Kaldığımız Yerden Her Telden..

Neyse kaçtım ben kızlar yemeğimi koyup evi silip süpürücem bu arada tuvaletim gelmeye başladı ama üçe kadar tutmam lazım kafamı dağıtayım iş yaparak barii.. Öpüyorum sizi canlarımm...

hım olabilir canım
zaten cogu gebelik düşükle sonuclanıyormuş biz fark etmeden
2 ay önce sanki banada öyle oldu 5 gün gecikti sonra hep damarlı damarlı gelmişti ilk defa...
bende ondan süphelendim...

ben coraspirin içiyorum bide kan sulandırı için
kanpıhtılaşması olunca tutunmuyormuş yaa bakalım belki işe yarar öylebir teşhis konulmadı ama varsada olmasın diye..

keşke bende soldan kalsam hep sol agrıyo benimm sag bi kez agrımıştı o zamanda hamile kalmıştım

Neyse kaçtım ben kızlar yemeğimi koyup evi silip süpürücem bu arada tuvaletim gelmeye başladı ama üçe kadar tutmam lazım kafamı dağıtayım iş yaparak barii.. Öpüyorum sizi canlarımm...

kolay gelsiin canım görüşürzz
tut bakalım ne cıkcak :))))

ya ben sag diyorum ama solda agrıyo benim hatta su an ve iki gündür sol agrıyo. allah allah soldadamı yumurtam olustu dicem ya catlatma yapıldıgında solda yoktu yumurtam olabilirmi acaba:26::26:

benimde bi kere ole oldu kıslar son aylarda süphelenmistim sasırıp kalmıstım ya cünkü normal bi adet degildi bol parcalı bişiler gelmişti cok yogun cok akıntıöllı cok garipyti tuvalete girdikce ulen varda yoksam ben düşükmü yapıyorum tutunmadımı diye düşünmüştüm bitene kadar. ama doktor kontrolundeysdim olsa cıkardı o ayda cok gecikmisti söktürücüyle olmustum.

elfim hadi sne gel bari yavvvvvvvvvvvvvvv:44::44::44:
haydi elif haydi elif simdi tam zamanı tam zamanı simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. sen kapalımıydın kıs şüphe etmiyo degildim de yinede dedim acık olabilir diye.

ya elisim biliyorum işlerin var ama bi dursaydın len burda yapayalnız kaldım benim nedir bu cektigim sizden lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
esimde yok ya evde kavga edesim var gelince kavga etsemmi acep rahatlarım azcık.

hı tamam şimdi dank etti bana elisim sen şimdi işini hallettin ayaklar havada duruyon demiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tam gaz ileri hadi bakalım tostosssssssssssssssssss

sana nerden gönül verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ah keşke vermez olaydımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
hakem sanaaaaaaaaaaaaaaaa kafam kafammmmmmmmmmmmmm girsn.
sıkıldım len bagırrıyorummmmmmmmmmmmmm sesimi duyan varmı varsa gelsin delirmek üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya ben sag diyorum ama solda agrıyo benim hatta su an ve iki gündür sol agrıyo. allah allah soldadamı yumurtam olustu dicem ya catlatma yapıldıgında solda yoktu yumurtam olabilirmi acaba:26::26:

çiş cıkacak kıs baskla ne cıkacakki

huu melisacıım ben geldim canıım
işlerimi hallettimde
evi süpürmedim ya bide onu süpürsem tam bitcekkk

yattım bol bol sonra duş aldım namaz kıldım dua ettim.. birazdan yasin okucam .. yemeğimide yaptım
çamaşır attım makinaya... kocamı işe gönderdim...

ancak saat 4 olmuş vallaa ne çabukkk ooyyyy

sol niye agrıyo ki senin acaba ... yahem sagda solda yumurta var aslında onlar büyüyodur kii ondandır gec olgunlaşıyordurr bizim o 1 tane minnoşlar kıvamında yaniii
elifin gec döölennme oldu ya işte gec olgunlaşanlardandırrr
belkide solda da bişiler oluyodur ondan calışmalara devamm...

kocam diyo ki daha bitmedi mi diyo bende diyom yarın 11 i son diyorum he kullanma tarihi geçiyo mu sonra diyooo Allahım ya deli işteeee
kalk diyorum çalışöa yapıcaz yaa böyle cocuk mu yapılır diyooo haha ilk defa bugün zorla oldu yaniiii

hadi gel de konuşalım kızzzz

sen ne diye kavga etcen kiiiii .. bende biraz söyledindim dagınıklıklarını topla diyeee tamam dedi ama yarın toplar elimi bile sürmücem banane yaaa
topla topla arkadan gene aynı yapıyoo kendi toplasında aklı başına gelsin diyom ama nerdeeee

ay cok konuştum dur azıcık dinleniyim...

dejavuum belki yumurtluyodur çalışma yapar kız çift çizgi cıkar belli mi olurr...

aferin sana kıs o kadar az saatte amma iş yapmıssın ben hiç bişi yapmadım vallahi iş var ama bugün görmezden geliyorum.yemekbile yapmadım bacım öle oturdum iki saatligine dısarı cıktım.cok sıcak ama ya durulacak gibi degil vallahi.demek halveitde hallettin e daha ne olsun bizim bugün olmaz dün geceo oldu. 11 ine kadar mı sürecek nedenki niye devam ettirmiyon kıs.gecen ay biz son zamanlşar adet günümden bigün oncesiye kadar yapmıstık. canım sıkıldı beni cok yalnız bıraktınız sizzzz sıkıntıdan kavga etcektim.iyi yapıyosun görmezden gel biraz kocanın dagınıklıgını uyar iki 3 kere ha yapmadıysa sende iş yavaşlatma eylemi yap canım. yemekleri daha az yapabilirsin. ütülükleri iyicene biriktirebilirsin. erkegin pek umrunda olmaz temizlik temizligi düzenli yapabilirsin. biraz aç bıraktınmı bak nasıl yapıyo .
benim psikolojik işgencelerim bunlar. gecen gün sana dedgim kitabı aldınmı kıs cok komik ya al canım. sen namaz kılıyosan abdesini bozar okurken ama cok küfür var canım ama cok iyi ya bayılıyorum cok yavas okuyorum bitmesin diye.

evlenmeden önce kaynanam gösterdi nasıl dagınık oldugunu ondan bişey diyemiyorum
off ama deli oluyorum sinir oluyorummm bu kadar dagınık olmasına hazmedemiyorum .. neyse.. ne yaparsam yapayım çözüm olmuyo işteee kaderrr

canım gene devam eder bizim halvetler de bugünler önemli ya ondan

biz öyle zaten bakmıyoruz şu günmüş bu günmüşşş diyeee gün aşırı devammmm
zaten adam 3. günü zor ediyo valllaaaa:26:

ya kitabı henüz alamadım ama aklımda alıcam bi türlü fırsat olupta bakamım heee üff yaaa alayım en kısa zamanda
ara sıra kılıyorum canım namaz her zaman değil.. malesef keşke hep kılabilsem dee...
bu arada bende elif şafak ın baba ve piç ini okuyorum daa pek sarmadı bakiyim bitirebilcekmiyim..

of hiç dışarı cıkamadım bugün yaa canım sıkıldı evde iyicene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…