Kaldığımız Yerden Her Telden..

hmm ben içmiyorum mkan sulandırıcı falan doktoruna söyleseydin yine de zarı olur mu diye canım... İnşallahh olacak canımm kucağına alacaksın merak etmee..

kolay gelsiin canım görüşürzz
tut bakalım ne cıkcak :))))

civciv çıkacak kuş çıkacak aynı çıktı yine dünle aynı daha silik çıkmıyor ya o da birşey halveti de ettik işte birkaç güne koyulabilir herhalde diye düşünüyorum..

ya ben sag diyorum ama solda agrıyo benim hatta su an ve iki gündür sol agrıyo. allah allah soldadamı yumurtam olustu dicem ya catlatma yapıldıgında solda yoktu yumurtam olabilirmi acaba:26::26:

canımm üşütmekten falan da ağrıyabilir yani orada da gelişecek olsa doktorun illa ki görürdü bakıyor çünkü tüm rahime söylerdi yani boyutu kaç olursa olsun..

şşttt kız topiğimde ne küfrediyon bakıyım sen tamam güneş başına geçmiş olabilir, hunilenmiş olabilirsin, yalnız kalmış olabilirsin ama ne bağrıınıyon napalım kuzum haftasonu eşimi yalnız bırakmak olmiyi sinemaya gittik geldik az gardırobu düzenledim yemek yedik ben daha bacağıma epilasyon yapıcam da duşa giricem de ayaklarma oje sürcem dee off yanii. Yarın etek ve açık ayakkabı giyicem çünkü.. Yarın görüşürüz balımm amann haftasonunu iple çekiyorum ama bitt işte bu sabahta uyuyamadımzaten bir ara filmde uyuyordum az daha baya baya gözlerim kapanıyordu sonra aksiyonlu sahneler başlayınca kendime geldim..

ohh baya iş halletmişsin balım ben erken kalktım sözde ama yemek yaptım sildim süpürdüm, lavaboları ovdum hazırlandım sinemaya gittik geldik gardırobu düzendim daha epilasyon, banyo,oje işlerim var ve haftasonu bitti gitti yaa... Valla gülüm dünle aynıydı işte ne silik ne koyu aynen öyle gidiyor koyulaşır birkaç güne haa halvette ettik tabi onu unutmamak lazım..

slm kzılar naılsınız gelemedim hi dışarıdaydık öldüm bittim yorgunluktan gezdikm lcw ya gittik yemek yedik geldik banyoya girdim şimdide ölü gibiyim vallaha artıkın sabaha görüşürüzz canlar gerçi işlerim var ama gelicem yinede herkese iyi geceler öpüyorummmmmmmmmm

olsun iyi yapmışsın tatlım ama fazla yorma kendini. Ben bir dün sinemaya gittim ama işlerim kaldı gerçi yemeğimi koydum sildim süpürdüm gitmeden c.tesi süpürmemiştim. Eve geldim gardırabu düzenledim, yemek yedik, epilasyın yaptım bacaklara etek giyicem diye azcık vardı ama aldım onları da. Duş aldım pedikür yaptım oje sürdüm ama başım çok ağrıyordu kafamı zor kaldırıyordum zor sürdüm ojeyi napıyım açık ayakkabı giyecektim kıştan bu yana ilk defa, yapmam lazımdı ölü gibi uyumuşum sonra balım geldim işe işte ama çok şık olmuşum herkes beğendi. Turuncu eteğimi giydim, turuncu badi üzerine de beyaz bluz bir de cuma iş çkışı turunculu beyazlı çanta buldum çantacı da baya iltifat aldım ama eşim kıskandı bak doğru otur, fazla eğilme bacaklarnı topla deyip durdu sanki bilmiyor nasıl duracağımı ama söylüyor..

haklısın canım dicemde bu yaz günü ne üşütmesi kıs. dün yine sag kasıgım fenaydı. zor uyudum cok agrı yaptı
TOPİGİNDEMİİ işine gelince topigimiz oluyoda işine gelincede topigimmi oluyo canım.edebilirim canım ona ben karar veririm. sen kafanı yorma benim küfürüme.

ne bileyim cereyanda falan kalmışsındır belki yanii iki yerde de yumurta gelişiyor olsa doktorun görürdü güzelim.. O tarafta da gelişiyor derdi yani bana göre sen çalışmanı yapta yumurtlama günlerine bağlı kalma devam et bak Elifimin baya geç döllenme olmuş işte. Kız tabi ki de topiğimiz ben sizin için açtım burayı hiç niyetim yoktu oysa ki.. Senin gibi cici kıza yakışıyor mu o sözler yakışmıyor bitanemm.. Biz cici kızlarızz.. Heç yapar mıyız öle şelerr

günaydın kuzucum nasılsın baya yorulmuşşun anladığım kadarıyla ama dışarı çıkıpda yorulmamak mümkünmü hiç bende çok yoruldum gece ağzım açık uyumuşum o derece yani güzeldi ama eşime birşeyler aldık banada aldık eşim kabinde denerken beğendiği vardı ama almadı fazla olmasın diye bende onu yolladuım kabine ay çok yoruldum oturayım şurda dedim gittim pantolonla üzerinede beyaz bir tişört aldım ama çok güzeldi beğendide almadı gıcık aldım elimdeki poşete tedim hiç haberi yok bu pazara babalar gününe vericem not yazıcam üzerine babacım bu sana ilk hediyem diyicem bakalım ne hissedecek demek etek giyindin ee zaten eşinde diyodu yaa giyme diye kıskanıyo demekki ne yapsın meleğim sevenb insan kıskanır bşliyon demibaksana ohjeli pedikürlisün ohh süslü gacı eşine suç bulma sende bakım yapmasaydın ben burda eşinden yanaym heç kusura bakma hı

canım benim gereksinz alınganlık sergiledim ve biraz sert cevap verdim kusura bakama kusum ya. dün aksam esimle kavga ettikde bugünde sabah kalkar kalkmaz yazıyı görünce üzüüldüm oleeeee. dünkinin etkisindeydim cünkü moralim düzelmemişti gülüm. kusura baka sende canıom.
ya tamam bende aynı senin gibi düşünüyorum gülüm solda olusmamıs demişti 13 .gün. ben ballı karısıma devam ediyorum ya sag agrıyodu hep solda agrı yapmaya basladı hafiften ama sag agırlıklı. dün var ya berbattı ya. sdaga kramplar giriyo sag bacagım topuzuma kadar gerildi cok kötü oldu. eşim bayagı bi ovdu gecmedi kalktım biraz evde dolandım bi sigara ictim süt içtim sonrasında zıbarmışımmmmmmmmmmmmmm
turunculu seksi kadın seni cok sık oludun heeeeeeeee. tamam artıkın bugün iltifatkardan iyice egonu kabart. bende bayılırım bu durumu yav.

ben su an hiçte cici bı kıs degilim len. ben lanlı lunlu konusan kaba saba ama bi o kadar eglenceli bi cici kısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ulen cekmi.şsin altına turuncu etegi beyaz bluzu tabi cic olursun sen.

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::122::122::122::122::122::122::120::120::120::120::120::120::120::120::120::82::82::82::82:

buyrun benim.
hosgeldin gülüm ne zaman geldin kıs sen. bende diyom bu kısın işi var herhal hala damlamadı topigee.
ne işin var len bugün.

hee biraz önce geldim işlerim var balım günlük ev işleri malum hafta sonundan çıktım tahmin bile edmeezsin topladım sildim toz aldım şimdi yerleri silicem birde banyo kaldı ama dinleneyeim dedim yaparım birazdan sen ne yapıyosun nasılsın hayırır eşinle ne olduki balım

Günaydııın gerci öglen olcak nerdeyse...

olsun bi zararı yok coraspirinin asılnda herkesin içmesi gereken bişey...

kız sen gene silik görmüyosun biliyosun ben hiç ovulasyonda çift çizgi göremiyorumm
sizin tutma ihtimali daha cok valla ....

dün cok sıkıcıydı yaa
bittiğine seviyorummm :)))

elif melisa selam canlar:))))

size bişi dicem

ben dün akşam can sıkıntısından test yaptım:))))
tabiki 2. cizgi cıktıııı..
ama igneden dolayıdır diyorum bennn

ama yine yapıcam evde bir sürü test var...
sizi haberdar ederim..
öyle işte... en azından bata kadar beni götürür bu testler böyle 2 .çizgi filan

2. çizgiyi görmek ne kadar güzel yaaaaa
hamile değilsemde sorun değil..
kırmızılar 17 -18 inde kesin gelir hamile değilsem.

sonra adet bitince bi koca karı ilacı yapıcaz .. bakalım...
şimdilk gelecek planım bu şekilde..

aferrin kıs sana bende yapacamda su an kahvaltı cayını bitirmeyi hedefliyorum
doktoruna telşde sordunmu kıs cinsalligi soraydın bi merak attim actionlar devam ediyomu sizde diye

hoşgeldin elisim balım demek testte çıktı hemencik resmini koysan çok merak ettim testin markası nee bu cumartesi yani günün bir hafta öncesinden çöıkmış olabilirmi ayy hadi inş ne kadardı 2. çizgi iğneden dolayı çıkabiiyomuki fıstığım bak heyecan sardı yeminle bugünde yapsaydın yaa keşke

evet yorumlarınızı bekliyorum:))
bide siz neler yapıyosunuz??

melisa sonunda kavga ettin mi kocanla rahatladı mı için:)))

ay ben çok huzursuz oluyorum kocamla küs olunca filan yaaa...

aferrin kıs sana bende yapacamda su an kahvaltı cayını bitirmeyi hedefliyorum
doktoruna telşde sordunmu kıs cinsalligi soraydın bi merak attim actionlar devam ediyomu sizde diye

hee eferin bana gülüm yaa sorma vallaha öyle bir batmışki toz olmuş 2 gün almadım dünde geldik soyundum dökündüm attım her birini bir yana aldıklarımız bir yre banyo yaptım havlularmı attım derken sabahb kalktığımda evde olmamak istedim resmen:36ama yarıladım çok şükür yemek derdimde yok banyoyla yerleride yaptımmı tamamdır işti yok kız sormadık eşime diyorumda gerek yok dyio o şimdi kese oluşuyo bırakalım tutunsun annesi sonra pişman olmayalım bir anlık zevk uğruna diyo ama bunu dili söylüyo acep içinde neler var ahh ahhh

hosgeldin kader arkadasım benim. kıs sen ne ignesi vuruluyon kine ben bilmiyodum . len ikinci cizgiyi mi gördün oh be eeeeeeeeeeeeeee
bende hayatımda gebelikte hec ikinci cizgiyi görmedim canım ya sadece gölgesi cıktı. belki vardır kısım ya ay insallah canım ya. erken gebelik testlerindenmi yaptın canım hangi marka. bende kocişe nova aldırcam bu hafta hazırlık yapatım.ç lapaquik var ama o ne biçim bi test ya bcok basıt tamamen kagıttan olusuyo cok adi yapmıslar görüntü olarak güvenemiyorum ona.
ne kocakarı ilacı yaptırcan kıs bizede de bakim.

evet yorumlarınızı bekliyorum:))
bide siz neler yapıyosunuz??

melisa sonunda kavga ettin mi kocanla rahatladı mı için:)))

ay ben çok huzursuz oluyorum kocamla küs olunca filan yaaa...

gülüm ben sana yazdımda gördünmü acep testin adı ne idi iğneden olabilirmi bugünde yaptınmı kestane kebap acele cevap bidenemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…