- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.501
canım ben tedavili son ayım artık yaptırmıcam agustosta tüp düşünüyorum o zamana kadar olursa amenna bu ay cok sartlamıyorum kendimi sadece kafamda belkirledim ya bu tedavili son ayım diye ondan bnirazda ümitliyim bu ay kendimi psikolojik olarak da cok kasmıyorum.
kıs sen ne ignesi aldında 2 tanesi 20 tl benim bi tane vuruluyo 80 tl kıs. catlatma ignesinden bahsettim ben sen farklı mı vuruldun seninki neden böle ucuz yav. ben ekimden beri klomen tedavisi görüyorum ve 10 kilo aldım hormon ala ala artık yeter diyorum. vuvüdüm dinlensin artık.pkoluyum ben canım. rahim filmide cektirdim bu ay bakalım. peki sen bugünde işkiye girip sonra ne zamana kadar devam edersin canım adetine kadar gün asırı yaparmısın.
elifimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ben 1 inde igne vuruldum ya biraz küçüktü yumurtam 19.8 gibiydi ama yinede yaptı cuma ignemi vuruldum pazar sabahı ilişkiye basla dedi. ben yinede cumartesi sabahı basladım o günden beri her gün yapıyoruz işte. 3 gün sabah yaptık gerisi gece.persembeye kadar yaparım. persembe günü progynex e baslıcam sanada verdimi doktor böle bi hap . benim doktor folic asit hiç yazmıyo bana herealde hamişligimde yazcak. o hap bitsin dedi 15 haziranda gel dedi hatta kan testi için kagıdı elime tutusturdu yaptırıp gel dedi. ya benim doktor erken cagırıyo beni test için cünkü gecen ay adetim 20 mayıstı. ondan sonrada degerim negatif cıkınca belki yükselir bekle adetini diyo ona göre ikinci testi yapıyo manyak ya.
hım anladım canım hadi hayırlısı
zaten kafamız rahat olursa bizim için en güzeli o : ) tedavimiz o yaniii
bende iyiyim yani bu ay
bu sabah biraz içim daralmıştı ama açıldım .. hemen gecti
hiç ara vermeden cok kullanmışsın keşke arada bıraksaymışsınız.
bende aksine kilo veriyorum yaaa
bu ay ilk kullandım sayılır klomeni gerci..
bende daha önce göbekten olmuştum.
benim suandaki oldugum igne ucuz oldugu için saklıyorlarmış pahalısı satılsın diye vermiyorlarmış.
tam olarak farkı ne valla bilmiyorum canım .
doktora dedim cok pahalı başka secenek yok mu diye o da böyle böyle dedi işte.. Allah yardım etti de buldum igneleri hemencicik ( çok şükür)
sende sor doktoruna bide tanıdık eczacı bulman lazım :)
Canım elimizden gelenli yapıcaz ama ben aşılamaya kadar giderim gibi geliyo en fazla tüp e gücümüz yetmez.. Allah yardımcımız olsun inşallah bu ay gelirler de daha fazla yıpranmayız yinede hayırlısı tabiii Saglıklı olalım bebişlerde saglıklı olsun...
biz adete kadar devam ederiz gün aşırı..
ama önceki hamişlikte son 10 gün fena olmuştum bilmiyodum hamile oldugumu ama canım hiç istemiyodu karnım agrıyodu filan ...
inşallah ikimizde de garip bişeyler olur
sayın doktor zarzurt hanım doğuhaneye bekleniyosunuz efenim
19.8 mm cok küçük değil canım normal
küçük diye düşünme...
kanda gerci cıkıyo heralde ama ben bilmem doktorun bilir yine de :))) benimkiler bat gecmeden gelme diyoaynen canım bi hafta önceainden bakıyo. 15 inde cagırdı ama bende 19 unda gidiyim bari 20 sinde sehir dısına cıkacam da.
canım senin ignenin ismi ne zor bulunen bi ilacmı ki bu bana ivelit mi, ole bi igne yapıyo canım.
slm kızlar ne ediyonuz bakem
kanda gerci cıkıyo heralde ama ben bilmem doktorun bilir yine de :))) benimkiler bat gecmeden gelme diyo
pahalı olan ovitrelle
ucuz olan inoguyl gibi bişey yazıyo
doktor yazısı ancak bu kadar okuyabildim
netten bakiyim bide ....
kız elif bizi sorma melisayla kafayı yicez şimdiikimizde aynı durumdayız nerdeyse..
gel kuzum gel senden eyi doktormu bulucam kızzzzgeliyo gülüm sana geliyom bebenin kesesini görmeye
bellü bellü elisim bir tek huniniz eksik kız onlarda benden olsun hadikanda gerci cıkıyo heralde ama ben bilmem doktorun bilir yine de :))) benimkiler bat gecmeden gelme diyo
pahalı olan ovitrelle
ucuz olan inoguyl gibi bişey yazıyo
doktor yazısı ancak bu kadar okuyabildim
netten bakiyim bide ....
kız elif bizi sorma melisayla kafayı yicez şimdiikimizde aynı durumdayız nerdeyse..
elifim nettin gülüm yattınmı yoksam niye gec geldin.
gecen ay 29 du. bu ay o bala gec basladım rahim filminden sonra basladım yemeye ondan birazdaha küçük oldu .20 sınır ya ondan küçük dedim.
gel kuzum gel senden eyi doktormu bulucam kızzzz
bellü bellü elisim bir tek huniniz eksik kız onlarda benden olsun hadi
yok gülüm baktım kimseler yok çıktım uzandım tv izledim evim şahaneye baktım sonrada yemekle uğraştım eşimde geldide bakayım dedim işti
elibesesim melisam ben çıkıyorum ballarım yağlarım eşim geldi birde kızartma yaptım yaaa soğutmdan yiyelim acıktım zati öpüyorum sizi yarın sabaha gelemem randevum var ama en geç 12 gelirim sanırım bir aksilik çıkmazsa dejavum gelirsen seninde haberin olsun öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun benim yerimede kaynatın kızlar kızlar
neee 29 muuuuu
ilk defa 29 duydum canım
nasıl büyüdü o kadar .... benimki maximum 22 filan olmuştu galiba...
dejavum nettin gülüm bitirdinmi işlerini hosgeldin minnosum.
slm kızlar ne ediyonuz bakem
elibesesim melisam ben çıkıyorum ballarım yağlarım eşim geldi birde kızartma yaptım yaaa soğutmdan yiyelim acıktım zati öpüyorum sizi yarın sabaha gelemem randevum var ama en geç 12 gelirim sanırım bir aksilik çıkmazsa dejavum gelirsen seninde haberin olsun öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun benim yerimede kaynatın kızlar kızlar
işte adetten sonra bala basladım arifoglu baharatcısı var ya ona gittim anlattım sorunumu bana bi bal hazırladı içinde yok yok onla 29 oldu 12lerde sürünüyodu kıs hep iyi oldu ama gecen ay tutmadı işte bebiş bakalım bu ayda son kez balı kullnaıyorum belki işe yarar bu ay.
Günaydınn canlarımm.. Hayırlı bir gün olsun İnşallahh..
Elifim doktora gitti İnşallah güzel haberlerle gelecek tanışacak bebeğiyle kesesini görecek ne güzell.. Haber bekliyorum sabırsızlıkla..
Ben işe geldim bugün. Eşim daha iyi sadece ilaçlardan sürekli terliyor ha bire üst değiştirdik. Yemekte bıraktım yaptım. İdare eder bugün. Biz de öğle tatilinde okulca pikniğe gidiyoruz. Gerçi sabah yağmur yağdı ama açtı biraz.Gerşey okuldan karşılanıyor hep beraber piknik yapıcaz personelce eşimde yok zaten giderim bende. Neyse ki bizim birşeyler yapmamıza gerek yok dün yapacak hiç vaktim yoktu o telaşta.. Eşimde kafan dağılır git tüm gün benimle uğraştın zaten dedi gidicez bakalım geldiğimde Elifimde gelmiş olur sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?