Kaldığımız Yerden Her Telden..

Günaydınn canlarımm... Erkendne kalktım maalesef pazar günü yaa burada inşaatlar başladı bir sürü yıkılan ev var. Ses gürültü, çakma sesleri yok dön dön uyuyamadık sabahın sekizinde de başlanır mı yaa.. Artık tatil düşünmeye bile başladık ama benim ağustosta izin hakkım var o zaman girdiğim için işe ama Ramazanda gidilmez bayramdan sonraya başlatayım gideyim diyorum ama yine de iki ay sesi çekeceğiz yanii. Antalya'da sürekli gittiğimiz bir mevki var otel oraya yine gidelim diyoruz arabayla ya da turla ama bakalım benim tedavimde başlarsa o ay diyorumm bir yandan aylardır bekliyorum bir ay daha erteliyim orada yine çalışma yaparız diyorum kafamda rahatlar ama bakalım araştırma yapucaz bugün. Bizde bugün erken kalktık sinemaya gidelim bari diyoruz. Akşamüzeri gidicez ben kahvaltı hazırlayayım yiyelim evimin işleriini yaparım bu arada dedim. Gidelim biraz yaa uzaklaşalım evden sesler hiç çekilmiyor.. Tabii ben ovulasyonda yapıcam kahvaltı edeyim de gidene kadar tuvaletimi tutayım bari..

dünaydın meleğim demek erkenden kalktın kötü olmuş bir günlük olsa sesler amenna diyeceğizde ama 2 ayı düşününce Allah kolaylık versin diyorum şekerim bende yaım saat oldu kalkalı eşim kalkmışş benden önce ben duydumda bozmadım hiç kalktığını kahvaltı hazırlamaya bende kalktım didim yazayım bir günaydın diyeyim meleğim oo gezin tozun vallaha bizde bugün çıkmayı düşünüyoruz ama akşama doğru çünkü hava çok sıcak bunalıyorum malum başörtü olunca güneş çok acımasız oluyotatil palnları yapılmış oh hemde bensiz haaa olmadı ama şimdi bende geliyorum yerimi ayırtın bak karışmam haaaovucanını çok merak ediyorum bana mutlaka haber et en azından msnden falan yaz ben alınca alırım burdan kaçırabilirim bitanem öpüyorum afiyet olsun sana iyi gezmeler hem sana hemde bana

selam elisim nasılsın gülüm calısmalar devammı . hadi bakalım sonumuz ne olcek merak ediyorum bu ay.birimiz barim hamile kalabilsek bu ay ya bos gecmese.

dejavum tatile daha cok varmış yaa
bizde de taktuk sesleri geliyodu inadına 11 e kadar yattım
deli oluyorum ya sabahın körüüüü

bizde bu ay sonu gidicez bakalım bir deniz kum güneş yaparız benim az kaldı

bu havada sinemaya mı gidilir kız tam doğa da gezme havası var..
ama bizde bi yere gidemiyoruz kociş 3 de işe gtcek mesaiye..
bende naparım ablama filan giderim belki park filan cıkarız... öyle...

siz ne tedavisine başlıcaksınız ?

selam elisim nasılsın gülüm calısmalar devammı . hadi bakalım sonumuz ne olcek merak ediyorum bu ay.birimiz barim hamile kalabilsek bu ay ya bos gecmese.

canım valla dün sabah çalıştık :)) gerci cok yatamadım 5 -10 filan ancakyatmışımdır.

bugün kocamı işe göndermeden bigörücem
sonrada yarım saat yatarım artık...

karnım agrıyodu benim dün akşam bi gariplik var sanki karnımda inşşaat var gibi içerde bişiler hissediyorum hahahahaha

inşallah öyle olur canım
ben haftaya pazar test yapıcam bakiyim..
gerci evdeki teste pek inanmıyorum 2 koyu çizgi görmediğim sürece inanmam yaniiii

sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?

günaydın canım su insaat yazını okuyunca aklıma yalan dünya geldi, kıs . kadın pijamalarıyla işçilere gidiyo ya geç baslayın diye sizde yapaydınız bi işçilerin cevabı ne olcekti cok merak etim hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayttttttttttttttt.
demek agustuısta tatile cıkıyonuz ha güzel canım sadece cok sıcak oluyo o ay antalya yi asla tercih etmem ben agustos ayı için. cehennem gibi sıcak oluyo. canım niye hep aynı yere gidiyonuz ki bodrum yapın denizi daha serin. mis gibi. yine sen bilirsinde benimki sana sadece bi fikir. balayında mayıs sonu gibi antalyadaydık. bide gecen senelerde eylül gibi gittik eylülde bile denizi abdest suyu gibiydi kıs hiç serinletmiyodu. ondan sonraki senede kıbrıs yaptık bu yaz bodrum istiyorum söle denizine girince kessin suyu vuvudumu buz gibi ne güzel.senin bugün kacıncı günün canım. bide tedaviye basladıgın ay gitmen cok daha iyi bence kafan rahat eder tatildede bol bol cinsellik oluyo zaten oh mis gibi.

haftaya pazar 17 si oluyo lken adet günün ne zamandı gecmişmi oluyo. ben 15 inde gitcem ya kana. doktor cagırmıstı hani onu erteleyip 19 unda gideyim diyuodum ya giderim 15inde ya. zaten bi kagııt verdi labaratuara yollamak için bunla git kanı ver sonucu al yanıma gel dedi kagıtta ayın 15 i diye yazıyo. bi arayım diyorum bunu 18 yada 19 yapabilirmiyim bi sorun cıkarmı diye.:26::26:
bugün ovucan yapıyım diyorum cişimi tutabilirsem. bugün burdamısın canım. esim arkadaslarıyla takılacak aksama kadar yalnızımda.

benimde sag kasıgımda garip bi calısma var canım. hızlı kalkımnca birden acayip kramp girmiş gibi oluyorum.ama memi,şlerime bakıyorum bi şi yok tık yok onlarda.

bugün baya takılırım
zaten işim var iş yapıyorum pc de:) evden calısıyorum bi neviiii

he doğru 15 inde git sen canım varsa cıkar zaten:) ertemeleme boşverr

benim tam 17 i bat günü canım tam 30. gün...
varsa cıkar heralde
tabi cıkmazsa gene kırmızıların gelmemesi için dua ederim belki elifinki gibi gec döllenir filan...

bizim kızlar kaçmış baksana...

benimde sag kasıgımda garip bi calısma var canım. hızlı kalkımnca birden acayip kramp girmiş gibi oluyorum.ama memi,şlerime bakıyorum bi şi yok tık yok onlarda.

aynen aynen bende deee
ayy aynı seyleri yasıyoruzzz bakalım sonuç ne olcaak

ama benim sol kasık da hareketlilik var!!

elisim kıs daha bebe kesinlesmeden tavminmini mi koydun oy yerim ben o 3 haftalık bebeni.

heee valla baksana herseyi hazırladım
gelsin artık yaaaaa
bu kadar ilgi gösteriyoruz özeniyoruz, gelmezse de hıhhhhhi

ama şu bi gercek kime çok değer verirsen kaçar yaaa
bizde bu kadar düşünürken gelmez yaniii

düşünmemeyi başarabilirsek..

ama çok enteresan yaa baksana neler oluyo içerde onları okuyorum hoşuma gitttiii

aynen aynen bende deee
ayy aynı seyleri yasıyoruzzz bakalım sonuç ne olcaak

ama benim sol kasık da hareketlilik var!!
senin yumurtan kaliteli olan sol taraftakimiydi. bende sagda olusmustuda bu ay. ay insallah be gülüm aynı andea gebe kalırdsak amma olur kıs bebelerimiz yasdaş. bizde muhtemelen dogumdaşşşşşşşşşşşşş oluruzzzzzzzzzzzzz.

evet ya gün gün anlatıyo cok hoş olmus iyi etmişler bunu ekliyerek. canımcım sen muhasebeci falanmısın ne iş yapıyonda evdende yürütebiliyosun.

evet yaa 2 ay falan sürer hepsi yaz sonu teslim olacak çünkü öyle çok yer yıkılıp mütehite verildi ki bu sene ki daha yakınımızdaki de başladı tam oolarak işte o zaman yanıcaz. Canım bizde akşamzeri gidicez. Valla tatile gidemicem galiba ya düşündük taşındık işimiz belli olmaz tabii ama bakalımm şimdi benim izin ağustosa geliyor bayramdan sonra alayım iznimi diyorum ama o zamanda bizim yüksekokula giriş sınavların falan başlar kütüphanede olsam hiç sorun olmazdı da dur bakalım bişiler yapıcaz artık. Canım ben sana yollarım eşimin laptopuna koyucaz önce sonra o bana gönderecek öyle çözüm bulduk. Dünde aynıydı işte bugün biraz daha koyulaşma beklşyorum birkaç güne yumurtlama olur belki geçen ay 32. günde oldum bu ayda öyle olursam 17. günde yumurtlama oluyor demek şu bir iki güde koyu çıkması lazım tabi daha geçte regl olabilirim. Ben en koyuyu görünce gönderirim canım topiğe bakarsın..

biz haziran sonu haftasonu için Yalovaya gidicez yazlık var kaynanamlarım değişiklik olsun diye öbürü taa ağustusta o da gidersek bayramdan sonra. Ya çok sıcak canım nerede gezicez hem annem gelecek onunla gezeriz dedik hem eşimin çok görmek istediği bir film ondan bir de çok yorulmak istemiyoruz malum çalışmalar var.. Dr ağustos için klomene başlarız demişti de o canım..

İnşallah tutar canım yaa valla benimde erkenden test yapmaya niyetim yok gecilkir birkaç gün ancak öyle. Benimde sol tarafım ağrıyor hassaslık var o tarafta gelişiyor sanıırm yumurtam..

eşim markete gittiğinde demiş bu saatte başlanır mı diye belediye haftaiçi 8, haftasonu 9 başlama saati koymuş ama dedim 9 da başlanmadı ki bir saat yatakta döndük durduk sekizde başlandı yinee olur mu böyle yanii bari 10 da başlasalar dimi ama sonunda olacağı o inicem gecelikle işçilerin önünde bakmaktan zaten iş yapamıcaklar sonrada eşim oyacak benii Antaya evet çok sıcak ama oranın denizini çok beğeniyoruz eşimde bende yüzme bilmiyoruz giriyorum dalıyorum falan ama yüzemiyorum side tarafları tam bizlik oluyor Ağustos sonu o kadar olmaz belki orada 10 dk güneşleniyorum 1 saat denizdeyim zaten ama belki daha yakına da kaçabiliriz tabii.. Bugün 15. günüm canım 32-35 günler arası olyor regl yani bu birkaç güne kadar ovuda görmem lazım 18-21. günler yumurtlama olabilir.. evet aslında öyle tabi ama klomene başlayınca yumurta kontrolüne de gitmek gerekiyor ya başlayamam o ay yanii ya da klomeni alıcam kontrole gitmicem de o zaman da çatladığındna emin olamam bilmiyorm bakalım o zaman gelsin de.

evet canım soldakiydii ama keşke sagdaki olsaydı
ben sagdan hamile kalıyorum galiba benceeeee
ama hayırlısı belki olur...

ay evet yaaa biri kız biri erkek olursa beşik kertmesi yaparız hahahaha

Hepimiz burada doğumdaşş olucan zaten bak inanıyorum hep beraber hamiş olcaz beraber doğurucaz canlı yayın yaparız artık birbirimize

evet canım soldakiydii ama keşke sagdaki olsaydı
ben sagdan hamile kalıyorum galiba benceeeee
ama hayırlısı belki olur...

ay evet yaaa biri kız biri erkek olursa beşik kertmesi yaparız hahahaha

bende soldan kalıyorum galiba. Bu ayda sol gelişiyor gibi. Benim kendi düşüncemle bir düşüğüm var canım. Dr gidip öğrenemeden düşürdüğümü düşünüyorum o zaman klomen kullanıyordum 2. denememizdi hormonlarda sorunum vardı ondan vermişti klomen. Ben çalışmalardan sonra İstanbul'a gittim salak gibi annemi görmeye 4 kat merdiven çıktım bavulla market pazar alışverişleri yaptım döneceğime yakın da fazla belirtilerim vardı ve dönerken trende acayip kanama geldi ve erken geldi reglim yani çatlama zamanını kontrollerden bildiğim için çatlamaya göre erken bir kanamaydı dr dediğimde olabilir dedi ama kanama erken geldiğinden kanda görmek gibi bir dönemde bile değildi o yüzden tespit edilemedi dr da hiçbir şekilde anlayamayız şu an normal reglimi düşük mü demişti öyle gitti. Soldaydı o zamanda ve sol olunca yumurtlamı çok hissediyorum ben..

evet ya gün gün anlatıyo cok hoş olmus iyi etmişler bunu ekliyerek. canımcım sen muhasebeci falanmısın ne iş yapıyonda evdende yürütebiliyosun.

canım ben bilgi. teknikeriyim
webhosting hizmeti için müşteri hiz. leri gibi bişey.
mail üzerinden yardımcı oldugumuz için
heryerden çalışabiliyorum iyi oluyo :)))

canım 2 gün tatil olması bile iyi senin için hafta sonu kaçabiliyorsunuz ne güzel bize 1 gün tatil sadece pazar günü... ondan bi yere gidilmiyooo...
hep soldan yumurtluyoruz galiba yaa
ama ben sag tarafımı seviyorummmmm

klomen tedavisi oldugu zaman tabi doktora kontrole gitmen lazım canım
ama 15. günden sonra gidebilirsiniz tatile ondan sonra zaten orda bol bol çalışma olur ohh hemde tatilde daha iyi olur sizin için..
öyle denk gelse bak süper olur sizin için...

cok sıcak galiba dışarsı daha cıkmadım ama içerlri iyi..
ben şimid biraz ayrılıyorum:)
kocamı yorayım biraz
sonra uzanırım biraz filan fişmaannn
görüşürz gene 1-2 saat sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…