- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.601
inşallahh canım sen takma kafanı her şey güzel olucak..
liypie ye gir ordan ayarlıyosun.
son adet tarihi falan yazıyosun.
gebelik takviminide kullanıcı kontrolpaneli varya oraya gir profil bilgileri düzenle de.
orda bebeğimin tahmmini doğum tARİHİ VAR onu yazcan.
netten hesapla istersen ilk önce sata göre mi yapıcan nasıl yapıcan bilmiyorum da orasını sen bilirsin :)
Tetkik Kodu Tetkik Adı Parametre Sonuç Ünite Anormal Referans
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Hemoglobin - Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Lökosit Esteraz - Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Epitel 3 Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Lökosit 3 Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Eritrosit <1 Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) pH 7.5 Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Dansite 1.028 Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Glukoz Normal Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Ürobilinojen Normal Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Keton Negatif Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Bilirubin Negatif Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Nitrit Negatif Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Protein Negatif Normal
901620 Tam Kan (Hemogram) EOS% 1 % Normal 0 - 33
901620 Tam Kan (Hemogram) HCT 38 % Normal 30 - 55
901620 Tam Kan (Hemogram) LYM% 34.3 % Normal 15 - 50
901620 Tam Kan (Hemogram) MONO% 4.05 % Normal 2 - 12
901620 Tam Kan (Hemogram) NEUT% 59.6 % Normal 35 - 80
901620 Tam Kan (Hemogram) BASO% 1.06 % Normal 0 - 10
901620 Tam Kan (Hemogram) RDW 16.7 % Normal 9 - 18
901620 Tam Kan (Hemogram) PCT 0.301 % Normal 0 - 15
901620 Tam Kan (Hemogram) HGB 13.5 g/dL Normal 10 - 18
901620 Tam Kan (Hemogram) MCHC 35.6 g/dl Normal 30 - 36
901620 Tam Kan (Hemogram) WBC 7.3 10E3/mm3 Normal 3 - 12
901620 Tam Kan (Hemogram) LYM# 2.5 10E3/mm3 Normal 0.5 - 6
901620 Tam Kan (Hemogram) RBC 4.53 10E6/mm3 Normal 3.2 - 6
901620 Tam Kan (Hemogram) MCH 29.8 pg Normal 25 - 33
901620 Tam Kan (Hemogram) PLT 367 Bin/mm3 Normal 150 - 500
901620 Tam Kan (Hemogram) NEUT# 4.35 bin/mm3 Normal 1.1 - 9.6
901620 Tam Kan (Hemogram) MPV 8.2 fl Normal 0 - 15
901620 Tam Kan (Hemogram) MCV 83.8 fl Normal 78 - 105
901620 Tam Kan (Hemogram) PDW 16.9 fl Normal 14 - 65
901620 Tam Kan (Hemogram) MONO# 0.3 Bin/mm3 Normal 0.1 - 1.4
901620 Tam Kan (Hemogram) EOS# 0.07 Bin/mm3 Normal 0 - 1
901620 Tam Kan (Hemogram) BASO# 0.08 Bin/mm3 Normal 0 - 0.3
901500 Glukoz 92 mg/dL Normal 74 - 106
903470 Serbest T3 3.28 pg/ml Normal 1.71 - 4.2
903480 Serbest T4 1.25 ng/ml Normal 0.7 - 1.5
904030 TSH 2.0340 mU/ml Normal 0.35 - 4.94
sonuçlarımın bir kısmı çıkmış oflum anlarmısın acüp ben anlamıyorumda
sonuçların hepsi güzel canım maşallahh :)))
gülüm artık 4 haftalığa göre hesaplıycam çünkü 4 haftalık ble yok dedi yaa doktor bakalım becebilirmiyim ben yapamazsam snein yapma ihtimalin oluyomu acüp:26:
bilmem ki nasıl hesaplasak.
o zaman son adet tarihine göre hesaplayamıcaz.
sen son adet tarihi söyle bi.
1 hafta mı geç döllenmiş nolmuş onu da söyle bakalım beraber
gülüm doktor daha 4 haftalık değil demesine göre ben hesapladım 10 mayıs yazdığımda tam 4 haftalık oluyo bence bu şekilde hesaplıycaz son adet tarhiim 23 nisan ama sen 10 mayıs de ona böylredir herhalde gülüm tek tek yazdım 10 mayıs 4 haftalığı gösterdi yanlışmıdır acep:26:
bak 14 şubat 2013 bebeğinin tahmini doğum tarihi oluyo.
kullanıcı kontrol paneline gel.
ordan profili düzenle var solda..
aşağıya doğru inn..
ebbeğimin tahmini doğum tarihi diyo
gün ay yıl şeklinde yaz..
dene bakalımm
hee sadece o kadar mı gün ay yıl yazıp değişikliği kaydet diyicem dimi
evvet canım tickerini de ban yapayım istersen karışık biraz..
üstüne yazı olarak ne istersin ?
yaz onu da yapıyım sana
evvet canım tickerini de ban yapayım istersen karışık biraz..
üstüne yazı olarak ne istersin ?
yaz onu da yapıyım sana
canım yaptır tabi ne zararı olcakki ama derdini iyice anlat yaptırmadan benim ara kanamalarım oluyo falan de onlarıda engelleyeecek bi ballı karısım hazırlar canım. bu arada esin spermiogram testi yaptırdımıki. o da onemli biliyosun canım. kimde ekstra sorun varsa o ballı karısımı yesin bence erkek içinde yapıyolar sperm arttırıcı seklini hızını düzeltici bi bal.
aaaaaaaaaaaaa öglen olmucakmısın işte aksama kadar sürcekmi pikniginiz canım ama özleriz biz seni git gülüm git kafanı dagıtırsın iyi gelir canım ya.
iyiyim canım hamilelik iyi gidiyor nasıl olsun 3 hafta sonra kontrolüm var gün sayıyorum cinsiyet için :)
elifi biliyorum canım inşallah hayırlı haberlerle gelicek.. ne zaman gelir ki doktordan..
nereye çıkıyosun sen yine otur kız evindeeebaklıldık geldik teyzesi kese minicik daha yeni oluşuyo dedi böyle okta kadar şuan bakıyorum daha 4 haftalık bile değil dedi geç döllenme dedi adet tarihimi sordu ama yok dedi son adetle alakası yok dedi işte sorun yok folik asit verdi 10 sonra yine gel dedi kan tahlilleri idrar tahlili istedi ama pazartesi çıkıcak işte gülm bu kadar kanama yoksa ağprılar normal dedi işte böyle fıstıkım
evet gülüm bir ohh çektim bende sonunda baya geç olmuş gülüm hesaplıyorum sanırım adetimin 21.günüde yada 1-2 gün öncesi işte onun daha öncesinde olmamış yaa o kesin çünkü doktor daha 4 haftalık bile değil dedi benim hesabıma adetimin 21.günüde ilişki oldu ve yeminle onda sadece 15 dk ancak yatmışımdır yumurtlama geçti diye önemsemedim en son işte 21.gününde ilişki oldu sonrasında taşınmadan dolayı 4 gün falan olmamıştı sanırım net hatırlaymadım inanki ama zaten sonrası önemsiz öncesi önemliki emin ol 21.günde oldu yada dediğim gibi hemen öncesi yumurtlamam geçtiği zamandı bak biz 2 günde bir ilişkiye girdik balım taki dediğim gibi 21. güne kadar birde sabahlarıda yaptık işte bu ay bundan ibaret kuzucum senin ağrının olması bana şeyi hatırlttatı hülyaemrahında hamile kaldığı o ayda kasığında ilişki esnasında bir sancı hissettim başkada hissetmedim demişti ona sorarsan daha iyi anlatır bak inş seninde onun gibi birşeydir bitanem kaçıoncı güündesin şimdi sen:18:
tmm tmm şimdi oldu ben noktayla yapıyomuşum - olacakmış manyek kafam yeni çaktım mevzuyu
tmm tmm şimdi oldu ben noktayla yapıyomuşum - olacakmış manyek kafam yeni çaktım mevzuyu
canım eşimde hiç sorun yok değerleri çok güzell. 90 milyn sayı, %98 i hareketli, %78 i ileri hızlı amaa spermin yğunluğu fazlaymış bir de hacmi yani miktarı azmış ama benim dr sorduk geçen aşılamayla ilgili değerler iyise sorun yok yoğunluk falan o anlıkta öyle olmuş olabilir dedi bakalım.
öğle tatilinde gittik tabi gülüm mesaide nasıl gidelim yedik içtik oynadık halay çektik geldik işte iyi oldu kalabalıktık bizim okul işte ama hocalar hariç. Personel müdür,müdür yardımcıları falan vardı tüm hocalar gelse iflas ederlerdl. Geç çıkıyorlar dersten zaten.
iyi hadi hayırlsıı canımm...
anamm minicik demek kese dahaa bak baya baya geç döllenme olmuş kuzum belki de iki kere yumurtlama oldu işte iki yumurtalıkta da yumurta gelişebiliyor bazen bir biri sonra biri çatlamıştır yada aynı yumurtalıkta birkaç yumurta olmuştur. Bak dedim sana kanama olmayınca korkma balımm hadi gözümüz aydınn..
Yaa demekki yumurtlama bitti deyip bırakmamak lazım balımm Allah nasip etmiş ki o son halveti yapmışsın güzelin zamanı gelmiş işte birşey sebeb olacak. Bizdce bırakmayalım valla yumurtlamadan sonrada yapalım gerçi annem gelecek ucu ucuna yakalıcam belki de o gelmeden yumurtlamayı belki geç yumurtlama olursa yakalayamam bile ama yapıcaz işte zaten 5-6 gün kalcak gidince yaparız neme lazım..
minik kelebeğim hoşgeldin ailene.. yazıyım mı bunu yoksa farklı bişwey varmı aklında
canım bu takvim erken gibi sanki daha regl olmadığını ferkedebilirniz falan diyorr sen yine de son regl gününe göre mi yapsan acaba. Neyse ultrasona göre git bkalım.. İleriki zamanlarda haftası iyice netleşir zatenn.. Amann pekte güzel oldu kıızzz takvimin Maşallahhhhh..
hoşgeldin meleğim naılsın bakem eşin nasıl oldu evet balısı daha küçücük resmini koydum bak teyzesi minicik yaaa evet geç döllenme baya asistanı son adet tarihimi alıyodu doktor yok ama 23 nisan değil dedi bu baya sonra olmuş küçükbir bebke dedi daha işte bende şimdi hesaplamamı yaptım 10 mayıs dedim sence nasıl gülüm dahamı erken yazsaydım çünkü doktor daha 4 haftalık bile değil dedi bir akıl ver ben balısı evet gülüm bak ne zaman oldu bilemiyorum ama geç döllenme dediğine göre hesap ettim adetimin 21. günündekinin üzerinden daha 26. günüm demekki o civarklarda oldu hayırlısı artık dediğin gibi her zman olması lazım bence rabbim ne zaman nasip etmiş bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?