- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.521
günaydın canım...
hadi hayırlısı olsun inşallah...
eşine de geçmiş olsun...
hiç göremiyorum artık sizi.
gerçi benimde pek girdiğim söylenemez de neyse.. nasıl gidiyor hayat iyisiniz dimi hepiniz...
canım yaptır tabi ne zararı olcakki ama derdini iyice anlat yaptırmadan benim ara kanamalarım oluyo falan de onlarıda engelleyeecek bi ballı karısım hazırlar canım. bu arada esin spermiogram testi yaptırdımıki. o da onemli biliyosun canım. kimde ekstra sorun varsa o ballı karısımı yesin bence erkek içinde yapıyolar sperm arttırıcı seklini hızını düzeltici bi bal.canımm benim geldim baktım ama çıktım yazarsam kalıyorum öyle gittim markete alışveriş yaptım asansöre bakım yapıyorlarmış unuttum ben baya bişi aldım 5 kat çıktım bir de. Yemeğimi yaptım işte, buzdolabımı bir iki dolabım kalmıştı onları sildim, çamaşır attım makineye öyle işte pek bişi yapmadım tv izledim. Şimdi az ütüm var onları yapiciğim..
iyiyiz gülüm valla şu işi bu işi yaparım diyordum ya ancak buzdolabını sldim birkaç dolap sildim geçen kalanları, markete gittim,yemek yaptım, çamaşır attım. Yemeğimiz yedik ütü yapıcam.
afiyet olsun bitanem bebişine de sana da yarasın gülüm.. Tamam balım dün akşam msnden demiştin zaten hayırlı haberlerle gel İnşallah balım benimm ilk fotosnu da verir İnşallahhh baklım nasılmışş.İçime de senin oğlun olacak gibi doğuyor yaa.. Ya aklıma geldi geçen tv de gösterdi bir adam telde mi bağlanıyordu konuk muydu bir programa bilmiyorum kaç çocuğunuz var diyor spiker adam diyor 5 tane üçü erkek ikisi oğlann
yaa demek onunla oldu öyle yumurtan yeseydin yine canımm.. Bende yaptırsam mı acaba ama benim kanama olmadığı sürece büyüyor yumurtam ben klomen kullandım 2 sene önce ilk başladığımızda kanamam vardı yine o zaman vermişti dr ama çatlatma iğnesi olmadan büyümüştü çatlamıştı yanii.. Sonra da ovu da hep çizgilerimi gördüm yani büyüdüğünü biliyorum ama ayrıca kullansam ne olur ki..
Günaydınn canlarımm.. Hayırlı bir gün olsun İnşallahh..
Elifim doktora gitti İnşallah güzel haberlerle gelecek tanışacak bebeğiyle kesesini görecek ne güzell.. Haber bekliyorum sabırsızlıkla..
Ben işe geldim bugün. Eşim daha iyi sadece ilaçlardan sürekli terliyor ha bire üst değiştirdik. Yemekte bıraktım yaptım. İdare eder bugün. Biz de öğle tatilinde okulca pikniğe gidiyoruz. Gerçi sabah yağmur yağdı ama açtı biraz.Gerşey okuldan karşılanıyor hep beraber piknik yapıcaz personelce eşimde yok zaten giderim bende. Neyse ki bizim birşeyler yapmamıza gerek yok dün yapacak hiç vaktim yoktu o telaşta.. Eşimde kafan dağılır git tüm gün benimle uğraştın zaten dedi gidicez bakalım geldiğimde Elifimde gelmiş olur sanırım..
günaydınn nasılsınn..
sağol canım atlattık sayılır. Gelsen görürsün canımm burdayız biz o an olmasak bile illa sonra görürüz. neden girmiyorsun bakıyım. Nasıl gidiyor hamilelik anlat bakıyım. iyiyiz işte elifim hamile biliyor muydunn bugün dr gitti keseyi görmeye ...
iyiyim canım hamilelik iyi gidiyor nasıl olsun 3 hafta sonra kontrolüm var gün sayıyorum cinsiyet için :)
elifi biliyorum canım inşallah hayırlı haberlerle gelicek.. ne zaman gelir ki doktordan..
canım hosgeldin ay ne cabuk gecti 4 ay oldu demi canım cinsiyet ogrenecen ha. elif 12 gibi girerim demişti. nasıl gidiyo hamilelik tehliken kalmadı artık demi düşük için.:26::26:
hoşbulduk canım... 4 ay olmadı daha 3 ay bitti işte 4. ayın da 1. haftası bitti :)
zaman geçiyor evet.
tehlike yok canım çok şükür.
12 haftalıkken gittim de cinsiyet için erken dedi.
3 hafta sonra zaten 16 haftalık olcaz o zaman kesinleşir demişti doktor.
hayırlısı artık..
sağsalim kucağımızda görmek nasip olur inşallah..
darısı hepinizin başına güzel kardeşlerim benim.. :)
saol canım ya. ben bu siteye ilk üye oldugumda en yakın sen müjdeyi vermiştin hamileyim diye ondan senin yerin bende bi baska acayip umutlanmıstım bende sonrada düşük yapınca acayip üzüldüm anlatamam. moralman cok kötüydüm tüm umutlarım hayallerim bitmişti ama o müjden var ya bana ilac gibi gelmişti. neyseki y,ine bebenoldu ne güzel
canım ya 3 hafta sonrada cinsiyet oh mis gibi ya .
canımsın benim ya kıyamam sana yaa hüzünlendim şimdi eskileri hatırlayınca.
ama ben çoğu zaman umutsuz oldum ama umudum geldi..
çok harika bişey yaa RABBİm çokkk büyük.. ben inanıyorum herkes bir gün o mücizeyi tadacak.. bu arada yumurtanın boyutu harika bu ay tutacak inşallah..
hgadi kıs anlatsana cıkacak birazdan
eliffffffffffffffffffff hadişsene kız birazdan cıkcam hemen yazıver.döverim bakkkkkkkkkkkkkkk
nereye çıkıyosun sen yine otur kız evindeeebaklıldık geldik teyzesi kese minicik daha yeni oluşuyo dedi böyle okta kadar şuan bakıyorum daha 4 haftalık bile değil dedi geç döllenme dedi adet tarihimi sordu ama yok dedi son adetle alakası yok dedi işte sorun yok folik asit verdi 10 sonra yine gel dedi kan tahlilleri idrar tahlili istedi ama pazartesi çıkıcak işte gülm bu kadar kanama yoksa ağprılar normal dedi işte böyle fıstıkım
elifim hosgeldin gülüm bekledim seni bayadır anlat bakıyım ne ler gördün.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?