- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.641
olurmu gülüm senin varlığın yeter sağolsun oflum uğraştı o kadar tickeri yapmak çok zor takvim kolayda o karşışık sağolsun yaptı erinmeden tiyzesi
hee anladım bitanem tmm sen dikkat çekme gelirim gülüm vadi var yaa bugün gelirim 9 gibi falan sen gelebilecekmisin peki meleğim işlerin varmı
ne erinmesi ne üşenmesi kız aşk olsun görevimiz :) yerim ben onu :)
olurmu gülüm senin varlığın yeter sağolsun oflum uğraştı o kadar tickeri yapmak çok zor takvim kolayda o karşışık sağolsun yaptı erinmeden tiyzesi
hee anladım bitanem tmm sen dikkat çekme gelirim gülüm vadi var yaa bugün gelirim 9 gibi falan sen gelebilecekmisin peki meleğim işlerin varmı
selam kızlar geçmişi okumadım güzel haberler varmı umarım hepiniz iyisinizdir.
elifcim gebelik nasıl gidiyor bebiş nasıl nezaman gidiyorsun doktora.benimde 23 haziranda şeker yüklemem var.inşallah sorun çıkmaz.
yarın oğluşumun odası geliyor teyzeleri :))) neyse hepiinizi öpüyorum allaha emanet olun.
a.slm hoşgeldin kaçak nerelerdesin sen yahu bir gittin pir gittin Allahtan unutmadın aradada olsa bir kardeşlerim var diyosun hııiyi gidiyo gülüm daha 4 haftalık bile değilmşş dedi bugüğn doktor küçüücük kese oluşuyomuş gördük minicik ama daha teyzesi işte böyle çok şükür sorunnumuz yok sen nasılsın ne var ne yok inş şeker yüklemen iyi geçer iğrençmiş duyduğum kdarıyla balım oğöluşnu odasıd ahayırlı uğurlu olsun meleğim can sağlığıyla yatır inş AMİNNNNNNNN
valla sorma kuzucuk ya aras sıra girip bakiyom size ancak selam veriyorum şimdide 5 dkka bakıyım dediim iyi denk geldi annem perdelerin hepsini yıkadı camları sildi koltuklar falan yıkandı dip bucak temizlik yapıyor ya tuvalet arızalıydı ustalar geldi onu yaptı alış veriş derken yoğun geçtii işe bile gideemiyorum.malum annem doğuma gelirim artık diyor doğuma yakın o yüzden oodayı falanda aldık cnm baya toparladık sayılır gelirim artık ara ara zaten annemlerde haftaya gidicekler malum ofise talim görüşürüz bol bol kuzum unutmadım sizi hep aklımdasınız zaten.
maşallah kesene senin geç döllenme işte kuzucuk kendini yorma yukarı fazla uzanma,fazla çömelme bol su iç, c vitaminli meyveler ye ,maydonoz çok yeme,yatarken sol tarafına yat kan dolaşımın daha hızlı olur, yarım saaten fazla ayakta kalma , şimdilik aklıma gelenler bunlar ilk 3 ay dikkat etmelisin cnm bitki çayı da içme, kola yok meyva suyu yok doğal olursa iç, :)))))))))))) nazi kampı gibi anlattım ama bebişin sağılığı için şart.ceviz ye bol bol,günde 1 haşlanmış yumurtanı unutma süt iç içemezsen yoğurt ye şekerim gelince yazarım aklıma daha . alttan keseye baktırma 5 haftada git inşallah 6 hafta kalp atışı duyulur cnm.
he tabi bende olaylar bitmez :) bu ara eşim annesi gile limoni bebek ismi yüzünden kimse bana bişi demiyo ama yakındır kavga etmemiz insanlar ne kadar bencil ya hem bir çöp yapmadılar halada yapmıyorla faydadan çok zararları var bi ton laff ettiler arkamdan hala isim bekliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrr insanlık yok.
ahannda desene yakındır kıyamet öncesi sessizlik desene gülüm sakın ne canını sık nede tartışmaya gir balım bırak dediğiyle kalsın sen ne koymak istiyosan onu koy zorluğunu çeken sensin bak annen gelmdi herşleyine koşuyo kadın hani nerdeler gelsinler yaa öyle beleşten isim koymakmış laf derdimde şimdi yeri değil ne olursa olsun senin canını sıkmalarına asla izin verme bitanem lütfennn:26:
oo baya baya düzene sokmuşıunuz gülüm ne güzel anne eli değiyo her yere ohh ellerne bedenine sağlık annenin bitanem odasıda geliyo haa resmini koyarsın artık merak ettimde fıstığımmmben şaka yapıyorum balısı sen rahatına bak sakın yorma kendini anlaştıkmı annende yomasın ama o yapsın zaten dememe gerek yok annen sana yaptırırmı hiç balım beim sağolasın teyzesi vallaha daha 4 haftalık değil dedi ama minicikde olsa gördüm yaa ytetti bana inanki tavsiyelerine uyucağıma söz veriyorum ve çok çok tşk edioyrum sağolsın meleğim Allah razı olsun tek tek yapıcam hepsini bitanem yirim seni inş 10 sonraya çağırdı ben 12 gün sonraya randevu aldım canımıniçi
öyle cnm gelsin çekerim resmini tabi görürsün :) tabi cnm verilmicccek zatende insanı kızdırıyorlar işte bende seni yerim kendine dikkat et oldumu aklım sende kalmasın rabbim kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah.ben sana demiştim içime doğuyor diye hamiş haberini duyuncada hiç şaşırmadım biliyomusun. kib görüşürüz.
selam kızlar geçmişi okumadım güzel haberler varmı umarım hepiniz iyisinizdir.
elifcim gebelik nasıl gidiyor bebiş nasıl nezaman gidiyorsun doktora.benimde 23 haziranda şeker yüklemem var.inşallah sorun çıkmaz.
yarın oğluşumun odası geliyor teyzeleri :))) neyse hepiinizi öpüyorum allaha emanet olun.
he tabi bende olaylar bitmez :) bu ara eşim annesi gile limoni bebek ismi yüzünden kimse bana bişi demiyo ama yakındır kavga etmemiz insanlar ne kadar bencil ya hem bir çöp yapmadılar halada yapmıyorla faydadan çok zararları var bi ton laff ettiler arkamdan hala isim bekliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrr insanlık yok.
herkesee günaydıııınn,,
elfm geç döllenmeymiş dimi bak bizde öyle tahmin etmiştik
aman doktora somra bize sor canım sen hahahaaaa
melisam çalışmaları durdurmak yok canım bata kadar devam
bizde gün aşırı çalışıyoruz
İnşallah bu ay bizde hamile oluruz yaaaa o kadar içten istiyorum kiii bugüne kadar hiç bu kadar istememiştim sankiiiii
yaz gelince mi insanın için daha bi kıpır kıpır oluyoooo neee
herkesee günaydıııınn,,
elfm geç döllenmeymiş dimi bak bizde öyle tahmin etmiştik
aman doktora somra bize sor canım sen hahahaaaa
melisam çalışmaları durdurmak yok canım bata kadar devam
bizde gün aşırı çalışıyoruz
İnşallah bu ay bizde hamile oluruz yaaaa o kadar içten istiyorum kiii bugüne kadar hiç bu kadar istememiştim sankiiiii
yaz gelince mi insanın için daha bi kıpır kıpır oluyoooo neee
herkese günaydın kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim bir halsizlik var uykusuzluk varki bide sıcak yaa böyle kolum kalkmıyo yaaa kimsecikler yok gelin beaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?