Kaldığımız Yerden Her Telden..

hım anladım canım hadi hayırlısı
zaten kafamız rahat olursa bizim için en güzeli o : ) tedavimiz o yaniii
bende iyiyim yani bu ay
bu sabah biraz içim daralmıştı ama açıldım .. hemen gecti

hiç ara vermeden cok kullanmışsın keşke arada bıraksaymışsınız.
bende aksine kilo veriyorum yaaa
bu ay ilk kullandım sayılır klomeni gerci..

bende daha önce göbekten olmuştum.
benim suandaki oldugum igne ucuz oldugu için saklıyorlarmış pahalısı satılsın diye vermiyorlarmış.
tam olarak farkı ne valla bilmiyorum canım .
doktora dedim cok pahalı başka secenek yok mu diye o da böyle böyle dedi işte.. Allah yardım etti de buldum igneleri hemencicik ( çok şükür)

sende sor doktoruna bide tanıdık eczacı bulman lazım :)

Canım elimizden gelenli yapıcaz ama ben aşılamaya kadar giderim gibi geliyo en fazla tüp e gücümüz yetmez.. Allah yardımcımız olsun inşallah bu ay gelirler de daha fazla yıpranmayız yinede hayırlısı tabiii Saglıklı olalım bebişlerde saglıklı olsun...

biz adete kadar devam ederiz gün aşırı..
ama önceki hamişlikte son 10 gün fena olmuştum bilmiyodum hamile oldugumu ama canım hiç istemiyodu karnım agrıyodu filan ...
inşallah ikimizde de garip bişeyler olur

19.8 mm cok küçük değil canım normal
küçük diye düşünme...

canım doktoruma dedim onceki aylarda bence bırakma tedaviyi üstüne üstüne gitmek lazım dedi ama ben klomeni ilk kullandıgım ay işe yaradı yumurtamı büyüttü bi de son iki ay bu son iki aydada ben bi ballı karısım yaptırdım aktara onun sayesinde büyüdü yumurtam. bagısıklık kazandı vüzcüdum klomene karsı sadece o büyütmüyo benim yumurtamı.
insallah gariplikler olur canım ya. o ignenin ismini hatırlıyomusun canım bana bi desen de bi kac ay ara vercem ya belki tüpten once denerim. tüp diyorum ama belki bende asılama yaptırırım bizimde durumumuz yok canım bi evliliktyen kalma altın var biraz ona güveniyorum işte.

aynen canım bi hafta önceainden bakıyo. 15 inde cagırdı ama bende 19 unda gidiyim bari 20 sinde sehir dısına cıkacam da.
kanda gerci cıkıyo heralde ama ben bilmem doktorun bilir yine de :))) benimkiler bat gecmeden gelme diyo

canım senin ignenin ismi ne zor bulunen bi ilacmı ki bu bana ivelit mi, ole bi igne yapıyo canım.

pahalı olan ovitrelle
ucuz olan inoguyl gibi bişey yazıyo
doktor yazısı ancak bu kadar okuyabildim
netten bakiyim bide ....

slm kızlar ne ediyonuz bakem

kız elif bizi sorma melisayla kafayı yicez şimdi ikimizde aynı durumdayız nerdeyse..

ya bömle ucuzu varmıs ne diye bana pahalısını verdiki uyuz doktor ya zaten bi igne parası bile maddiyatımızı zorluyo 4 kere 80 bayıldım ben ya yazık günah vallahi. sinir oldum gidersenm bi daha dicem doktora vallahi bu ucuzu yaz diye. tanıdık degilde ole bi eczanem var o bulur olmadı ya.

geliyo gülüm sana geliyom bebenin kesesini görmeye
gel kuzum gel senden eyi doktormu bulucam kızzzz
bellü bellü elisim bir tek huniniz eksik kız onlarda benden olsun hadi
elifim nettin gülüm yattınmı yoksam niye gec geldin.

yok gülüm baktım kimseler yok çıktım uzandım tv izledim evim şahaneye baktım sonrada yemekle uğraştım eşimde geldide bakayım dedim işti

gecen ay 29 du. bu ay o bala gec basladım rahim filminden sonra basladım yemeye ondan birazdaha küçük oldu .20 sınır ya ondan küçük dedim.

neee 29 muuuuu

ilk defa 29 duydum canım
nasıl büyüdü o kadar .... benimki maximum 22 filan olmuştu galiba...

elibesesim melisam ben çıkıyorum ballarım yağlarım eşim geldi birde kızartma yaptım yaaa soğutmdan yiyelim acıktım zati öpüyorum sizi yarın sabaha gelemem randevum var ama en geç 12 gelirim sanırım bir aksilik çıkmazsa dejavum gelirsen seninde haberin olsun öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun benim yerimede kaynatın kızlar kızlar

ARKAndan gelcez ama

hadi foto da bekliyoruz..
Afiyet olsun bebişe de sana da yarasın kuzummmm

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz
öptümmmmm

neee 29 muuuuu

ilk defa 29 duydum canım
nasıl büyüdü o kadar .... benimki maximum 22 filan olmuştu galiba...

işte adetten sonra bala basladım arifoglu baharatcısı var ya ona gittim anlattım sorunumu bana bi bal hazırladı içinde yok yok onla 29 oldu 12lerde sürünüyodu kıs hep iyi oldu ama gecen ay tutmadı işte bebiş bakalım bu ayda son kez balı kullnaıyorum belki işe yarar bu ay.

dejavum nettin gülüm bitirdinmi işlerini hosgeldin minnosum.

canımm benim geldim baktım ama çıktım yazarsam kalıyorum öyle gittim markete alışveriş yaptım asansöre bakım yapıyorlarmış unuttum ben baya bişi aldım 5 kat çıktım bir de. Yemeğimi yaptım işte, buzdolabımı bir iki dolabım kalmıştı onları sildim, çamaşır attım makineye öyle işte pek bişi yapmadım tv izledim. Şimdi az ütüm var onları yapiciğim..

slm kızlar ne ediyonuz bakem

iyiyiz gülüm valla şu işi bu işi yaparım diyordum ya ancak buzdolabını sldim birkaç dolap sildim geçen kalanları, markete gittim,yemek yaptım, çamaşır attım. Yemeğimiz yedik ütü yapıcam.

afiyet olsun bitanem bebişine de sana da yarasın gülüm.. Tamam balım dün akşam msnden demiştin zaten hayırlı haberlerle gel İnşallah balım benimm ilk fotosnu da verir İnşallahhh baklım nasılmışş.İçime de senin oğlun olacak gibi doğuyor yaa.. Ya aklıma geldi geçen tv de gösterdi bir adam telde mi bağlanıyordu konuk muydu bir programa bilmiyorum kaç çocuğunuz var diyor spiker adam diyor 5 tane üçü erkek ikisi oğlann

yaa demek onunla oldu öyle yumurtan yeseydin yine canımm.. Bende yaptırsam mı acaba ama benim kanama olmadığı sürece büyüyor yumurtam ben klomen kullandım 2 sene önce ilk başladığımızda kanamam vardı yine o zaman vermişti dr ama çatlatma iğnesi olmadan büyümüştü çatlamıştı yanii.. Sonra da ovu da hep çizgilerimi gördüm yani büyüdüğünü biliyorum ama ayrıca kullansam ne olur ki..

Günaydınn canlarımm.. Hayırlı bir gün olsun İnşallahh..

Elifim doktora gitti İnşallah güzel haberlerle gelecek tanışacak bebeğiyle kesesini görecek ne güzell.. Haber bekliyorum sabırsızlıkla..

Ben işe geldim bugün. Eşim daha iyi sadece ilaçlardan sürekli terliyor ha bire üst değiştirdik. Yemekte bıraktım yaptım. İdare eder bugün. Biz de öğle tatilinde okulca pikniğe gidiyoruz. Gerçi sabah yağmur yağdı ama açtı biraz.Gerşey okuldan karşılanıyor hep beraber piknik yapıcaz personelce eşimde yok zaten giderim bende. Neyse ki bizim birşeyler yapmamıza gerek yok dün yapacak hiç vaktim yoktu o telaşta.. Eşimde kafan dağılır git tüm gün benimle uğraştın zaten dedi gidicez bakalım geldiğimde Elifimde gelmiş olur sanırım..

günaydın canım...
hadi hayırlısı olsun inşallah...
eşine de geçmiş olsun...
hiç göremiyorum artık sizi.
gerçi benimde pek girdiğim söylenemez de neyse.. nasıl gidiyor hayat iyisiniz dimi hepiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…