- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.741
hee yaa yeni eklemelerime engel değilse sorun değilde dolu resimler yaa o açıdan sordum gülüm neyse sorun değil yaa engellerse sorrım artıkınnn
hımss öyle bir sınır varmı ki hiç bilmiyorum canım... aynen yönetim cevap verir zaten hemen..
milyonlarca ovu testi :) ve sonundaaaaaaa bebiş geliyoo
bu arada ben senin gebelik testini görmedim yaaaa tühh
kıslar niye kimse yok yav. bi sabah geldim sonra dısarı cıktım yeni geldim sayılır ama hala kimsecikler yok yavvvvvvvvvvvv:44::44::44:
kıslar niye kimse yok yav. bi sabah geldim sonra dısarı cıktım yeni geldim sayılır ama hala kimsecikler yok yavvvvvvvvvvvv:44::44::44:
sen gez gez dolaş gel bizi yalnız bırak birşey olmasın sonra gel nerdesiniz de bak bakalım bizim canımız yokmu kızım kaç ündür dışarısdasın yeter yahu ben bıktım snein yerine yaa otur evinde döverem haaabu arada ovucanları tekrarlıyomusun koyumu acil cevap yaz bana gelince:26:
Kızım sen hergün evdesin bir de gezip tozuyorsun ohhh evde durduğun yok maşallahh.. Ben haftaiçi çalışıyorum gülüm haftasonu geç kalkıyoruz ancak kahvaltı ettik pazara gittik kaynanama uğradık meyve almıştık onlara da onu bıraktık markete gittik geldik az dinlendik bu saat oldu valla şimdi eşim arkadşaının dükkanına gidecek bende işlerimi yapıcam napıyım. Ancak akşam rahatlarımm. Hadi öpüldünüz kızlarrr..
sen gez gez dolaş gel bizi yalnız bırak birşey olmasın sonra gel nerdesiniz de bak bakalım bizim canımız yokmu kızım kaç ündür dışarısdasın yeter yahu ben bıktım snein yerine yaa otur evinde döverem haaabu arada ovucanları tekrarlıyomusun koyumu acil cevap yaz bana gelince:26:
sen diyemezsin temammı zarzurt hanım sen cezalısın ben sana dün gitme didim sen gitttin hatta kaçtın cezalısın o yüzden hanfendüükıslar keske girdigimde olsaydınız demek istedim.. haftasonu cok az kişinin olacagını zaten tahmin edebiliyorum. ne yani siz girincede diyosunuz niye kimse yok falan ben deyincemi kötü oluyorum. döverim len sizi.
yazmıyom len kızdım sana hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhh.catla meraktan emi meraklı gacu seni.
Kızım sen hergün evdesin bir de gezip tozuyorsun ohhh evde durduğun yok maşallahh.. Ben haftaiçi çalışıyorum gülüm haftasonu geç kalkıyoruz ancak kahvaltı ettik pazara gittik kaynanama uğradık meyve almıştık onlara da onu bıraktık markete gittik geldik az dinlendik bu saat oldu valla şimdi eşim arkadşaının dükkanına gidecek bende işlerimi yapıcam napıyım. Ancak akşam rahatlarımm. Hadi öpüldünüz kızlarrr..
sen diyemezsin temammı zarzurt hanım sen cezalısın ben sana dün gitme didim sen gitttin hatta kaçtın cezalısın o yüzden hanfendüü
benmi sana kızayım senmi bana hem suçlu hem güçlü karuya bak lennnnn uleynnn sen kaçtın gittin bence kendini affettirmeyi düşün bana kıacağına bak küsersem fena olarrr haaabu hafta dışarı çıkmazsan affederim belki bak oda bakacağız artıkın melisa hanum
elifimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heee buyurun benim ne oldu hani kızmıştın heeyt bee yavru kuşum sen bana kızamazsın tamammıııııııııııııııııııııııııııııııııı:13:
şükür kavuşturana be gülüm vallaha bende kızamam kız sana heç kıyarmıyım dememi beklersin sen şimmdi ama demiycem hıı kızdım işteeeoh be karsılasabildik balım kaymagım tereyagım canım benim.
elif nasılsın minnos. mide bulantın varmı kıs senin göbişin varmıydı büyüme varmı göbişinde. aş ermelerin basladımı.:26::26::26:
yok birde kız kızda gör bak ne olıyyyyyyyyyyyyyyykızamam tabi len siz benim lafıma bakmayıon ben sanada devajumada heç kıyamam.
lenn sabırsız gaCI eşim kısır yapıyo bende marulları yıkadım suya basmıştım yıkadım geldim işte azıcık bekle len ben seni kaç saat bekliyorum canım yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilen oglum yazsana la. bi 10 dakka yazısakta olee ne yaparsan yap özledim la seni.
kısır mı yiyon kocanın yaptıgı kısırı hı bende istiyommmmmmmmmmmmmmmm
efendimkusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
minnosummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?