- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.701
Eki Görüntüle 439942 Eki Görüntüle 439943 Eki Görüntüle 439944 melisam bak bunlar benim ilk adetimden 6 gün önce çıkan ovucanlar balım heveslendik ama o ay erkenden adet olmuştum meleğim yaaa
hım olede bi ihtimal ca-var tabi kıs ovucanımda pek kalmadı bugün degilde yarın bari yapıyım diyorum bakarız ama yine ole cok tutarsam yaparım canım bugünde. minnosum ben bi camasırlarımı asıp geleyim gülüm.
hım olede bi ihtimal ca-var tabi kıs ovucanımda pek kalmadı bugün degilde yarın bari yapıyım diyorum bakarız ama yine ole cok tutarsam yaparım canım bugünde. minnosum ben bi camasırlarımı asıp geleyim gülüm.
fügenim hoşgeldin canım nasılsın
hoşbulduk canım geçmişi okuyordum canım bebişin hayırlı ugurlu olsun inş kalp atışlarınıda duyarsın sağ salim de kucagına alırsın çok sevindim
günaydıınnn canımm... Ohh yapın günaşırı ksmetse tutar canımm Allah'ın takdiri ona boyun eğmekten başka çare yok. İnşallah istediğin olur bu ay gelir bebeğin canımcığımm..
günaydın gülüm benim evet yaa baya baya geç döllenmeymiş yumurtlamam geçti nerden baksan 5-6 gün sonrasında olmuş ivet siz demiştiniz zati ben sizden eyi doktormu bulacam canlarım benim doktor elis hanım 10 sonrasına bir ultrason yaağrsınız artıkınnsen nasılsın balım dimek gün aşırı oluyo vede çok iyi oluyo en güzeli oluyo hayde bakem inş bu ay sneinde güzel haberlerini alırız fıstıkımm benim:18:
devam ediyoruz canım dün ovucan testi yaptım bayagı koyu cıktı dün yine ilşki oldu artık gün asırıya döneriz yumurtam catladıgından beri hergün yaptık kıs canımız cıktı vallahi.
full çalışıyoruz hepimiz valla Allah yardım etsin bize yaaaa
yaw bu halvet iyicene amacından şaştı siz ne düşünüyosunuz
şöyle bi zevkine yapamıyoz tü allaahhh
sen artık zevke çalış kuzum
bebişde büyüsün içerde annesi mutlu babası mutlu
bu ay olmazsa bi daha ki ay bi kocakarı ilacı yaptırcak annem bana bakiyim nasıl bişey olcak
beline sarıyomuş ilacı yatıyomışsun öyle bi akşam filan.. işte öyle bişey..
kız hergün iyi değil 2 günde bir yapmak en iyisi diyolar...
artık 2 günde bir yapınnn
sağolasın canım benim Allah razı olsun çok tşk ediyorum bitanem darısı tüm isteyenlerin başına inş sen nasılsın görüşemedik bayadır bebeiş durumları nasıl varmı birşeyler
aminnn inş canım benımle bırlıkte herkese nasip ettin
ıyıyım çok şükür canım bende bu ay tedaviye başladık pazartesi günü aşılama oldum sabırsızlıkla 7 günün geçmesini bekliyorum
gülüm vallaha bebeği öğrendik öğrenelei tık yok bizde doktorada sormadım utandım nasıl sorulurki eşim peşimde ama bebek bir adım geride tutuyo korkuyo işte kocakarı ilacı derken tehlikeli olmasın bende bilirim bir kaç şey bel çektirme falan ama sakıncalıdır mesela balım birde haklısın bak 2 günde bir en idealı akıl vermek gibi olmasın tuzu kuru gibi değil bende öyle yaptım bak diğer aylarda 3 gün üst üste olurdu ama bu ay 2 günde bir hiç şaşmadı hafta sonları sabahları oldu mesela zaten spermler içerde kalıyo 2 gün 2. gün yine iliki olur ve içerisi boş kalmaz hiç hemde spermler toplanır hergün olunca olmuyo bunu tüm doktorlar yazıyo söylüyo bencede sağlıklısı gün aşırı yani
full çalışıyoruz hepimiz valla Allah yardım etsin bize yaaaa
yaw bu halvet iyicene amacından şaştı siz ne düşünüyosunuz
şöyle bi zevkine yapamıyoz tü allaahhh
sen artık zevke çalış kuzum
bebişde büyüsün içerde annesi mutlu babası mutlu
bu ay olmazsa bi daha ki ay bi kocakarı ilacı yaptırcak annem bana bakiyim nasıl bişey olcak
beline sarıyomuş ilacı yatıyomışsun öyle bi akşam filan.. işte öyle bişey..
kız hergün iyi değil 2 günde bir yapmak en iyisi diyolar...
artık 2 günde bir yapınnn
evet canım bizde öyle yapıyoruz hiç peşpeşe yapmadık bu ay...
1 gün arayla hep..
bide yarın sabahtan yaparız daha iyi olur sabaha karşı saati kurayım şöyle 5 buçuk iyi mi:)))):86:
evet aslında bir süre uzak durun daha iyi bebiş bi tutunsun biraz büyüsün en iyisini yapıyosunuz..
yok canım bi ilaç yapıp bele sarıcak sadece bişi olmaz:))
elifim keske soraydın be gülüm telefon ac telden sor canım daha iyi olur yüzyüze konusma gibi utanmazsın. aslında doktorununda uyuzlugu sormadan sölemesi lazım sunlardan uzak duracan sunları yapabilirsin diye.bence cidden netten telini bul ara sor gülüm.
gülüm utandım ne bileyim sanki derdine düşmüşüm gibi olur diye ama telle iyi fikir bak sorabiliriz hay aklınla bin yaşa eşimde var teli gelsinde soralım yaa kanama yoksa sorun yoktur dedi normal hayatını yaşa ama tabi dikakt et işte ağır işler gibi ama ilişkiyi demedi :26::26:
gülüm utandım ne bileyim sanki derdine düşmüşüm gibi olur diye ama telle iyi fikir bak sorabiliriz hay aklınla bin yaşa eşimde var teli gelsinde soralım yaa kanama yoksa sorun yoktur dedi normal hayatını yaşa ama tabi dikakt et işte ağır işler gibi ama ilişkiyi demedi :26::26:
son gülüm . pozisyonunuda tersini yap emi gülüm sen altta olmayapın derse.
dene dene delü kız sende denetabi iyi fikir ben hep bu yöntemi yaparım.
ben kacar alişverişe biri bana dur desin yavvvvvv. c5.30da görüşürüz elifim burda ol emi 5.30 gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?