Kaldığımız Yerden Her Telden..

sayfayı tazele lennnnnnnnnnnnnnnnnnnn. bekletiyon işte beni utabnmıyon demi senden 8,9 yaş büyügünü bekletmwye tühhhhhhhhhhhhhhhhh saaaaaaaaaaaaaaaaa catlak garu.
kuzum sayfa yenide ben pc de değildim marul yıkadım geldim eşimi bekliyorum kısırı daha doğrusu gelde yiyek bierlikte
canım simdi 5 haftalıkmı oldu senin. bi anlat hele nasıl geçiyo hamişlik varmı bi etkisi.

gülüm 5 ten gün almıştır sanırım benim hesabıma göre 4+2 yada 3 günlük işte güzel geçiyo şimdilik pek fark yok yani bulantı yok ama bel ve kasık ağrısı oluyo özelikle sağ kasığım fena oluyo arada snein adetin kaçında bu ayın:26:

ovucanı sormustun yapmadım canım. adete yakın b i gün yapıyım diyorum iki dene kaldı iki ayda 20 taneyi hallettim.
haklısın son bikac gün devamlı gezmelerdeydim canım cıktı ya. ama iyi oldu canım yakında yazlıga geccem ya biraz yazlık aldım kardesimin sözü olcek bi elbise aldım birazda kocişe bi sürü paralar gettiiiiiiiiiiiiiiiii. aman benden kıymetlimi omnlarda ihtiyac. iyi oldu ben zaten düşüncesiz alısverişe cok kızarım hiç giymeyecegi seyleri alan indsanlara sinir olurum gardropunda unutulurbide kıyafet ulen o kadar para verdin giy bari demi amannnn. sana bişi sorcaktımda ondan yazıyı uzatıyorum geyige sarıyorum ama hala aklıma gelmedi ya sabahtan beri diyodum elifim girsede sorsam diye.:26::26::26: neydi acep:26::26::26:

hee anladım dimek kalmadı elinde gülümmm iyi bekle bakalım da adetine ne kadar var onu sormnkatan bir hal oldum iyi etmiişin aman ihtiyaç oluncada yapacak ne vr alınıcak yani söz elbiseni merak ettim ama o ayrı:18::18:direktt sor bakem ne diyecen balısı

caım 22 nisanda olmustum ondan sonraki 20 mayıs oldu. buda iki gün yine atarsa 18 inde olur hrhalde en gec 20 si diyelim. bel agrın hala devammı ediyo allah allah peki oncedende bel agrısı cekrmiydin canım mesela benim en küçük dikkatsiz hareketimde belim tutulur öylemiydin yani. kahve akıntı geldimi canım su hani yerlesme kanaması dedikleri sey olmadı demi sende.

hatırlamıyorum ki gülüm unurttum neyse aklıma gelince sorarım sorumu.bu arada bu ay sende akıntı oldumu gülüm yogun akıntı.

hee birşey kalmamış yani balım hadi hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh evet devam ediyo gülüm olurmuş normalmiş ilk 3 ay özellikle adet döneminde ağrı olurmuş birde sancılar büyüdsükçe rahimde olur diyolar bel ağrım kızlıkta adet dönemimde olurdu ama evlendikten sonra daha doğrusu korunmayı bıraktıktan sonra çıktı özellikle 5-6 aya yakındır ki her yumurtlasma zamanından sonra başlardı hatta başlarda bebekmi derdim ama yumurtlamdanmış bilmezdim mesela bende en ufak kanama lekelenme olmadı şeytanın kulağoıına kurşun fıstıkım sende gelkdimi yoksa kızz:18:

canım straplez diz üstü fuşya rengi bi elbise sade zarif duruyo. benim içime sindi ondan önce bi elbise aldıydımda gittim bunla degiştirdim fazla acıktı o.

hatırlamıyorum ki gülüm unurttum neyse aklıma gelince sorarım sorumu.bu arada bu ay sende akıntı oldumu gülüm yogun akıntı.

hee bende şaka ediyon unuttum dedin yaa öyle sandım bendeki akıntı çok fazla bak adetimden önce başladı daha hala var böyle tabaka şeklinde geliyo birde afedersin altıma kaçırmışım gibi günlük 2-3 kere çamaşır değişiyorum inan:26:

yok len gelse yedi düvele yayarım burda delü. gelecekte ben gizlicem heeeee aklın alınyomu hec ole bişi.
elime davulu alıp bagıra bagıra cıgırırım gülüm.
ya akılıma geldi yerlesme kana ması falan diyolar ya herkezde olmuyo demekki nasıl oluyo diye meraktan sordum.

oda doğru bak haklısın sen heç durumusun delü bacım benim yok be blım gelmedi ki kaldıki benim taşınma esnasında oldu mesela ağır işler yaptım ona rağmen leklenme kanama olmadı yerleşme kanmaası olmadı çok şükür balım

canım hadi sen ye kısırını ben de bikac işim var mutfakta onları yapayım bana bak cok tuzlu yeme emi. bide kısır sişiriyo be gülüm cok yeme hamişken iyice hararet yapar bak

allah allah cok degilmi len normalmiki
gülüm normalmiş olanlara sordum da normal diyolar dokrtor da normal dedi ama hayırlısı artıkınnn
canım hadi sen ye kısırını ben de bikac işim var mutfakta onları yapayım bana bak cok tuzlu yeme emi. bide kısır sişiriyo be gülüm cok yeme hamişken iyice hararet yapar bak

tmm balım bende yiyodum şimdi elirsen eğer 7 den sonra gel maç varmış girerim bende yoksada görüşürüz öpüyourm melisam görüşürüz bu arada kısırı yememek mümkünü yeminle canımın istediği tek şeyyy:26::26::26:

kıslar keske girdigimde olsaydınız demek istedim.. haftasonu cok az kişinin olacagını zaten tahmin edebiliyorum. ne yani siz girincede diyosunuz niye kimse yok falan ben deyincemi kötü oluyorum. döverim len sizi.

ben derim bir kere tımam mı benim hakkım siz evde oturuyonuz ben az giriyorum girince de olun istiyorum yanii.. Hem dün sen kaçtı br kere biz varken gezicem be diyee konuşturma beni şimdi heee gel döv geell kıyabileceksen hıhhıı

ohhh afiyet olsun balım sizin zaten haftada bir kere mutlaka kısır gününüz güzelim ama dedim sana bak aklında tut fazla maydınoz kıydırma içine olur mu ilk aylar öemli. Yok kız hiçbirşey yapmadım haa valla tembelliğim tuttu saat olmuştu üç zaten mutfağı ortalğı topladım bulaşık çamaşır makinesini çalıştırdım ettim duş aldım sonra da eşim geldi malum iştee.. ovulasyonu yaptım dün ile aynı renk ama bir anda koyulaşabilir de.. Sonracıma da kocişle yemek yemeye gittik yakına hem yürüdük. Geldik şimdi ütü yapıcam gülüm.

c anımcım sabah 10 gibi girdim kimse yoktu bende dısarı cıktım artık cok geç gülüm .
iki saat dısardaydım ya sıcak cok carpıyo adamı ya.

ay yine mi çıkıtın kız valla güneş çarpacak heee bişiler olacak göreceksin sonra akşamüzerleri serinlik olunca çık bari baya sıcak vardı bugündee.. sen dövücem diyorsun aöa ben yine seni düşünüyorum hain karuu

kızamam tabi len siz benim lafıma bakmayıon ben sanada devajumada heç kıyamam.

ayy ayyy balım benümm bende kıyamam canımmm.. Kuşbaşı doğrarım sadeceee şaka bir yana balımm ne kadar gelirsen gel vakit buldukça da gelsen çok değerlisiniz benim için biliyorsunuz dmi siz istediniz burayı açmamı beni hiç yalnız bırakmadınız. Arkadaşlığınızı esirgemediniz. Şurada az insanız ama benm için kalabalıklardan çok çok kıymetlisiniz canlarımm.. insan böyle zamanlarda anlıyor gerçek dostlarının kim olduğunu bende anlamış oldum çok teşekkürler iyi ki varsınız...

iyi etmişsin canımm al tabii amann o kadarcıkta. Bende geçen gittim valla aldım etekler tişörtler giyicem işe giderken çeşit çeşit evdeyken almazdım fazla. Tek dışarı çıkmayı sevmiyorum eşimle de haftasonu çıkardık hep ev kıyafetleri alırdım şimdi çalışıyorum tabii aluyorum. Dünde çarşıya gittik iş çkışı iki çanta aldım turuncu etek almıştım ona uyacak turuncu çok şeker bir çanta vardı dükkanda şansıma onu aldım bir de beyaz çantam yoktu aldım. İyi oldu yanii..

gülüm bende de akıntı fazla yaa böyle beyaz geliyor ama akıcı yanii çamaşırımı ıslatıyor ben günlük ped kullanıyordum baya uzun süre kullandım ama çokta sağlıklı değilmiş bir de şimdi çoğunu parfümlü yapmışlar ama öyle daha da güvensiz oluyor parfüm koksun diye kimyasal oluyor o yüzden kullanmıyorum bu ay ama akıntı çok haftasonu sık sık değiştiriyorum da işyerinde olunca ancak sabah akşam işte ama rahatsız ediyor tekrar günlük ped mi alsam acaba. Bu ara azaldı ama azalmasında hiç olmamasından da korkuyorum çünkü kanama olacağına yakın akıntım gelmez gerçi geçen kanama da bu teori yıkıldı akıntım varken geldi ama. Bakalım artık ama ilk defa bu kadar sulu geliyor dediğin gibi ıslatıyor yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…