Kaldığımız Yerden Her Telden..

evet gülüm bir ohh çektim bende sonunda baya geç olmuş gülüm hesaplıyorum sanırım adetimin 21.günüde yada 1-2 gün öncesi işte onun daha öncesinde olmamış yaa o kesin çünkü doktor daha 4 haftalık bile değil dedi benim hesabıma adetimin 21.günüde ilişki oldu ve yeminle onda sadece 15 dk ancak yatmışımdır yumurtlama geçti diye önemsemedim en son işte 21.gününde ilişki oldu sonrasında taşınmadan dolayı 4 gün falan olmamıştı sanırım net hatırlaymadım inanki ama zaten sonrası önemsiz öncesi önemliki emin ol 21.günde oldu yada dediğim gibi hemen öncesi yumurtlamam geçtiği zamandı bak biz 2 günde bir ilişkiye girdik balım taki dediğim gibi 21. güne kadar birde sabahlarıda yaptık işte bu ay bundan ibaret kuzucum senin ağrının olması bana şeyi hatırlttatı hülyaemrahında hamile kaldığı o ayda kasığında ilişki esnasında bir sancı hissettim başkada hissetmedim demişti ona sorarsan daha iyi anlatır bak inş seninde onun gibi birşeydir bitanem kaçıoncı güündesin şimdi sen:18:

takvime baktım da biz 2 hazirandan beri hergün yapmısız lo yani 5 gün aralıksız.
neyse artık bugün tatil gün asırı baslarız yapmaya artık. 15 indede zati doktora gitcem.
vawwwww iyi gülüm o zaman baya üst üste olmuş yani hadi hayırlısı bakalım kaçıncı günü senin
elifffffffffffffffffffff su an telefon kulagındaysa sen al telefonunu ................ muhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deli ettin len beni bi konusak sonra ne yaparsan yap yav.

lenn ne teli bee yazıyorum sabırsız seni tel mel yok deli meli olma bak kötü olur haaaa

canım bugün 19 uncu günümdeyim aya dün ovucan yaptım ama acık cıktı moralim cok bozulkdu gecen ayda adete yakın yapmıstım yine cok acılmıstı kan vermeye gittigimde emindim yani bebegin olmadıgına.
bu ay olsun lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaaa bak son denemem bu ay .

gülüm bak diyorum sakın geçti meçti demeyin bak hep örnek verdiklerimin arasındaa bende varım artık düşünsene yumurtlamam 7 mayıstı benim kaç gün geçti nerden baksan 5-6 gün sonrasınaki ilişkide oldu o yüzden umursama bence ovucanlarıdada aldırma ben o ovucanları yaprığımda 3 hafta önceydi daha bebeğin yeni olma aşamasıydı siyaha yakın çıktı alaksız bence gerçekten siz sadece 2 günde bir ilişkiye girin çünkü spermler 2 gün içerde kalıyo tanm 2. gün birtmeden ilişki olsun içerisi boş kalmasın hiç ayrıca neden son denemen anlamadım ben şimdi:44:

melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şimcikde sen yazmıyon ne olıcik bu iş haa süle süle

canım kusura bakma mutfagı topladım bişeyler hazırladım da yedim biraz :)
inşallah bu ay tutar canım ya dualarım sizinlee

kız zilli elifff insan özelden falan mesaj atar dimi hayırsızz... :)
neyse hadi gözün aydın :)

canım bırakacam artık tedaviyi biraz vücudumu dinlendiriyim kıs ekimden beri ilac ala ala mahvoldum ya . gün asırı devam ederiz dogru diyosun canım .bebişinin kalp atıslarını ne zaman duyacaksın canım kahveyi falan sorsaydın doktora . maydonoz adacayı bunalr düşüge neden oluyo canım dikkat et uzak dur bunlardan emi.

yiğenin iyi canım 12 hafta da gördüm en son cinsiyet belli değil.
işte 3 hafta sonrasını bekliyorum.
doktor iğneleri de kesti.
gerek yok dedi.
yine de içimde kuşku var ama doktora güveniyorum yapacak bişeyim yok malesef :)
folic asiti bıraktım elevit midir nedir öyle bişey verdi multivitaminmiş.
coraspin kan sulandırıcı hapa devam ediyorum.
tiroidim 3.66 ya düştü çok şükür ilaca devam ediyorum
çok merak ediyosanız 11 hafta 5 günlük resim var elimde gösteririm.
son gittiğimizde sadece poposunu çekti doktor cinsiyet için ama yok işte

oflum gülüm haklısın vallaha ne desem bahane değil doğrusunu diyorum yeminle aklıma gelmedin seninle uzun zamandır görüşmediğimizden öte tarfada girmediğimden hiçç aklıma gelmedi sağolsun kızlarda gelip ortak oldular mutluluğuma hepinize çok tşk ediyorum sağolun

anladım gülüm aslında iyi olur gibime geliyo ilaçlar insanın dengesini bozuyo biraz kendi haline bırak bakalaım belkide bıraktığında olur yada bu ay bakmışın gelmiş bebeişin inş bitanem yaaakalp atışlarına daha var sanırım gülüm 10 gün sonra gidicez işte baksın da duruma göre daha küçük yaaa ancak normal olur Allahın izniyle sonrasındada duyarız sanırım dün bütün gece uyuyamadım heyecandan balım saat geçmek bilmedi bakalım 10 günü nasıl yapıcaz artık kahveyide sormadım hiç aklıma bile gelmedi kız vallaha bakk zaten adaçaayı gibleriden hiç içmem benim ki normal çay gülüm maydonozuda öğrendim öğreneli yemiyorum geçen kısıra bile koymadı eşim teyziesi

kız melisam sen nereye gidiceksin bugün bakem:18::18::18:

hadi gel beraber gidelim ya adanm gibi yazlık tisortum kalmamıs biraz gidiyimde banada eşimede bulabilirsem alıyım dedim. mangoda %50 indirim var tisortleride güzeldi 2 tane almıstım iki daha alayım. bide eşime bakarım dün evdeydim ya cok sıkılıyorum ben üst üste evde durunca bugün havalanıp geleyim. 1.30dan sonra gitcem canım .gel hadi sende bebişine kıyafet bakalım ay ya cok güzel maassalah

vallahamı alışverişmi bak benimde ihtiyacım var böyle ince evde giymek için yamuk yumuk tişörtlere geleyim bari ayy heveslendirdin beni bak şimdi bebek için dedin yaa kendimi zor tutuyorum bu cinsiyet ne zaman belli olur ki beee tiyzesi:18::18:

0fLu kullanıcısından alıntı
canım kusura bakma mutfagı topladım bişeyler hazırladım da yedim biraz :)
inşallah bu ay tutar canım ya dualarım sizinlee

kız zilli elifff insan özelden falan mesaj atar dimi hayırsızz... :)
neyse hadi gözün aydın :)
oflum gülüm haklısın vallaha ne desem bahane değil doğrusunu diyorum yeminle aklıma gelmedin seninle uzun zamandır görüşmediğimizden öte tarfada girmediğimden hiçç aklıma gelmedi sağolsun kızlarda gelip ortak oldular mutluluğuma hepinize çok tşk ediyorum sağolun

minnosum 16. hafta bekklli oluyomus kesin olarak oflumda 3 hafta sayıyo. ama cinsiyet cok sart degilki su an için dogacagı ayı hesaplayıp ufak tefek tulunmlar alabilirsin penye al genelde canım penye saglıklı oluyo. ünisex tulumlar var rengi hem kıza hem erkege gider ben kendimi tutamazdım vallahi hani kimi bekler ya cinsiyeti bide su riskli3 ay gecsin diye ben ögrenince ertesi gün baslarım alışveries dayanamam. simdi bile bebek yok ortada magazaların bebek bölümlerinide geziyorum ki o zaman vay halşime düşünemiyorum kendimi. canım mangoya git mutlaka hos seyler var indirimde.

benim daha kafadan 3 ay 3,5 ay var desene neyse hayırlsıı tek sağlıklı olsunda hayırlı olsunda hiç önemli değil gülüm alırım almasınada iyi değil derler 6 ayından önce iyi değil derler bendede korku avr yoksa dayanmam tutamıyorum kendimi yani mavi pembe şart değil çok güzel takımlar oluyo mesela ama korkudan yanii :26::26:

oflum bence seninki kıs. cin takvimine baktınmı canım. elevit iyi bişi mis metediyolar o hapı devam et gülüm sen bırakma onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…