Kaldığımız Yerden Her Telden..

yani gülüm inanaki çok isteim bende heyecanlandım ama korkuyorumda benim yaşadığımı yaşamanı istemiyorum meleğim inş gönlüne göre olur herşer inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yani gülüm inanaki çok isteim bende heyecanlandım ama korkuyorumda benim yaşadığımı yaşamanı istemiyorum meleğim inş gönlüne göre olur herşer inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşbulduk canım geçmişi okuyordum canım bebişin hayırlı ugurlu olsun inş kalp atışlarınıda duyarsın sağ salim de kucagına alırsın çok sevindim

sağolasın canım benim Allah razı olsun çok tşk ediyorum bitanem darısı tüm isteyenlerin başına inş sen nasılsın görüşemedik bayadır bebeiş durumları nasıl varmı birşeyler

günaydıınnn canımm... Ohh yapın günaşırı ksmetse tutar canımm Allah'ın takdiri ona boyun eğmekten başka çare yok. İnşallah istediğin olur bu ay gelir bebeğin canımcığımm..

full çalışıyoruz hepimiz valla Allah yardım etsin bize yaaaa
yaw bu halvet iyicene amacından şaştı siz ne düşünüyosunuz
şöyle bi zevkine yapamıyoz tü allaahhh

sen artık zevke çalış kuzum

bebişde büyüsün içerde annesi mutlu babası mutlu
bu ay olmazsa bi daha ki ay bi kocakarı ilacı yaptırcak annem bana bakiyim nasıl bişey olcak
beline sarıyomuş ilacı yatıyomışsun öyle bi akşam filan.. işte öyle bişey..

devam ediyoruz canım dün ovucan testi yaptım bayagı koyu cıktı dün yine ilşki oldu artık gün asırıya döneriz yumurtam catladıgından beri hergün yaptık kıs canımız cıktı vallahi.

kız hergün iyi değil 2 günde bir yapmak en iyisi diyolar...
artık 2 günde bir yapınnn

gülüm vallaha bebeği öğrendik öğrenelei tık yok bizde doktorada sormadım utandım nasıl sorulurki eşim peşimde ama bebek bir adım geride tutuyo korkuyo işte kocakarı ilacı derken tehlikeli olmasın bende bilirim bir kaç şey bel çektirme falan ama sakıncalıdır mesela balım birde haklısın bak 2 günde bir en idealı akıl vermek gibi olmasın tuzu kuru gibi değil bende öyle yaptım bak diğer aylarda 3 gün üst üste olurdu ama bu ay 2 günde bir hiç şaşmadı hafta sonları sabahları oldu mesela zaten spermler içerde kalıyo 2 gün 2. gün yine iliki olur ve içerisi boş kalmaz hiç hemde spermler toplanır hergün olunca olmuyo bunu tüm doktorlar yazıyo söylüyo bencede sağlıklısı gün aşırı yani

sağolasın canım benim Allah razı olsun çok tşk ediyorum bitanem darısı tüm isteyenlerin başına inş sen nasılsın görüşemedik bayadır bebeiş durumları nasıl varmı birşeyler

aminnn inş canım benımle bırlıkte herkese nasip ettin
ıyıyım çok şükür canım bende bu ay tedaviye başladık pazartesi günü aşılama oldum sabırsızlıkla 7 günün geçmesini bekliyorum

amin balım tüm isteyenlere nasip etsin rabbim demek aşılama oldun ay hadi inş bir haftamız var haa bende sabırsızlandım şuan ezan okunuyo Allahım inş gönlüne göre hayırlı olanı versin bitanem inş çok isterim inanki hepinizin başına böyle bir güzeillik gelsin dilerim rabbim hayırlı sağlıklı elikolu tam evlatlar nasip etsin cümlemize kuzum AMİNNNNNNNNNNNNNN

evet canım bizde öyle yapıyoruz hiç peşpeşe yapmadık bu ay...
1 gün arayla hep..
bide yarın sabahtan yaparız daha iyi olur sabaha karşı saati kurayım şöyle 5 buçuk iyi mi:)))):86:

evet aslında bir süre uzak durun daha iyi bebiş bi tutunsun biraz büyüsün en iyisini yapıyosunuz..
yok canım bi ilaç yapıp bele sarıcak sadece bişi olmaz:))

canımcım baenim doktorum catlattıktan sonra 4 gün hergün yapın diyo ondan sonrada gün asırı diyo. esime ballı bişiler veriyorum bala keciboynuzu tozu karıstırdım sabah aksam yiyo spermler doluyodur zati
ya son iki gündür eskisi gibi zevk almaya basladım cinsellikten. ondan oncekiler ne fenaydı hiç bişi hissetmeden yapoıyodum sinir oluyodum ya artık yapsında üstümden kalksın artık diyodum yeminle. ay cok fena yaaaaaaaaaa. ama simdi iyiyim bakalım.ya dün yapmıcaktıkda ovucan koyu cıkınca hadi bi daha yapak diye aska geldik

elifim keske soraydın be gülüm telefon ac telden sor canım daha iyi olur yüzyüze konusma gibi utanmazsın. aslında doktorununda uyuzlugu sormadan sölemesi lazım sunlardan uzak duracan sunları yapabilirsin diye.bence cidden netten telini bul ara sor gülüm.

en güzeli aslında balım inş cuma günü yüzü suyu hürmetie rabbim dualrımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısnı nasip etsin bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesede bebek versin sağlıklı hayırlı AMİNNNNNNNNNN gülüm sabaha karşı 5 mi Allah iyiliğini versin kız yok geçtir az daha erkene kalkın

gülüm utandım ne bileyim sanki derdine düşmüşüm gibi olur diye ama telle iyi fikir bak sorabiliriz hay aklınla bin yaşa eşimde var teli gelsinde soralım yaa kanama yoksa sorun yoktur dedi normal hayatını yaşa ama tabi dikakt et işte ağır işler gibi ama ilişkiyi demedi :26::26:

son gülüm . pozisyonunuda tersini yap emi gülüm sen altta olmayapın derse.

tabi iyi fikir ben hep bu yöntemi yaparım.

son gülüm . pozisyonunuda tersini yap emi gülüm sen altta olmayapın derse.
bayan zarzurt siz uygun görmüşşünüz bana hayır dimek düşermi ayol
tabi iyi fikir ben hep bu yöntemi yaparım.
dene dene delü kız sende dene
ben kacar alişverişe biri bana dur desin yavvvvvv. c5.30da görüşürüz elifim burda ol emi 5.30 gibi.

bak kaçtı delü izin vemiyorum dimedimmi nereye kaçtın çabuk buraya gel çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkinş gülüm olmaya çalışlırım bitanem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…