Kaldığımız Yerden Her Telden..

devam ediyoruz canım dün ovucan testi yaptım bayagı koyu cıktı dün yine ilşki oldu artık gün asırıya döneriz yumurtam catladıgından beri hergün yaptık kıs canımız cıktı vallahi.

hoşgeldin meleğim yaa yatıyodum şu ssaate kadar tv karşısında gözlerimi açamıyorum böyle ama yat yat sıkıldım kalktım yatağımı toladım evi süpürgeye çektim açılayım diye ama yok sıcak beni ölldürüyo zaten karşılıklı açıyorum esiyo ama oda sakıncalı neticede bol bol meyve yiyorum kuzucum suda çok içiyorum umutsuz olma bitanem bakarsın beklemediğinde olmuş anlıyorum olmadığından sanıyoruzki her ay bu hüsranı yaşıycaz bende bu nedenle inanamıyodum yaa dün eşimde diyo aslında umudumu kaybediyodum sana üzülüyodum benden çok istiyodun diyo çok şükür rabbim yüzümzüe güldü sende umudunu kaybetme rabbim nasip edecek ben inanıyorum meleğim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınlar efenim günaydınlar hoşgeldiniz melisa hanım nasılsınız bakalım
devam ediyoruz canım dün ovucan testi yaptım bayagı koyu cıktı dün yine ilşki oldu artık gün asırıya döneriz yumurtam catladıgından beri hergün yaptık kıs canımız cıktı vallahi.

Allah seni ne yapmasın delü canmı dayanır üst üste inş çalışmalarınızın sonucu hayırlı ve güzel olur balım benim inş

caım ya içine doguyoya olur canım insallah olur bi tanem bak esimin içinee doguyomus elifin olayı gibi adamın resmen içine dogmus anneler gününde cicek almıs kısa ya. dün testi eşime gösterdim costu ya garibim ilk defa o zaman anladımö ne kadar cok cocuk istedigini. bi tuhaf oldum ya o da cok hevesli bi olsa.

gülüm evet benimki çiçeği getirmişti 3 tane diye demekki hakikaten içine doğmuş daha karnımda olmaya hazırlanırken önden çiçeğini yolladaı benim velet oyy oyybalım benim eşlerimiz çok istiyorr ama belli etmiyolar diilerim rabbimden beklentiniz bu ay gerçek olur inş böyle peş peşe alırız haberlerinizi kurban olduğum mevlam hayırlısını versin inşşş AMİNNNNNNN

kız melisam senin ovucanın koyumu çıktı adetine kaç gün var dur bak jeton yeni düştü o günki silikti umudum gitti demiştin ne kadar koyuydu yaa varya kızıyorum biz o kadar paylaşıyoruz sende çek koy bakalım merak ediyoruz dimi delü kızzz ne kadar koyuydu mesela kaçıncı gündesin acil cevap kızz:18::18:

kıslar ben geldim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn ole begenmekle olmuyo canım cigerim elifim
hosgeldidn diceksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
saka bi yana kıslar dün alısverişe gittim ya bayagıdan bişiler aldım hm ve mangoda indirim var hmin indirimi daha güzel sütyen aldım düşünün 10 lira ya destekli dolgulu . aklım hala alısverişte bugünde kacarım bi ara diyorum ya bakalım ya.iyiden bayagı sey almısım be ya. bi elbise almam lazım temmuzda kıs kardesimin sözü olcakta. hm de 30 a görmüştüm bugün gidiyimde onu alıyım diyorum bakalım sıcaktada gezmek adamı mahvediyo ya yinede giderim sanırsam .

len Allahın açı sana geldiğinden beri bintane cevap yazdım gıcık karu senü korkundan kimseyi görmüyo gözüm ohhh alışverişler yapılmış güle güle giyin iyi günlrde sağlıkla giyin balım ama bugün otur oturduğun yerde döverim vallaha seni sinirimle döverim yeter len hergün hergün izin vermiyorum

hosbuldummmmmmmmmmm
utandım simcik biraz once kısdıydım ya ama ben yazarken sende yazmıssın be gülüm.

hosbuldummmmmmmmmmm
utandım simcik biraz once kısdıydım ya ama ben yazarken sende yazmıssın be gülüm.

ben sana sürekli yaıyorumda snein gözün aç be gülüm ben ne edem ki şimcik sabırsızsınki sorma yazdığın an cevabı görmek istiyonda anacım bende o kadar marifet yok biliyonmu şekerim oyy oyy birde utanmış yirim senin utanmanı bak şimid bir sevesim geldi seni gülüm yaaa:123::132:

kıs ilk defa fotograf mak. dan cektim benim telim cok fena cekiyo eski bişi zati ondan koymuyodum anlasılmıyo hem. evet canım 4 saat alişverişteydim dün ya yapmadım orda tututum tabi cayda içmedigim için bayagı koyu cıktı. önceki testte cidden moralim cok bozulmustu ya bi gün oncesinin testiydi eşiminde morali bosulmustu dün ole görünce biz bugünde yapalım dedi.

ekleyebilme imkanın yokmu yani şimcik hadi hayırlısı bakalım ama hala kaçıncı gündesin dimeidn ki yahuu

kız melisa teyzem bak bu benim ilk resmin miniğim ama noktayım sakın küçümseme beni küseyim haaaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnn balımm..

canım sen dr gitmiştin de dr yumurtan çatlamış dememiş miydi sana ben mi karıştırdım 19 mm iken çatlatma vurmuştu dimi küçük demiştin sen ondan sonra gittin mi kontrole. Ya bak gülüm bende ne oldu. Ben c.tesi test yaptım 8. günümdü silikti tabii ama görünüyordu bakınca dün yaptım birkaç gün yapmadım o arada ama o baya silik çıktı zor görünüyor bende kanamam gelecek heralde yine diyorum. Sende hiç öyle oldu mu bir gün biraz koyu sonra daha silik çıkıp birden koyulaştığı oldu mu hani koyulaşmış ya ondan sordum. Birde sende laboquik mi kullanıyorsun. Benim moral bozuldu da.

he gülüm karpuz kavun ye su çok var onlarda hepsinden ye iş falan yapma yapmışsın yapacağnıı yat yemek yoksa da olmayıversin atıştırırsınız birşeyler yada hazır söylersiniz bugünlük balımm..

yiyorum balım yiyorum eşim almış meyveleri çeşit çeşit hergün kivi ve muz yiyiceksin diyo sütüne kat ye artık sen bilirsin diyo kaç çeşit meyve var inan sıra gelmiyo sağolsun eşimden Allah razı olsun sabaha karşı sancım oldu baya kalktı oturdu elimi tutarak uyumamı bekledi doktora gidek falan dedi ama gözlerindeki korkuyu görsen uyumuşum bir ara gözlerimi açtımki hala daha uyumamış bakıyo ne oldu ağrıdımı diyo telde kaldı bak hiç birşey yapma kurban olduğum diyo ben işleride yağparım yemeğide yaparım dışardanda yeriz sen dert etme kendine bebeğimzie iyi bak yeter diyo ağlattı beni o kadar duygulandımki anlatamam meleğim

oy oy yerim ben onu. bana anlatsana resmi nasıl ekliyodumk buraya.

gülüm konuyu cevapla de hemen orda işaretler varya eklentiler yazar böyle ataç şeklinde işaret var ona tıkla dosya ekle de resmi ekle upload files tıkla içeriğe ekle de cevapla de oldu itti inş anlatabilimşimdir:44:

Allah razı olsun onlardan balım yaa.. Ne kadar dua etsek az. Benimde biliyorsun dün moralim bozuktu kendi de yeni iyileşti kalk dedi gidiyoruz yok falan dedim ama gittik bir çay içtik döndük haftasonuda et yapıcaz yiyeceksin diyor biliyor etçil olduğumu zaten. Kilo alman lazım kaşık kadar kaldın diyor. Sabah yine getirdi folil asidimi içirdi. Şimdide arkadaşım var diğer kampüste okullar kapanıyor bugün oğluda karne alacak işitme engelli de benim daha önce görev yaptğım yüksekokulun lisesinde oluyor işitme engellilere özel orası eşim dedi görüşelim sana iyi olur görüşeceğiz oğlu karne alana kadar yemek yiyeceğiz yani şaşırdı ne yapsa da kafamı dağıtsa diye aman ben ne yaptım sabah burnundan getirdim çok bozuk uyandım herşeye çattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…