Kaldığımız Yerden Her Telden..

aman iyileşsinde gülüm tek keyif yapsın bitanem benim gerideydi ama dur ben koyayım yeniden bitanem

ayy canımm nokta daha ama yeri çok iyi benceee daha büyüyecek içinde bebek oluşacak kalp atışları olacak nasıl bir mucize Yarabbim sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah bitanemmm

iyiyim balım ben yoken baya kaynatmışsınız cicilerini de gördüm bebişinin çok tatlılar Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.Bizde öğle tatilinde bizim okulca pikniğe gittik halay çwektik oynadık geldik işte.. İyi oldu değişiklik yanii.

hee yok yok ordakinde öyleymiş balım çok sağolasın olmuş yazısıda çok güzel olmuş teyzesi ellerine sağlık öpüyoruz seni:116:

sağol teyzesi inşallah.. oh ne güzel kafa dağıttın ama hava da çok sıcak valla evler serin gene biraz

ayy canımm nokta daha ama yeri çok iyi benceee daha büyüyecek içinde bebek oluşacak kalp atışları olacak nasıl bir mucize Yarabbim sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah bitanemmm

evet gülüm daha nokta miniğim o benim o kadarı bile beni ağlattı rabbimin mucizesi binlerce kez şükürler olsun inş darısı başınıza bitanem Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin canımıniiççi

oflumm olduda sankim tarihlerinde bir uyumsuzluk var hee gülüm

canım bence sen yine de döllenmeden itibaren yaz bak dr da yazdırmamış hemşireye son regl tarihini o tarih olmayacak geç döllenme demiş uştrason ile uyumlu olsun takviminde gülüm çünkü kesen küçük 4 hafta bile değil demiş son halvete göre yaz işte ayy karmakarışık oldu yahuu maksat zaten gelişimi bilmek gülüm oradann.. Biraz gelişsin bebiş iyice ortaya çıkar kaç haftalık olduğu balımm..

sağol teyzesi inşallah.. oh ne güzel kafa dağıttın ama hava da çok sıcak valla evler serin gene biraz

ay biz üşüdük sabah yağmur yapdı sonra açtık bizde dağ tepe eteğindeyiz zaten okul olarak ta oralara çıktık arabalarla yüksek olunca donaraktan yedik yemeğimizi az oynadım müd.yard. zorla kaldırdı kolumdan attı çantamı bir de halay çektim tamam işte.

Canımm zate benim bebiş tutarsa senin bu güzel dualarından tutacak güzel kalpli arkadaşımm benim..

son bebeğimin doğum tarihini değiştirmişsin..
14 şubat 2013 yap yanlışlıkla değiştirdin heralde. aynı yere gir bebeğin doğum tarihini düzelt
hee gülüm değiştiriyorum sürekli karasızım ben en iyisi 14 şubata ayrlıyım nenyapayım o uyuyo ama ordada adet olmadığınızı farkedebilirsiniz diyo aman anacım kafam karıştı eyicee

sende sağolsın kuzucum dağıttım vallaha biraz fazla dağıldı sanırsan tarihin ayarını tutruamadım bir türlü

hee gülüm yazdırmadı ben 3 mayısmı 10 mayısmı yazsam karar vermedim en iyisi 10 mayıs yazayım tam 4 haftalık oluyo dimi yani ilerde daha net olur aslındada şimdide nette gününü kestiremiyorum 4 haftalık bile değil demesine en uygunu 10 mayıs son adet tarihi yzmk gibi:44::44::44:

ayy inş gülüm tutsun tek ben gece gündüz dua ederim yeterki rabbim hayırlısını nasip etsin meleğim benim

tmmdır 10 mayıstan yaptım yani 14 şubata geliyo doğumu kızlar sağolun yaa uğraştırdım sizide tşk ediyoruz tiyzeleri

14 şubat 2013 yazcan deli kız

tmmdır 10 mayıstan yaptım yani 14 şubata geliyo doğumu kızlar sağolun yaa uğraştırdım sizide tşk ediyoruz tiyzeleri

rica ederiz ben bişi yapmadım daha gebe kalamadığımdan takvim ticker anlamıyorum oflu yaptı işte sağolsunn sana.

hoca içeride kızlar pek yazamıyorum arada gelicem.. Elifim bu akşam gelicen mii msnee..

rica ederiz ben bişi yapmadım daha gebe kalamadığımdan takvim ticker anlamıyorum oflu yaptı işte sağolsunn sana.
olurmu gülüm senin varlığın yeter sağolsun oflum uğraştı o kadar tickeri yapmak çok zor takvim kolayda o karşışık sağolsun yaptı erinmeden tiyzesi
hoca içeride kızlar pek yazamıyorum arada gelicem.. Elifim bu akşam gelicen mii msnee..

hee anladım bitanem tmm sen dikkat çekme gelirim gülüm vadi var yaa bugün gelirim 9 gibi falan sen gelebilecekmisin peki meleğim işlerin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…