- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.681
Allah razı olsun onlardan balım yaa.. Ne kadar dua etsek az. Benimde biliyorsun dün moralim bozuktu kendi de yeni iyileşti kalk dedi gidiyoruz yok falan dedim ama gittik bir çay içtik döndük haftasonuda et yapıcaz yiyeceksin diyor biliyor etçil olduğumu zaten. Kilo alman lazım kaşık kadar kaldın diyor. Sabah yine getirdi folil asidimi içirdi. Şimdide arkadaşım var diğer kampüste okullar kapanıyor bugün oğluda karne alacak işitme engelli de benim daha önce görev yaptğım yüksekokulun lisesinde oluyor işitme engellilere özel orası eşim dedi görüşelim sana iyi olur görüşeceğiz oğlu karne alana kadar yemek yiyeceğiz yani şaşırdı ne yapsa da kafamı dağıtsa diye aman ben ne yaptım sabah burnundan getirdim çok bozuk uyandım herşeye çattım.
ekleyebilme imkanın yokmu yani şimcik hadi hayırlısı bakalım ama hala kaçıncı gündesin dimeidn ki yahuu
neden moralin boızuzk uyandın kanman geldimi yoksa:18:
canım ya deminden beri ugrasıyorum yanlıs bişimi yapıyorum ne eklenmiyo bi türlü hata veriyo. 19 günüm canım. yaptım ilk ondakka içinde cektim gesmi sopnrası yanlıs olabiliyo ya. bi daha anlşat hele su resimi.
canım dosya yüklenirken hata olustu deyip duruyo deli oldum ya 10 kere denedim.
yook gelmedi canım da işte dünkü moral bozukluğu gelecek diye odakladım ya bir kere onun bozukluğu işte sabah çok sevimsizdim açıkçası..
ay deli oldum yaaaaaaaaaaa
gülüüm sen masa üstünde bir doya aç resmini oraya at ordan ekle birde bakalım olucakmı
canım dosya cok genis diyo onu daraly-tamıyorum ben eşim gelsin ona yaptırırım emi cokda net cıkmıstı ya oynayınca flu olacak.
Melisaa sana bişi sordum kızımm ovulasyondaa önce biraz koyu çıkıp yani gözün rahat görebildiği koyulukta sonra zor görünen şekilde silik çıkıp yeniden koyulaştığı oldu mu balımm yaaa.. Koyulaşmış ya artık. Benim c.tesi rahatça görünen şekilde koyuydu, dün baya silikti zor görünüyordu kanamam gelecek heralde ki biraz daha koyulaşacağı yerde iyice zor görünen çizgi oldu.
hıım anlamadım büyük olunca engelmi diye ama doğrudur balım pcden kesip biçemiyomusun yada mesela pcden teline at telden kes o çok basit olur bak kes telinden de pcye ekle sonra yeniden dene
Eki Görüntüle 439936 Eki Görüntüle 439936 oh beeeeeeeeeeeeeeeeee painte attım kırptım azanca ole oldu gülüm.
görsdünmü gülüm nasıl bi ara acılmıstı rengi dün koyulasınca tekrar ümitlendim işte. dejavumada asytıp oldu ya inan sen dediginden beri resimle ugrasıyodum yazdıklarınızı okumuyodum gec cevap verdim kıza ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?