Kaldığımız Yerden Her Telden..

hee yaa yeni eklemelerime engel değilse sorun değilde dolu resimler yaa o açıdan sordum gülüm neyse sorun değil yaa engellerse sorrım artıkınnn

hımss öyle bir sınır varmı ki hiç bilmiyorum canım... aynen yönetim cevap verir zaten hemen..
milyonlarca ovu testi :) ve sonundaaaaaaa bebiş geliyoo
bu arada ben senin gebelik testini görmedim yaaaa tühh

hımss öyle bir sınır varmı ki hiç bilmiyorum canım... aynen yönetim cevap verir zaten hemen..
milyonlarca ovu testi :) ve sonundaaaaaaa bebiş geliyoo
bu arada ben senin gebelik testini görmedim yaaaa tühh

elisim kusura bakma dün hata var dedi topik bende çıktım daha girmedim gülüm evet bende bilmiyorum sınırlama varmıda o ekran full dolu o a.çıdan dedim ama sorun değil dolu derse yönetime derim artıkın testlerimi koyarım denk geldiğimizde balım olurmu

kıslar niye kimse yok yav. bi sabah geldim sonra dısarı cıktım yeni geldim sayılır ama hala kimsecikler yok yavvvvvvvvvvvv:44::44::44:

sen gez gez dolaş gel bizi yalnız bırak birşey olmasın sonra gel nerdesiniz de bak bakalım bizim canımız yokmu kızım kaç ündür dışarısdasın yeter yahu ben bıktım snein yerine yaa otur evinde döverem haaabu arada ovucanları tekrarlıyomusun koyumu acil cevap yaz bana gelince:26:

kıslar niye kimse yok yav. bi sabah geldim sonra dısarı cıktım yeni geldim sayılır ama hala kimsecikler yok yavvvvvvvvvvvv:44::44::44:

Kızım sen hergün evdesin bir de gezip tozuyorsun ohhh evde durduğun yok maşallahh.. Ben haftaiçi çalışıyorum gülüm haftasonu geç kalkıyoruz ancak kahvaltı ettik pazara gittik kaynanama uğradık meyve almıştık onlara da onu bıraktık markete gittik geldik az dinlendik bu saat oldu valla şimdi eşim arkadşaının dükkanına gidecek bende işlerimi yapıcam napıyım. Ancak akşam rahatlarımm. Hadi öpüldünüz kızlarrr..

kıslar keske girdigimde olsaydınız demek istedim.. haftasonu cok az kişinin olacagını zaten tahmin edebiliyorum. ne yani siz girincede diyosunuz niye kimse yok falan ben deyincemi kötü oluyorum. döverim len sizi.

yazmıyom len kızdım sana hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhh.catla meraktan emi meraklı gacu seni.

kıslar keske girdigimde olsaydınız demek istedim.. haftasonu cok az kişinin olacagını zaten tahmin edebiliyorum. ne yani siz girincede diyosunuz niye kimse yok falan ben deyincemi kötü oluyorum. döverim len sizi.
sen diyemezsin temammı zarzurt hanım sen cezalısın ben sana dün gitme didim sen gitttin hatta kaçtın cezalısın o yüzden hanfendüü

benmi sana kızayım senmi bana hem suçlu hem güçlü karuya bak lennnnn uleynnn sen kaçtın gittin bence kendini affettirmeyi düşün bana kıacağına bak küsersem fena olarrr haaa bu hafta dışarı çıkmazsan affederim belki bak oda bakacağız artıkın melisa hanum

hee de de onu de dajavum hem hergün sokaklarda hemide laf deyi karu beee cezalı o ona ceza kestim bu hafta çıkmazsa affedebilirim yoksa topiğe almam onu dahaaagülüm benim eşim bugün çalışıyomuş dün haberim yoktu ama gitmedide evde kaldı şuanda da bana ksısr yapıyo yarında evde ama böyle aralarda girerim yazarım olmadı pazartesiye görüşürük artık sende çok yorma kendini emi bak daha yarının var ona göree

c anımcım sabah 10 gibi girdim kimse yoktu bende dısarı cıktım artık cok geç gülüm .
iki saat dısardaydım ya sıcak cok carpıyo adamı ya.

oh be karsılasabildik balım kaymagım tereyagım canım benim.
elif nasılsın minnos. mide bulantın varmı kıs senin göbişin varmıydı büyüme varmı göbişinde. aş ermelerin basladımı.:26::26::26:

len oglum yazsana la. bi 10 dakka yazısakta olee ne yaparsan yap özledim la seni.
kısır mı yiyon kocanın yaptıgı kısırı hı bende istiyommmmmmmmmmmmmmmm

sayfayı tazele lennnnnnnnnnnnnnnnnnnn. bekletiyon işte beni utabnmıyon demi senden 8,9 yaş büyügünü bekletmwye tühhhhhhhhhhhhhhhhh saaaaaaaaaaaaaaaaa catlak garu.

şükür kavuşturana be gülüm vallaha bende kızamam kız sana heç kıyarmıyım dememi beklersin sen şimmdi ama demiycem hıı kızdım işteeeiyi sayılırım vallaha sağ kasığım ağrıyo biraz sıkıntı ite bulantı yok balım hiç şükür göbüşç var tabi 75 kiloyum azmı yani 9 kilo verdim amaartık geri alıcam sanırsam
kızamam tabi len siz benim lafıma bakmayıon ben sanada devajumada heç kıyamam.
yok birde kız kızda gör bak ne olıyyyyyyyyyyyyyyy
len oglum yazsana la. bi 10 dakka yazısakta olee ne yaparsan yap özledim la seni.
kısır mı yiyon kocanın yaptıgı kısırı hı bende istiyommmmmmmmmmmmmmmm
lenn sabırsız gaCI eşim kısır yapıyo bende marulları yıkadım suya basmıştım yıkadım geldim işte azıcık bekle len ben seni kaç saat bekliyorum canım yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
efendim
minnosummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

söle ballı kaymağım de seni dinliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…