- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.721
canım benim korktum biran kanamanmı geldi diye kolay değil meleğim o stresi yaşamak ne çektiğin yaşadığını sen biliyosun kuzum bnim ama mümkün mertebe eşine yapmamaya çalış bak nasıl dönüyo etrafında gel sinirini benden çıkar gerekirse ama ona yapmamaya çalış o senin tek desteköççin be meleğim
canım benim kusura bakma beklettim yazını yeni gördüm be gülüm resim eklemekle ugrasıyodum ya deli oldu. canım iki gün önce yapmmıstım acık cıkmıstı moralim bosulmustu dünki koyu cıktı. ama sölede bi durum var ben ne yazıkki aynı saatte yapamıyorum bazen. dün 3.30da cişimi yaptım sonra 8.15 e kadar tutmusum ya sadece bi bardak kola içtim ol arada devamlı cay içer sıvı alırdım ya bu sefer dısardaydım cişimi rahat tutYIM DİYE BİŞİ ALMADIM CANIM O MU ETKİLEDİ BU KOYULUGU BİLMİYORUM BİDE TABİ 5 SAATE YAKIN TUTTUM. 2.30 SAAT ZOR TUTARDIM BEN.TABİ YUMURTLADIGIM GÜN BAYAGI KOYUYDU SONRA ACIKDI DÜNKİDE KOYU . Bİ YANDAND ADİYORUM acaba bi kere daha yumurtam büyüdüde odamı catladı. cünkü ben pcoluyum ya solda olmamıs bu ay sagda bikac yumurta varmıs ama biri büyükmüş ole demişti doktor onu catlatmıstı. benimde kafam karıstı cok tutmamdanmı koyu yoksdam öbür ihtimalmi bilemedim yav.:26::26:
full çalışıyoruz hepimiz valla Allah yardım etsin bize yaaaa
yaw bu halvet iyicene amacından şaştı siz ne düşünüyosunuz
şöyle bi zevkine yapamıyoz tü allaahhh
sen artık zevke çalış kuzum
bebişde büyüsün içerde annesi mutlu babası mutlu
bu ay olmazsa bi daha ki ay bi kocakarı ilacı yaptırcak annem bana bakiyim nasıl bişey olcak
beline sarıyomuş ilacı yatıyomışsun öyle bi akşam filan.. işte öyle bişey..
kız hergün iyi değil 2 günde bir yapmak en iyisi diyolar...
artık 2 günde bir yapınnn
aminnn inş canım benımle bırlıkte herkese nasip ettin
ıyıyım çok şükür canım bende bu ay tedaviye başladık pazartesi günü aşılama oldum sabırsızlıkla 7 günün geçmesini bekliyorum
canım sana kıyabilir miyim hiç sinirlenebilir miyim bakma eşim nazımı çekiyor yaa ondan ona ykleniyorum ben sende çekersin bilirim kuzum benim.. Valla takmış kafasını herhalde arkadaşını ara ordaysa görüşün dedi diğer kampüse gittik görüştüm güldük söyledik türlü espriler yaptı eşimde sırf güleyim diye yanii dönerken diyor iyi geldimi aşkımm evet dedim açıldım merak etme dert etmiş yazık o halimi görünce..
canım illa aynı saatte olmak zorunda değil. İlk idrarla yapma, 4 saat tut ve az sıvı al bir de akşam 8 den sonra yapmamaya çalışın diyordu aldığım sitede. Bak şimdi ben c.tesi yaptım gözle rahat görülen bir çizgi vardı zaten yumurtlama zamanı değiildi koğkoyu görmeyi beklemiyordum ama yumurtlamam ne zaman olacak hiç bilmediğimden erken başlayaymm dedim neyse birkaç gün ara verdin düm akşam işten gelince yaptım baya silikti zor görnüüyordu bende dedim yine ara kanamam gelecek herhalde çünkü gitgide koyulaşacağı yerde silikleşti daha öncede hep böyle oldu çünkü ama bir umut sende öyle oldu mu diyorum önce biraz koyu, sonra silik sonra yine koyulaştı mı arada hç silik gördüğün oldu mu çok diye.
Gülün bende hiç zevki kalmadı aylardır ara kanama falan nadir yapıyorum halveti valla moralim bozuk yaa hep kanama bu ay ne olacak belli değil ama yine de bebek için olmayınca daha iyi oluyor tabii.
İnşallah tutar canım yaa Allah hayırlısını versin canım..
niden kimsecikler yok yahuu
canım sana kıyabilir miyim hiç sinirlenebilir miyim bakma eşim nazımı çekiyor yaa ondan ona ykleniyorum ben sende çekersin bilirim kuzum benim.. Valla takmış kafasını herhalde arkadaşını ara ordaysa görüşün dedi diğer kampüse gittik görüştüm güldük söyledik türlü espriler yaptı eşimde sırf güleyim diye yanii dönerken diyor iyi geldimi aşkımm evet dedim açıldım merak etme dert etmiş yazık o halimi görünce..
canım illa aynı saatte olmak zorunda değil. İlk idrarla yapma, 4 saat tut ve az sıvı al bir de akşam 8 den sonra yapmamaya çalışın diyordu aldığım sitede. Bak şimdi ben c.tesi yaptım gözle rahat görülen bir çizgi vardı zaten yumurtlama zamanı değiildi koğkoyu görmeyi beklemiyordum ama yumurtlamam ne zaman olacak hiç bilmediğimden erken başlayaymm dedim neyse birkaç gün ara verdin düm akşam işten gelince yaptım baya silikti zor görnüüyordu bende dedim yine ara kanamam gelecek herhalde çünkü gitgide koyulaşacağı yerde silikleşti daha öncede hep böyle oldu çünkü ama bir umut sende öyle oldu mu diyorum önce biraz koyu, sonra silik sonra yine koyulaştı mı arada hç silik gördüğün oldu mu çok diye.
Gülün bende hiç zevki kalmadı aylardır ara kanama falan nadir yapıyorum halveti valla moralim bozuk yaa hep kanama bu ay ne olacak belli değil ama yine de bebek için olmayınca daha iyi oluyor tabii.
İnşallah tutar canım yaa Allah hayırlısını versin canım..
kızım sende cık ya devamlı evdesin catlıcan iki saatligine bari cık evden yürüyüş yap bebişede iyi gelir.yaz geldi kısım herkesin içi kıpır kıpır tabi kimseler olmaz.
elifimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımcım baenim doktorum catlattıktan sonra 4 gün hergün yapın diyo ondan sonrada gün asırı diyo. esime ballı bişiler veriyorum bala keciboynuzu tozu karıstırdım sabah aksam yiyo spermler doluyodur zati
ya son iki gündür eskisi gibi zevk almaya basladım cinsellikten. ondan oncekiler ne fenaydı hiç bişi hissetmeden yapoıyodum sinir oluyodum ya artık yapsında üstümden kalksın artık diyodum yeminle. ay cok fena yaaaaaaaaaa. ama simdi iyiyim bakalım.ya dün yapmıcaktıkda ovucan koyu cıkınca hadi bi daha yapak diye aska geldik
ben geldiiiim
oh valla ballarla besliyon kocanı...
ne güzel yapıyosun keşke bende yapabilsem ama üşengeçlikte..
zaten üşenenin çocugu olmazmış peehh
bu ay güzel çalıştınız meyvesini de yersiniz işallahhh
elisim bu resimleri eklediklerimizi nasıl siliyoruz biliyomusun bir tarif edermisin bana balım
hangi resimleri canım? anlamadım?
topiğe eklediklerimizi birde buu hani eklediğimiz yerde varya benim 100 yakın resimlerim birikmiş silmek istiyorum topikte paylaştıklarımı mesela nasıl silebilirim
ı-ııh silemiyosun :130:
istersen yönetime sor canım
bildiğim kadarıyla silinmiyor ama...
Elifimmm msneee gellll hemen birazıcııkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?