- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.561
eliffffffffffffffffffffffffff
elifim sendemi cıktın yav beni sey gibi ortada bıraktını<z
yiğenin iyi canım 12 hafta da gördüm en son cinsiyet belli değil.
işte 3 hafta sonrasını bekliyorum.
doktor iğneleri de kesti.
gerek yok dedi.
yine de içimde kuşku var ama doktora güveniyorum yapacak bişeyim yok malesef :)
folic asiti bıraktım elevit midir nedir öyle bişey verdi multivitaminmiş.
coraspin kan sulandırıcı hapa devam ediyorum.
tiroidim 3.66 ya düştü çok şükür ilaca devam ediyorum
çok merak ediyosanız 11 hafta 5 günlük resim var elimde gösteririm.
son gittiğimizde sadece poposunu çekti doktor cinsiyet için ama yok işte
ben bunu yazdım en son..
canım senin içine ne doguyo peki cinsiyet konusunda. o popoyu var ya ben ne yaparım issrırım vallahi .sıpacık senle dalga gecer gibi poposunumu dönmüş ay cok hos ya
ben bunu yazdım en son..
evet canım cok sekermiş ismin gitti bi ara sende cıktın sandım lan ana avrat geliyodu sana küfürlerim
canım cok hos ya bu hastahane cıkısı demi canım. bu biraz pahalıdır doguma yakın alırsdın bunu bak ikili satılan tulumlar var HM MAGAZASINDA COK DA UYGUNA GELİYO Bİ BAK İSTERSEN CANIM. ne düşünüyosun bebek odası yapacakmısın beşikle idaremi edeceksin önce
gülüm çok afedersin çok çok özürdiliyorumnm bende ben yazdım sen görmedin sanıyorum bitanem çok özürdilerim lütfen darılma bana ne olur canımıniçi 12. haftadasın haa günler gelip geçiyo daha dün sevindiğimizi benim ağladığımı biliyorum yeminle bacım yaaa Allahım sağlıkla kucağımna alacağın günleride nasip etsin inş bitanem ben ne iğbnesi kullanıyosun bilmiyodum bayadır yookum yaaa haberim yok bitanem için neden rahat değil doktorunmu iyi değil öyleyse değiştir bence nasıl iştahın yerindemi kilo ldınmı resmi varsa koysana ne olurrrrrrrrrrr ben merak ediyorum sen koy bende koyayım şimdi ilk resmini teyzesi nokta kadar ama bak ben sana söyliyim bence senin kzıın olucak yanılabilrim ama iççime öyle doğuyo öyle istiyorum yada bilemiyorum sağlıklı olsun hayırlı olsun ama kız gimime geliyo balısı
kuşum ne zaman gördün sana kırıldığımı aşk olsun :)
2 düşük olunca önlem olarak kan sulandırıcı iğne vermişti onları kesti.
yok aksine doktorumdan çok memnunum ben..
kilo aldım evet 52 kilo oldum maşallah 48 ile başlamıştım.
yüzümden bide kalçamdan kilo aldım biraz.
iştahımın maşallahı var dakka başı yiyorum :)
ayrıca 13 hafta 1 günlük bugün benim kuzum.
tabi istersen koyarım resim ama alıntı yapmayın da silerim olur mu kuzularım.
kuzucuklar ben kacar behlülle kacsam keske abooooooooooooooeşim duymasın. 6 da gelirim canlar burda olursanız görüşürümk yoksa yarın sabaha kalır artıkım bababayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yesin teyzesi anam nasıl belli nasılda uzanmış maaşallah sübhanalllah kırkbinkere maaşallah oflum yaa rabbime emnaet sağlıklı hayırlı eli kolu ayağı tam bir evlat nasip etsin dünyaya gelmesini nasip etsin inş maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?