- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.841
hoşgeldin elisim balım demek testte çıktı hemencik resmini koysan çok merak ettim testin markası nee bu cumartesi yani günün bir hafta öncesinden çöıkmış olabilirmi ayy hadi inş ne kadardı 2. çizgi iğneden dolayı çıkabiiyomuki fıstığım bak heyecan sardı yeminle bugünde yapsaydın yaa keşke
hee eferin bana gülüm yaa sorma vallaha öyle bir batmışki toz olmuş 2 gün almadım dünde geldik soyundum dökündüm attım her birini bir yana aldıklarımız bir yre banyo yaptım havlularmı attım derken sabahb kalktığımda evde olmamak istedim resmen:36ama yarıladım çok şükür yemek derdimde yok banyoyla yerleride yaptımmı tamamdır işti yok kız sormadık eşime diyorumda gerek yok dyio o şimdi kese oluşuyo bırakalım tutunsun annesi sonra pişman olmayalım bir anlık zevk uğruna diyo ama bunu dili söylüyo acep içinde neler var ahh ahhh
hee kızım resim manyağıyım bak hakikaten öyleyim dışarı çıkarız yaa eşimi çeke çeke bir hal olurum deli olur adam artık ne olur elif yeter der yetmez diyorum elimden gelse ağaçlara bile çıakrım her çeşit poz içinulen sen ne resim manyagısın len. resim koya koya kendi hakkınıda bitirdin komple delü karu seni. resimmiş al sana resim yaslı kadın geliyto bak orta parmak hani.
dogru diyo aslında canım riske atm aama bi dahaki gidisinde kesin sor bunu emi canım. kıs senin bebebenin kesesi olusmmaıstıydı daha yav e sen en son gittiginde ne gördün len bi noktaydı o kadarmı
hosgeldin kader arkadasım benim. kıs sen ne ignesi vuruluyon kine ben bilmiyodum . len ikinci cizgiyi mi gördün oh be eeeeeeeeeeeeeee
bende hayatımda gebelikte hec ikinci cizgiyi görmedim canım ya sadece gölgesi cıktı. belki vardır kısım ya ay insallah canım ya. erken gebelik testlerindenmi yaptın canım hangi marka. bende kocişe nova aldırcam bu hafta hazırlık yapatım.ç lapaquik var ama o ne biçim bi test ya bcok basıt tamamen kagıttan olusuyo cok adi yapmıslar görüntü olarak güvenemiyorum ona.
ne kocakarı ilacı yaptırcan kıs bizede de bakim.
hoşgeldin elisim balım demek testte çıktı hemencik resmini koysan çok merak ettim testin markası nee bu cumartesi yani günün bir hafta öncesinden çöıkmış olabilirmi ayy hadi inş ne kadardı 2. çizgi iğneden dolayı çıkabiiyomuki fıstığım bak heyecan sardı yeminle bugünde yapsaydın yaa keşke
gülüm ben sana yazdımda gördünmü acep testin adı ne idi iğneden olabilirmi bugünde yaptınmı kestane kebap acele cevap bidenemmmmm
hee eferin bana gülüm yaa sorma vallaha öyle bir batmışki toz olmuş 2 gün almadım dünde geldik soyundum dökündüm attım her birini bir yana aldıklarımız bir yre banyo yaptım havlularmı attım derken sabahb kalktığımda evde olmamak istedim resmen:36ama yarıladım çok şükür yemek derdimde yok banyoyla yerleride yaptımmı tamamdır işti yok kız sormadık eşime diyorumda gerek yok dyio o şimdi kese oluşuyo bırakalım tutunsun annesi sonra pişman olmayalım bir anlık zevk uğruna diyo ama bunu dili söylüyo acep içinde neler var ahh ahhh
kızlar iş yerindeyim ondan gec görebilirim ama mutlaka cevap yazarım
test laboquik en sevmediğim test melisa da öyle diyo zaten
ondan pek güvenmiyorum aam
cizgi hemen cıktı..
igneden dolayı 15. güne kadar yanıltıcı cıkabiliyormuş.
olsun görmek bile güzeldi:)))))
test duruyo evde.. bakiyim gene yapcam zaten yayımlarım en kısa zamanda...
bat gecince 1 gün filanda gecse o 5 tl lik testlerden alcam..
heyecan yok yaaa .))) sadece kafam rahat.. cizgi var ya olmasa da olur hehehe
yazık yaaa valla ama bu defa bende 15 gün filan dayanıcam.. artık adamı başka sekilde sakinleştiririm heraldeeee ....
ee canım çatlatma ignesi işte..
11. günün akşamıydı dün akşam..
zaten bende o dediğin laboquikten yaptım bende ona güvenmiyorum...
ama gidipte 4 -5 tl ye test almam yani bat gecmeden ..bat gecerse o zaman alırım bi tane...
bizim köyde bi kadın var beline yumurtalı bir ilaç yapıp sarıyomuş 1 gece yatıyormuşsun sonra halvet ediyomuşsun işte...
nasıl bişey tam bilmiyorum yapınca size daha detaylı anlatırım.
bizim orda 5 sene cocugu olmayan kadına yaptılar hamile kalmıştı..
hee kızım resim manyağıyım bak hakikaten öyleyim dışarı çıkarız yaa eşimi çeke çeke bir hal olurum deli olur adam artık ne olur elif yeter der yetmez diyorum elimden gelse ağaçlara bile çıakrım her çeşit poz için
yani gülüm bu kadar zaman bekledik çok şükür geldi riske atmamak lazım korku var işte sorma soratımda utanırım nasıl sorulurki bilemedim:26::26::26:kızım noktaydı şuan hesaba göre 4+4 günlük gittiğimde 6 girmiş olucak sanırım da bakalım asıl o zaman belli olucak işte şuan birşey oyk yani
olsun gülüm önemli değil ne zaman görürsen o zaman yazarsın canım benim hadi hayırlısı bakalım o zaman 11. günün senin okuduğuma göre hafta sonuna birde babalar günü olurmuş eşine testi verirmişşin hediyesi olur ay inş hayorlısı olsun be balısı bizi habersiz bırkamada aman deli olurum ben laboquick bende pek sevmedim iyi dediler diye aldım ama testleri bilmiyorum ama benide samardı neyse artık bakıp görücez olsunda tek hayırlısı ile testler kurban olsun alırsın annesi inş ben hala istiyorum eşimden alda diyorum kopkoyu olur saklarım işte deli diyo baanaa
ya ne var ki soramıcak
valla ben sorarım ne var bunda
ilişki öneriyormusunuz filan diye sorulabilir.
hee sorrımda işte ah sorabilsem melisam ne bilem o da halvetten ama işte açık açık da sormak insana biraz şey geliyoda mecbur sorulucak böyle olmaz yoksam adam boğaz köprüsüne kadar atacak kendini az kaldıtabi kısım ya sor kadın dogumculara millet neler soruyo ya. biraz anlık yüzün kızarır ama sor canım hiç bişi olmaz.
o kadar abartma utanma bebek nasıl olurstuki yine halvetle olustu sor canım bisi olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ya ne var ki soramıcak
valla ben sorarım ne var bunda
ilişki öneriyormusunuz filan diye sorulabilir.
len melisam senin bugün yazmaya niyetin yok sanırsam ben gidiyorum silmeye yerlerimi odaları sildimde salonla mutfak kaldı banyoyuda yıkar gelririm yarım saate görüşürüz sistem atabilir gitti sanmayın hee byy
evet dimi ya :)) ama senin elinde kapı gibi kan testin var kuzum napıcan idrar testini zaten bi süre sonra bozuluyo o kırımızılar garip oluyooo
hem kan testi daha degerli
sen zaten bir süre sonra bebişinin fotolarınıg görseksin
pazar günü yapıcam bide , evdeki laboquikle yaparım yine zaten koyu cıkmadan kesin var diyemem koyu cıkarsa o zaman laboquike de inanırım..
bakalım eger pazar günü koyu çizgi olursaa gercekte güzel olur :)))
hayırlısı bakalım...
huu huuu kızlar ben geldim hade sizde gelin benim iler bitti feci açım yaa bu iştahm açıldıki benim ama tutuyorum kndimi çoğu zaman ama dün bugün biraz mide bulantılarım var vuruyo yani birde geçen cumartesi gecesi durduğum yerde ağladım ama nasıl sesli sesli eşim nasıl korktu ne oldu şimdi benmi birşey yaptım diye ne olıyy ki bana anlamadım:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?