Kaldığımız Yerden Her Telden..

neden moralin boızuzk uyandın kanman geldimi yoksa:18:

ekleyebilme imkanın yokmu yani şimcik hadi hayırlısı bakalım ama hala kaçıncı gündesin dimeidn ki yahuu

canım ya deminden beri ugrasıyorum yanlıs bişimi yapıyorum ne eklenmiyo bi türlü hata veriyo. 19 günüm canım. yaptım ilk ondakka içinde cektim gesmi sopnrası yanlıs olabiliyo ya. bi daha anlşat hele su resimi.

Melisaa sana bişi sordum kızımm ovulasyondaa önce biraz koyu çıkıp yani gözün rahat görebildiği koyulukta sonra zor görünen şekilde silik çıkıp yeniden koyulaştığı oldu mu balımm yaaa.. Koyulaşmış ya artık. Benim c.tesi rahatça görünen şekilde koyuydu, dün baya silikti zor görünüyordu kanamam gelecek heralde ki biraz daha koyulaşacağı yerde iyice zor görünen çizgi oldu.

gülüm bak ben şöyle yapıyorum eklentiler var bu yazdığım yer var yaa şuan bunun üzerindeki resimler var sarı gülücüğün yanında ataç gibi işaret var üzerine getirrisen eklentiler yazar ona tıkla başka sayfa açılıcak sonra açılan sayfada üstte dosya ekle yazıyo ona tıklıycaksın sonra ekleyeince upload files yazıcak ona tıklıycaksın o eklenicek sende içeriğe ekleye tıklıycaksın yazzdığın sayfa gelicek karşına cevbaplaya tıklıycaksın gelicek hemen

Eklentiler

• $2aklgklg.gif
    10,3 KB · Görüntüleme: 24
yook gelmedi canım da işte dünkü moral bozukluğu gelecek diye odakladım ya bir kere onun bozukluğu işte sabah çok sevimsizdim açıkçası..

canım benim korktum biran kanamanmı geldi diye kolay değil meleğim o stresi yaşamak ne çektiğin yaşadığını sen biliyosun kuzum bnim ama mümkün mertebe eşine yapmamaya çalış bak nasıl dönüyo etrafında gel sinirini benden çıkar gerekirse ama ona yapmamaya çalış o senin tek desteköççin be meleğim

ay deli oldum yaaaaaaaaaaa

Allah Alllah nasıl yapamıyosun bacım ben yaptım bak oldu sen ekleyeceğin resmi masa üstüne ekle ordan dediğim şekilde bir daha yap bakalım acele etme bak dosyayı seç içeriğe kendisi eklenmeden tıklama bekle dosya geçsin sonra içeriğe ekle de

canım dosya cok genis diyo onu daraly-tamıyorum ben eşim gelsin ona yaptırırım emi cokda net cıkmıstı ya oynayınca flu olacak.

hıım anlamadım büyük olunca engelmi diye ama doğrudur balım pcden kesip biçemiyomusun yada mesela pcden teline at telden kes o çok basit olur bak kes telinden de pcye ekle sonra yeniden dene

canım benim kusura bakma beklettim yazını yeni gördüm be gülüm resim eklemekle ugrasıyodum ya deli oldu. canım iki gün önce yapmmıstım acık cıkmıstı moralim bosulmustu dünki koyu cıktı. ama sölede bi durum var ben ne yazıkki aynı saatte yapamıyorum bazen. dün 3.30da cişimi yaptım sonra 8.15 e kadar tutmusum ya sadece bi bardak kola içtim ol arada devamlı cay içer sıvı alırdım ya bu sefer dısardaydım cişimi rahat tutYIM DİYE BİŞİ ALMADIM CANIM O MU ETKİLEDİ BU KOYULUGU BİLMİYORUM BİDE TABİ 5 SAATE YAKIN TUTTUM. 2.30 SAAT ZOR TUTARDIM BEN.TABİ YUMURTLADIGIM GÜN BAYAGI KOYUYDU SONRA ACIKDI DÜNKİDE KOYU . Bİ YANDAND ADİYORUM acaba bi kere daha yumurtam büyüdüde odamı catladı. cünkü ben pcoluyum ya solda olmamıs bu ay sagda bikac yumurta varmıs ama biri büyükmüş ole demişti doktor onu catlatmıstı. benimde kafam karıstı cok tutmamdanmı koyu yoksdam öbür ihtimalmi bilemedim yav.:26::26:

hıım anlamadım büyük olunca engelmi diye ama doğrudur balım pcden kesip biçemiyomusun yada mesela pcden teline at telden kes o çok basit olur bak kes telinden de pcye ekle sonra yeniden dene

tabicanım facedende reim eklerken bende problem cıkabiliyo cünkü dosyalarım yüksek cözünürlükte yani cok büyük . simdi kırptım ama flu lasmıstır vcanım.

görsdünmü gülüm nasıl bi ara acılmıstı rengi dün koyulasınca tekrar ümitlendim işte. dejavumada asytıp oldu ya inan sen dediginden beri resimle ugrasıyodum yazdıklarınızı okumuyodum gec cevap verdim kıza ya

gülüm vallaha koyulaşmış ama bunu tekrarla bakalım hergün koyulaşacakmı bak bugün bir tane daha yap aynıı yada koyulaşırsa umut ederiz belki haa dejavum yemeğe çıkmıştır kuzucum yazamamıştır o balım

melisam bak bunlar benim ilk adetimden 6 gün önce çıkan ovucanlar balım heveslendik ama o ay erkenden adet olmuştum meleğim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…