Kaldığımız Yerden Her Telden..

kız bu oflum benim yazdığımı görmüyor alıntıda yaptım küstü gitti vallaha bak ben yazdım diyorum görmediki :26::26:

ben bunu yazdım en son..

Eki Görüntüle 439175 melisam bak bunu buldum mesela çok güzel daha neler var mağazalarda off off

evet canım cok sekermiş ismin gitti bi ara sende cıktın sandım lan ana avrat geliyodu sana küfürlerim
canım cok hos ya bu hastahane cıkısı demi canım. bu biraz pahalıdır doguma yakın alırsdın bunu bak ikili satılan tulumlar var HM MAGAZASINDA COK DA UYGUNA GELİYO Bİ BAK İSTERSEN CANIM. ne düşünüyosun bebek odası yapacakmısın beşikle idaremi edeceksin önce

canım senin içine ne doguyo peki cinsiyet konusunda. o popoyu var ya ben ne yaparım issrırım vallahi .sıpacık senle dalga gecer gibi poposunumu dönmüş ay cok hos ya

içime kız doğuyor benim :)
yok kız poposunu dönmedi de doktor cinsiyete bakıcam diye bacak arasını çekti verdi ama bişey belli değil

ben bunu yazdım en son..

gülüm çok afedersin çok çok özürdiliyorumnm bende ben yazdım sen görmedin sanıyorum bitanem çok özürdilerim lütfen darılma bana ne olur canımıniçi 12. haftadasın haa günler gelip geçiyo daha dün sevindiğimizi benim ağladığımı biliyorum yeminle bacım yaaa Allahım sağlıkla kucağımna alacağın günleride nasip etsin inş bitanem ben ne iğbnesi kullanıyosun bilmiyodum bayadır yookum yaaa haberim yok bitanem için neden rahat değil doktorunmu iyi değil öyleyse değiştir bence nasıl iştahın yerindemi kilo ldınmı resmi varsa koysana ne olurrrrrrrrrrr ben merak ediyorum sen koy bende koyayım şimdi ilk resmini teyzesi nokta kadar ama bak ben sana söyliyim bence senin kzıın olucak yanılabilrim ama iççime öyle doğuyo öyle istiyorum yada bilemiyorum sağlıklı olsun hayırlı olsun ama kız gimime geliyo balısı

salla anam salla ben senden gelene razıyım ablacım boynum kıldan ince ister döv ister söv ne edemki anacım susarım artıkınnnkuzucum pahalı olsun vallaha umurumda değil kendimden keserim ama ondan kesmem eksik etmem tabi yerine göre ama olanlarda iyisi olsun çünkü teni pamuk gibi olucak iyisini alırız ki eşim zatewn benide dinlemez alır gözüne gelemz oda düşünüyorum aslında ama önce 7-8 aylık olsun en geç 1 yaşından sonrasına diyorum çünkü burdan gidicez yaa yük olmasın gittiğimiz yerden alırız kurdurturuz diyorum o zamnaa kadarda normal beşik alırım diyorum ama tabi günler geçtikçe ne yaparım dayanabilirmiyim inan bilmiyorum bitanem:26::26:

kuşum ne zaman gördün sana kırıldığımı aşk olsun :)
2 düşük olunca önlem olarak kan sulandırıcı iğne vermişti onları kesti.
yok aksine doktorumdan çok memnunum ben..
kilo aldım evet 52 kilo oldum maşallah 48 ile başlamıştım.
yüzümden bide kalçamdan kilo aldım biraz.
iştahımın maşallahı var dakka başı yiyorum :)
ayrıca 13 hafta 1 günlük bugün benim kuzum.
tabi istersen koyarım resim ama alıntı yapmayın da silerim olur mu kuzularım.

kuzucuklar ben kacar behlülle kacsam keske aboooooooooooooo eşim duymasın. 6 da gelirim canlar burda olursanız görüşürümk yoksa yarın sabaha kalır artıkım bababayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

oyy kuzum benim valla benim hatam görmedim elimde ultrason resmim bir taraftan yazıyorum zati şu melisamın korkusundan adım atamıyorum 2 saniye yazmasam başlıyo lafa korkumdan birtek onu görmüşüm vallaha anladım canım tedbir sizden taktir rabbimden Allahıma emanet inş sağsağlim gelicek annesinin kucağına sen hiç merak etme bitanem benim istemezmiyim yemin ederimki istiyorum tmm alıntı yapmam sen yap direk bakarız yorumumuzuda ayrı yaparız meleğim:18::18:

kuzucuklar ben kacar behlülle kacsam keske aboooooooooooooo eşim duymasın. 6 da gelirim canlar burda olursanız görüşürümk yoksa yarın sabaha kalır artıkım bababayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bak bak bak sen dimek behlüle kaçmak haa sen şu kocişinin telini bana bir versene arayımda enişte diye ispiyonlayım bir ver ver çabukeyi gezmeler bakem sana iyi alışverişler canım benim Allaha emanet ol

yesin teyzesi anam nasıl belli nasılda uzanmış maaşallah sübhanalllah kırkbinkere maaşallah oflum yaa rabbime emnaet sağlıklı hayırlı eli kolu ayağı tam bir evlat nasip etsin dünyaya gelmesini nasip etsin inş maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

teşekkür ederiz teyzesiii evet bizimki uzanmış güzelce maşallahh :) resmi kaldırıyorum canım.. sende koy senin keseciğe de bakalım :)

oflum bak buda benimki ama nokta resmen doktor daha yeni dedi oluşuyo minicik anam bakmaya doyamıyorum vallaha nasıl güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evatlar inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…