Kaldığımız Yerden Her Telden..

ulen sen ne resim manyagısın len. resim koya koya kendi hakkınıda bitirdin komple delü karu seni. resimmiş al sana resim yaslı kadın geliyto bak orta parmak hani.

dogru diyo aslında canım riske atm aama bi dahaki gidisinde kesin sor bunu emi canım. kıs senin bebebenin kesesi olusmmaıstıydı daha yav e sen en son gittiginde ne gördün len bi noktaydı o kadarmı

ulen sen ne resim manyagısın len. resim koya koya kendi hakkınıda bitirdin komple delü karu seni. resimmiş al sana resim yaslı kadın geliyto bak orta parmak hani.
hee kızım resim manyağıyım bak hakikaten öyleyim dışarı çıkarız yaa eşimi çeke çeke bir hal olurum deli olur adam artık ne olur elif yeter der yetmez diyorum elimden gelse ağaçlara bile çıakrım her çeşit poz için
dogru diyo aslında canım riske atm aama bi dahaki gidisinde kesin sor bunu emi canım. kıs senin bebebenin kesesi olusmmaıstıydı daha yav e sen en son gittiginde ne gördün len bi noktaydı o kadarmı

yani gülüm bu kadar zaman bekledik çok şükür geldi riske atmamak lazım korku var işte sorma soratımda utanırım nasıl sorulurki bilemedim:26::26::26:kızım noktaydı şuan hesaba göre 4+4 günlük gittiğimde 6 girmiş olucak sanırım da bakalım asıl o zaman belli olucak işte şuan birşey oyk yani

ee canım çatlatma ignesi işte..
11. günün akşamıydı dün akşam..
zaten bende o dediğin laboquikten yaptım bende ona güvenmiyorum...
ama gidipte 4 -5 tl ye test almam yani bat gecmeden ..bat gecerse o zaman alırım bi tane...

bizim köyde bi kadın var beline yumurtalı bir ilaç yapıp sarıyomuş 1 gece yatıyormuşsun sonra halvet ediyomuşsun işte...
nasıl bişey tam bilmiyorum yapınca size daha detaylı anlatırım.

bizim orda 5 sene cocugu olmayan kadına yaptılar hamile kalmıştı..

gülüm ben sana yazdımda gördünmü acep testin adı ne idi iğneden olabilirmi bugünde yaptınmı kestane kebap acele cevap bidenemmmmm

kızlar iş yerindeyim ondan gec görebilirim ama mutlaka cevap yazarım

test laboquik en sevmediğim test melisa da öyle diyo zaten
ondan pek güvenmiyorum aam
cizgi hemen cıktı..
igneden dolayı 15. güne kadar yanıltıcı cıkabiliyormuş.
olsun görmek bile güzeldi:)))))
test duruyo evde.. bakiyim gene yapcam zaten yayımlarım en kısa zamanda...
bat gecince 1 gün filanda gecse o 5 tl lik testlerden alcam..

heyecan yok yaaa .))) sadece kafam rahat.. cizgi var ya olmasa da olur hehehe

yazık yaaa valla ama bu defa bende 15 gün filan dayanıcam.. artık adamı başka sekilde sakinleştiririm heraldeeee ....

olsun gülüm önemli değil ne zaman görürsen o zaman yazarsın canım benim hadi hayırlısı bakalım o zaman 11. günün senin okuduğuma göre hafta sonuna birde babalar günü olurmuş eşine testi verirmişşin hediyesi olur ay inş hayorlısı olsun be balısı bizi habersiz bırkamada aman deli olurum ben laboquick bende pek sevmedim iyi dediler diye aldım ama testleri bilmiyorum ama benide samardı neyse artık bakıp görücez olsunda tek hayırlısı ile testler kurban olsun alırsın annesi inş ben hala istiyorum eşimden alda diyorum kopkoyu olur saklarım işte deli diyo baanaa

yazık yaaa valla ama bu defa bende 15 gün filan dayanıcam.. artık adamı başka sekilde sakinleştiririm heraldeeee ....

vallaha yazık bakıyorum ki baya oldu yatağa giriorum cıcak yaa şortla böyle yatma diyo dönüyo arkasını kazaya mail vermemek için ama bende üzülüyorum haline bakalım kanmama yoksa sorun yok diyolar ama bilemiyorum tabi korkuyorum yinede:26:

canım catlatma ignesini dünmü vuruldun sen yav ben onu anlamadım bana 13.gün vurdu tamam sonra. e bayagı gün geçti ignenin etkisi falan kalmazki gülüm teste yansımaz bence. sen ole degince igneyi yeni vuruldun üzerine test yaptın sandım. hadi insallah canım ya cok amacok sevinirim gelsin bebelerrrrrrrrrrrrrrrrrr avucum kasını yo.
kıs cidden bi rsmini koy baklalım testine.bencer var kısım ya bu kadar erken ikinci cizgi belirmez yoksam.:26::26:

ya ne var ki soramıcak
valla ben sorarım ne var bunda

ilişki öneriyormusunuz filan diye sorulabilir.

denek igne 15 gün etkisi sürüyo he. bilmiyosdum kıs ben bunu yav. o zaman benimkide etkiler demi. allah allah e biz nasıl anlıcaz gercekmi degilmi diye.

evet dimi ya :)) ama senin elinde kapı gibi kan testin var kuzum napıcan idrar testini zaten bi süre sonra bozuluyo o kırımızılar garip oluyooo
hem kan testi daha degerli
sen zaten bir süre sonra bebişinin fotolarınıg görseksin

pazar günü yapıcam bide , evdeki laboquikle yaparım yine zaten koyu cıkmadan kesin var diyemem koyu cıkarsa o zaman laboquike de inanırım..

bakalım eger pazar günü koyu çizgi olursaa gercekte güzel olur :)))
hayırlısı bakalım...

ya ne var ki soramıcak

tabi kısım ya sor kadın dogumculara millet neler soruyo ya. biraz anlık yüzün kızarır ama sor canım hiç bişi olmaz.
o kadar abartma utanma bebek nasıl olurstuki yine halvetle olustu sor canım bisi olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hee sorrımda işte ah sorabilsem melisam ne bilem o da halvetten ama işte açık açık da sormak insana biraz şey geliyoda mecbur sorulucak böyle olmaz yoksam adam boğaz köprüsüne kadar atacak kendini az kaldı
ya ne var ki soramıcak

evet bu yönde sorulabilir gülüm aslında artık cesaretimi toplayıp sorucam başka yolu yok benim adam elden gitmeden sormak lazım

len melisam senin bugün yazmaya niyetin yok sanırsam ben gidiyorum silmeye yerlerimi odaları sildimde salonla mutfak kaldı banyoyuda yıkar gelririm yarım saate görüşürüz sistem atabilir gitti sanmayın hee byy

len melisam senin bugün yazmaya niyetin yok sanırsam ben gidiyorum silmeye yerlerimi odaları sildimde salonla mutfak kaldı banyoyuda yıkar gelririm yarım saate görüşürüz sistem atabilir gitti sanmayın hee byy

canım tel gelmişti ya konusuytyodum bide kahve yaptım geldim. bende bi temizleyimde evi ole görüşelim bari canım.

canım biraz oöce bende bi test yaptım ya biliyodum daha cok erken oldugunu bende ikinci hiç cıkmadı sadece gölgesi var acık pembe halan degil. sende bebiş var büyük ihtimalle canım. merakımdan yaptı yoksam bana daha bi hafta var seninki gibimi cıkacak diye testi test ettim

huu huuu kızlar ben geldim hade sizde gelin benim iler bitti feci açım yaa bu iştahm açıldıki benim ama tutuyorum kndimi çoğu zaman ama dün bugün biraz mide bulantılarım var vuruyo yani birde geçen cumartesi gecesi durduğum yerde ağladım ama nasıl sesli sesli eşim nasıl korktu ne oldu şimdi benmi birşey yaptım diye ne olıyy ki bana anlamadım:44::44:

geldim gülüm amanında elifim yalnız kalmış kıyamam heç
süpürdüm sildim gelkdim daha yemek ve toz işim var ya bıktım ve yıldım inanın ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…