- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.781
Günaydınn canlarımm... Erkendne kalktım maalesef pazar günü yaa burada inşaatlar başladı bir sürü yıkılan ev var. Ses gürültü, çakma sesleri yok dön dön uyuyamadık sabahın sekizinde de başlanır mı yaa.. Artık tatil düşünmeye bile başladık ama benim ağustosta izin hakkım var o zaman girdiğim için işe ama Ramazanda gidilmez bayramdan sonraya başlatayım gideyim diyorum ama yine de iki ay sesi çekeceğiz yanii. Antalya'da sürekli gittiğimiz bir mevki var otel oraya yine gidelim diyoruz arabayla ya da turla ama bakalım benim tedavimde başlarsa o ay diyorumm bir yandan aylardır bekliyorum bir ay daha erteliyim orada yine çalışma yaparız diyorum kafamda rahatlar ama bakalım araştırma yapucaz bugün. Bizde bugün erken kalktık sinemaya gidelim bari diyoruz. Akşamüzeri gidicez ben kahvaltı hazırlayayım yiyelim evimin işleriini yaparım bu arada dedim. Gidelim biraz yaa uzaklaşalım evden sesler hiç çekilmiyor.. Tabii ben ovulasyonda yapıcam kahvaltı edeyim de gidene kadar tuvaletimi tutayım bari..
selam elisim nasılsın gülüm calısmalar devammı . hadi bakalım sonumuz ne olcek merak ediyorum bu ay.birimiz barim hamile kalabilsek bu ay ya bos gecmese.
Günaydınn canlarımm... Erkendne kalktım maalesef pazar günü yaa burada inşaatlar başladı bir sürü yıkılan ev var. Ses gürültü, çakma sesleri yok dön dön uyuyamadık sabahın sekizinde de başlanır mı yaa.. Artık tatil düşünmeye bile başladık ama benim ağustosta izin hakkım var o zaman girdiğim için işe ama Ramazanda gidilmez bayramdan sonraya başlatayım gideyim diyorum ama yine de iki ay sesi çekeceğiz yanii. Antalya'da sürekli gittiğimiz bir mevki var otel oraya yine gidelim diyoruz arabayla ya da turla ama bakalım benim tedavimde başlarsa o ay diyorumm bir yandan aylardır bekliyorum bir ay daha erteliyim orada yine çalışma yaparız diyorum kafamda rahatlar ama bakalım araştırma yapucaz bugün. Bizde bugün erken kalktık sinemaya gidelim bari diyoruz. Akşamüzeri gidicez ben kahvaltı hazırlayayım yiyelim evimin işleriini yaparım bu arada dedim. Gidelim biraz yaa uzaklaşalım evden sesler hiç çekilmiyor.. Tabii ben ovulasyonda yapıcam kahvaltı edeyim de gidene kadar tuvaletimi tutayım bari..
canım valla dün sabah çalıştık :)) gerci cok yatamadım 5 -10 filan ancakyatmışımdır.
bugün kocamı işe göndermeden bigörücem
sonrada yarım saat yatarım artık...
karnım agrıyodu benim dün akşam bi gariplik var sanki karnımda inşşaat var gibi içerde bişiler hissediyorum hahahahaha
inşallah öyle olur canım
ben haftaya pazar test yapıcam bakiyim..
gerci evdeki teste pek inanmıyorum 2 koyu çizgi görmediğim sürece inanmam yaniiii
sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
canım valla dün sabah çalıştık :)) gerci cok yatamadım 5 -10 filan ancakyatmışımdır.
karnım agrıyodu benim dün akşam bi gariplik var sanki karnımda inşşaat var gibi içerde bişiler hissediyorum hahahahaha
inşallah öyle olur canım
gerci evdeki teste pek inanmıyorum 2 koyu çizgi görmediğim sürece inanmam yaniiii
haftaya pazar 17 si oluyo lken adet günün ne zamandı gecmişmi oluyo. ben 15 inde gitcem ya kana. doktor cagırmıstı hani onu erteleyip 19 unda gideyim diyuodum ya giderim 15inde ya. zaten bi kagııt verdi labaratuara yollamak için bunla git kanı ver sonucu al yanıma gel dedi kagıtta ayın 15 i diye yazıyo. bi arayım diyorum bunu 18 yada 19 yapabilirmiyim bi sorun cıkarmı diye.:26::26:
bugün ovucan yapıyım diyorum cişimi tutabilirsem. bugün burdamısın canım. esim arkadaslarıyla takılacak aksama kadar yalnızımda.
benimde sag kasıgımda garip bi calısma var canım. hızlı kalkımnca birden acayip kramp girmiş gibi oluyorum.ama memi,şlerime bakıyorum bi şi yok tık yok onlarda.
elisim kıs daha bebe kesinlesmeden tavminmini mi koydun oy yerim ben o 3 haftalık bebeni.
senin yumurtan kaliteli olan sol taraftakimiydi. bende sagda olusmustuda bu ay. ay insallah be gülüm aynı andea gebe kalırdsak amma olur kıs bebelerimiz yasdaş. bizde muhtemelen dogumdaşşşşşşşşşşşşş oluruzzzzzzzzzzzzz.aynen aynen bende deee
ayy aynı seyleri yasıyoruzzz bakalım sonuç ne olcaak
ama benim sol kasık da hareketlilik var!!
heee valla baksana herseyi hazırladım
gelsin artık yaaaaa
bu kadar ilgi gösteriyoruz özeniyoruz, gelmezse de hıhhhhhi
ama şu bi gercek kime çok değer verirsen kaçar yaaa
bizde bu kadar düşünürken gelmez yaniii
düşünmemeyi başarabilirsek..
ama çok enteresan yaa baksana neler oluyo içerde onları okuyorum hoşuma gitttiii
dünaydın meleğim demek erkenden kalktın kötü olmuş bir günlük olsa sesler amenna diyeceğizde ama 2 ayı düşününce Allah kolaylık versin diyorum şekerim bende yaım saat oldu kalkalı eşim kalkmışş benden önce ben duydumda bozmadım hiç kalktığını kahvaltı hazırlamaya bende kalktım didim yazayım bir günaydın diyeyim meleğim oo gezin tozun vallaha bizde bugün çıkmayı düşünüyoruz ama akşama doğru çünkü hava çok sıcak bunalıyorum malum başörtü olunca güneş çok acımasız oluyotatil palnları yapılmış oh hemde bensiz haaa olmadı ama şimdi bende geliyorum yerimi ayırtın bak karışmam haaa ovucanını çok merak ediyorum bana mutlaka haber et en azından msnden falan yaz ben alınca alırım burdan kaçırabilirim bitanem öpüyorum afiyet olsun sana iyi gezmeler hem sana hemde bana
dejavum tatile daha cok varmış yaa
bizde de taktuk sesleri geliyodu inadına 11 e kadar yattım
deli oluyorum ya sabahın körüüüü
bizde bu ay sonu gidicez bakalım bir deniz kum güneş yaparız benim az kaldı
bu havada sinemaya mı gidilir kız tam doğa da gezme havası var..
ama bizde bi yere gidemiyoruz kociş 3 de işe gtcek mesaiye..
bende naparım ablama filan giderim belki park filan cıkarız... öyle...
siz ne tedavisine başlıcaksınız ?
inşallah öyle olur canım
günaydın canım su insaat yazını okuyunca aklıma yalan dünya geldi, kıs . kadın pijamalarıyla işçilere gidiyo ya geç baslayın diye sizde yapaydınız bi işçilerin cevabı ne olcekti cok merak etim hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayttttttttttttttt.
demek agustuısta tatile cıkıyonuz ha güzel canım sadece cok sıcak oluyo o ay antalya yi asla tercih etmem ben agustos ayı için. cehennem gibi sıcak oluyo. canım niye hep aynı yere gidiyonuz ki bodrum yapın denizi daha serin. mis gibi. yine sen bilirsinde benimki sana sadece bi fikir. balayında mayıs sonu gibi antalyadaydık. bide gecen senelerde eylül gibi gittik eylülde bile denizi abdest suyu gibiydi kıs hiç serinletmiyodu. ondan sonraki senede kıbrıs yaptık bu yaz bodrum istiyorum söle denizine girince kessin suyu vuvudumu buz gibi ne güzel.senin bugün kacıncı günün canım. bide tedaviye basladıgın ay gitmen cok daha iyi bence kafan rahat eder tatildede bol bol cinsellik oluyo zaten oh mis gibi.
senin yumurtan kaliteli olan sol taraftakimiydi. bende sagda olusmustuda bu ay. ay insallah be gülüm aynı andea gebe kalırdsak amma olur kıs bebelerimiz yasdaş. bizde muhtemelen dogumdaşşşşşşşşşşşşş oluruzzzzzzzzzzzzz.
senin yumurtan kaliteli olan sol taraftakimiydi. bende sagda olusmustuda bu ay. ay insallah be gülüm aynı andea gebe kalırdsak amma olur kıs bebelerimiz yasdaş. bizde muhtemelen dogumdaşşşşşşşşşşşşş oluruzzzzzzzzzzzzz.
evet canım soldakiydii ama keşke sagdaki olsaydı
ben sagdan hamile kalıyorum galiba benceeeee
ama hayırlısı belki olur...
ay evet yaaa biri kız biri erkek olursa beşik kertmesi yaparız hahahaha
evet ya gün gün anlatıyo cok hoş olmus iyi etmişler bunu ekliyerek. canımcım sen muhasebeci falanmısın ne iş yapıyonda evdende yürütebiliyosun.
biz haziran sonu haftasonu için Yalovaya gidicez yazlık var kaynanamlarım değişiklik olsun diye öbürü taa ağustusta o da gidersek bayramdan sonra. Ya çok sıcak canım nerede gezicez hem annem gelecek onunla gezeriz dedik hem eşimin çok görmek istediği bir film ondan bir de çok yorulmak istemiyoruz malum çalışmalar var.. Dr ağustos için klomene başlarız demişti de o canım..
İnşallah tutar canım yaa valla benimde erkenden test yapmaya niyetim yok gecilkir birkaç gün ancak öyle. Benimde sol tarafım ağrıyor hassaslık var o tarafta gelişiyor sanıırm yumurtam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?