- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.621
eşim iyi canım iyileşmişte çarşıda arkadaşına bile gitmiş çok kızdım ama. İyiyim diyor yemeğini yemiş ilaçlarıın almış dün de iyiydi zaten bugün istese gelirdi ama raporu var zaten diuye gelmedi keyif yapıyor paşa.. Valla gülüm o zaman son halvrt yaptığınız tarihten sayacaksın işte gülüm... bakayım resmine de geri sayfalarda mı..
Eki Görüntüle 439201 oflum bak buda benimki ama nokta resmen doktor daha yeni dedi oluşuyo minicik anam bakmaya doyamıyorum vallaha nasıl güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evatlar inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
eliffffff
http://lbdf.lilypie.com/VpyHp3.png
bak bu kodu gene kullanıcı kontrol panelinde profil bilgilerini düzenle den çizelge varr.
oraya yapiştır kaydet de :)
bakalım oalcak mı...
dejavum hoşgeldim meleğimmm nasılsın
oflumm olduda sankim tarihlerinde bir uyumsuzluk var hee gülüm
iyiyim balım ben yoken baya kaynatmışsınız cicilerini de gördüm bebişinin çok tatlılar Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.Bizde öğle tatilinde bizim okulca pikniğe gittik halay çwektik oynadık geldik işte.. İyi oldu değişiklik yanii.
ayy canımm nokta daha ama yeri çok iyi benceee daha büyüyecek içinde bebek oluşacak kalp atışları olacak nasıl bir mucize Yarabbim sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah bitanemmm
oflumm olduda sankim tarihlerinde bir uyumsuzluk var hee gülüm
sağol teyzesi inşallah.. oh ne güzel kafa dağıttın ama hava da çok sıcak valla evler serin gene biraz
evet gülüm daha nokta miniğim o benim o kadarı bile beni ağlattı rabbimin mucizesi binlerce kez şükürler olsun inş darısı başınıza bitanem Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin canımıniiççi
hee gülüm değiştiriyorum sürekli karasızım ben en iyisi 14 şubata ayrlıyım nenyapayım o uyuyo ama ordada adet olmadığınızı farkedebilirsiniz diyo aman anacım kafam karıştı eyiceeson bebeğimin doğum tarihini değiştirmişsin..
14 şubat 2013 yap yanlışlıkla değiştirdin heralde. aynı yere gir bebeğin doğum tarihini düzelt
sağol teyzesi inşallah.. oh ne güzel kafa dağıttın ama hava da çok sıcak valla evler serin gene biraz
hee gülüm yazdırmadı ben 3 mayısmı 10 mayısmı yazsam karar vermedim en iyisi 10 mayıs yazayım tam 4 haftalık oluyo dimi yani ilerde daha net olur aslındada şimdide nette gününü kestiremiyorum 4 haftalık bile değil demesine en uygunu 10 mayıs son adet tarihi yzmk gibi:44::44::44:canım bence sen yine de döllenmeden itibaren yaz bak dr da yazdırmamış hemşireye son regl tarihini o tarih olmayacak geç döllenme demiş uştrason ile uyumlu olsun takviminde gülüm çünkü kesen küçük 4 hafta bile değil demiş son halvete göre yaz işte ayy karmakarışık oldu yahuu maksat zaten gelişimi bilmek gülüm oradann.. Biraz gelişsin bebiş iyice ortaya çıkar kaç haftalık olduğu balımm..
ay biz üşüdük sabah yağmur yapdı sonra açtık bizde dağ tepe eteğindeyiz zaten okul olarak ta oralara çıktık arabalarla yüksek olunca donaraktan yedik yemeğimizi az oynadım müd.yard. zorla kaldırdı kolumdan attı çantamı bir de halay çektim tamam işte.
Canımm zate benim bebiş tutarsa senin bu güzel dualarından tutacak güzel kalpli arkadaşımm benim..
hee gülüm değiştiriyorum sürekli karasızım ben en iyisi 14 şubata ayrlıyım nenyapayım o uyuyo ama ordada adet olmadığınızı farkedebilirsiniz diyo aman anacım kafam karıştı eyicee
sende sağolsın kuzucum dağıttım vallaha biraz fazla dağıldı sanırsan tarihin ayarını tutruamadım bir türlü
14 şubat 2013 yazcan deli kız
tmmdır 10 mayıstan yaptım yani 14 şubata geliyo doğumu kızlar sağolun yaa uğraştırdım sizide tşk ediyoruz tiyzeleri
olurmu gülüm senin varlığın yeter sağolsun oflum uğraştı o kadar tickeri yapmak çok zor takvim kolayda o karşışık sağolsun yaptı erinmeden tiyzesirica ederiz ben bişi yapmadım daha gebe kalamadığımdan takvim ticker anlamıyorum oflu yaptı işte sağolsunn sana.
hoca içeride kızlar pek yazamıyorum arada gelicem.. Elifim bu akşam gelicen mii msnee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?