kalite bakımından biri daha iyi görünüyordu..

bu ay eşimde çok ümitli yaaa
o hiç böyle değildi

iş yerinde ark. bebeği olmuş ona hediye alcaklarmış
verelim nasılsa bizede gelcek diyee ben böyle kaldım a-aa dedim sen artık geleceğine inanıyorsun demekki diye :) sevindim yaniii
biz daha önce diyoduk kimseye almayalım zaten bizim bebek olmucak ne gerek var filan diye yanii...

Ben eger kırmızılanmazsa 20 Haziranda test yaparım canım
sen ne zaman yaparsın?

Bu akşam çalışma var bakalım..

canım ben 1 inde igne vuruldum ya biraz küçüktü yumurtam 19.8 gibiydi ama yinede yaptı cuma ignemi vuruldum pazar sabahı ilişkiye basla dedi. ben yinede cumartesi sabahı basladım o günden beri her gün yapıyoruz işte. 3 gün sabah yaptık gerisi gece.persembeye kadar yaparım. persembe günü progynex e baslıcam sanada verdimi doktor böle bi hap . benim doktor folic asit hiç yazmıyo bana herealde hamişligimde yazcak. o hap bitsin dedi 15 haziranda gel dedi hatta kan testi için kagıdı elime tutusturdu yaptırıp gel dedi. ya benim doktor erken cagırıyo beni test için cünkü gecen ay adetim 20 mayıstı. ondan sonrada degerim negatif cıkınca belki yükselir bekle adetini diyo ona göre ikinci testi yapıyo manyak ya.

elisim senin son adet ne zamndı yeni tahmini adet dönemin ne zaman olur.
bide doktor sana ilşki günlerini nasıl verdi hergünmü dedi ne zamana kadar yapacaksınız canım.

kız iş yerindeyim aslında hep burdayımda heralde yokmuşum gibi davrandırıyo sistem bi süre bakmayıncaaaa...

Canım nedeni belli değil bebek gelişmedi kalp atışları oluşmadı.
9. haftasında alındı.
kürtaj oldum yani..

doktor igneden sonra gün aşırı dedi bide igne yapıldıgı gün başladık biz...

dün çalışma yaptık bide bu gece yapıcaz inşallahh...

benim igne bu defa göbekten değil gıçtan yapıldı bide morardı ki sorma .. geciyo gerci artık.

2 tanesini 20 tl ye aldım
eczacılar saklıyomuş bunu... neyseki tanıdık bulup aldım..

öyle işte...

eger bu ay olmazsa canım sende bende üzülmeyelim
cünkü genelde bu tedaviden sonra
hiç bişey yapmadan da bebeiş geliyooo benim öyle olmuştu..
İnşallah bu defa beklemeyiz yaaa
ben bu ay cok istiyorummmmm

elisim senin son adet ne zamndı yeni tahmini adet dönemin ne zaman olur.
bide doktor sana ilşki günlerini nasıl verdi hergünmü dedi ne zamana kadar yapacaksınız canım.

benimde biri 19 bilmem kaçtı.. digeri 20 bilmem kactı...
benim sat 19 mayısdı 1 gün aramız var işte :))))

bana başka hiç bi ilaç vermedi yaaa
benim evde progestan var aslında içsem iyi olur daa işte bakiyim üşeniyom içmeye

folik iç diyo benimki hep bırakma diyo.. bende içiyom bide coraspirin içiyom ben 2 aydır filan...
düşük oldu ya belki o yüzdendür gerci doktor iç demedi ama hamileyken vermişti bende 2 aydır içiyorum düzenli olarak..
15 haziranda test mi yapcak sana? cok erken değil mi ya
ben 20 sinden önce yapmam test filan... sonra negatif cıkcak dünya yıkılcak..

doktorun baya entersanmış vallaaaa

canım ben tedavili son ayım artık yaptırmıcam agustosta tüp düşünüyorum o zamana kadar olursa amenna bu ay cok sartlamıyorum kendimi sadece kafamda belkirledim ya bu tedavili son ayım diye ondan bnirazda ümitliyim bu ay kendimi psikolojik olarak da cok kasmıyorum.
kıs sen ne ignesi aldında 2 tanesi 20 tl benim bi tane vuruluyo 80 tl kıs. catlatma ignesinden bahsettim ben sen farklı mı vuruldun seninki neden böle ucuz yav. ben ekimden beri klomen tedavisi görüyorum ve 10 kilo aldım hormon ala ala artık yeter diyorum. vuvüdüm dinlensin artık.pkoluyum ben canım. rahim filmide cektirdim bu ay bakalım. peki sen bugünde işkiye girip sonra ne zamana kadar devam edersin canım adetine kadar gün asırı yaparmısın.

aynen canım bi hafta önceainden bakıyo. 15 inde cagırdı ama bende 19 unda gidiyim bari 20 sinde sehir dısına cıkacam da.

canım senin ignenin ismi ne zor bulunen bi ilacmı ki bu bana ivelit mi, ole bi igne yapıyo canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…