- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.581
teşekkür ederiz teyzesiii evet bizimki uzanmış güzelce maşallahh :) resmi kaldırıyorum canım.. sende koy senin keseciğe de bakalım :)
maaşşallah annesi maaşallah kırkbinkere maaşallah kaldır kaldır bitanem bende koydum tam ortada bir boşluk var bak nokta gibi vallaha
sağoalsın kuzucum yaaa vallaha daha minik ama orda olduğunu bilmek bile nasıl güzel rabbim herkese yaşatsın inş balım sağsğlim kucağımıza alırız inş Allahımın izniyle bitanem valla kazı çalışmları yapıyo bak haklısın arada sancı oluyo diyorum eşime bu velet içerde birşeyler yapıyo ama ne yapıyo anlamıyorum tutunuyoı sana annesi diyo nasıl hoşuma gidiyomaşallahhh yavrunaaaaaa
nasıl da yer edinmiş baksana :)
kazı çalışması yağıyo o orda şimdi...
maşallah canım inşallah kucağımızda da görmek nasip olur hayırlısıyla gerçekten harika bir duygu
gördüm canım gördümmm :))) maşallahh inşallah 10 gün sonra görceksinn kalp atışlarını da bebeği de. sen beta hcgleri yaptırdın mı ? sonuçlar ne çıktı
bakkk elifim örgüleri ben ördümm...
bebeğimin ilk kıyafetleri :))
sağoalsın kuzucum yaaa vallaha daha minik ama orda olduğunu bilmek bile nasıl güzel rabbim herkese yaşatsın inş balım sağsğlim kucağımıza alırız inş Allahımın izniyle bitanem valla kazı çalışmları yapıyo bak haklısın arada sancı oluyo diyorum eşime bu velet içerde birşeyler yapıyo ama ne yapıyo anlamıyorum tutunuyoı sana annesi diyo nasıl hoşuma gidiyo
Allah razı olsun balımm inş görücem geçmez şimdi 10 gün gülüm ilk adetim 7 gün geçti 60.52 çıktı 2 gün sonra 190 çıktı 3 katı artmış oldu içimiz rahatladı birde bugün verdik işte ama pazartesi çıkıcak 4-5 tüp kan aldılar ne için bilmiyorum doktor sadece kan dedi işte değerler azmı dedim bu bebek daha 4 haftalık bile değil dedi gayet iyi değer dedi işte rahatladım balım
bakkk elifim örgüleri ben ördümm...
bebeğimin ilk kıyafetleri :))
oyy oyy yerim ben bunları çok şekerler gülüm yaa nasılda küçükler şunlara bak yaa rabbim sağlıkla giydirmeni nasip etsin inş artık cinsiyetide belli olunca mavi pembe alırısınız kıyafetlerini oy yirim ben onu yaaaisim düşünüyomusunuz ballım
maşallah canım değerlerin çok güzel..
kan değerlerinde tiroid t3 t4 hemoglobin vs tahlillere bakılıyor.
devlet hastanesine mi gidiyosun sen ?
sağolasın oflum yaa evet devlete gidiyorum doktorumda iyi çok şükür çok hanım ve ilgili şimdilik sorun yok doktordan yana içim rahat inş sonuna kadar burda olurda doğumdada o olur gülüm yaşayarak öğrenicem fıstığım vallaha 2. ye nasipse herşeyi bilrim artık
dejavummmmmm nerdesin sen gülüm yaaa gel artık ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26:
ne güzel ben hem özele hem devlete gidiyorum..
ikili testi özelde yaptırdım ama pişman oldum devlettte yaptırsaydımm keşke..
gittiğim her iki doktor da çok iyi
3 hafta sonrasında devlete de var kontrolüm zeka testi yapılcak şimdiden aldım randevuyu
saat 10.30 ta falan girdiğimde burdaydı. bende fazla yazamadım nasılsınız yazdım çıktım eşim işe gitcektti kapatmak zorunda kaldım
özel şu bakımdan iyi zor bir durum olunca arıyosun gidiyosun.vallaha gülüm özel bence hani gerektiğinde insan başvuruyo gibi geliyo ama normalse eğer durumumuz bence verilen paraya yazık söz konusu olan tabiki bebeklerimiz ne gerektirise o olur esirgenmez ama dediğim gibi normal şartlarsa sağlık açısından bence devlette olması iyi yine çok şükür zorladığımızda imkanlarımız el veriyoda ya olmayanlar Allahıma emanet artık peki nasıl çıktı ikli sonuçları balım inş üçlüsüde Allahımın izniyle güzel çıkıcak annesi sakın tres yapma emi hem üçlü hemde cinsiyetini öğreniceksin dimi ne güzel işte hemen haber et bana annesi emi
hıımm gülm bazen giremiyo fazla müdür oluyo yazamıyo klavye sesinden anlaşılıyo diye hoca derste olunca rahatızda olmayıncaböyle gözümüz yollarda kalıyo dünde işe gitmedi eşi rahatsızdı ama bugün iyimiş çok şükür bitanem
Ultrason, genel Sayn meslektam :
Obstetrik usg incelemesinde :
GS:6,2 MM
Normal oflum netten sonuçlarıma bakıyorumda ultrasona böyle yazmışlar rsimdede yazıyo yaa gs:6,2mm ne demek kesnein boyutumu acep:26:
evet gülüm haklısın özelde öyle bekleme derdi yok hemen oluveriyo ama mesela ben bugün rNDEVUM 10.10 GÇEYDİ YARIM SAAT BKLEDİK SIRAAM GELSİN DİYE İŞİNE GÖRE GİREN ÇIKAN NE YAPICAKSIN RABBİM SIKINTI VERMESİNDE TEK RAZIYIM BEN DOKTORUMDA İYİ YAA İÇİM RAHAT ÇOK ŞÜKÜR AMA BELKİ ÖZELE GEREKEBİLİR BENİMDE SIRTIMA SKOLYOZUM VARYA GÜLÜM AĞIRLAŞTIKÇA TAŞIMADA GÜÇLÜK ÇEKERSEM GİDEBİLRZ çok sevindim balım temiz çıktığına çok şükür inş üçlünün başına darısı Alllahımın izniyleözel şu bakımdan iyi zor bir durum olunca arıyosun gidiyosun.
devlette öyle değil sıra bekleme bilmem ne falan zor oluyo ama yine de tahliller bakımından çok iyi :))
ikilimiz de güzel çıktı canım çok şükür..
inşallah hayırlısıyla 3 llü de güzel çıkar
gelir o zaman canım merak etme.
evet eşi daha iyiymiş :)
evet canım kese boyutu :)
3 haftalığa göre de çok normal kese boyutu :)
ben sata göre 5+5 te gittim sadece kese gördüm sata göre 6+2 idi bebeği gördüm
çok acele etmeseydin keşke
evet gülüm haklısın özelde öyle bekleme derdi yok hemen oluveriyo ama mesela ben bugün rNDEVUM 10.10 GÇEYDİ YARIM SAAT BKLEDİK SIRAAM GELSİN DİYE İŞİNE GÖRE GİREN ÇIKAN NE YAPICAKSIN RABBİM SIKINTI VERMESİNDE TEK RAZIYIM BEN DOKTORUMDA İYİ YAA İÇİM RAHAT ÇOK ŞÜKÜR AMA BELKİ ÖZELE GEREKEBİLİR BENİMDE SIRTIMA SKOLYOZUM VARYA GÜLÜM AĞIRLAŞTIKÇA TAŞIMADA GÜÇLÜK ÇEKERSEM GİDEBİLRZ çok sevindim balım temiz çıktığına çok şükür inş üçlünün başına darısı Alllahımın izniyle
hıım vallaha doktorum ne zman dediyse ona göre gittim meleğim geçen hafta sadece rahim duvarın kalınlaşmış 15 mm olmuş hamile olabilirsiiiinn demişti ertei gnünüede testte çıktı zaten demekki o zaman daha 2 haftalıktı işte ofllum birrde bu gebelik takvimini naıl yapabilrim çizelgeyi falan beceremiyorum be gülüm:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?