- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.761
kuzum sayfa yenide ben pc de değildim marul yıkadım geldim eşimi bekliyorum kısırı daha doğrusu gelde yiyek bierliktesayfayı tazele lennnnnnnnnnnnnnnnnnnn. bekletiyon işte beni utabnmıyon demi senden 8,9 yaş büyügünü bekletmwye tühhhhhhhhhhhhhhhhh saaaaaaaaaaaaaaaaa catlak garu.
canım simdi 5 haftalıkmı oldu senin. bi anlat hele nasıl geçiyo hamişlik varmı bi etkisi.
şükür kavuşturana be gülüm vallaha bende kızamam kız sana heç kıyarmıyım dememi beklersin sen şimmdi ama demiycem hıı kızdım işteeeiyi sayılırım vallaha sağ kasığım ağrıyo biraz sıkıntı ite bulantı yok balım hiç şükür göbüşç var tabi 75 kiloyum azmı yani 9 kilo verdim amaartık geri alıcam sanırsam
yok birde kız kızda gör bak ne olıyyyyyyyyyyyyyyy
lenn sabırsız gaCI eşim kısır yapıyo bende marulları yıkadım suya basmıştım yıkadım geldim işte azıcık bekle len ben seni kaç saat bekliyorum canım yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
efendim
söle ballı kaymağım de seni dinliyorum
ovucanı sormustun yapmadım canım. adete yakın b i gün yapıyım diyorum iki dene kaldı iki ayda 20 taneyi hallettim.
haklısın son bikac gün devamlı gezmelerdeydim canım cıktı ya. ama iyi oldu canım yakında yazlıga geccem ya biraz yazlık aldım kardesimin sözü olcek bi elbise aldım birazda kocişe bi sürü paralar gettiiiiiiiiiiiiiiiii. aman benden kıymetlimi omnlarda ihtiyac. iyi oldu ben zaten düşüncesiz alısverişe cok kızarım hiç giymeyecegi seyleri alan indsanlara sinir olurum gardropunda unutulurbide kıyafet ulen o kadar para verdin giy bari demi amannnn.sana bişi sorcaktımda ondan yazıyı uzatıyorum geyige sarıyorum ama hala aklıma gelmedi ya sabahtan beri diyodum elifim girsede sorsam diye.:26::26::26: neydi acep:26::26::26:
kuzum sayfa yenide ben pc de değildim marul yıkadım geldim eşimi bekliyorum kısırı daha doğrusu gelde yiyek bierlikte
gülüm 5 ten gün almıştır sanırım benim hesabıma göre 4+2 yada 3 günlük işte güzel geçiyo şimdilik pek fark yok yani bulantı yok ama bel ve kasık ağrısı oluyo özelikle sağ kasığım fena oluyo arada snein adetin kaçında bu ayın:26:
hee anladım dimek kalmadı elinde gülümmm iyi bekle bakalım da adetine ne kadar var onu sormnkatan bir hal oldum iyi etmiişin aman ihtiyaç oluncada yapacak ne vr alınıcak yani söz elbiseni merak ettim ama o ayrı:18::18:direktt sor bakem ne diyecen balısı
caım 22 nisanda olmustum ondan sonraki 20 mayıs oldu. buda iki gün yine atarsa 18 inde olur hrhalde en gec 20 si diyelim. bel agrın hala devammı ediyo allah allah peki oncedende bel agrısı cekrmiydin canım mesela benim en küçük dikkatsiz hareketimde belim tutulur öylemiydin yani. kahve akıntı geldimi canım su hani yerlesme kanaması dedikleri sey olmadı demi sende.
hee anladım dimek kalmadı elinde gülümmm iyi bekle bakalım da adetine ne kadar var onu sormnkatan bir hal oldum iyi etmiişin aman ihtiyaç oluncada yapacak ne vr alınıcak yani söz elbiseni merak ettim ama o ayrı:18::18:direktt sor bakem ne diyecen balısı
hatırlamıyorum ki gülüm unurttum neyse aklıma gelince sorarım sorumu.bu arada bu ay sende akıntı oldumu gülüm yogun akıntı.
hee birşey kalmamış yani balım hadi hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh evet devam ediyo gülüm olurmuş normalmiş ilk 3 ay özellikle adet döneminde ağrı olurmuş birde sancılar büyüdsükçe rahimde olur diyolar bel ağrım kızlıkta adet dönemimde olurdu ama evlendikten sonra daha doğrusu korunmayı bıraktıktan sonra çıktı özellikle 5-6 aya yakındır ki her yumurtlasma zamanından sonra başlardı hatta başlarda bebekmi derdim ama yumurtlamdanmış bilmezdim mesela bende en ufak kanama lekelenme olmadı şeytanın kulağoıına kurşun fıstıkım sende gelkdimi yoksa kızz:18:
yok len gelse yedi düvele yayarım burda delü. gelecekte ben gizlicem heeeee aklın alınyomu hec ole bişi.
elime davulu alıp bagıra bagıra cıgırırım gülüm.
ya akılıma geldi yerlesme kana ması falan diyolar ya herkezde olmuyo demekki nasıl oluyo diye meraktan sordum.
hee bende şaka ediyon unuttum dedin yaa öyle sandım bendeki akıntı çok fazla bak adetimden önce başladı daha hala var böyle tabaka şeklinde geliyo birde afedersin altıma kaçırmışım gibi günlük 2-3 kere çamaşır değişiyorum inan:26:
gülüm normalmiş olanlara sordum da normal diyolar dokrtor da normal dedi ama hayırlısı artıkınnnallah allah cok degilmi len normalmiki
canım hadi sen ye kısırını ben de bikac işim var mutfakta onları yapayım bana bak cok tuzlu yeme emi. bide kısır sişiriyo be gülüm cok yeme hamişken iyice hararet yapar bak
kıslar keske girdigimde olsaydınız demek istedim.. haftasonu cok az kişinin olacagını zaten tahmin edebiliyorum. ne yani siz girincede diyosunuz niye kimse yok falan ben deyincemi kötü oluyorum. döverim len sizi.
hee de de onu de dajavum hem hergün sokaklarda hemide laf deyi karu beee cezalı o ona ceza kestim bu hafta çıkmazsa affedebilirim yoksa topiğe almam onu dahaaagülüm benim eşim bugün çalışıyomuş dün haberim yoktu ama gitmedide evde kaldı şuanda da bana ksısr yapıyo yarında evde ama böyle aralarda girerim yazarım olmadı pazartesiye görüşürük artık sende çok yorma kendini emi bak daha yarının var ona göree
c anımcım sabah 10 gibi girdim kimse yoktu bende dısarı cıktım artık cok geç gülüm .
iki saat dısardaydım ya sıcak cok carpıyo adamı ya.
kızamam tabi len siz benim lafıma bakmayıon ben sanada devajumada heç kıyamam.
ovucanı sormustun yapmadım canım. adete yakın b i gün yapıyım diyorum iki dene kaldı iki ayda 20 taneyi hallettim.
haklısın son bikac gün devamlı gezmelerdeydim canım cıktı ya. ama iyi oldu canım yakında yazlıga geccem ya biraz yazlık aldım kardesimin sözü olcek bi elbise aldım birazda kocişe bi sürü paralar gettiiiiiiiiiiiiiiiii. aman benden kıymetlimi omnlarda ihtiyac. iyi oldu ben zaten düşüncesiz alısverişe cok kızarım hiç giymeyecegi seyleri alan indsanlara sinir olurum gardropunda unutulurbide kıyafet ulen o kadar para verdin giy bari demi amannnn.sana bişi sorcaktımda ondan yazıyı uzatıyorum geyige sarıyorum ama hala aklıma gelmedi ya sabahtan beri diyodum elifim girsede sorsam diye.:26::26::26: neydi acep:26::26::26:
hee bende şaka ediyon unuttum dedin yaa öyle sandım bendeki akıntı çok fazla bak adetimden önce başladı daha hala var böyle tabaka şeklinde geliyo birde afedersin altıma kaçırmışım gibi günlük 2-3 kere çamaşır değişiyorum inan:26:
ulan bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hafta sonları hep böle oluyo yav bi karsılasamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?