Kaldığımız Yerden Her Telden..

günaydınn nasılsınn..

sağol canım atlattık sayılır. Gelsen görürsün canımm burdayız biz o an olmasak bile illa sonra görürüz. neden girmiyorsun bakıyım. Nasıl gidiyor hamilelik anlat bakıyım. iyiyiz işte elifim hamile biliyor muydunn bugün dr gitti keseyi görmeye ...

canım yaptır tabi ne zararı olcakki ama derdini iyice anlat yaptırmadan benim ara kanamalarım oluyo falan de onlarıda engelleyeecek bi ballı karısım hazırlar canım. bu arada esin spermiogram testi yaptırdımıki. o da onemli biliyosun canım. kimde ekstra sorun varsa o ballı karısımı yesin bence erkek içinde yapıyolar sperm arttırıcı seklini hızını düzeltici bi bal.

aaaaaaaaaaaaa öglen olmucakmısın işte aksama kadar sürcekmi pikniginiz canım ama özleriz biz seni git gülüm git kafanı dagıtırsın iyi gelir canım ya.

iyiyim canım hamilelik iyi gidiyor nasıl olsun 3 hafta sonra kontrolüm var gün sayıyorum cinsiyet için :)
elifi biliyorum canım inşallah hayırlı haberlerle gelicek.. ne zaman gelir ki doktordan..

iyiyim canım hamilelik iyi gidiyor nasıl olsun 3 hafta sonra kontrolüm var gün sayıyorum cinsiyet için :)
elifi biliyorum canım inşallah hayırlı haberlerle gelicek.. ne zaman gelir ki doktordan..

canım hosgeldin ay ne cabuk gecti 4 ay oldu demi canım cinsiyet ogrenecen ha. elif 12 gibi girerim demişti. nasıl gidiyo hamilelik tehliken kalmadı artık demi düşük için.:26::26:

canım hosgeldin ay ne cabuk gecti 4 ay oldu demi canım cinsiyet ogrenecen ha. elif 12 gibi girerim demişti. nasıl gidiyo hamilelik tehliken kalmadı artık demi düşük için.:26::26:

hoşbulduk canım... 4 ay olmadı daha 3 ay bitti işte 4. ayın da 1. haftası bitti :)
zaman geçiyor evet.
tehlike yok canım çok şükür.
12 haftalıkken gittim de cinsiyet için erken dedi.
3 hafta sonra zaten 16 haftalık olcaz o zaman kesinleşir demişti doktor.
hayırlısı artık..
sağsalim kucağımızda görmek nasip olur inşallah..

darısı hepinizin başına güzel kardeşlerim benim.. :)

saol canım ya. ben bu siteye ilk üye oldugumda en yakın sen müjdeyi vermiştin hamileyim diye ondan senin yerin bende bi baska acayip umutlanmıstım bende sonrada düşük yapınca acayip üzüldüm anlatamam. moralman cok kötüydüm tüm umutlarım hayallerim bitmişti ama o müjden var ya bana ilac gibi gelmişti. neyseki y,ine bebenoldu ne güzel
canım ya 3 hafta sonrada cinsiyet oh mis gibi ya .

canımsın benim ya kıyamam sana yaa hüzünlendim şimdi eskileri hatırlayınca.
ama ben çoğu zaman umutsuz oldum ama umudum geldi..
çok harika bişey yaa RABBİm çokkk büyük.. ben inanıyorum herkes bir gün o mücizeyi tadacak.. bu arada yumurtanın boyutu harika bu ay tutacak inşallah..

yok canım 29 u gördüysen o gecen aydı tutmadı ne yazıkki bu sefer sagda olusmus (hep solda olurdu benim) 20 boyutu. catlatma yapıldı bakalım bekliyorum canım ya. bu ay tedavili son ayım bırakacam biraz vucudum dinlensin biraz cok fena hormon ala ala mahvoldum.

hgadi kıs anlatsana cıkacak birazdan

nereye çıkıyosun sen yine otur kız evindeeebaklıldık geldik teyzesi kese minicik daha yeni oluşuyo dedi böyle okta kadar şuan bakıyorum daha 4 haftalık bile değil dedi geç döllenme dedi adet tarihimi sordu ama yok dedi son adetle alakası yok dedi işte sorun yok folik asit verdi 10 sonra yine gel dedi kan tahlilleri idrar tahlili istedi ama pazartesi çıkıcak işte gülm bu kadar kanama yoksa ağprılar normal dedi işte böyle fıstıkım

iyi canım ya bi ohhhhhhhhhhhhhh diyelim artıkın. noktakadar ha yirim ben onu ya. gec döllenme olmus ha yani yumurtlamadan bayagı bi gün sonramı tutunca oluyo gec döllenme. iyi canım ya bi sıkıntı yok anladıgım kadarıyla gözümüz aydın olsun kusum. elifim dün ilşkiye girdik kusum yine iki saat zor yatabildim ben ve yine aynı sorun cişşşşşşşşşşşş. neyse kalkıp yaptım sonra yatarken kasıgıma aynı bıcak saplamıslar gibi bi agrı girddi anlık cok korktum dogrulup öbür yana yatınca düzeldi acaba neden oludki bu. bide sen adet tarihine kadar devamlı ilşki oldu demi ccaım.

takvime baktım da biz 2 hazirandan beri hergün yapmısız lo yani 5 gün aralıksız.
neyse artık bugün tatil gün asırı baslarız yapmaya artık. 15 indede zati doktora gitcem.

elifffffffffffffffffffff su an telefon kulagındaysa sen al telefonunu ................ muhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deli ettin len beni bi konusak sonra ne yaparsan yap yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…