Kaldığımız Yerden Her Telden..

sivatan ülüm hoşgeldin nasılsın bitanem iyimisin bebişimiz nasıl ne oldu duumlar nasıl kuzum

canım sana kıyabilir miyim hiç sinirlenebilir miyim bakma eşim nazımı çekiyor yaa ondan ona ykleniyorum ben sende çekersin bilirim kuzum benim.. Valla takmış kafasını herhalde arkadaşını ara ordaysa görüşün dedi diğer kampüse gittik görüştüm güldük söyledik türlü espriler yaptı eşimde sırf güleyim diye yanii dönerken diyor iyi geldimi aşkımm evet dedim açıldım merak etme dert etmiş yazık o halimi görünce..

canım illa aynı saatte olmak zorunda değil. İlk idrarla yapma, 4 saat tut ve az sıvı al bir de akşam 8 den sonra yapmamaya çalışın diyordu aldığım sitede. Bak şimdi ben c.tesi yaptım gözle rahat görülen bir çizgi vardı zaten yumurtlama zamanı değiildi koğkoyu görmeyi beklemiyordum ama yumurtlamam ne zaman olacak hiç bilmediğimden erken başlayaymm dedim neyse birkaç gün ara verdin düm akşam işten gelince yaptım baya silikti zor görnüüyordu bende dedim yine ara kanamam gelecek herhalde çünkü gitgide koyulaşacağı yerde silikleşti daha öncede hep böyle oldu çünkü ama bir umut sende öyle oldu mu diyorum önce biraz koyu, sonra silik sonra yine koyulaştı mı arada hç silik gördüğün oldu mu çok diye.

Gülün bende hiç zevki kalmadı aylardır ara kanama falan nadir yapıyorum halveti valla moralim bozuk yaa hep kanama bu ay ne olacak belli değil ama yine de bebek için olmayınca daha iyi oluyor tabii.

İnşallah tutar canım yaa Allah hayırlısını versin canım..

canım dedim ya son yaptıgımdan onceki testte digerlerine göre acık cıktı. dünki yaptıgımda bariz cok daha koyuydu. bunları yumurtlama olup bikac gün gectikten sonra yani 14,15 yumurtladım desem ben 18,19 unda yaptım canım. bu sekilde bu ay oldu evet acıldı geri koyuldu renk. ama dedigim gibi canım beklerkenki sıvı tüketimi ve çişi bekletme saatide cok etkili bence. yani ben 18indekinde 2.30 saat zor tuttum ve bi demlik cayı yuvarladım yani. ama dün sadece bi bardak kola içtim o kadar bide 4.30 saat tutmusum. insallah benim dedigim gibidir canım da sende ara kanama olmaz be gülüm.

bende çekerim balım hiç bıkmadan usanmadan emin olablirsin kuzucum bilrim insanın sevdiğine geçer nazı kızgınlığı eşinde maaşallah seni el üstünde tutuyo işte ne güzel eğlenmişşin kafanı dağıtmışşın bak bu sanda eşinede iyi geldi görüyomusun meleğmm

kızım sende cık ya devamlı evdesin catlıcan iki saatligine bari cık evden yürüyüş yap bebişede iyi gelir.yaz geldi kısım herkesin içi kıpır kıpır tabi kimseler olmaz.

yok be gülüm ben istemem çıkmak falan ben evimde mennunum çıkınca daralıyorum benim böyle geçicek baya zaman patlıycamki gözüm kessin dışarıya çıkmayı yoksa evim evim güzel evim tavsiye ederim sana az gez kızım az senin çocuğunda senin gibi olucak bak oğlum oursa kızını alırım ona göre kayınvalidesi gibi hanım yitiştir karışmam evde kalır ona göreee

elifimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

efendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne oldu gezdin tozdun gelincemi aklına geldi elifin haa melisa hanım git ahanda konuşmuyom senle ben sana gitmek yok zin vermiyorum didim sen gittin şimdi beni unut sildim ben seni kızım sözümü dinlemeyeni bende istemem hıı kaçak karu ne olacak

ben geldiiiim

oh valla ballarla besliyon kocanı...
ne güzel yapıyosun keşke bende yapabilsem ama üşengeçlikte..
zaten üşenenin çocugu olmazmış peehh

bu ay güzel çalıştınız meyvesini de yersiniz işallahhh

elisim bu resimleri eklediklerimizi nasıl siliyoruz biliyomusun bir tarif edermisin bana balım

topiğe eklediklerimizi birde buu hani eklediğimiz yerde varya benim 100 yakın resimlerim birikmiş silmek istiyorum topikte paylaştıklarımı mesela nasıl silebilirim

ı-ııh silemiyosun :130:

istersen yönetime sor canım
bildiğim kadarıyla silinmiyor ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…